آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tom cruise
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 4756

    #15496
    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

    جانشین فرمانده سپاه: جواب درخواست بازدید از مراکز نظامی را با سرب داغ می‌دهیم

    سردار حسین سلامی در یک گفت‌وگوی تلویزیونی گفت که هرگونه تقاضای بازدید از مراکز نظامی ایران را "با سرب داغ" پاسخ خواهیم داد. وی همچنین حمله عربستان به یمن را "استثنایی‌ترین حماقت آل سعود" خواند.

    سردار حسین سلامی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، در برنامه تلویزیونی "نگاه یک" در شبکه اول تلویزیون ایران درباره بازدید از مراکز نظامی ایران گفت: «هرکس از این حرفها [بازدید از مراکز نظامی ایران] بزند، جواب آن را با سرب داغ خواهیم داد.»

    وی که به مناسبت ۲۹ فروردین، "روز ارتش"، سخن می‌گفت، تاکید کرد که جمهوری اسلامی حتی اجازه فکر کردن به موضوع بازدید از مراکز نظامی‌اش را هم نخواهد داد. به گفته او، کشورهای غربی "حتی در رویاهایشان این اجازه را نخواهند داشت که از عادی ترین اماکن نظامی ما بازدید کنند".

    یکی از موارد اختلاف که بارها در مذاکرات اتمی ایران با قدرت‌های جهانی مطرح شد، موضوع بازدید از برخی مراکز نظامی ایران است. بر اساس پروتکل الحاقی آژانس بین‌الملی انرژی اتمی، بازرسان این آژانس اجازه دارند از تمامی مراکزی که لازم می‌دانند، بازدید کنند. ایران معتقد است این بند شامل مراکز نظامی نمی‌شود.

    سردار سلامی تاکید کرد که "حریم پایگاه‌های نظامی باید حفظ شود". او گفت: «اینکه یک بازرس خارجی به پادگان نظامی سر بزند، به معنی اشغال سرزمین است چون همه اسرار و رازهای دفاع ما در اینجاست. این به معنی تحقیر ملی است، حتی گفتگو در این موضوع.»

    وی در عین حال تاکید کرد: «مطمئنم مردان ما در عرصه نبرد دیپلماتیک دارای چنان ارتفاعی از حیثیت، عزت و ایمان هستند که اگر دشمن بخواهد در این باره حرفی بزند چنان مشتی بر صورت آنها خواهند زد که با سرعت چند برابر صوت به پایتخت‌هایشان بروند.»

    "بر اساس راستی‌آزمایی با دشمن توافق نمی‌کنیم"

    جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران در بخش دیگری از سخنانش درباره این که کشورهای پنج به علاوه یک گفته‌اند توافق با ایران بر اساس راستی‌آزمایی است، تاکید کرد که ایران با "دشمن" بر اساس راستی‌آزمایی توافق نمی‌کند چرا که "بی‌اعتمادی ایران به آنها بی‌انتهاست".

    وی تاکید کرد که اگر غربی‌ها در چنین فضایی صحبت کنند همه چیز به روز اول خود باز خواهد گشت. سردار سلامی گفت: «جلوی پای دشمن فرش قرمز پهن نخواهیم کرد. ایران، بهشت جاسوسان نمی شود.»

    این فرمانده سپاه همچنین "روی میز بودن گزینه نظامی علیه ایران" را نگران‌کننده ندانست و گفت ایران ظرفیت دفاعی گسترده‌ای در تمام منطقه دارد. به گفته او، ایران "یا در جنگ مستقیم با آمریکا بوده مانند هشت سال جنگ با عراق" و یا "در جنگ نیابتی" بنابراین ضعف و قدرت آمریکا را خوب می‌شناسد.

    "دیدن گوریل انگوری به جای صحبت‌های نتانیاهو"

    سردار حسین سلامی درباره نگرانی نتانیاهو از توافق اتمی با ایران گفت: «نتانیاهو دارای حداقل اعتبار سیاسی است. ترجیح می‌دهم بجای گوش دادن به حرف‌های او کارتن "گوریل انگوری" را ببینم.»

    این جانشین فرمانده سپاه "ایران هراسی" اسرائیل را طبیعی دانست چرا که به گفته او اسرائیل تا قبل از انقلاب ایران در هیچ جنگی شکست نخورده بود، اما پس از انقلاب ایران در هیچ جنگی پیروز نشده است.

    "حمله به یمن؛ حماقت آل سعود"

    حسین سلامی حمله ائتلاف به رهبری عربستان به یمن را "استثنایی‌ترین حماقت آل سعود" دانست که به گفت او "از چهره اسرائیلی آنها پرده برداشت".

    جانشین فرمانده سپاه مدعی شد که "چون عربستان در داخل حاکمیت خود دچار چالش شده" برای حل آن از ماجرای حمله به یمن کمک گرفته است. وی تصریح کرد که اگر عربستان در یمن موفقیتی به دست آورد سراغ همسایگانش خواهد رفت، بنابراین مشارکت کشورهای عربی در این حمله نوعی "خودکشی" است.

    این فرمانده سپاه پاسداران تصریح کرد که عربستان "به زودی با عکس‌العمل‌های نگران‌کننده و مخرب" روبرو خواهد شد. وی با اشاره به تصرف یک فرودگاه در یمن به دست القاعده، گفت: «آیا عربستان می‌تواند تضمین دهد که اتفاقی مثل ۱۱ سپتامبر برای برج نشینان کشورهای عربی رخ ندهد؟»

    نیروهای ائتلاف کشورهای عربی به رهبری عربستان سعودی حدود سه هفته پیش حمله‌های گسترده هوایی خود به مواضع شیعیان حوثی در یمن را آغاز کردند. بر اساس گزارش خبرگزاری‌ها، به طور متوسط روزانه ۳۰ حمله هوایی به یمن از سوی این گروه صورت می‌گیرد.
    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
    tom cruise in face book

    نظر

    • B A R A N
      عضو فعال
      • Mar 2015
      • 677

      #15497
      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

      فایننشال تایمز گزارش داد : جشن و پایکوبی۲۲ آمریکایی در شمال تهران

      دوشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۴


      یک روزنامه انگلیسی در گزارشی به سفر هیاتی از تجار آمریکایی به ایران که در نوع خود اولین مورد بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است، پرداخت.








