کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت، در صورت وجود هرگونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ولی خوب من تو زندگی خیلی ارزو داشتم اگر قرار بود براورده بشه اول اونها براورده میشد ..فکر نکنم این یکی هم براورده بشه ..با این همه همچنان ارزو می کنم بیان پایین..
همیشه پیروز باشی مطمنم همیشه رو سفید می شی برای اینکه خیلی مردی
انشاء الله به تمام آرزوهاتم بررسی
خوب در این مدت لیستی برا خرید ارائه نشد ..امروز یک لیست ارائه میدم برا خرید ..فقط تکنیکالی ..چون بنیادی بازار مشکلی نداشت ولی خوب دیدید چه بلایی سرش اوردن پس تکنیکالی بخرید ..حد ضرر بزارید طبق روش گفته شده بخرید تا بعدا اگر سازکمان بازی دراورد زیاد در ضرر نرید ..
گروه نفتی ...بهران بالای ۱۲۱۴ تومن اگر خواست صف بشه با حد ضرر ۱۲۱۴ دوستان میتونن بخرن هدف ۲۰۰۰..
گروه فولاد...ذوب بالای ۳۱۳ حد ضرر ۳۱۳ هدف حدود ۴۰۰....فولاز بالای ۵۵۰ حد ضرر ۵۵۰ هدف حوالی ۸۰۰ تا۹۰۰.....فخوز بالای ۲۶۹۰ حد ضرر ۲۶۹۰ هدف بالای ۳۵۰۰ ...
گروه روی ..کاما بالای ۹۱۰ حد ضرر ۹۱۰ هدف بالای ۱۲۰۰...
گروه قند قزوین بالای ۱۱۰۰ حد ضرر ۱۱۰۰ هدف بالای ۱۵۰۰ ..قشهد بالای ۱۸۷۰ حد ضرر ۱۸۷۰ هدف بالیا ۲۵۰۰ ..قمرو بالای ۱۷۷۰ حد ضرر ۱۷۷۰ هدف بالای ۲۵۰۰ ..
گروه پترو شیراز بالای ۸۱۴ حد ضرر ۸۱۴ هدف بالای ۱۰۰۰..کرمانشاه بالای ۹۰۰ حد ضرر ۹۰۰ هدف بالای ۱۳۰۰ ....خارک بالای ۲۳۱۱ حد ضرر ۲۳۱۱ هدف بالای ۳۰۰۰...زاگرس بالای ۱۸۴۴ حد ضرر ۱۸۴۴ هدف بالای ۲۵۰۰ ..شاراک بالای ۹۱۸ حد ضرر ۹۱۸ هدف بالای ۱۲۰۰ ..
گروه لاستیگ همون پسهند بالیا ۴۳۵ حد ضرر ۴۳۵ هدف هم بالیا ۶۰۰ ...
گروه تجهیزات مپنا بالیا ۲۱۹ حد ضرر ۲۱۹ هدف حوالی ۲۶۰ ..
از بین سهام بالا هر کدام قبل ساعت ۱۰ تونست مثبت بشه بره بالای ۳ درصد میتونن دوستان خرید کنن وگرنه همچنان نقد بمانید ..مجبور به خرید نیستید ..
سلام سید جان
نظرت راجع به نگهداری یا فروش کرمانشاه با توجه به حمایت حقوقی این سهم چیه؟ و اگه بخوام خارج بشم از این سهم جابجایی اونو با چه سبدی مناسب می بینی؟(سرکه ای،بورسی یا دلبری) متشکرم
[COLOR="#FF۰۰۰۰"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]
سلام سید جان
نظرت راجع به نگهداری یا فروش کرمانشاه با توجه به حمایت حقوقی این سهم چیه؟ و اگه بخوام خارج بشم از این سهم جابجایی اونو با چه سبدی مناسب می بینی؟(سرکه ای،بورسی یا دلبری) متشکرم
سلام..
در بالا اشاره کردم حد ضرر ۹۰۰ بزارید برا این سهم..
در مورد تعویض هم بستگی به ریسک شما داره واینکه سرکه در سبد داشته باشی یا نه ..بنده خرید دلبر رو توصیه نمی کنم چون نوعی فشار برا قاتصاد کشور میشه ..
برا سهام طبق لیستی که گفتم در صفحه قبل اگر بتونن بالای اون قیمتها صف بشن یعین روند صعودی بازار ادامه دار هست میتونید در بازار بمانید ..وگرنه خروج..
جعفرجون تو غذاییها هنوز غگل رو سر تر از غبشهر میدونی ؟
تو این قیمتها کدوم جذاب ترن ؟
بله غگل برتر هست چون وارادات نداره واین ریسک درش نیست ..ولی خوب سهم کم معامله ای هست ..
یادمه زمگسا رو در زیر ۱۷۰۰ کشف کردم همون زمان در گزارش به افزایش سرمایه اشاره کرده بود ..حتی میزان شناورش رو کامل در اوردم ..حتی خرید هم کردم ..سهم یک ماه تمام در همون قیمت موند ..اعصاب ریخت به هم فروختم رفت ..
بعدش دیدید چه بازدهی داد ...در نوع خودش بسیرا عالی بود ..حتی به دوستان در تالار توصیه هم کردم برا خرید ..گفتن این سهام رو از کجا میاری اصلا اسمش رو ما نشنیدیم ولی وقتی بازدهی داد اسمش تو خاطر همه ثبت شد...
متشکرم درسته من سبد سرکه ای ندارم فکر کنم مناسب تر هم باشه البته یکی از دوستان طلا فروش طلای آب شده رو (شمشی) توصیه می کرد نظر شما چی باشه بازم ممنون
گفتم بنده تجربه انچنانی ندارم وفقط سرکه میخرم چند تومن اینور اونور هم برام مهم نیست مهم روند صعودی هست ..مثال فولاد در ۲۰۰ خریدنی نبود ولی در بالای ۲۴۰ ارزش خرید داشت چون روند صعود داشت از ۲۰۰ تا ۲۴۰ شد ۲۰ درصد رشد ولی از ۲۴۰ تا ۵۰۰ شد ۱۰۰ درصد شد اونم در کمترین زمان ..روند صعود خیلی باحاله./.
نظر