بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط mohammady پست شده است View Post
    با سلام خدمت آقای شریعت و دیگر فعالان توی این سایت:
    من دقیقیا چهارشنبه هفته پیش وارد بورس شدم وسبد سهامی که ساختم:
    1-سغرب 2-شکربن 3-فولای 4-واتی 5-وسپه. بوده اما پیرامونشان تحقیق کردم و صورتهای مالیشان رو مطالعه کردم و حتی از نظر اساتید و دوستان نیز بهره بردم همه چیز پیرامون آنها خوب بود حتی در روزهای قبل آن بطور متناوب
    +4 بودند ولی طی این یک هفته نه تنها سودی نکردم حتی ضرر هم کرده ام. به نظر شما اساتید کجای کارم اشتباه بوده؟ درضمن آیا هفته دیگر ضررم بیشتر میشود؟ منتظر راهنمایی اتان هستم.
    در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
    دوست عزيز كلا تو اين هفته هركي وارد بازار شده تو ضرره. شايد اولين اشتباهتون اين بوده كه تو بازار مثبت سهم خريديد
    با جناب اراک عزیز موافقم ... همیشه سعی کنید سهم ها رو در نقطه حمایت و در سطوح حمایتی بعد از افت محدود بخرید ... بخصوص سهم هایی که روند صعود دارند ...

بشخصه خیلی خیلی برام سخته که سهم رو در مثبت 4 بخرم حتی اگه قراره سهم 30 درصد دیگه رشد کنه ...

پیشنهاد من برای شما که تازه وارد بازار شدیده اید

وسپه 220 تومانی ... ثغرب 275 تومانی .. فملی 340 تومانی

توصیه ای برای تغییر سبدتون ندارم ...

شرایط سیستماتیک بازار در هفته پیش مناسب نبود ...

اصل اول را برای خودتان ضرر نکردن قرار بدید .. قطعا بازار به شما سود خواهد رساند
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• ahmad_sh110
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 61

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
      با جناب اراک عزیز موافقم ... همیشه سعی کنید سهم ها رو در نقطه حمایت و در سطوح حمایتی بعد از افت محدود بخرید ... بخصوص سهم هایی که روند صعود دارند ...

بشخصه خیلی خیلی برام سخته که سهم رو در مثبت 4 بخرم حتی اگه قراره سهم 30 درصد دیگه رشد کنه ...

آریو جان در مورد فباهنر نظرت چیه؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط tcgkom پست شده است View Post
        سلام جناب شريعت خسته نباشيد مقداري پول لازم دارم هفته بعد بايد يه مقدار سهامم بفروشم به نظرتون كدوم بفروشم

سبدمن تاپيكو خريد 365 ثغرب 280 وپترو 236 بترانس 350
        پيشاپش سپاسگذارم
        درود بر شما؛ با توجه به درصد در سبد و سایر فاکتورها متغییره گزینه فروش اما کلا من روی فروش وپترو مثبت ترم از این سهم ها. تنها سهمیه که از نظر بنیادی Over value است در این قیمت ها
        در اصل توسط mohammady پست شده است View Post
        با سلام خدمت آقای شریعت و دیگر فعالان توی این سایت:
        من دقیقیا چهارشنبه هفته پیش وارد بورس شدم وسبد سهامی که ساختم:
        1-سغرب 2-شکربن 3-فولای 4-واتی 5-وسپه. بوده اما پیرامونشان تحقیق کردم و صورتهای مالیشان رو مطالعه کردم و حتی از نظر اساتید و دوستان نیز بهره بردم همه چیز پیرامون آنها خوب بود حتی در روزهای قبل آن بطور متناوب
        +4 بودند ولی طی این یک هفته نه تنها سودی نکردم حتی ضرر هم کرده ام. به نظر شما اساتید کجای کارم اشتباه بوده؟ درضمن آیا هفته دیگر ضررم بیشتر میشود؟ منتظر راهنمایی اتان هستم.
        درود بر شما؛ ببینید شما مشخصه در خریدهاتون اصول اولیه سرمایه گذاری رو تا حدی رعایت نکردید و باعث شده ریسک سبدتون بالا بره. توصیه می کنم یک نگاه به اصول اولیه موجود در صفحه اول این تاپیک بیندازید و به کار بگیرید. سایر دوستان هم خیلی خوب پاسخ دادند و نیاز به توضیح بیشتر خیلی وجود نداره. فقط اینکه یک تریدر خوب همیشه در منفی می خره و در مثبت می فروشه... بنابراین سهمی که چند روز پشت هم مثبت خورده باید دور بشه از لیست خریدتون نه اینکه بهش جذب بشید! البته بسته به شرایط ممکنه این اصل درست نباشه همیشه. مثل سهم هایی که هنوز در ابتدای رشد اصلیشون هستند یا یک روند نزولی قدرتمند رو شکسته اند

