محسن گلادیاتور تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mohsen Mehrvarz
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 1683

در اصل توسط PULP پست شده است View Post
    سلام و عرض ادب
    محسن عزیز معاملات ساختمانی ها به طور ویژه ثشرق رو چطور دیدید؟؟؟
    ثباغ صف خرید اون وقت ثشرق(لیدر گروه) اونطوری داشتن بازی میدادن....
    نظرتون رو میفرمایید؟؟؟؟
    سلام
    بله .بنده رصدش میکنم
    این گروه هارمونی لازم برای جلب اعتماد بازار رو نداره . این جلب اعتماد و حمایت بازار زمانی پشت گروه میاد که لیدرهای اصلی یعنی ثشرق و وساخت روندی پر قدرت به خودشون بگیرن
    بنده اطلاعی از بازیگران سهم ندارم . ولی بازی نازیبایی در ثشرق شده . طرف 180 میخره و 200 میفروشه ....
    مقاومت 200 برای ثشرق خیلی مهمه که امروز سهم برای دومین بار در 10 روز گذشته نتونست ازش رد بشه .
    وساخت هم حمایتش مهمش که میشه ازش بعنوان حد ضرر استفاده کرد 200 و مقاومت مهمش 230 هست .
    همیشه بعد مقاومتها و روی حمایتها باید خرید کرد . اگرم نشد ، سهم بعد و راحت

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

سلام محسن جان
      دورادور از مطالبتان بهره مند میشم
      نظرتان را در مورد لابسا و کاذر میخواستم بدونم؟
      با تشکر

نظر

• Mohsen Mehrvarz
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 1683

در اصل توسط hey پست شده است View Post
        سلام محسن جان
        دورادور از مطالبتان بهره مند میشم
        نظرتان را در مورد لابسا و کاذر میخواستم بدونم؟
        با تشکر
        لابسال رو اگه از قبل دارید ، پله ای سود شناسایی کنید .
        مقاومتهاش روی 180 ( فیبوی 161%) و 200 هستند .

کاذر :
        این سهم هم با توجه به گپ روز بازگشایی و رشد این چند روز ،من باشم بخاطر ریسک سیستماتیک و اینکه سعی میکنم سهم تازه نفس سوار بشم ، سمتش نمیرم
        البته مقاومت سهم روی 197 میفته

سهم هایی که همچنان عالی هستند برای خرید : شبندر و شپنا ، فلوله و تپکو و خگستر
        سیمانی ها هم دوستان میپرسن ، اینجا عرض کنم که تا زمانیکه روند دارند ، باهاشون بمونید

نظر

• Mohsen Mehrvarz
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1683

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
          لسرما :
          مقاومت های سهم رو 187 و 206 گفته بودم به دوستان
          لسرما نتونست مقاومت 206 رو رد کنه متاسفانه ... صف فروش لابسال هم مزید بر علت شد که اینم برگرده

فلوله هم سطح 172-175 حمایت خوبی داره . اگر نشکنه ، بهش امیدوارم تا بتونه بره به سمت 248

تپکو :
          این سهم هم روند خوبی گرفته
          تو چارت زیر مقاومتهای مهم و الگوهای مهمش آورده شده که توضیح میدم
          ابتدا به دو تا الگوی هارمونیکش اشاره میکنم. سابقا یه الگوی هارمونیک BUTTERFLY ( پروانه) رو تکمیل کرد . دقیقا بعد اون الگو ، بنظر میاد الگوی هارمونیک CRAB ( خرچنگ ) رو داره تکمیل میکنه . هدف اولیه این الگو سطح 120 هست .