      به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روزنامه انگلیسی «فایننشال تایمز» یکشنبه هفته جاری در گزارشی تحت عنوان «جشن سرمایه‌گذاران آمریکایی در تهران با وجود تحریم‌ها»، نوشت: مشاوران و سرمایه‌گذاران اقتصادی آمریکا هفته گذشته برای یافتن زمینه‌های سرمایه‌گذاری و فرصت‌یابی به مجرد رفع تحریم‌های بین‌المللی به ایران سفر کرد‌ند.


      بر اساس این گزارش، گروهی از تجار آمریکایی در شمال شهر تهران و در رستورانی مجلل با طرف‌های ایرانی به برسی ابعاد سرمایه‌گذاری در این کشور به بحث پرداختند. این سفر اولین حضور تاجران آمریکایی در ایران بعد از پیروزی انقلاب در سال 79 میلادی به این سو بود.



      به گزارش این نشریه انگلیسی، سرمایه‌گذاران اقصی نقاط جهان به آرامی برای انجام مراودات تجاری و توسعه همکاری با ایران به محض رفع تحریم‌ها اقدام به سفر به این کشور می‌کنند. گفته می‌شود هیات‌های ارشد تجاری آمریکایی من‌جمله صاحب منصبان بخش هوایی گرفته تا شرکت‌های نفتی و غذایی به آرامی به ایران سفر می‌کنند و با برقراری نشست با طرف‌های ایرانی خود را آماده داد و ستد با یکی از بکرترین بازارهای جهانی می‌نمایند.


      این روزنامه انگلیسی با اشاره به ابعاد سفر هیات تجاری آمریکایی به ایران در هفته گذشته من‌جمله پخش آهنگ « Happy » "فارل ویلیامز" خواننده رپر آمریکایی نوشت: 22 سرمایه‌گذار آمریکایی و مشاور با حضور در ایران اولین مسافرت علنی خود را به این کشور انجام دادند.


      به نوشته این روزنامه، این هیات آمریکایی برای عدم برخورد با برخی افراد ضد آمریکایی در تهران در رستورانی دور دست حاضر شدند.
      فایننشال تایمز در ادامه با اشاره به موانع موجود بر سر راه تجارت ایران و آمریکا نوشت: با وجود امیدواری‌ها موانعی در مسیر داد و ستد آمریکا با ایران وجود دارد.


      «ند لامونت» نامزد دموکرات سنای آمریکا در سال 2006 که به عنوان نماینده شرکت «لامونت دیجیتال سیستمز» در تهران حضور داشت، در این زمینه با اشاره به میسر نبودن مسیر تجارت آمریکا با ایران گفت: «هنوز برای تجارت با ایران مشکل‌ وجود دارد. ما اینجا آمدیم تا شاهد آن چه که به باراک اوباما در مسیر توافق هسته‌ای کمک می‌کند باشیم.»

      یک دیپلمات ارشد غربی مقیم تهران نیز در این‌باره با کنایه گفت: «تجار آمریکایی باید تا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016 منتظر باشند. البته آن‌ها آخرین گروه و نه اولین گروه تجاری در ایران خواهند بود.»




      .

      نظر

      • B A R A N
        عضو فعال
        • Mar 2015
        • 677

        #15498
        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

        در مورد پروندۀ اتمی، اختلافات اوباما و کنگرۀ آمریکا ظاهری است- گفتگو با هوشنگ امیراحمدی




        سناتورهای آمریکایی طرحی را برای مداخلۀ کنگره در مذاکرات اتمی و به دست آوردن حق نظارت بر توافق احتمالی با ایران ارائه کردند که پس از کمی جرح و تعدیل از سوی باراک اوباما نیز پذیرفته شد. به عقیدۀ هوشنگ امیر احمدی، اختلافات میان اوباما و کنگره بر سر مذاکرات اتمی ظاهری است؛ او معتقد است که در مقابل ایران، رئیس جمهور آمریکا و نمایندگان کنگره هماهنگ عمل می‌کنند.


        با توجه به اختلاف نظرهایی که طی ماه‌های اخیر میان گروهی از نمایندگان کنگره آمریکا و اوباما دیده می‌شد، آیا می‌توان گفت که اینک رئیس جمهوری در مقابل کنگره عقب‌نشینی کرده است؟


        به عقیدۀ هوشنگ امیراحمدی، استاد دانشگاه راتگرز- دانشگاه دولتی نیوجرسی-باراک اوباما و کنگره نقش مثبت و منفی یا نقش خوب و بد را با هم تقسیم کرده و در حال حاضر به طور حساب‌شده و در جهت امتیاز گرفتن از ایران با هم همکاری می‌کنند.

        هوشنگ امیراحمدی معتقد است که آمریکایی‌ها تا امروز فقط با فشار عمل کرده‌اند و «تقریباً هرچه خواسته‌اند به دست آورده‌اند».

        آخرین نکته‌ای که امیراحمدی بر آن تأکید دارد مفهوم «غرور ملی» است؛ به گفتۀ او هر کشوری خطوط قرمزی دارد و هر ملتی غروری. به باور او هر لحظه این امکان وجود دارد که همۀ مذاکرات و تلاش‌ها نقش بر آب شود و هیچ توافقی امضا نگردد. امیر احمدی می‌گوید: «امکان دارد که زمانی آقای خامنه‌ای بگوید «مُردن بهتر از تسلیم است»، در این صورت به نقطۀ آغاز، یعنی به تحریم‌ها باز خواهیم گشت».







