بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 63morteza63
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 172

سلام سید
    چرا با اینکه پیشبینی ها بر این بود که امروز واین هفته کلا بازار تمامأ مثبتی داشته باشیم ولی اینطور نشد؟
    دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.

نظر

• Spring2020
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 450

در اصل توسط 63morteza63 پست شده است View Post
      سلام سید
      چرا با اینکه پیشبینی ها بر این بود که امروز واین هفته کلا بازار تمامأ مثبتی داشته باشیم ولی اینطور نشد؟
      به گمان من تا کابینه رای اعتماد نگیره بازار روی خوش نشون نمیده!
      آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com

نظر

• بابک خان
        عضو عادی
        • Apr 2011
        • 246

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
        درود بر دوستان عزیز؛

اون بزرگوارانی که راجع به کلاس بنیادی سوال داشتند محل تشکیل کلاس در تهران و زمان اون هم پنج شنبه ها خواهد بود. جزئیات کلاس رو هم هر زمان نهایی شد و در صورتی که از نظر جناب جمالی عزیز مشکل نداشته باشه همین جا به اطلاع دوستان خواهم رساند
        >:D<>:D<
        منتطریم
        من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• rezasedghi
          عضو عادی
          • Feb 2013
          • 80

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
          درود بر دوستان عزیز؛

اون بزرگوارانی که راجع به کلاس بنیادی سوال داشتند محل تشکیل کلاس در تهران و زمان اون هم پنج شنبه ها خواهد بود. جزئیات کلاس رو هم هر زمان نهایی شد و در صورتی که از نظر جناب جمالی عزیز مشکل نداشته باشه همین جا به اطلاع دوستان خواهم رساند
          درود و سپاس فراوان . آیا پیش نیازی مثل حسابداری هم احتیاجه که بدونیم؟
          [B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]

نظر

• 63morteza63
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 172

سلام ما که مشهد هستیم باید برای دوستان دعا کنیم که کلاس موفقیت آمیزی داشته باشند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
              یاسر جان امروز وارد فملیح شدم تو مچینگ صبح 225 تومان ... تحت هر شرایطی این سهم و بخصوص حق فملی ارزنده است ...

نظر شما در مورد وسپه چیه جناب یاسر عزیز ... خریدمان در 214 تومان است ... گزارش 6 ماهه مناسبی داده .. گزارش زیر مجموعه ها بسیار عالی بوده
              ممنون میشم نظر شما را هم بدانم ... با تشکر
              درود بر جواد عزیز؛
              شما خودت استادی قربان. قطعا خرید خوبیه وسپه. ورود بصورت پله ای می تونه کم ریسک و با بازده مناسب باشه. فقط نکته اینجاست که باید اون اختلاف فاز سرمایه گذاری ها رو مد نظر قرار بدیم. احتمالا بعد از رشد مناسب معدنی ها حدود 1 ماه طول میکشه تا سرمایه گذاری هاشون رالی اصلی رو شروع کنند. به هر حال وسپه گاوهای شیرده مناسبی در اختیار داره و سود امسالش هم قطعا بالا خواهد بود.

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post
              سلام آقای شریعت عزیز
              امروز پله اول والبر را خریداری کردم .نظر شما راجع به این سهم مثبت است؟
              با سپاس
              به نظرم خوب جایی وارد شدید. در واقع با برگشت گروه، والبر هم مثبت شد و احتمالا رالی خوبی خواهد داشت.

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
              جناب شریعت ،با عرض سلام وقبولی طاعات و عبادات
              از نوشته هاتون بر میاید که روی فباهنر کماکان مثبت هستید.من راستش درصد بالایی از سرمایه ام توی این سهم بلوک شده.میخواستم این سهم دارای چه پتانسیل مثبتی هست که بواسطه آن رشد مطلوبی از این سهم انتظار دارید.آیا اطلاعاتی در مورد تاثیر به بهره برداری رسیدن طرحهای جدید روی ای پی اس جایی وجود دارد؟از طرفی گزارشات مالی شرکت بینهایت محافظه کارانه است.
              ببینید در هر شرایطی باید اصول اولیه سرمایه گذاری رو رعایت کرد. یکی از اونها هم سقف سهم یک سهم در سبده که بسته به شرایط نباید از 50 درصد بیشتر باشه. بنده وقتی اصطلاحا تبلیغ باهنر رو می کردم که قیمت 110 تومان بود نه 350 تومان. منتها در اون قیمت ها هم اگر سوالی میشد جواب میدادم و مشخصه که نوع نگاه من در این سهم همیشه بلندمدت بوده اگه نه در فرصت های بالای 300 خارج میشدم تا دوباره وارد بشم. اما موندم با سهم