ممنونم از جواد عزیز. بنده هم کاملا موافقم با سهم های ذکر شده.
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• Aiming
          ستاره دار(18)
          • Jul 2012
          • 2641

آریو جان صحبتهای خوبی راجع به فملی به گوش نمیرسه...شایعاتی مبنی بر خروج 1000 میلیارد تومان از سود شرکت به خارج از کشور به حساب یه شخص حقیقیست...
          اجتناب از ورود به این سهم تا تعیین تکلیف وضعیتش به نظرم بهتره...چون دیدم دوستمون تازه کارن شاید با این قصه ها آشنا نباشن
          ...

سید یاسر عزیز و جواد دوست داشتنی جسارت بنده رو ببخشن
          وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

پیشاپیش فرارسیدن عید سعید فطر رو هم خدمت همه دوستان عزیز تبریک میگم...

ان شالله هر سالمون به ز سال قبل باشه و برکت مهمون همیشگی سفره هامون
            ان شالله دلمون همیشه ماوای خوبی باشه و عشق. هیچ وقت حسد و نفرت راهی به درونش نداشته باشه
            ان شالله قبل از اینکه خودپرست باشیم خداپرست و همنوع پرست باشم تو زندگی
            ان شالله وقتی به سوی خدا بازمیگردیم رو سیاه نباشیم در محضرش
            ان شالله هیچ موقع همدیگه رو از دعای خودمون محروم نکنیم

نیما یوشیج در اولین سالگرد تولد فرزندش بهش میگه: تا الان یک بهار و یک تابستان و یک پاییز و یک زمستان از این دنیا رو دیدی؛ پس از این همه چیز تکراری خواهد بود، به جز نیکی.../:.Heart.:/

نظر

• zafar3000
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 1243

با تقدیم احترام و تبریک عید سعید فطر
              دپارس ارزش امروز بازار :158 میلیارد تومان
              صاحب
              1. 52 درصد دفارا با ارزش بازار غیر مدیریتی 217 میلیارد تومان که سهم دپارس می شود 113 میلیارد تومان
              2.صاحب 16 درصد دیران با ارزش بازار 50 میلیارد تومان یعنی 8 میلیارد تومان سهم دپارس
              3. صاحب 21 درصد پخش هجرت با سرمایه 10 میلیارد تومان و سود 268 تومانی که با پی به ای 6 سهم دپارس معادل 35 میلیارد تومان می شود
              4. دارای سود انباشته 29 میلیارد تومانی
              5. خود شرکت دارای سرمایه 7 میلیارد تومانی با سود عملیاتی 310 تومانی که پی به ای 6 می شود 130 میلیارد تومان
              6 صاحب 10 میلیارد تومان مدیریت پارس دارو
              جمع می شود 325 میلیارد تومان خوب الان ارزش بازار این شرکت 158 میلیارد تومان
              تا 4000 تومان خرید این سهم عالیست
              از نظر سود آوری امسال حداقل 650 تا 700 تومان می پوشاند
              از فرصت های خرید استفاده کنید