        .

        نظر

        • نجاT...
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 2639

          #15499
          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

          تغییر موضع اوباما/لغو یکجای تحریم‌ها ممکن است...

          رئیس جمهور آمریکا در اظهاراتی پیشنهاد مصالحه احتمالی در مورد تحریم های اعمال شده علیه ایران را داد.


          «باراک اوباما» در اظهاراتی عنوان داشت که ایران می تواند بلافاصله بعد از توافق درباره محدود کردن برنامه هسته ای خود از لغو قابل توجه تحریم ها بهره‎مند شود.


          رئیس جمهورآمریکا همچنین اظهار داشت که چنین اقدامی بستگی به توافق نهایی دارد که اجازه می دهد تحریم های بین المللی به سرعت و در صورتی که ایران توافق نهایی با کشورهای ۱+۵ را زیر پا بگذارد، علیه تهران به اجرا گذاشته شوند.


          بر اساس اعلام کاخ سفید، آمریکا ترجیح می دهد که تحریم های بصورت مرحله ای و در صورتی که ایران به تعهدات خود عمل کرد برداشته شوند.


          اوباما روز جمعه ۲۸ فرودین نیز در اظهاراتی از مذاکره کنندگان این کشور خواست تا برای حل اختلافات در مورد نحوه رفع تحریم های ایران اقدام به مذاکرات سازنده با جمهوری اسلامی ایران کنند.


          اوباما در ادامه گفت: مذاکرات به دنبال راه حلی است که برای ایران بسیار قابل قبول تر خواهد بود.


          بعد از تفاهم لوزان، تفسیرهای مختلفی درباره صحبت هایی که میان طرف ایرانی و کشورهای ۱+۵ بویژه آمریکا زده شده بود انجام گرفت و در همین رابطه طرف ایرانی و آمریکایی اظهارات متفاوتی را در مورد زمان و نحوه لغو تحریم ها بیان کردند.


          اوباما همچنین مدعی شد که اولویت وی ایجاد ساختاری است که اگر ایران به تعهدات خود عمل نکرد با فشارهای بیشتری مواجه شود.


          رئیس جمهور آمریکا همچنین گفت: در مورد اینکه تحریم ها چگونه کاسته می شوند و اینگه اگر نقض پیمانی شد تحریم ها چگونه بازخواهند گشت، مکانیسم های مختلفی برای انجام آن وجود دارد.


          به گفته اوباما، آمریکا باید به گونه ای عمل کند که طرف ایرانی به این نتیجه برسد که توافق بهتر از گزینه های دیگر است...

          Sent from my iPhone 6 plus using Tapatalk
          انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

          نظر

          • ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

            #15500
            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

            در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
            پایان نشست یک روزه ایران و آژانس در تهران/ در گفت‌وگو با فارس
            نجفی: درباره موارد اختلافی راه‌حل‌هایی پیدا شد/انتظار داریم در نشست بعدی ۲ موضوع باقیمانده خاتمه یابد





            در نشست فنی ایران و آژانس مطرح شد؛
            اعلام آمادگی ایران برای دسترسی مدیریت شده آژانس به منطقه مریوان

            چهارشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۸



            هلگا اشمید:
            تحریم های اروپا همزمان با تایید آژانس خاتمه می یابند جمعه ۲۸ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۵



            به نظر می رسه تا توافق هسته ای کامل تا 11 تیر ماه به امید خدا کار نظارت آژانس به فعالیت آنرژی صلح آمیز هسته ای ایران مورد تایید بالای 95 درصد آژانس قرار گیرد تا تحریم های هسته ای مربوط به سازمان ملل -تحریم های اروپا - حتی تحریم های دولت امریکا یکجا لغو گردد و تنها تحریم های کنگره باقی بماند و آن هم آن چند ماه آینده با تایید آژانس لغو گردد !!!






            به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فاكس نیوز، «باراک اوباما» در اظهاراتی عنوان داشت که ایران می تواند بلافاصله بعد از توافق درباره محدود کردن برنامه هسته ای خود از لغو قابل توجه تحریم ها بهره‎مند شود.









            به نظر می رسه تا توافق هسته ای کامل تا 11 تیر ماه به امید خدا کار نظارت آژانس به فعالیت آنرژی صلح آمیز هسته ای ایران مورد تایید بالای 95 درصد آژانس قرار گیرد تا تحریم های هسته ای مربوط به سازمان ملل -تحریم های اروپا - حتی تحریم های دولت امریکا یکجا لغو گردد و تنها تحریم های کنگره باقی بماند و آن هم آن چند ماه آینده با تایید آژانس لغو گردد !!!
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

            نظر

            • ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

              #15501
              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

              تاریخ خبر: 31/01/1394 | ساعت: 11:45|

              همایش بررسی دیدگاه منتقدان و موافقان مذاکرات هسته ای لوزان؛

              عراقچی: ادامه مذاکره آسان است مگر آن دست ها بگذارند
              تهران - ایرنا - سید عباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده ایران مرحله تازه مذاکرات را آسان تر از گذشته ارزیابی کرد ولی گفت: مگر آنکه دست هایی که در کار است تا به هر شکل مذاکرات را از کار بیندازد، کار را سخت تر کند.
              عراقچی: ادامه مذاکره آسان است مگر آن دست ها بگذارند
              معاون وزیر امور خارجه که روز دوشنبه در همایش بررسی دیدگاه منتقدان و موافقان مذاکرات هسته ای لوزان سخن می گفت، افزود: احتمالا کار آسان تر از گذشته است اما سختی های خود را هم دارد. ممکن است طرف مقابل تغییراتی از خود نشان دهد یا دست هایی که در کار است تا به هر شکلی مذاکرات را از کار بیندازد کار را سخت تر کند .