اما میرسیم به ذکر سطوح مهم حمایتی و مقاومتی سهم :
          حمایت تپکو :
          سهم بسیار معتبری روی سطح 89 داره . کلا سطح 90 برای همه سهم ها حمایت محسوب میشه . جالبه این سری سطح 89 فیبوی 38% هم هست .
          مقاومتهای تپکو :
          سطح 100 برای همه سهم ها یه مقاومت روانی و قوی محسوب میشه .
          تا حالا تپکو 6بار از سطح 100 تومن برگشته و نتونسته رد بشه . این سری هم داشت رد میشد که به قله قبلی در 105 خورد و نتونست رد کنه . لذا با افت مواجه شد
          سهم اگر بتونه 100 و 105 رو رد کنه ، میره رای 112 . ولی من تارگت رو 120 میبینم حداقل .
          اگر 120 رد بشه ، میره برای 130 که محل تلاقی فیبوی 161% دو تا از روندها + قله قبلی سهم هست
          تپکو فردا به محدوده 89-90 میرسه . اگر نشکنه و برگرده خوب میشه برای سهم

کاذر :
          این سهم هم با توجه به گپ روز بازگشایی و رشد این چند روز ،من باشم بخاطر ریسک سیستماتیک و اینکه سعی میکنم سهم تازه نفس سوار بشم ، سمتش نمیرم

سیمانی ها هم دوستان میپرسن ، اینجا عرض کنم که تا زمانیکه روند دارند ، باهاشون بمونید
          خب دوستان تا اینجا که همه چی درست پیش رفته
          فقط خگستر یه کم بازی داره . ممکنه بخاطر جریان بلوک ساختمان جهان ، سهم کمی بخوابه .ولی من یه سوالی دارم از دوستان ؟ به چه گینی در چه بازه ای قانعید؟
          اگر 4ماهه 50% بسه ، خگستر بخرید . این پست رو میبرم تو آرشیو. تا بعد
          آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/04/21, 09:36.

نظر

• shahmir
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 368

خب دوستان تا اینجا که همه چی درست پیش رفته
            فقط خگستر یه کم بازی داره . ممکنه بخاطر جریان بلوک ساختمان جهان ، سهم کمی بخوابه .ولی من یه سوالی دارم از دوستان ؟ به چه گینی در چه بازه ای قانعید؟اگر 4ماهه 50% بسه ، خگستر بخرید . این پست رو میبرم تو آرشیو. تا بعد[/QUOTE]

محسن جان
            با توجه به نوع معاملات امروزش درصورتيكه خگستر وارد روند اصلاحي بشه حمايتاش كجا هستش؟

نظر

• گيسو
              عضو عادی
              • Mar 2013
              • 23

با درود و سپاس
              آقا محسن
              ممنون ميشم نظرتون راراجع به سهامهاي زير بدون
              شپاس-خبهمن-شلعاب-پترو شيراز

نظر

• گيسو
                عضو عادی
                • Mar 2013
                • 23

با درود و سپاس
                كدام سهامها را جهت نوسانگيري پيشنهاد ميفرمائيد

نظر

• گيسو
                  عضو عادی
                  • Mar 2013
                  • 23

با درود و سپاس خدمت جناب مهرورز
                  [ممنون ميشم چند سهم در خصوص نوسان گيري پيشنهاد فرمائيد
                  لطفا در خصوص كارمزد خريد و فروش هم راهنمائي بفرمائيد و اينكه آيا اين كارمزد در معاملات بر خط(خريد آنلاين) متفاوت است؟منونم

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 1683

در اصل توسط shahmir پست شده است View Post

محسن جان
                    با توجه به نوع معاملات امروزش درصورتيكه خگستر وارد روند اصلاحي بشه حمايتاش كجا هستش؟
                    خدمت دوستان بازم عرض میکنم که خگستر سهمی میان مدتیه
                    حمایتهاش هم روی 135 و 130 قرار دارند.
                    در اصل توسط گيسو پست شده است View Post
                    با درود و سپاس
                    آقا محسن
                    ممنون ميشم نظرتون راراجع به سهامهاي زير بدون
                    شپاس-خبهمن-شلعاب-پترو شيراز
                    شپاس :
                    سهمی که به شدت کنترل و کد به کد بسیار میشه. به دید مجمع برای میان مدتی ها عالیه رو 2600
                    خبهمن:
                    این سهم بین حمایت 135 و 151 بازی میکرد. با شکست مقاومت 151 سیگنال خرید داد . مقاومتش هم 179 و 200
                    شلعاب :
                    این سهم مقاومتی روی 610 داره که الآن روش قرار گرفته
                    محدوده حمایتی 560-550 هم کمربند خوبی برای جلوگیری از سقوط سهمه
                    شیراز :
                    این سهم مقاومت مهمی روی 940 داشت که از اون برگشته
                    دقیقا الآن سهم روی حمایت 834 قرار گرفته . بشکنه 800 و 752 حمایتهای بعدین

