کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام سيد جونم!
آقا تورو خدا ميشه نری!خواهشا!آقا من با هزار بدبختی. 60ميل پول جور کردم 1ماهه دارم تحقيق ميکنم چه سهمی بخرم که تو ميان مدت بيشترين بازدهی رو بده !آقا تو رو خدا از اين سرگردونی نجات بده هرچی بگی شنبه ميخرمش فقط کمکم کن آخرو عاقبتمو نجات بده کمک
[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
خیلی ناراحت کننده هست که شما دیگه نمیخواهی مطلب بزنی /:.sadsmiley.:/ امیدوارم توی تصمیمتون تجدید نظر کنید.چند وقت پیش از شما قول برگزاریه کلاس تحلیل بنیادی گرفته بودم که با این وضعیت ظاهرا کنسل میشه :(
من مدت تقریباً کوتاهی هست که دوباره به بورس برگشتم.تقریباً به طور مداوم این تالار و همچنین تالار بورس (به قول دوستان سایت همسایه ) را مطالعه میکنم.اگر چه سطح کیفی این سایت را به دلیل حضور دوستانی مانند آقا بهنام ،سردار بورسی و آقای شریعت به مراتب بالاتر از سایت تالار بورس می دانم ولی متاسفانه این سایتها خیلی به مباحث تحلیلی توجه ندارند .باید به افرادی مانند آقای شریعت حق داد که انتظار داشته باشند در قبال وقتی که می گذارند ، این فرصت را داشته باشند که از نظر تحلیلی دوستان دیگر استفاده کنند و اینطور نباشد که حضورشان صرفاٌ اتلاف وقت باشد.من به شخصه از این سه دوستی که نام بردم و دوستان دیگری که وقت می گذارند و بدون منت و توقع سایرینی را که ممکن است مبتدی باشند یا به دلیل نوع تحصیلات ، امکان تجزیه و تحلیل مالی ندارند کمک می کنند تشکر میکنم.
با این امید که به کمک هم بتوانیم سطح کیفی و تحلیلی این سایت را بالا ببریم و بعنوان یک جامعه کوچک از همکاری هم استفاده ببریم.
با سلام و ارادت
می خواستم چیزی بنویسم دیدم همه رو جناب مرادی عزیز نوشتن فقط جناب شریعت با این وضع بازار و تبلیغات گسترده برای کشوندن افراد بی تجربه با سرمایه های اندک و اکثرا قرضی به بازار سرمایه و گرگهایی که خودشونو اماده میکنن برا له کردن اونا و ضایع کردن سرمایه هاشون فکر نمی کنید نبودنتون و ننوشتنتون خیلی ها رو نابود می کنه گرچه توقع بی جایی مفت و مجانی نوشتن و تحلیل کردن و پاسخ دادن به سوالات دیگران ولی با شناختی که از شما پیدا کردم به خودم اجازه دادم ازتون خواهش کنم بمونید و بنویسید - با تشکر از شما به خاطر روزهایی که بودید و روزهایی که خواهید بود
در ابتدا بسیار سپاسگزارم از لطفی که دوستان چه در پیغام خصوصی چه در تاپیک به بنده داشتند. علی الخصوص جناب علیرضا خان جمالی، سرکار خانم خادمی و محسن مختاری عزیز. محمدرضا مرادی عزیز مطمئن باش این حس دوطرفست. داش مهدی عزیز خیلی بزرگواری، انشالله حتما خدمت میرسم
همچنین سایر دوستانی که به بنده لطف داشتند و بزرگواری خودشون رو نشون دادند.قطعا لایق اینها نبوده و نیستم...
به روی چشم؛ ان شالله تا اونجایی که زمان اجازه بده سعی می کنم دوباره در خدمت دوستان باشم. البته یه مقدار احتمالا مشغول تر باشم از این به بعد اما تا جایی که دانش و انرژی داشته باشم خوشحال میشم مطلب بنویسم. امیدوارم که مورد استفاده قرار بگیره.
در مورد دوره بنیادی هم که چندتا از دوستان پرسیده بودند به امید خدا در دو سطح مقدماتی و پیشرفته به زودی زود و بعد از ماه مبارک، با همکاری یک شرکت کارگزاری و یک شرکت سرمایه گذاری آغاز خواهد شد.
پ.ن: زمانی که خودم مطلب می نوشتم حدودا هر مطلب 50 بازدید کننده داشت و گاها تاپیک به صفحه دوم هم می رفت! اما در این چند روز بالای 100 بازدید کننده داشته هر مطلب!/:.mellowsmiley.:/
در ابتدا بسیار سپاسگزارم از لطفی که دوستان چه در پیغام خصوصی چه در تاپیک به بنده داشتند. علی الخصوص جناب علیرضا خان جمالی، سرکار خانم خادمی و محسن مختاری عزیز. محمدرضا مرادی عزیز مطمئن باش این حس دوطرفست. داش مهدی عزیز خیلی بزرگواری، انشالله حتما خدمت میرسم
همچنین سایر دوستانی که به بنده لطف داشتند و بزرگواری خودشون رو نشون دادند.قطعا لایق اینها نبوده و نیستم...
به روی چشم؛ ان شالله تا اونجایی که زمان اجازه بده سعی می کنم دوباره در خدمت دوستان باشم. البته یه مقدار احتمالا مشغول تر باشم از این به بعد اما تا جایی که دانش و انرژی داشته باشم خوشحال میشم مطلب بنویسم. امیدوارم که مورد استفاده قرار بگیره.
در مورد دوره بنیادی هم که چندتا از دوستان پرسیده بودند به امید خدا در دو سطح مقدماتی و پیشرفته به زودی زود و بعد از ماه مبارک، با همکاری یک شرکت کارگزاری و یک شرکت سرمایه گذاری آغاز خواهد شد.
پ.ن: زمانی که خودم مطلب می نوشتم حدودا هر مطلب 50 بازدید کننده داشت و گاها تاپیک به صفحه دوم هم می رفت! اما در این چند روز بالای 100 بازدید کننده داشته هر مطلب!/:.mellowsmiley.:/
معمولا سهم های پیشنهادی بنده در طی زمان کمتر دچار تغییر بنیادی میشه
همچنان روی سهم های زیر مثبت هستم:
کروی، فملی، فملیح، باهنر(در صورت برگشت) از گروه معدنی فلزی
دپارس و دتماد از گروه دارویی
سفارس و سغرب از گروه سیمان
پردیس، پردیسح وصنا از گروه سرمایه گذاری
حفاری از گروه پیمانکاری
شیران از گروه شیمیایی
وپاسار وپارس از گروه بانکی
معمولا سهم های پیشنهادی بنده در طی زمان کمتر دچار تغییر بنیادی میشه
همچنان روی سهم های زیر مثبت هستم:
کروی، فملی، فملیح، باهنر(در صورت برگشت) از گروه معدنی فلزی
دپارس و دتماد از گروه دارویی
سفارس و سغرب از گروه سیمان
پردیس، پردیسح وصنا از گروه سرمایه گذاری
حفاری از گروه پیمانکاری
شیران از گروه شیمیایی
وپاسار وپارس از گروه بانکی
به افتخار برگشت سید یاسر عزیز همه بگن هوراااااااااااااااا
دوستان لطفا درتاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.
نظر