              وی یکی از این نمونه ها را مصوبه تازه کنگره آمریکا ذکر کرد و گفت: آخرین مورد آن تلاش کنگره آمریکا برای ورود به مذاکرات است .

              عراقچی اظهار داشت: اگر مذاکرات آنگونه ای بود که عده ای می گویند؛ یعنی سر ما کلاه رفته بود که دیگر لازم نبود کنگره به میدان بیاید و بگوید تمام توافقات باید به تصویب ما برسد.یا 47 سناتور به مقامات ما نامه بنویسند با این مضمون که مواظب باشید در مذاکره سرتان کلاه نرود.

              عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای ایران تاکید کرد: پس آنگونه نیست که بیان می شود.البته هنوز به هیچ توافقی نرسیده ایم. بیانیه سوئیس مجموعه ای از راه حل هاست که باید با همه جزییات، آن را مکتوب کنیم.

              عراقچی گفت: هنوز به هیچ توافقی نرسیده ایم. ما فقط یک توافق آن هم در یک مرحله خواهیم داشت که اگر محقق بشود اواخر ماه ژوئن خواهد بود.

              معاون وزیر امور خارجه بیانیه سوئیس را ' مجموعه ای از راه حل ها' توصیف کرد و گفت: البته این راه حل ها شاخص های ما در رسیدن به یک توافق خواهد بود.

              همایش بررسی دیدگاه منتقدان و موافقان مذاکرات هسته ای لوزان به مدت یک روز در دانشکده علوم سیاسی دانشکده علامه طباطبایی برپاست.

              خبر در حال تکمیل است
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

              نظر

              • mohsen68
                عضو فعال
                • Jun 2012
                • 1756

                #15502
                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                ریابکوف: متن منتشرشده از سوی آمریکا در مورد تفاهم لوزان، کاملاً درست است/ در مورد نیاز به تأیید آژانس پیش از لغو تحریم‌ها، تردید داریم

                به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه روز دوشنبه گفت نمی‌تواند اظهارات مقامات آمریکایی در خصوص نحوه برداشته شدن تحریم‌های ایران را تائید کند.

                به نوشته خبرگزاری تاس، وی این موضع را در پاسخ به سوالی در خصوص گفته واشنگتن مبنی بر مشروط بودن برداشته شدن تحریم‌ها به تائیدیه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اتخاذ کرده است.

                وی با ابراز تردید در خصوص نیاز به انتشار گزارش ویژه آژانس پیش از برداشته شدن تحریم‌ها، گفته است: «مطمئن نیستم که بتوانم تائید کنم این تفاهمی است که در نشست کلی با شرکت طرف ایرانی به دست آمد.»

                در همین حال، خبرگزاری اینترفکس به نقل از آقای ریابکوف نوشته است که وی صحت بیانیه مطبوعاتی آمریکا (فکت شیت) در خصوص تفاهم لوزان را تائید کرده است.

                وی در این خصوص گفته است: «چیزی که ایالات متحده به عنوان مرجع منتشر کرد، صحیح و خالی از انحراف است. این (متن) حاوی تفاهمی است که عینا بیانگر توافقی است که در لوزان به دست آمد، اما برخی موضوعات باقی‌مانده را نادیده گرفته است: ترتیب برداشته شدن تحریم‌ها و معیارهایی که باید رعایت شود، همین‌طور فعال‌کننده‌ها و ابزارهایی اجرایی مربوط به آن. هیچ‌یک از این موارد مورد اشاره قرار نگرفته است. این‌ها مواردی است که همچنان نیاز به هماهنگی دارد.»

                هیأت‌های دیپلماتیک ایران و کشورهای موسوم به گروه 1+5 پنجشنبه (13 فروردین ماه) اعلام کردند به تفاهمی بر سر چارچوب توافق نهایی رسیده‌اند که قرار است زیربنای ادامه رایزنی‌ها تا ضرب‌الاجل خودخوانده 30 ژوئن (9 تیرماه) باشد.

                بیانیه مشترکی که «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه ایران و «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در لوزان قرائت کردند به مشخص کردن رئوس چارچوبی می‌پردازد که طرفین برای توافق نهایی به آن رسیده‌اند.

                علاوه بر این، ایران و آمریکا همزمان سندهای جداگانه و متفاوتی منتشر کرده‌اند که به شرح جزئیاتی از مفاد مورد توافق طرفین می‌پردازد. محمد جواد ظریف سند طرف آمریکایی (فکت‌شیت) را رد کرده و آن را تلاش طرف آمریکایی برای مصادره به مطلوب تفاهم یاد شده خوانده است.

                انتهای پیام/ق

                نظر

                • milad97
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 2520

                  #15503
                  پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                  تهدید تازه جمهوریخواهان علیه مذاکرات هسته ای

                  سناتور گراهام: توافق هسته ای هیچ شانسی برای تایید در کنگره ندارد


                  تهران- ایرنا- در ادامه مواضع ضد و نقیض مقام های آمریکایی درخصوص روند مذاکرات هسته ای، «لیندسی گراهام» سناتور ارشد جمهوریخواه روز یکشنبه گفت که هیچ شانسی برای تصویب توافق هسته ای در کنگره متصور نیست.
                  [سناتور گراهام: توافق هسته ای هیچ شانسی برای تایید در کنگره ندارد]

                  به گزارش پایگاه اینترنتی «هیل»، گراهام در گفت وگو با شبکه خبری «فاکس نیوز» گفت: «گمان نمی کنم هیچ جمهوریخواه یا دموکراتی اجازه دهد این چارچوب توافق نهایی شود زیرا در زمانی که لازم است قوی باشیم، این توافق مقدماتی بسیار ضعیف است.»