با درود و سپاس خدمت جناب مهرورز
                    [ممنون ميشم چند سهم در خصوص نوسان گيري پيشنهاد فرمائيد
                    لطفا در خصوص كارمزد خريد و فروش هم راهنمائي بفرمائيد و اينكه آيا اين كارمزد در معاملات بر خط(خريد آنلاين) متفاوت است؟منونم
                    عرض کنم که بنده دنبال نوسانگیری نیستم. سهم های با بنیادی و تکنیکال مناسب با گین مناسب رو انتخاب میکنیم . بخاطر چند درصد وقت و اعصاب خودمو خراب نمیکنم.
                    در خصوص کارمزد :
                    مهم معامله ست. نحوه معامله که تلفنی یا آنلاین یا حضوری باشه فرقی نمیکنه
                    تو خرید 0.5% و تو فروش 1% کارمزد کسر میشه

خدمت دوستان عرض کنم که بازار به شدت تمایل داره که فردا برگرده و روند مثبت بگیره
                    خرید از صف فروش یا منفی سهم هایی که بازار بهشون اقبال داره مناسبه
                    پارسان ، شپنا ، مپنا و....

نظر

• گيسو
                      عضو عادی
                      • Mar 2013
                      • 23

بادرود خدمت جناب مهرورز
                      ممنون ميشم نظرتون را راجع به نگهداري-اضافه كردن و يا فروش سهامهاي زير بفرمائيد.
                      مپنا-خگستر-شپاس-وپارس-خبهمن-شلعاب-وغدير-كچيني
                      ضمنا مشتاقم بدونم نظرتون راجع به موج انتخابات چيست وتاكي روند بازار عاديست وآيا در جو انتخابات زمان مناسبيست براي خريد سهامهاي پر بازده كه كاهش پيدا خواهند كرد؟ سپاس از حسن ظن شما

نظر

• Renjer
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 539

با سلام وعرض ادب خدمت دوستان گرامی واقا محسن عزیز
                        امروز شکربن و فلوله و وپترو که صف خرید بودندوخگستر هم درقیمتهای منفی معامله میشد اینده خوبی برای این سهام در پیش داریم امیدوارم همه دوستان سبد سبزی رو داشته باشند
                        آخرین ویرایش توسط Renjer؛ 2013/04/23, 12:58.
                        خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• گيسو
                          عضو عادی
                          • Mar 2013
                          • 23

کاذر :

با سلام و خسته نباشيد
                          ممنونميشم سوالاتي را كه در بازه هاي يكي دوروزه اخير خدمتتون عرض نمودم پاسخ بفرمائيد
                          با سپاس

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1683

i
                            بادرود خدمت جناب مهرورز
                            ممنون ميشم نظرتون را راجع به نگهداري-اضافه كردن و يا فروش سهامهاي زير بفرمائيد.
                            مپنا-خگستر-شپاس-وپارس-خبهمن-شلعاب-وغدير-كچيني
                            ضمنا مشتاقم بدونم نظرتون راجع به موج انتخابات چيست وتاكي روند بازار عاديست وآيا در جو انتخابات زمان مناسبيست براي خريد سهامهاي پر بازده كه كاهش پيدا خواهند كرد؟ سپاس از حسن ظن شما
                            درود بر همه عزیزان بورسی
                            خوبه سهم های تکراری رو حذف کنیم ...راجع به خگستر و خبهمن و شپاس صفحه قبل صحبت شد. فقط با گزارش امروز شبهرن ، شپاس اندکی خرید شد .
                            راجع به کچینی :
                            این سهم پتانسیل بالایی در تعدیل سودش تا سطح 200 حتی برای امسال داره.
                            این سهم رو ما از 320 سوار شدیم . با کارشکنی سهامدار عمده به مشقت مقاومت 360 رو رد کرد. ولی باز عرضه شد و برگشت. ما پیاده شدیم .
                            سهم یه پولبکی به مقاومت 360 کرد و پس از تاچ این سطح ، مجددا رو ریل رشد افتاد .
                            تکنیکال کامل سهم تو صفحات قبلی هست . تارگتها و مقاومت ها هم هست. رجوع کنید به :
                            http://forums.boursy.com/showthread....7%D9%84/page36

