بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

....سید باهات حال میکنم....از فردا باهم امور تحلیلی رو انجام میدیم....شاید اخر کار راضیت کردم که فایرا رو بخری....:D
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط Salar پست شده است View Post
      آره دکتر
      کلا باهنرو ملی مس خیلی بدن ;)، یعنی میشه تو این ماه مبارک یه معجزه ای چیزی بشه این باهنر یه دوره منفی تپل بخوره؟؟؟ می دونی که چی میگم؟
      ولی فکر کنم دل اسیره آرزوهای محالهه از رویا بیام بیرون، نه؟؟؟؟
      فولایم که رفت بره، واتیم که خیلی وقته رفته
      نه اینطوری نمیشه دکتر، سهمات به درد خودت می خورن، اینقدر خوبن که میای بجنبی پریدن رفتن :D
      راستی یه شرکت رنگسازیم بود که هیچی
      الآن داری خجالت میکشی دیگهه، نهه؟
      التماس دعا دکتر
      ما مخلصیم دکتر جون. هرچی سود کردی نوش جونت.... این رو هم بدون که همیشه تو این بازار فرصت عالی گیر میاد... نگران نباش...
      همین باهنر همین واتی یه روز تو این بازار کسی محل سگ هم بهشون نمی گذاشت... از این سهم ها کم نیستند ;)
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• محمد حقانی
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 447

سلام آقای شریعت .عبادات قبول
        اگر سهام پردیس باز هم تا حوالی 155 افت کند که محتمل است خریداری کنم؟ نظر شما راجع به والبر چیست؟
        با سپاس

نظر

• Zebelkhan
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 40

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
          ما مخلصیم دکتر جون. هرچی سود کردی نوش جونت.... این رو هم بدون که همیشه تو این بازار فرصت عالی گیر میاد... نگران نباش...
          همین باهنر همین واتی یه روز تو این بازار کسی محل سگ هم بهشون نمی گذاشت... از این سهم ها کم نیستند ;)
          با سلام
          خدا خیرت بده معرفی کن.:D
          من باهنر رو دیر سوار شدم.8-}(البته مهم اینه که سوار شدم)
          فقط اول خط باشه که بدون استرس سوار بشیم. هی هول ندن.:((
          موفق و پایدار باشید

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post
            سلام آقای شریعت .عبادات قبول
            اگر سهام پردیس باز هم تا حوالی 155 افت کند که محتمل است خریداری کنم؟ نظر شما راجع به والبر چیست؟
            با سپاس
            درود؛
            بعید می دونم قیمت های زیر 160 رو ببینه دوست من. جناب مختاری عزیز هم که زحمت چارتش رو کشیده در تاپیک پردیس... به نظرم هنوز خریدش جذابیت بالایی داره

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط Zebelkhan پست شده است View Post
              با سلام
              خدا خیرت بده معرفی کن.:D
              من باهنر رو دیر سوار شدم.8-}(البته مهم اینه که سوار شدم)
              فقط اول خط باشه که بدون استرس سوار بشیم. هی هول ندن.:((
              موفق و پایدار باشید
              ان شالله جو این گزارش هم 1-2 روز دیگه حداکثر خواهد خوابید و بعدش دوباره روند صعودی خواهد شد

ملی مس و پردیس که قبلا خیلی راجع بهشون صحبت کردم هنوز در منطقه جذاب برای خرید قرار دارند. گروه روی خیلی به بازار بدهکارند و خیلی روشون مثبتم

نظر

• داش مهدی
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 595

سلام دکتر،
                این پردیسح بدجوری خاطرخواش شدم، حدود 500 تایی که این دوسه روز تو منفی خریدم، بلااستثنا فروشنده شون حقوقی بوده، سر.تدبیر و تامین اندیش پارس.
                غیراز اینکه فرصت نوسانگیری بی بدیلی رو واسمون فراهم کردن فرصت اضافه کردن استثنائی هم داره میده.
                بنیاد سهمم که آدم میبینه دلش قرص میشه که حقوقی از یه حدی بیشتر نمیتوه اذیت کنه
                ضمن اینکه معاملات امروز حق، بوی پرواز میداد
                مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
                  سلام دکتر،
                  این پردیسح بدجوری خاطرخواش شدم، حدود 500 تایی که این دوسه روز تو منفی خریدم، بلااستثنا فروشنده شون حقوقی بوده، سر.تدبیر و تامین اندیش پارس.
                  غیراز اینکه فرصت نوسانگیری بی بدیلی رو واسمون فراهم کردن فرصت اضافه کردن استثنائی هم داره میده.
                  بنیاد سهمم که آدم میبینه دلش قرص میشه که حقوقی از یه حدی بیشتر نمیتوه اذیت کنه
                  ضمن اینکه معاملات امروز حق، بوی پرواز میداد
                  درود بر داش مهدی عزیز؛