                  نامزد احتمالی ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا همسو با سردمداران رژیم صهیونیستی مدعی شد: «توافق بالقوه اوباما (با ایران) فاقد پادمان های ضروری برای جلوگیری از یک ایران دارای سلاح هسته ای است.»

                  وی افزود: این توافق نیازمند بازرسی های هسته ای «هر زمان، هر جا» و محدودیت های بیشتر بر رآکتورهای هسته ای ایران است.

                  گراهام درخصوص موضوع لغو تحریم ها نیز مدعی شد :«تحریم ها را تا زمانی که رفتار ایران تغییر نکند، نمی توان برداشت.»

                  وی با بیان اینکه «توافق اوباما در پیش چشمان ما روز به روز بدتر می شود» افزود: «اشکالات بسیاری که در این (چارچوب) توافق وجود دارد نشان می دهد که استراتژی اوباما ناقص است.»

                  در حالی که بسیاری از کارشناسان سیاسی در آمریکا از بیانیه سوئیس استقبال کرده اند، برخی چهره های تندروی جمهوریخواه به مخالفت های عجیب خود با این بیانیه ادامه می دهند.

                  «باب کورکر» سناتور جمهوریخواه آمریکایی نیز روز یکشنبه ادعا کرد که مذاکره کنندگان ایرانی از تمام جزئیات برنامه هسته ای ایران آگاه نیستند!

                  کورکر در گفت وگو با شبکه خبری «سی ان ان» همچنین گفت که شک دارد ایران به تعهدات خود در قالب توافق هسته ای پایبند بماند.

                  وی گفت از آن بیم دارد که آمریکا و پنج قدرت جهانی دیگر شریک در مذاکرات، در تلاش برای رسیدن به توافق بیش از حد به ایران امتیاز داده باشند.

                  باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا که همواره با اقدام کنگره در بحبوحه مذاکرات هسته ای مخالفت کرده بود، روز جمعه گفت که مصوبه کنگره درخصوص بازبینی توافق نهایی را امضاء خواهد کرد زیرا به اعتقاد او این مصوبه «سازشی معقول» (بین کاخ سفید با کنگره) است و موجب خراب شدن مذاکرات هسته ای با ایران نمی شود.

                  مصوبه هفته گذشته کمیته روابط خارجی سنا در صورتی که به تصویب مجلس نمایندگان و سنا برسد، به کنگره اجازه خواهد داد تا پیش از اجازه برداشتن تحریم ها و در مدت 30 روز، هرگونه توافقی را مورد بازبینی قرار دهد.

                  این اظهارات ضد و نقیض مقام های آمریکایی در حالی مطرح می شود که جمهوری اسلامی ایران همواره بر غیرقابل اعتماد بودن طرف آمریکای تاکید کرده و خواستار لغو کلی تحریم ها همزمان با امضای توافق نهایی است.
                  لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

                  نظر

                  • سلطان بورس
                    كاربر فعال
                    • Aug 2011
                    • 3373

                    #15504
                    پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                    در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
                    تهدید تازه جمهوریخواهان علیه مذاکرات هسته ای

                    سناتور گراهام: توافق هسته ای هیچ شانسی برای تایید در کنگره ندارد


                    تهران- ایرنا- در ادامه مواضع ضد و نقیض مقام های آمریکایی درخصوص روند مذاکرات هسته ای، «لیندسی گراهام» سناتور ارشد جمهوریخواه روز یکشنبه گفت که هیچ شانسی برای تصویب توافق هسته ای در کنگره متصور نیست.
                    [سناتور گراهام: توافق هسته ای هیچ شانسی برای تایید در کنگره ندارد]

                    به گزارش پایگاه اینترنتی «هیل»، گراهام در گفت وگو با شبکه خبری «فاکس نیوز» گفت: «گمان نمی کنم هیچ جمهوریخواه یا دموکراتی اجازه دهد این چارچوب توافق نهایی شود زیرا در زمانی که لازم است قوی باشیم، این توافق مقدماتی بسیار ضعیف است.»

                    نامزد احتمالی ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا همسو با سردمداران رژیم صهیونیستی مدعی شد: «توافق بالقوه اوباما (با ایران) فاقد پادمان های ضروری برای جلوگیری از یک ایران دارای سلاح هسته ای است.»

                    وی افزود: این توافق نیازمند بازرسی های هسته ای «هر زمان، هر جا» و محدودیت های بیشتر بر رآکتورهای هسته ای ایران است.

                    گراهام درخصوص موضوع لغو تحریم ها نیز مدعی شد :«تحریم ها را تا زمانی که رفتار ایران تغییر نکند، نمی توان برداشت.»

                    وی با بیان اینکه «توافق اوباما در پیش چشمان ما روز به روز بدتر می شود» افزود: «اشکالات بسیاری که در این (چارچوب) توافق وجود دارد نشان می دهد که استراتژی اوباما ناقص است.»

                    در حالی که بسیاری از کارشناسان سیاسی در آمریکا از بیانیه سوئیس استقبال کرده اند، برخی چهره های تندروی جمهوریخواه به مخالفت های عجیب خود با این بیانیه ادامه می دهند.

                    «باب کورکر» سناتور جمهوریخواه آمریکایی نیز روز یکشنبه ادعا کرد که مذاکره کنندگان ایرانی از تمام جزئیات برنامه هسته ای ایران آگاه نیستند!

                    کورکر در گفت وگو با شبکه خبری «سی ان ان» همچنین گفت که شک دارد ایران به تعهدات خود در قالب توافق هسته ای پایبند بماند.

                    وی گفت از آن بیم دارد که آمریکا و پنج قدرت جهانی دیگر شریک در مذاکرات، در تلاش برای رسیدن به توافق بیش از حد به ایران امتیاز داده باشند.