در مورد طرح های توسعه هم به کرات توضیح داده شده. طرح مطلس تاثیر خودش رو خواهد گذاشت روی سود امسال اما لوله مسی رو بعید می دونم به امسال قد بده! که اگر هر سالی راه اندازی بشه حداقل 40-50 تومان eps خواهد ساخت! تمام مشکل باهنر کارکردن با طرفیت پایین بوده در سال های گذشته که این مساله از اواسط سال 91 برطرف شده بنابراین قطعا نگاهتون به سود پایان سال اگر باشه ضرر نخواهید کرد. حتی اون دوستانی که میانگینشون بالای 300 تومانه ان شالله در انتهای سال سود خوبی خواهند کرد.
              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

فملی با پایانی 3490 حوالی 340 داره معامله میشه بعد حقش 226 رو هم دیده!!

آخه فملی باید 3 روز منفی بخوره تا برسه به 326 برادر من! بعد اون 326 هم تازه مقاومتیه که شکسته شده! چرا انقدر هیجان زده معامله می کنیم؟!

نظر

• Spring2020
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 450

سلام آقای شریعت

اصطلاح بتا منفی که راجع به یکی از سهم ها یکی از دوستان ایراد فرمودند به چه معنیست؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

نظر

• NICOLE
                    عضو فعال
                    • Apr 2012
                    • 523

بتا منفي يعني اينكه در خلاف جهت بازار سهمي حركت كنه ميگن اين سهم بتا منفي داره
                    آخرین ویرایش توسط NICOLE؛ 2013/08/05, 10:53.
                    بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• Spring2020
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 450

در اصل توسط KITY پست شده است View Post
                      بتا منفي يعني اينكه در بخلاف جهت بازار سهم رشد كنه
                      ممنونم کیتی نازنین /:.grlim:./

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

درود؛

هفته پیش عرض کرده بودم به دنبال خرید یک سهم کم ریسک و کم حاشیه هستم برای بخشی از سبد.
                        با خرید حق تقدم استفاده نشده پارس پامچال و اضاف نمودن به پامچال های زیر 1000 تومانی این امر امروز محقق شد و 40 درصد سبد بنده رو به خود اختصاص داد.

ان شالله اگر عمری باقی باشه در روزهای آتی راجع به دلایل انتخاب این سهم خواهم نوشت....

نظر

• حميد ١٠٠٠
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 51

سلام استاد عزيز ضمن تبريك و تشكر از بازگشت مجدد شما سوال بنده اين است.
                          نظر شما بزرگوار را در خصوص نگهداري ولصنم- ونيكي - وصنعت - وصنا چيست؟ هر چهار سهم قيمت خريد و قيمت كنوني تقريبا بهم نزديك است ممنون ميشوم راهنمايي فرماييد.

نظر

• arak_bourse
                            کاربر فعال
                            • Nov 2010
                            • 3802

جناب شريعت نظر شما در مورد سهام وسپه - وپارس- ذوب و فولاد چيست؟
                            ممنونم
                            تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• بهرام خان
                              عضو عادی
                              • May 2013
                              • 76

سلام ... جناب شريعت ميخواستم بدونم حداقل زماني كه مثلا براي عرضه اوليه سيدكو لازم هست چقدره ؟؟ يا بطور كلي روال عرضه اوليه به چه صورت ميباشد .... سپاس

نظر

• sadeghmousavi
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 484

سلام جناب شریعت. نظرتون درمورد سبد سهام(کوتاه مدت) زیر چیه؟
                                وتوسم. وکار. ونیکی.فملی

نظر

در حال کار...
                                X