کل حق تقدم ها 150 میلیون سهم هم نمیشه! سهامدار عمده هم قطعا بیشتر از 5-6 میلیون عرضه نخواهد کرد چون در افزایش سرمایه بالاخره قصد شرکت داره. به نظرم این عرضه ها هم برای افزایش شناو سهمه نه مختل کردن روند صعودیش. چه اگه ببینی این 2-3 روز خوب روی 160 حمایت می کردند حقوقی ها. پس به نظر من نکته منفی باقی نمی مونه. اوضاع سودآوری شرکتهم که مشخصه و کاملا مورد اطمینان. ان شالله یه بازده خوب میگیریم از سهم. کماکان با تمام شده 690 تومان برای حق تقدم و حدود 140 تومان خود سهم می مونیم;;)

نظر

• Zebelkhan
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 40

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                    ان شالله جو این گزارش هم 1-2 روز دیگه حداکثر خواهد خوابید و بعدش دوباره روند صعودی خواهد شد

ملی مس و پردیس که قبلا خیلی راجع بهشون صحبت کردم هنوز در منطقه جذاب برای خرید قرار دارند. گروه روی خیلی به بازار بدهکارند و خیلی روشون مثبتم
                    با تشکر از راهنمایی و زحمات شما=D>
                    همچنان منتظر فعالیت شما در تاپیک فباهنر هستیم:x
                    موفق باشید برادر

نظر

• abtinsalari
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 306

سلام سید بزرگوار نظرتون راجب سبد جدیدم چیه؟1-وسپه240هزارتا 2-والبر30هزراتا 3-سفانو20هزارتا 4-شیران10هزارتا 5-حفاری 20هزارتا6-ساراب 30هزار تا.
                      سید جان اگر پیشنهاد خریدی یا تعویضی بدهید ممنون میشم. در تمامی سهم ها توسودم و میتونم تعویض کنم اگر نیاز داره وآتی هام رو هم فروختم با شیران هام و مقداری تبدیل کردم حالا حماقت کردم یا نه نمیدونم::D
                      ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• Spring2020
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 450

سلام استاد. ماشالا اونقدر سبد دوستان پربار هست که آدم روش نمیشه تعداد بگه :)

من چند روز پیش 320 وارد فباهنر شدم، میشه راهنمایی کنید چه کاری بهتره؟ سهام داری یا خروج با حداقل ضرر؟ البته من خودم تمایل به نگه داشتن سهم دارم!
                        آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com

نظر

• under line
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 137

سلام استاد عزيز من تازه عضو سايت و البته بورس ميشم و ميخوام با سرمايه 60 تومنی وارد بورس شم و با ديد 6ماهه چه سهم هايی رو پيشنهاد مي دين!ممنون ميشم راهنماييم کنين!و 1سوال ديگه که نظرتون راجع به وساپا چيه و نهايتش رو تا 6ماه چقد ميبيين
                          [SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• Javad Paye
                            ستاره‌دار(1)
                            • Sep 2012
                            • 174

با سلام خدمت جناب شریعت عزیز

سوالاتی دارم درمورد ادغام عملیاتی غبشهر و غمارگ:

1- باتوجه به اینکه این ادغام عملیاتی در حال نهایی شدن است آیا نماد دو شرکت هم ادغام خواهند شد؟ در صورت مثبت بودن جواب چگونه انجام خواهد شد؟
                            2- باتوجه به شایعات افزایش 210 درصدی سرمایه غبشهر(با سرمایه 330000) آیا این مورد با ادغام با غمارگ(با سرمایه 360000) و ایجاد شرکتی با سرمایه 690000 می تواند صورت گیرد؟(همچنین درمورد مجوز افزایش ظرفیت به 550 هزار تن(باتوجه به ظرفیت 360 هزار تنی غبشهر و 270 هزار تنی غمارگ))

نظر

• vet
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1504

آقا سید گویا احیا رو بد جور بیدار بودی [-o<^:)^
                              نکنه خواب موندی برادر؟؟؟:D
                              دلمون برات تنگ شده کجایی:((
                              فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• Salar
                                عضو عادی
                                • Apr 2013
                                • 130

در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم/ سرزنش ها گر کند خار مغیلان غم مخور

دکتر جان تو این شبها ما را دعا می کنی یا نه؟؟
                                سید یاسر فقط واسه رضای خدا می نوشت، حالام به طعنه حسودان (چندتا خس و خاشاک ;)) کاری نداشته باش و بنویس

التماس دعا
                                در این بازار اگر سودیست با درویش خرسندیست/ خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

در حال کار...
                                X