                    باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا که همواره با اقدام کنگره در بحبوحه مذاکرات هسته ای مخالفت کرده بود، روز جمعه گفت که مصوبه کنگره درخصوص بازبینی توافق نهایی را امضاء خواهد کرد زیرا به اعتقاد او این مصوبه «سازشی معقول» (بین کاخ سفید با کنگره) است و موجب خراب شدن مذاکرات هسته ای با ایران نمی شود.

                    مصوبه هفته گذشته کمیته روابط خارجی سنا در صورتی که به تصویب مجلس نمایندگان و سنا برسد، به کنگره اجازه خواهد داد تا پیش از اجازه برداشتن تحریم ها و در مدت 30 روز، هرگونه توافقی را مورد بازبینی قرار دهد.

                    این اظهارات ضد و نقیض مقام های آمریکایی در حالی مطرح می شود که جمهوری اسلامی ایران همواره بر غیرقابل اعتماد بودن طرف آمریکای تاکید کرده و خواستار لغو کلی تحریم ها همزمان با امضای توافق نهایی است.
                    سخنگوی کاخ سفید و اوباما و مسئولین ارشد آمریکا بارها اعلام کردن که کنگره فقط در لغو تحریم هایی که قبلا تصویب کرده میتونه دخالت کنه .
                    این سناتور دشمن ایران هست و مشخصه چنین حرف هایی میزنه . نباید انتظار داشت که بیان بگن ما با توافق موافقیم . مثل اینکه جلیلی بیاد بیاد بگه تیم مذاکره کننده داره خیلی خوب پیش میره و من از عملکردشون کاملا موافقم !!!!

                    نظر

                    • tom cruise
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 4756

                      #15505
                      پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                      اعلام آمادگی ایران برای تعامل با جهان 'بسیار فراتر از موضوع هسته‌ای'


                      محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران با انتشار یادداشتی در روزنامه نیویورک تایمز اعلام کرد که ایران برای "تعامل سازنده بسیار فراتر از موضوع هسته‌ای" آمادگی دارد و مایل است برای حل مشکلات منطقه خلیج فارس و اطراف آن با صاحبان منافع در منطقه همکاری کند.

                      آقای ظریف در این یادداشت که امروز دوشنبه ۲۰ آوریل (۳۱ فروردین) منتشر شده، نوشته است: "موضوع هسته ای، عارضه بی اعتمادی و تضاد است و نه دلیل آن. با توجه به پیشرفت های اخیری که در مهار این عارضه به دست آمده، وقت آن است که ایران و سایر صاحبان منافع در منطقه خلیج فارس و اطراف آن توجه خود را به عوامل بروز تنش در این منطقه معطوف کنند".

                      او از سازمان ملل و دبیرکل آن خواسته است که زمینه گفت و گو میان صاحبان منافع در منطقه را فراهم کند.

                      وزیر امور خارجه ایران نوشته است که برای شروع گفت و گو در مورد مشکلاتی که منطقه با آن روبروست، مسئله یمن بهترین گزینه است.

                      آقای ظریف یادآوری کرده که ایران طرحی چهار مرحله ای شامل آتش بس فوری، ارسال کمک های بشر دوستانه، فراهم کردن زمینه گفت و گو میان گروه های مختلف یمنی و تشکیل دولت فراگیر اتحاد ملی را پیشنهاد کرده است.

                      به نوشته او: "کسی نمی تواند در عراق با القاعده و گروه های مشابه آن مثل گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) مقابله کند در حالی که در یمن و سوریه عملا زمینه رشد آنها را فراهم می کند".

                      ایران به شدت مخالف دخالت نظامی ائتلاف به رهبری عربستان سعودی در یمن است و از دولت آمریکا به دلیل حمایت از عربستان سعودی انتقاد می کند.

                      از طرف دیگر عربستان سعودی ایران را به حمایت و تجهیز حوثی های یمن متهم می کند که علیه دولت عبدربه منصور هادی، رئیس جمهور این کشور جنگیدند و او را ناچار به فرار از کشور کردند.

                      سخنگوی کاخ سفید هم در واکنش به انتشار مقاله آقای ظریف در روزنامه نیویورک تایمز گفت: "عجیب است که وزیر خارجه ایران پیشنهاد حل و فصل مسالمت آمیز بحران یمن را داده در حالی ایران همچنان برای یک طرف درگیری (حوثی ها) سلاح می فرستد."

                      ________________

                      تفسیر - امید پارسانژاد

                      آقای ظریف در یادداشتی که برای روزنامه نیویورک تایمز نوشته، به صراحت نمی گوید که "صاحبان منافع" در منطقه دقیقا کدام کشورها هستند و آیا ایران منافع قدرت های بزرگ، از جمله آمریکا را در این منطقه به رسمیت می شناسد یا نه. اما اشاره اش به این نکته که ایران آماده تعامل "فراتر از موضوع هسته ای" است، یادآور اظهارات اخیر آیت الله خامنه ای، رهبر ایران است که گفته بود اگر مذاکرات اتمی به سرانجام مطلوب برسد، می توان در موضوعات دیگر هم با آمریکا مذاکره کرد. ایران و آمریکا در ماه های اخیر مشخصا در مقابله با گروه داعش در عراق منافع مشترک پیدا کرده اند و عملا در یک جهت عمل می کنند. یک احتمال دیگر هم این است که طرف خطاب آقای ظریف دولت عربستان سعودی، رقیب اصلی منطقه ای ایران باشد. تنش میان دو کشور در هفته های اخیر تحت تأثیر اختلافات در یمن و گزارش های مربوط به "تعرض" مأموران سعودی به دو نوجوان ایرانی در فرودگاه جده به شدت افزایش یافته است.
                      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                      tom cruise in face book

                      نظر

                      • tom cruise
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 4756

                        #15506
                        پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                        دولت آلمان در تلاش برای برگزاری کنفرانس یمن

                        به گفته وزیر خارجه آلمان یک مقام این وزارتخانه مذاکراتی را با ایران وعربستان در راستای برگزاری کنفرانسی جهت حل بحران یمن انجام داده است.درگیری‌ها در یمن به شدت ادامه دارد و گزارش‌ها از کشته و مجروح بیشتر خبر می‌دهند.

