چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امید
    عضو عادی
    • May 2011
    • 123

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    با سلام..

چیش رو تحلیل کنیم ..

کرین رو 200 هدف ما 300 بود بعد 400 ..الان هم در این قیمتها پیشنهاد خید فروش ندارم رو 200 گفته شد ..

شدوص در زیر 450 معرفی شد در این قیمتها نظری ندارم ..

شراز هم گفتیم حد ضرر 1000 الان دیگه نظری ندارم ..

شپنا هم 2000 رو شکست حد ضرر 2000 بعد اینهمه رشد رو این هم نظری ندارم .هر چهار سهم رشد بالایی داشتن وهر کی اینجا میخره باید حواسش شش دانگ جمع باشه ..
    پرریسک عزیز بنده منظورم حد ضرر های جدید سهمهای مربوطه بود.

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط mahmood965 پست شده است View Post
      سید چان شما استادی و خودت میدونی وقتی انس سقوط میکنه نفت هم سقوط میکنه که به دلیل تقویت دلاره پس ما بخاطر دریافت طلا بجای دلار ضرری نمیکنم چون نفت هم قیمتش کاسته میشه اما مسایل پشت پرده زیادی هست که همه بی خبریم ولی بنده احتمال توافق رو زیاد میدونم باتشکر
      ببخشید سقوط قیمت نفت چه نفعی به حال ما داره ..ما که درامدشمون وابسته به نفته چطوری با افت اون خوش به حالمون میشه ..افت نفت افت طلا با این همه هزینه ..این که شد چند ضرر همزمان ..شاید اینم یه مدل جدید ضربه زدن باشه در کنار تحریمها ..نداینم ..

ما از خدامون هست توافق بشه ..ولی خوب تا ببینم ایا اینروی ها شرط اونوریها برا توافق رو می پذیرن یا اونوری ها شرطهای اینوری ها رو ...؟؟؟؟

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط امید پست شده است View Post
        پرریسک عزیز بنده منظورم حد ضرر های جدید سهمهای مربوطه بود.
        15 در صد زیر قیمت امروزشان حد ضرر اول هست ..دلیل این تفاوت بسیار هم رشد بی امان این سهام هست ..حالا اگر خواستن افت کنن 15 درصد از سودتان در صورت شکست خواهد پرید ..

مثال کربن 275 ..حد ضرر هست..

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط کاوشگر پست شده است View Post
          سلام سید جان
          نظرت در مورد شنفت با توجه به تعدیل + 24 درصدی اون چیه؟ ... متشکرم
          سلام..

در صورت شکست 737 تومن حد ضرر بره ریو 737 تومن ..رشد پیشخور شده ..حالا مونده جو گروه مثبت باشه که اون وقت بالا خواهد رفت وجو گروه منفی باشه اینم افت خواهد کرد ..فعلا جو گروه مثبته..تا روز بازگشایی چه جوری باشه..

نظر

• محمود گرگانی
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 973

بحث من این نبود که نفت کاهش پیدا کنه به نفع مون میشه . منظور من این هست که اگه دلار هم میگرفتیم هیچ فرقی برامون نداشت چون قیمت نفت به دلار هم کاهش پیدا کرده

ببخشید سقوط قیمت نفت چه نفعی به حال ما داره ..ما که درامدشمون وابسته به نفته چطوری با افت اون خوش به حالمون میشه ..افت نفت افت طلا با این همه هزینه ..این که شد چند ضرر همزمان ..شاید اینم یه مدل جدید ضربه زدن باشه در کنار تحریمها ..نداینم ..

ما از خدامون هست توافق بشه ..ولی خوب تا ببینم ایا اینروی ها شرط اونوریها برا توافق رو می پذیرن یا اونوری ها شرطهای اینوری ها رو ...؟؟؟؟
            بس عمارت که بود خانهٔ رنج
            بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

بحث من این نبود که نفت کاهش پیدا کنه به نفع مون میشه . منظور من این هست که اگه دلار هم میگرفتیم هیچ فرقی برامون نداشت چون قیمت نفت به دلار هم کاهش پیدا کرده
              منظور من هم قیمت روز نفت وطلا نبود ..