نظر

• zafar3000
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 1243

با عرض احترا م مجدد
                در خودرو سازان آیا سهمی با پتانسیل این سود عملیاتی موجود هست آنهم به شکل واقعی نه گزارشات خیالی
                نگاهی به صورتهای مالی خاذین
                سرمایه 10 میلیارد تومان
                ارزش بازار 11.9 میلیارد تومان
                3ماهه سال 92
                1.فروش 25 میلیارد تومان یا 2.5 برابر سرمایه
                2. سود ناخالص:1.9 میلیارد تومان یا 19 تومان به ازا هرسهم
                3. سود عملیاتی نزدیک 500 میلیون تومان یا 5 تومان به ازا هر سهم
                پیش بینی 92(که بسیار محتاطانه است)
                1. فروش 186 میلیارد تومان یا 18.6 برابر سرمایه
                2. سود ناخالص 16 میلیارد تومان یا 1.6 برابر سرمایه یا 160 تومان به ازا هر سهم
                3. سود عملیاتی 11.7 میلیارد تومان یا 1.2 برابر سرمایه یا 120 تومان به ازا هر سهم
                ترازنامه :3 ماهه سال 91
                1. حصه جاری تسهیلات مالی دریافتی :47 میلیارد تومان
                2.جمع بدهی جاری :98.7 میلیارد تومان
                3. موجودی نقد :1.1 میلیارد تومان
                ترازنامه 3 ماهه 92
                1. حصه جاری تسهیلات مالی دریافتی 21.7 میلیارد تومان (25 میلیارد تومان کاهش)
                2.جمع بدهی های جاری :65 میلیارد تومان (24 میلیارد تومان کاهش)
                3.موجودی نقد 4 میلیارد تومان

جالب است بدانید با وجود شناسایی ضرر عملیاتی 2.6 میلیارد تومانی در 3 ماهه 91 (در مقایسه با سود عملیاتی حدود 500 میلیون تومانی امسال در 3 ماهه)در نهایت در 12 ماهه سود عملیاتی 12.5 میلیارد تومانی بدست آورده است (در حالیکه برای امسال بسیار بدبینانه 11.7 میلیارد تومان دیده است )
                تصمیم گیری با شما است
                آخرین ویرایش توسط zafar3000؛ 2013/08/08, 18:11.

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                  آریو جان صحبتهای خوبی راجع به فملی به گوش نمیرسه...شایعاتی مبنی بر خروج 1000 میلیارد تومان از سود شرکت به خارج از کشور به حساب یه شخص حقیقیست...
                  اجتناب از ورود به این سهم تا تعیین تکلیف وضعیتش به نظرم بهتره...چون دیدم دوستمون تازه کارن شاید با این قصه ها آشنا نباشن
                  ...

سید یاسر عزیز و جواد دوست داشتنی جسارت بنده رو ببخشن
                  سلام به دوست عزیز ..
                  به نظرم فملی از سطح ریسک پایینی برخوردار هست .. این مبلغ هم قبلا در شرکت اتفاق افتاده ... و اثرش در قیمت (عدم اعلام سود 180 تومانی در سال91) لحاظ شده ..
                  حالا باید منتظر برگشت این پول باشیم و یا عدم تکرار این رخداد های منفی
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• abtinsalari
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 306

سید یاسر عزیز عیدت مبارک ایشالا سلامت و پر سود باشید. برای اون کلاس بنیادی کجا باید ثبت نام کرد؟چه جوریه داستانش؟
                    ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• امید
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 123

با سلام و عرض تبریک عید

اگر براتون مقدور است لطفا تحلیلی از مصوبه سازمان حسابرسی برای شرکتهایی که بدهی ارزی دارد بفرمایید و

اگر ممکنه تاثیر آن را روی فایرا و مس باهنر تشریح فرمایید.با تشکر فراوان از زحمات جنابعالی

نظر

• zafar3000
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 1243

سلام و عرض ادب مجدد
                        نظر دوست عزیز و گرامی کیوان ارجمند

در مورد دپارس:
                        من این سهمو در بازه یکساله با هدف 6000 تومان میتونم ببینم. ولی در بازه کوتاه مدتش مجبورم یک تصور و حدس داشته باشم از اینکه سهم تا حدود 2 هفته میره تا نزدیک 2200 و از اونجا هم حدود 2 هفته بر میگرده پایین تا محدوده 1800 و حرکت اصلی سهم از اونجا آغاز میشه.
                        بنابراین من خودم اگر سهمو الان بخرم تا 2200 مراقبشم ببینم پایین میاد رد میکنم پایین دوباره وارد میشم و اگر 2200 را با قدرت و سرعت رد کردم تجزیه تحلیل جدید میکنم.

