کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اون بزرگوارانی که راجع به کلاس بنیادی سوال داشتند محل تشکیل کلاس در تهران و زمان اون هم پنج شنبه ها خواهد بود. جزئیات کلاس رو هم هر زمان نهایی شد و در صورتی که از نظر جناب جمالی عزیز مشکل نداشته باشه همین جا به اطلاع دوستان خواهم رساند
>:D<>:D<
منتطریم
من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
اون بزرگوارانی که راجع به کلاس بنیادی سوال داشتند محل تشکیل کلاس در تهران و زمان اون هم پنج شنبه ها خواهد بود. جزئیات کلاس رو هم هر زمان نهایی شد و در صورتی که از نظر جناب جمالی عزیز مشکل نداشته باشه همین جا به اطلاع دوستان خواهم رساند
درود و سپاس فراوان . آیا پیش نیازی مثل حسابداری هم احتیاجه که بدونیم؟
[B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]
یاسر جان امروز وارد فملیح شدم تو مچینگ صبح 225 تومان ... تحت هر شرایطی این سهم و بخصوص حق فملی ارزنده است ...
نظر شما در مورد وسپه چیه جناب یاسر عزیز ... خریدمان در 214 تومان است ... گزارش 6 ماهه مناسبی داده .. گزارش زیر مجموعه ها بسیار عالی بوده
ممنون میشم نظر شما را هم بدانم ... با تشکر
درود بر جواد عزیز؛
شما خودت استادی قربان. قطعا خرید خوبیه وسپه. ورود بصورت پله ای می تونه کم ریسک و با بازده مناسب باشه. فقط نکته اینجاست که باید اون اختلاف فاز سرمایه گذاری ها رو مد نظر قرار بدیم. احتمالا بعد از رشد مناسب معدنی ها حدود 1 ماه طول میکشه تا سرمایه گذاری هاشون رالی اصلی رو شروع کنند. به هر حال وسپه گاوهای شیرده مناسبی در اختیار داره و سود امسالش هم قطعا بالا خواهد بود.
جناب شریعت ،با عرض سلام وقبولی طاعات و عبادات
از نوشته هاتون بر میاید که روی فباهنر کماکان مثبت هستید.من راستش درصد بالایی از سرمایه ام توی این سهم بلوک شده.میخواستم این سهم دارای چه پتانسیل مثبتی هست که بواسطه آن رشد مطلوبی از این سهم انتظار دارید.آیا اطلاعاتی در مورد تاثیر به بهره برداری رسیدن طرحهای جدید روی ای پی اس جایی وجود دارد؟از طرفی گزارشات مالی شرکت بینهایت محافظه کارانه است.
ببینید در هر شرایطی باید اصول اولیه سرمایه گذاری رو رعایت کرد. یکی از اونها هم سقف سهم یک سهم در سبده که بسته به شرایط نباید از 50 درصد بیشتر باشه. بنده وقتی اصطلاحا تبلیغ باهنر رو می کردم که قیمت 110 تومان بود نه 350 تومان. منتها در اون قیمت ها هم اگر سوالی میشد جواب میدادم و مشخصه که نوع نگاه من در این سهم همیشه بلندمدت بوده اگه نه در فرصت های بالای 300 خارج میشدم تا دوباره وارد بشم. اما موندم با سهم
در مورد طرح های توسعه هم به کرات توضیح داده شده. طرح مطلس تاثیر خودش رو خواهد گذاشت روی سود امسال اما لوله مسی رو بعید می دونم به امسال قد بده! که اگر هر سالی راه اندازی بشه حداقل 40-50 تومان eps خواهد ساخت! تمام مشکل باهنر کارکردن با طرفیت پایین بوده در سال های گذشته که این مساله از اواسط سال 91 برطرف شده بنابراین قطعا نگاهتون به سود پایان سال اگر باشه ضرر نخواهید کرد. حتی اون دوستانی که میانگینشون بالای 300 تومانه ان شالله در انتهای سال سود خوبی خواهند کرد.
هفته پیش عرض کرده بودم به دنبال خرید یک سهم کم ریسک و کم حاشیه هستم برای بخشی از سبد.
با خرید حق تقدم استفاده نشده پارس پامچال و اضاف نمودن به پامچال های زیر 1000 تومانی این امر امروز محقق شد و 40 درصد سبد بنده رو به خود اختصاص داد.
ان شالله اگر عمری باقی باشه در روزهای آتی راجع به دلایل انتخاب این سهم خواهم نوشت....
سلام استاد عزيز ضمن تبريك و تشكر از بازگشت مجدد شما سوال بنده اين است.
نظر شما بزرگوار را در خصوص نگهداري ولصنم- ونيكي - وصنعت - وصنا چيست؟ هر چهار سهم قيمت خريد و قيمت كنوني تقريبا بهم نزديك است ممنون ميشوم راهنمايي فرماييد.
نظر