ما نفت فروختیم جاش طلای بالای 1620 خریدیم شایدم بالاتر ..والان خزانه ما پشتوانه طلاست چون دلار بهمون نمیدن ..اون طلای بالای 1600 الان شده چند 1560 این به ضرر ما ست ..والان دولت یا باید طلا رو بیاد زیر قیمت خرید بده به بازار ویا اینکه دلار رو بشکه بالا تا ضرر نکنه ...ولی اگر جاش دلار گرفته یود وپشتوانه ما دلار بود الان مشکلی نداشت چون فعلا یک دلرای رو رو هوا میزنن تو داخل..

ما داریم نفت میدیم جاش طلا میگریم که فرت فرت داره میاد پایین ..ولی دلار میگرفتیم اینطوری نمیشد ..پس یا باید توافق کنن یا باید منتظر شد دلبر برا جبران کاهش قیمت باشیم چون خوب یه جوری باید هزینه ها رو پوشش بدن ..

نظر

• محمود گرگانی
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 973

سخن درستی گفتی من طلای انبار شده رو مد نظر نگرفته بودم بیشتر حرفم درباره معاملات اتی بود هرچند طلا همیشه نوسان داشته و شاید در اینده همین انس 1560 دلاری بشه 1800 که اینشالله اینطوری بشه
                موفق باشی پرریسک عزیز من برم لالا از شما هم هزاران بار تشکر دارم بخاطر انرژی و وفتی که در این تایپیک بدون هیچ چشمداتی میذاری و یکی هم متانت و احترامی که واسه همه قایل میشی

منظور من هم قیمت روز نفت وطلا نبود ..

ما نفت فروختیم جاش طلای بالای 1620 خریدیم شایدم بالاتر ..والان خزانه ما پشتوانه طلاست چون دلار بهمون نمیدن ..اون طلای بالای 1600 الان شده چند 1560 این به ضرر ما ست ..والان دولت یا باید طلا رو بیاد زیر قیمت خرید بده به بازار ویا اینکه دلار رو بشکه بالا تا ضرر نکنه ...ولی اگر جاش دلار گرفته یود وپشتوانه ما دلار بود الان مشکلی نداشت چون فعلا یک دلرای رو رو هوا میزنن تو داخل..

ما داریم نفت میدیم جاش طلا میگریم که فرت فرت داره میاد پایین ..ولی دلار میگرفتیم اینطوری نمیشد ..پس یا باید توافق کنن یا باید منتظر شد دلبر برا جبران کاهش قیمت باشیم چون خوب یه جوری باید هزینه ها رو پوشش بدن ..
                بس عمارت که بود خانهٔ رنج
                بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• m_r_anari
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 881

در اصل توسط bari پست شده است View Post
                  کشرق کم کم داره وارد روند صعودی پر قدرتی میشه نظرت چیه پررییسک عزیز؟
                  در اصل توسط بابااتی پست شده است View Post

جعفر جان بنده هم در مورد کشرق نظرم ورود به روند صعودی است نظر شما چیست ؟

این در حالی است که کطبس برای تعدیل سود 100% متوقف شده و با توجه به روند افتتاح طرح کک سازی ذوب آهن و کک سازی های زرند و میدکو سال آینده تقاضا ذغال در کشور بسیار بالا خواهد بود
                  سلام سید جان

نظرتون رو راجع به پیشنهاد دوستان در مورد کشرق میفرمائید.
                  اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
                    سلام سید جان

نظرتون رو راجع به پیشنهاد دوستان در مورد کشرق میفرمائید.
                    بالای 325 روند کوتاه مدت صعودی ولی دوستان حد ضرر ببرن رو 333 تومن ..