                        دولت آلمان در حال بررسی راه‌ها و امکاناتی برای برگزاری یک کنفرانس بین‌المللی در جهت حل بحران یمن است.
                        فرانک-والتر اشتاین‌مایر، وزیر خارجه آلمان، روز دوشنبه (۲۰ آوریل/ ۳۱ فروردین) در حاشیه اجلاس وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل، با اشاره به ضرورت برقراری یک آتش‌بس در یمن، گفت: «نیازمند مسیری به سوی مذاکرات سیاسی هستیم».

                        او افزود، مدیرکل وزارت خارجه آلمان هفته گذشته با سفر به منطقه در راستای برگزاری احتمالی کنفرانسی در مورد یمن رشته گفت‌وگوهایی را با عربستان و ایران انجام داده است. اشتاین‌مایر این کنفرانس را محملی برای تلاش جهت پایان دادن به درگیری‌های نظامی توصیف کرد.

                        ائتلاف چند کشور منطقه به رهبری عربستان سعودی از چند هفته پیش رشته حملات هوایی را علیه مواضع حوثی‌های یمن و متحدان این نیرو انجام می‌دهد. حوثی‌ها که در مناطق شمال یمن مستقر هستند و به شیعیان ۴ امامی مشهورند، سپتامبر گذشته پس از ورود به صنعا عبد ربه منصور هادی، رئیس جمهور را به کناره‌گیری و فرار به عدن در جنوب کشور واداشتند. حوثی‌ها متحد ایران به شمار می‌روند و بنا بر گزارش‌ها از ایران کمک دریافت می‌کنند.

                        ادامه درگیری در درون و مرزهای یمن
                        بنا بر داده‌های سازمان ملل، از اواسط ماه مارس تا اواسط ماه جاری آوریل بیش از ۷۳۰ نفر در نتیجه حملات ائتلاف در یمن کشته و ۲۷۵۰ نفر مجروح شده‌اند

                        بنا بر داده‌های سازمان ملل، از اواسط ماه مارس تا اواسط ماه جاری آوریل بیش از ۷۳۰ نفر در نتیجه حملات ائتلاف در یمن کشته و ۲۷۵۰ نفر مجروح شده‌اند

                        با شروع تهاجم حوثی‌ها و نیروهای وابسته به علی‌عبدالله صالح، رئیس جمهور پیشین یمن برای تصرف عدن، هادی به عربستان گریخت و ائتلاف یادشده با هدف "کمک به دولت قانونی هادی" عملیات نظامی علیه حوثی‌ها و متحدان آنها را شروع کرد. بخش بزرگی از ارتش و نیروهای امنیتی همچنان به علی عبدالله صالح وفادار هستند و با حوثی‌ها در برابر حملات عربستان سعودی متحد مانده‌اند.

                        بنا بر داده‌های سازمان ملل، از اواسط ماه مارس تا اواسط ماه جاری آوریل بیش از ۷۳۰ نفر در نتیجه حملات ائتلاف در یمن کشته و ۲۷۵۰ نفر مجروح شده‌اند.

                        اشتاین‌مایر گفته است که درگیری‌های نظامی در یمن به شدت ادامه دارند، در حالی که او بیش از پیش به این درک می‌رسد که این بحران راه‌حل نظامی ندارد.

                        در همین حال خبرگزاری‌ها به نقل از پزشکان یک بیمارستان در صنعا خبر داده‌اند که روز دوشنبه در نتیجه حمله نیروهای عربستان به یک پایگاه نظامی در این شهر ۲۶ غیرنظامی کشته شده‌اند.

                        همزمان وزارت کشور عربستان اعلام کرده است که یک سرباز این کشور در پست مرزی با یمن در نتیجه حمله با خمپاره از درون یمن، کشته شده است. دو سرباز دیگر سعودی نیز در این حمله مجروح شده‌اند.

                        حجت الاسلام محمد محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر آیت‌الله علی خامنه‌ای در حمله‌ای شدید به حکومت عربستان سعودی، گفت که با "بیانات مقام معظم رهبری" سقوط آل سعود آغاز شده است. به گفته او: «یک سری افراد عیاش در آل سعود حکومت را به دست گرفته و ثروت بی‌حساب مردم مسلمان را در اختیار آمریکا قرار می‌دهند».

                        آیت‌الله خامنه‌ای در سخنانی که روز ۲۲ فرودین در حضور جمعی از مداحان ایراد کرد، با حمله به رهبران عربستان سعودی، احتمال پيروزی عمليات به رهبری عربستان سعودی عليه شورشيان حوثی را "زير صفر" دانست و گفت: «اينها قطعا ضربه خواهند خورد؛ قطعا بينی سعودی‌ها به خاک ماليده خواهد شد.» او ضمن اشاره به وجود اختلافات متعدد میان ایران و عربستان، حکومت این کشور را متهم کرد که "وقار و متانت" را در سیاست خارجی‌اش کنار گذاشته و "چند جوان بی‌تجربه، امور آن کشور را در دست گرفتند و دارند آن جنبه توحش را غلبه می‌دهند بر جنبه متانت و ظاهرسازی؛ اين به ضررشان تمام خواهد شد".

