کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازار رو نگاه میکنی به نظر میاد فقط خودت موندی با چند ده تا ربات ...
تو بازار پولی نیست ببین این صدرا دیگه چیه ..فکر کنم معاملات فیک این نماد دیگه اومده باشه ۹۰ درصد..
عرض ادب
استاد بیخیال بازار و صدرا و استاد طیب!
یه کاربری بنام bourse-ziba از آینده اومده داره خاطرات تعریف میکنه، فکر کنم نیاز به ارشاد داشته باشه!
لطف کن زحمتش را بکش...
ارادت
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
حاجی چی شد ؟ هنوز دویست و بیسته که ! ������������������������
ارادت
سلام و عرض ادب خدمت جناب تکنیکالر گُل و گُلاب...
جسارتا زرشک...
تا نهنگا و گنده ها جمع نکنند خبری از بالاتر از 220 نیست!
یکیشون منم که قراره 5 میلیون تومان وجه نقد در آینده نزدیک به شرکت صدرا تزریق کنم...
اووووووووووووووف...
تزریقش درد نداشته باشه، صلوات...
:.thumbsupsmileyanim
سلام و عرض ادب خدمت جناب تکنیکالر گُل و گُلاب...
جسارتا زرشک...
تا نهنگا و گنده ها جمع نکنند خبری از بالاتر از 220 نیست!
یکیشون منم که قراره 5 میلیون تومان وجه نقد در آینده نزدیک به شرکت صدرا تزریق کنم...
اووووووووووووووف...
تزریقش درد نداشته باشه، صلوات...
:.thumbsupsmileyanim
عرض ادب خدمت دکتر نازنین
حتی المقدور سعی کن همراه با هزار میلیارد دولت فرو ببخشید تزریق داشته باشی...
ارادت
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
بازدید استاندار مازندران از شرکت کشتیسازی ایران صدرا
استاندار مازندران از شرکت کشتیسازی ایران صدرا بازدید و بر تهیه طرح توسعه این شرکت تأکید کرد.
بازدید استاندار مازندران از شرکت کشتیسازی ایران صدرا
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان بهشهر، سیدمحمود حسینیپور استاندار مازندران بعدازظهر امروز در بازدید از شرکت کشتیسازی ایران صدرا، اظهار کرد: از افتخارات بزرگ دانشمندان داخلی و دریایی ایران است که برای نخستینبار چهار فروند شناور که توسط سازمان کشتیرانی کشور سفارش دادند که دو کشتی رورو و دو کشتی ۳هزا و ۵۰۰ تنی که با توان داخلی به عنوان بزرگترین صنعت دریایی کشور است.
وی گفت: امیدواریم این مجموعه بهعنوان تنها مجموعه صنعت دریایی کریدور شمال ـ جنوب مورد توجه قرار گیرد که با توجه به طرح توسعهای در دستور کار است.
استاندار مازندران با بیان اینکه نیازمندیهای دریای خزر به تولید شناورها جدی است، اضافه کرد: هر چه در این مجموعه سرمایهگذاری شود به نفع ماست و طرح توسعهای دنبال میشود.
حسینیپور ادامه داد: مقرر شد طرح توسعهای مجموعه آماده و طرح توسعه دنبال شود.
وی تصریح کرد: در مجموعه ایران صدرا علاوه بر تولید شناور، به دلیل شرایط مناسب توسط مهندسی دریایی کشور ما شناور روسیه نیز بازسازی میشود.
استاندار مازندران با تاکید بر اینکه به شدت نیازمند شناورهای متناسب با صادرات و کانتینر و یخچالدار هستیم، گفت: با توجه به تجارت دریایی مازندران با کشورهای همسایه، شرکت ایران صدرا یک شرکت استراتژیک است که حدود ۵۰۰ نفر جوان با توان جهادی در این مجتمع مشغول هستند و با توسعه تجهیزات تعداد نیروهای آن به هزار و ۵۰۰ نفر خواهد رسید.
حسینیپور یادآور شد: مقرر شد دبیرستان متناسب با نیازهای مجتمع ایجاد و دانشآموزان آموزش ببینند و با دو دانشگاه نوشیروانی بابل و علم و فناوری مازندران قرارداد بسته شود تا رشتههای متناسب با نیازمندیهای ایجاد شود.
عرض سلام و احترام به همه دوستان
بعد از 1000 سال اومدم اینجا و دیدم هنوز خدا رو شکر دوستان در این تاپیک فعالند و همه سلامتند ان شا الله
من همه صدراهام رو تقریبا سر به سر چند وقت پیش فروختم و خودم رو از درد وابستگی و خیالبافی نجات دادم اوایل سخت بود ولی بعد درست شد . امیدوارم به اعداد رویایی مورد انتظار برسه. از خوشحالی دوستان خوشحال میشم
عرض سلام و احترام به همه دوستان
بعد از 1000 سال اومدم اینجا و دیدم هنوز خدا رو شکر دوستان در این تاپیک فعالند و همه سلامتند ان شا الله
من همه صدراهام رو تقریبا سر به سر چند وقت پیش فروختم و خودم رو از درد وابستگی و خیالبافی نجات دادم اوایل سخت بود ولی بعد درست شد . امیدوارم به اعداد رویایی مورد انتظار برسه. از خوشحالی دوستان خوشحال میشم
سلام و عرض ادب خدمت سرکارخانم بلی فیل بزرگوار...
چقدر جالب، اتفاقا همین دیشب دنبال یکی از شعرهای قدیمیم تو تاپیک های انجمن های بورسی میگشتم و چقدر از پست های جذاب و بامزه قدیم رو مرور کردم و حسابی خاطره بازی کردم...
یه جا فرموده بودید امسال پی به ای صدرا میرسه زیر 2 و منم گفته بودم اینم شانس مایه که تا میخوام بفروشم قراره پی به ای صدرا برسه زیر 2 :.thumbsupsmileyanim...
اشعار دریاقلی و زارعی و کل کل های 4 صبح با تکنیکالر و رفقا و درسهای آموختنی از جناب طیب عزیز در مباحث غیربورسی...
خلاصه غیر از بحث مالی که نابودم شدم اما مابقی اون روزها رو واقعا دوست داشتم و برام عزیز بود...
ارادتمند...
نظر