http://forums.boursy.com/showthread....7%D9%84/page35

مپنا :
                            این سهم میتونه امسال شگفتی ساز بشه . اما گیر اصلی سهم ، میفته روی مقاومت 283 که چندین بار سهم رو اذیت کرده. اگر فردا آخر وقت سهم برنگرده ، میشه گفت مقاومت شکسته . مقاومتهای بعدی سهم روی 300 و 332 و 358 میفته
                            منتها یه واگرایی منفی هم تو مپنا هست که جلوی رشد سهم به بالای 332 رو میگیره . باید منتظر بود .

از نظر الیوت ویو ، این سهم یه سیکل 5موجی رو طی کرد که به تکمیل موج 1 انجامید . سهم الآن تو ریزموج 5 از موج 1 از موج 3 اصلی قرار داره . بعد این موج موج اصلاحی 2 شروع میشه . بعدش هم میریم برای آغاز موج پرقدرت 3 از 3
                            اگر سهم مقاومت 332 رو هم بزنه و اصلاح نکنه ، یه دست کوچیک باید تو موج شماری ببریم و بگیم که موج 2تو 200 تموم شده و موج 3شروع شده

وبانک :
                            این سهم رو تو خصوصی میپرسیدن .... خیلی عالی سهم رو مهندسی کردن. یه رشد شارپ به سهم دادن . سهم از سال 2005 به اینور بالای 348 نرفته بوده . دقیقا چون میدونستن چه مقاومت سنگینیه ، سهم رو روش بستن تا با یه تعدیل ، سهم رو بالای اون باز کنن و الباقی سناریوشون.

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 1683

وغدیر :
                              موج شماری این سهم اذیت میکرد.
                              بنظر میاد که این سهم 4موج اصلیشو تموم کرده باشه . ریزموج 1 از موج 5 اصلی سهم هم تموم شده .اما اینکه ریزموج 2 تموم شده و الآن تو موج 3 هستیم ، منو مردد کرده. چون امکان داره این مثبتها ریز موج b از موج 2 اصلاحی باشه و موج 2 هنوز تموم نشده باشه .
                              مقاومتهای سهم روی 417 و 435 و 470 و محدوده سنگین مقاومتی 500-507 هستند . اگر 435 بشکنه ، میریم برای ریزموج3 از 5 اصلی

تو بانکیها لیدر وبملته . ولی وکار معاملاتش بهتره. اگر بانکی خریدید ، وکار بخرید .
                              وپارس :
                              تکنیکال فوق العاده زیبایی داره این سهم :
                              واکنش سهم به سطوح مقاومتی در این حد خیلی جالبه.... یعنی آخر تکنیکال پذیریه سهم
                              ترندلاین نزولی سهم پس از2سال شکسته
                              الگوی هارمونیک AB=CD قبل تحقق پیدا کرده
                              الگوی هارمونیک BEARISH BUTTERFLY ( پروانه ) در حال شکل گیریه
                              مقاومتهای سهم در 230 ، 261 و 275
                              حمایت سهم روی 211

نظر

• احسان147
                                عضو فعال
                                • Mar 2013
                                • 937

محسن جان سلام
                                نظرت در مورد غاذر چیه ؟

نظر

در حال کار...
                                X