تهران بخاطر اینکه از بندر کم نیاره امروز موجودی نفت خام پایان 91 رو زد روی کدال
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
در اين روزهاي عزيز........
اگر دوستان هم از مطالب بنده استفاده كرده اند ما از دعاي خير خود بي نصيب نكنند ...
اگر هم ما را تحمل كرده اند كه هيچ...........
اميدوارم دلخوشي روزي هر روزتان باشدhttps://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
-
[QUOTE=ampour;391382]در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Post[COLOR="#006400"][B]
شبندر امروز جهت بازار و شاخص رو تغيير داد.......
همه منتظر نوع حركت شبندر بودند تا تصميم بگيرند......
الان كه صف شد بسياري نمادها جان گرفتند.....
سلام استاد - خسته نباشی - نمادهای دیگه جون گرفتن اما ما جون به لب شدیم - بنظر شما آیا این روند دنباله داره ؟(باتوجه به حجم شناور)
ببينيد دوست عزيز به نظر من شبندر تا پايان سال 2200-2400 و شايد هم...... تا مجمع 2800-3000......و شايد هم......
اختيار با خودتان.
استراتژي بنده تا زماني كه با شبندر هستم(شايد مجمع سال 93) فقط:......صبر و ظفر..
ضمنا" زمزمه هاي دلار 3000 تومني در بودجه شنيده ميشه. آن وقت ديگر پالايشگاه ها......https://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
-
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی تغییر کرد
با حکم وزیر نفت عباس کاظمی مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی شد.
کاظمی پیش از این به عنوان مدیرعامل شرکت بهینهسازی مصرف سوخت و برای مدتی نیز مدیرعامل پالایشگاه تهران بود.
اینکه خودش قبلا مدیر عامل پالایشگاه بوده فکر کنم یه امتیازه
نظر
-
در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Postدر اين روزهاي عزيز........
اگر دوستان هم از مطالب بنده استفاده كرده اند ما از دعاي خير خود بي نصيب نكنند ...
اگر هم ما را تحمل كرده اند كه هيچ...........
اميدوارم دلخوشي روزي هر روزتان باشد[B][COLOR=#0000ff]اگر حس روييدن در تو باشد حتي در كوير هم رشد خواهي كرد "" دكتر شريعتي ""[/COLOR][/B]
نظر
-
-
در اصل توسط آرتا پست شده است View Postآقاي عليزاده من پست هاي قبلي را خواندم متوجه شدم كه در حال آماده شدن براي دكتري هستيد ، اميدوارم كه موفق و پيروز باشيد.
بچه های اینجا متوجه شدند که سوءتفاهم شده - امیدوارم با استفاده از مطالب و تحلیل های این تاپیک به سود خوبی برسی
همه به استاد حساسیت دارن - ناراحت نشوچو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط آرتا پست شده است View Postآقاي عليزاده من پست هاي قبلي را خواندم متوجه شدم كه در حال آماده شدن براي دكتري هستيد ، اميدوارم كه موفق و پيروز باشيد.
سپاسگذارم دوست عزيز. تصور بنده اين بود كه با طعنه ميفرماييد...
اولا" داشتن دكترا افتخار نيست و بنده به جهت درخواست دوستان و وجود مشغله فكري اعلام كردم وگرنه به هيچ وجه اهميتي ندارد.
هر كس مرام و معرفت دارد بايد به آن افتخار كند.شما داريد پس عزيز ما هستيد.
با عرض پوزش از دوستان و به جهت اينكه كاربر آرتا خاطره خوش داشته باشه: در ارتباط با شاملا هم بنده بررسي ندارم. الان غبشهر خوبه....
برخي كاربران اذيت ميكنند و .......
به هرحال منظوري نداشتم .....موفق باشيدآخرین ویرایش توسط alizadeh.f؛ 2013/10/14, 12:50.https://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
-
دوستان مشاور وزیر یعنی کشک
ضیغمی جون نگفتیم با شبندر لجبازی نکن
۱۱:۵۹ (دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۲)
اخبار مرتبط
شانا _ گروه پالایش و پخش: وزیر نفت با صدور حکمی عباس کاظمی را به عنوان معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی منصوب کرد.
به گزارش شانا در حکم بیژن زنگنه خطاب به عباس کاظمی آمده است: با عنایت به تعهد، تجربه و تخصص جنابعالی، به عنوان معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران منصوب می شوید.
از خداوند متعال ادامه توفیقات جنابعالی را در انجام وظایف محوله مسئلت دارد.
وزیر نفت همچنین در حکم جداگانه ای خطاب به علیرضا ضیغمی آورده است: ضمن تشکر از خدمات و زحمات جنابعالی در مدت عهده داری مسئولیت معاونت وزیر و مدیریت عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی، بدینوسیله به عنوان مشاور وزیر منصوب می شوید.چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postدوست عزیز سلام
بچه های اینجا متوجه شدند که سوءتفاهم شده - امیدوارم با استفاده از مطالب و تحلیل های این تاپیک به سود خوبی برسی
همه به استاد حساسیت دارن - ناراحت نشو[B][COLOR=#0000ff]اگر حس روييدن در تو باشد حتي در كوير هم رشد خواهي كرد "" دكتر شريعتي ""[/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Post
سپاسگذارم دوست عزيز. تصور بنده اين بود كه با طعنه ميفرماييد...
اولا" داشتن دكترا افتخار نيست و بنده به جهت درخواست دوستان و وجود مشغله فكري اعلام كردم وگرنه به هيچ وجه اهميتي ندارد.
هر كس مرام و معرفت دارد بايد به آن افتخار كند.شما داريد پس عزيز ما هستيد.
با عرض پوزش از دوستان و به جهت اينكه كاربر آرتا خاطره خوش داشته باشه: در ارتباط با شاملا هم بنده بررسي ندارم. الان غبشهر خوبه....
برخي كاربران اذيت ميكنند و .......
به هرحال منظوري نداشتم .....موفق باشيد
از خداوند بزرگ خواستارم كه در اين روزهاي عزيز توفق بندگي به همه ما عطا نمايد.
باز هم تشكر[B][COLOR=#0000ff]اگر حس روييدن در تو باشد حتي در كوير هم رشد خواهي كرد "" دكتر شريعتي ""[/COLOR][/B]
نظر
نظر