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

سخن درستی گفتی من طلای انبار شده رو مد نظر نگرفته بودم بیشتر حرفم درباره معاملات اتی بود هرچند طلا همیشه نوسان داشته و شاید در اینده همین انس 1560 دلاری بشه 1800 که اینشالله اینطوری بشه
                      موفق باشی پرریسک عزیز من برم لالا از شما هم هزاران بار تشکر دارم بخاطر انرژی و وفتی که در این تایپیک بدون هیچ چشمداتی میذاری و یکی هم متانت و احترامی که واسه همه قایل میشی
                      خوب طلای انباره شدمون داره سقوط ازاد می کنه ..

در معاملات اتی هم که در امد ما وابسته به نفت هست اونم اگر قرار باشه سقوط ازاد کنه که واویلا میشه ..

هزینه ها هم که هر روز داره زیا د زیاد زیادتر میشه از هزینه دور زدن تحریم گرفته تا هزینه های جاری وکسری بودجه ونقدینگی و...

ببینم چه می کنن .قراره در بودجه نفت رو مثل اینکه بالیا 90 ببیندن اگر بره زیر این قیمت چه میشه ؟؟؟؟

تنها امید ما این بود نفت بره بالای 200 که نرفت هیچ تازه قرار سقوط هم بکنه ..تحریم کم بود افت قیمت نفتم اضافه میشه ..

نظر

• masome
                        عضو عادی
                        • Nov 2011
                        • 186

سلام جعفرجان خسته نباشی. فکر کنم گفته بودین شنبه پسهند رو مقاومته به نظرتون عرضه شد بخریم یا نه؟ نظرت ور مورد قندیها چیه فکر میکنی رشد کنن؟ممنون

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط masome پست شده است View Post
                          سلام جعفرجان خسته نباشی. فکر کنم گفته بودین شنبه پسهند رو مقاومته به نظرتون عرضه شد بخریم یا نه؟ نظرت ور مورد قندیها چیه فکر میکنی رشد کنن؟ممنون
                          سلام..

خیر بنده نگفتم شنبه رو مقاومت ..گفتم چهارشنبه با صف ببنده میتونه بالیا 700 رو ببینه ..به نظرم این سهم مقاومت چندانی نداره ..با این همه حد ضرر بره رو 416 تومن فعلا ..

نظر

• masome
                            عضو عادی
                            • Nov 2011
                            • 186

جعفر جان شنبه فکر کنم اکثر بازار دنبال خرید شترانه و با توجه به شناور پایین و احتمال اینکه عرضه زیادی هم نخواهد داشت فکر نمی کنی اول وقت فرصت خرید شراز باشه. نظرتون چیه؟

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط masome پست شده است View Post
                              جعفر جان شنبه فکر کنم اکثر بازار دنبال خرید شترانه و با توجه به شناور پایین و احتمال اینکه عرضه زیادی هم نخواهد داشت فکر نمی کنی اول وقت فرصت خرید شراز باشه. نظرتون چیه؟
                              شراز در حوالی 1000 گفتیم با حد ضرر 1000 الان نظری ندارم ..هر روز قیمتها داره میره بالا بعد دوستان نمی خرن نمی خرن ..

در این قیمتها نظری ندارم ..فعلا جو گروه مثبته دارن می تازن ولی شراز شناور کمی داره وبه نظرم بالیا 1000 فعلا تثبیت شد ونگرانی چندانی نداشته باشه ..

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در مورد بازار هم گروه تجهیزات فعلا تکنیکالی خیلی نمودار خوبی دارن ودر اول واغاز روند صعودی هستن وریسک کمی دارن ...مخصوصا فاذر ومپنا ..

اگر توافقی باشه منفجر میشن نباشه هم رشدی نکردن وریسک چندانی ندارن ..در کل این گروه فعلا تکنیکالی بهتر هستن..

نظر

در حال کار...
                                X