                        اظهارات گلپایگانی در مورد "سقوط آل سعود" در حالی است که حملات عربستان به یمن همچنان ادامه دارد و ایران در کمک‌رسانی به متحدان خود در یمن (حوثی‌ها) با مشکلاتی روبروست. عربستان همچنین با ادامه رکورد در صدور نفت خود به طور غیرمستقیم فشار سنگینی را بر درآمدهای جمهوری اسلامی ایران وارد می‌کند. این در حالی است که درآمدهای نفتی ایران به دلیل تحریم نفتی این کشور نیز به شدت کاهش یافته است.
                        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                        tom cruise in face book

                        نظر

                        • ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

                          #15507
                          پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                          94/02/01 - 13:08

                          کاردین: در طرح نظارت بر توافق هسته‌ای رای‌گیری کنگره درباره توافق با ایران نیامده است
                          عضو ارشد دموکرات کمیته روابط خارجی سنای آمریکا با دفاع از طرح مصوب این کمیته درباره نظارت بر توافق هسته‌ای ایران تاکید کرد که در این طرح رای‌گیری کنگره درباره توافق تصریح نشده است.
                          خبرگزاری فارس: کاردین: در طرح نظارت بر توافق هسته‌ای رای‌گیری کنگره درباره توافق با ایران نیامده است
                          به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، بن کاردین جانشین رابرت منندز در کمیته روابط خارجی سنا، از طرح مصوب این کمیته درباره مذاکرات هسته‌ای ایران که پس از تعدیلهایی از سوی جمهوریخواهان و دموکراتها به تصویب رسیده، دفاع کرد.

                          «بن کاردین» عضو ارشد دموکرات کمیته روابط خارجی سنای آمریکا در مطلبی با عنوان «صدا و نظر کنگره درباره ایران» که در ستون نظرات «نیویورک تایمز» منتشر شده، از طرح مصوب این کمیته درباره مذاکرات دفاع کرد.

                          سناتور آمریکایی گفت: «در زمانی که کنگره در موضوعات کمی توافق می‌کنند، دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان برای تقویت توانایی رئیس‌جمهور اوباما برای مذاکره با ایران به هم پیوستند. یک توافق دیپلماتیک قوی بهترین فرصت برای محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران است. "لایحه بازنگری توافق هسته‌ای ایران 2015" که به اتفاق آرا در کمیته روابط خارجی سنا تصویب شد، راهی رو به جلو و مستقیم برای پیش بردن مسیر ایجاد می‌کند».

                          اشاره کاردین به تصویب طرح نظارت بر توافق هسته‌ای ایران توسط کنگره است؛‌طرحی که ابتدائا با مخالفت و حتی تهدید وتوی کاخ سفید مواجه شد اما به دنبال ایجاد «برخی تعدیلها»، مقامات دولت اوباما از موافقت با آن تاکید کردند. (جزئیات بیشتر)

                          کاردین در ادامه یادداشت هم آمده است: «اگر توافق حاصل شد، کنگره آنرا بازنگری می‌کند اما لایحه به صراحت تصریح نکرده که برای آغاز(اجرای توافق) نیازی به رای‌‎گیری کنگره درباره آن است. شاید کنگره از آن حمایت یا مخالفت کند اما رای‌گیری درباره آن ضروری نیست».

                          سناتور هم حزبی اوباما همچنین نوشت: «کنگره عضو و بخشی از مذاکرات هسته‌ای نیست و به هیچ وجه این لایحه(نظارت بر توافق) این واقعیت را تغییر نمی‌دهد. این لایحه فقط فرایندی تلاشهای کنگره را ترسیم می‌کند».

                          قانونگذار ارشد آمریکایی در ادامه ادعاهای غربی‌ها درباره تاثیر تحریم‌ها در مذاکرات ادعا کرد: «تحریمهای کنگره ایران را به میز مذاکرات کشاند و کنگره تنها بازیگری است که می‌تواند رژیم تحریمها را به طور دائمی مهر تحریم‌ها را بردارد. این اختلاف مهمی بین توافق با ایران و دیگر توافقات مذاکره شده بر اساس اختیرات اجرایی است».

                          بن کاردین یادداشت را اینگونه به پایان برد: «در این موضوع مهم امنیت ملی، ما باید با صدای واحد و فراتر از خطوط حزبی حرف بزنیم و این دقیقا کاری است که ما کردیم».

                          انتهای پیام/ق
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #15508
                            پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                            94/02/01 - 13:08
                            نسخه چاپيارسال به دوستان
                            کاردین: در طرح نظارت بر توافق هسته‌ای رای‌گیری کنگره درباره توافق با ایران نیامده است
                            عضو ارشد دموکرات کمیته روابط خارجی سنای آمریکا با دفاع از طرح مصوب این کمیته درباره نظارت بر توافق هسته‌ای ایران تاکید کرد که در این طرح رای‌گیری کنگره درباره توافق تصریح نشده است.
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • arash
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 819

                              #15509
                              پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                              خبر فوری
                              معاون وزیر خارجه: احتمال آتش بس در یمن تا ساعاتی دیگر

                              وی اضافه کرد: ما خوشبینیم که در ساعات آینده شاهد آن باشیم که گروه های مختلف یمنی بر سر میز مذاکره گرد آیند و برای تقویت روند سیاسی در این کشور تلاش کنند .

                              نظر

                              • سلطان بورس
                                كاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 3373

                                #15510
                                پاسخ : مذاكرات هسته اي ايران و 5+1

                                در اصل توسط arash پست شده است View Post
                                خبر فوری
                                معاون وزیر خارجه: احتمال آتش بس در یمن تا ساعاتی دیگر

                                وی اضافه کرد: ما خوشبینیم که در ساعات آینده شاهد آن باشیم که گروه های مختلف یمنی بر سر میز مذاکره گرد آیند و برای تقویت روند سیاسی در این کشور تلاش کنند .
                                لطفا لینک خبر

                                نظر

                                در حال کار...
                                X