در مورد خاذین: از این نسبت به دپارس بیشتر خوشم اومد چون به نظر میاد سرعت بیشتری در کوتاه مدت به خودش بگیره ولی به نظرم اول باید خوب خودشو بالای 100 سفت کنه و حدسم اینه مثل فولای باید اینجاها یک الگوی پرچم تشکیل بده. به نظرم این کار برای سهم خیلی بهتره تا اینکه همینجور یک کله بخواد بره بالا چون در اونصورت برای عبور از 130 مشکل پیدا میکنه. اگر خوب سفت کنه میتونه راحت تا حوالی 210 بره بالا و اگر اونجا هم حمایت بشه 280 میتونه هدفی باشه که در کوتاه ترین زمان ببیندش.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

سلام به دوست عزیز ..
                          به نظرم فملی از سطح ریسک پایینی برخوردار هست .. این مبلغ هم قبلا در شرکت اتفاق افتاده ... و اثرش در قیمت (عدم اعلام سود 180 تومانی در سال91) لحاظ شده ..
                          حالا باید منتظر برگشت این پول باشیم و یا عدم تکرار این رخداد های منفی
                          درود بر جواد عزیز؛

فملی مثل یک خرس در خواب زمستانی بود که هر کسی رد میشد یک لگد نثارش می کرد! همه نکات منفی فملی تاثیر خودشون رو در روند ماه های قبل گذاشته. انجام تحقیق و تفحص هم بسیار نکته مثبتیه و امیدوارم بخشی از خوردن های آقایون به دست عزیزان وزارت اطلاعات مشخص بشه و برگشت داده بشه به شرکت. اما اگر هم نشد ان شالله با خروج جناب پوستین دوز برگ جدیدی در تاریخ این شرکت رقم خواهد خورد!

فعلا عالی الحساب اون عزیزان دل که حق تقدم رو روی قیمت منفی 4 روز 2شنبه خود سهم می فروختند باید در صف خرید +8 یکشنبه تحویل بگیرند! که بی دلیل 20 تومان زیر قیمت دیگه سهم خودشون رو حراج نکنند ;) حدود 20 درصد از سبدم رو همچنان فملیح و کروی تشکیل میدهند و هنوز جای کار زیادی هم خواهند داشت

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

درود؛

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
                            سید یاسر عزیز عیدت مبارک ایشالا سلامت و پر سود باشید. برای اون کلاس بنیادی کجا باید ثبت نام کرد؟چه جوریه داستانش؟
                            آبتین جان اون رو تا لینک رو مطالعه نکردید؟ در خود سایت Boursevand.com مشخصه مراحلش. پول رو به حساب معرفی شده واریز می کنید، فیش رو ایمیل می کنید و بعد هم تشریف میارید سر کلاس در خدمتتون هستیم. به همین راحتی :)

در اصل توسط امید پست شده است View Post
                            با سلام و عرض تبریک عید

اگر براتون مقدور است لطفا تحلیلی از مصوبه سازمان حسابرسی برای شرکتهایی که بدهی ارزی دارد بفرمایید و

اگر ممکنه تاثیر آن را روی فایرا و مس باهنر تشریح فرمایید.با تشکر فراوان از زحمات جنابعالی
                            ببینید امید عزیز، این دو شرکت بصورت دفعی زیان تسعیر ارز رو در حساب های سال 91 خودشون دیدند. برای مثال باهنر حدود 80 تومان از سود پارسالش فقط به همین دلیل کم شد اگر نه سود بالای 100 تومان بود. حالا با این امهال داده شده شرکت ها باید این پول بلوکه شده رو به تدریج آزاد کنند. البته به صورت دفعی نخواهد بود بلکه باید طی چند سال مستهلک کنند. دقیق نمی دونم چند سال موافقت شده البته اما به فرض که 5 ساله باشه باهنر باید امسال 17 تومانش رو برگشت بزنه یا اینکه در قسمت تعدیلات سنواتی سال قبل اعمل کنه که تاثیرش روی سود انباشته سال 92 خواهد بود و میتونه بیشتر تقسیم کنه

نظر

• ehsanksh
                              عضو عادی
                              • Feb 2013
                              • 179

با سلام و احترام خدمت جناب شریعت عزیز
                              نطرتون رو در مورد پردیس -وسپه و والبر می فرمایید
                              با تشکر و ارادت

نظر

• ehsanksh
                                عضو عادی
                                • Feb 2013
                                • 179

با سلام و احترام خدمت جناب شریعت عزیز
                                نطرتون رو در مورد پردیس -وسپه و والبر می فرمایید
                                با تشکر و ارادت

نظر

در حال کار...
                                X