کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از دوستان كسي هست با بنده حتوكا خريده باشه روي 400؟ يادمه روي اين هم خيلي صحبت كرديم خيلي هم بازي درآورد...
خواستم بگم قيمتش هنوز همون 400 تومانه. فقط فرقش اينه كه تعداد سهامش 4 برابر شده :p
انصافا همزمان قدرت بازارخونی و تحلیل خوبی داری سیدجان. کارت بیسته. ایشالا اگه یه روزی صندوق سرمایه گذاری زدی دار و ندارو بار میزنم میارم میریزم توش:D:p
ممنون بابت لطفي كه داريد. هميشه التماس دعا دارم از همتون...
سوالات رو ان شالله تا امشب پاسخ خواهم داد.
شاملا اميدوارم اين دفه روندش پرقدرت تر از 10-20 درصد نوسان مسخره باشه
باهنر هم كه شايد پر داستان ترين سهم بازار باشه... خودمم هنوز نتونستم سود امسالش رو تحمين بزنم دقيق :D اما مي دونم زير 500 فروشي نيست
فاذر رو حواستون باشه معاملاتش بد مشكوكه...
واميد، واميد ح، كچاد، كگل، وسپه، ومعادن همه در محدوده خريد قرار دارند البته براي افرادي كه صبر داشته باشند
در مورد سبدگرداني هم والا شايد 20 نفر سوال پرسيدند نحوه معاملات رو هم توضيح داديم همه هم گفتند عاليه بعد هم گفتند بريم فكرامونو بكنيم برميگرديم ;)
مخلص كلام اينكه در بازار هيجاني كه همه چي بالا ميره كسي به سبدگرداني نياز نداره يا لااقل اين احساس رو همه دارند كه نيازي نيست. دوره ركود بعدي بازار احتمالا بعد چندتا ضرر باز تقاضاي سبدگرداني زياد خواهد شد;)
سلام آقای شریعت عزیز
یکی از دوستان سوالی دارد که من از خدمت شما میپرسم.
سبد سهامی دارد متشکل از خپارس40% - تاپیکو20% و فاذر 40%. نظر شما راجع به این سبد چیست؟
به نظر شما این سبد حفظ شود؟ با توجه به خبرهایی که راجع به افزایش قیمت خوراک پتروشیمی آمده نگهداری تاپیکو منطقی است ؟
با تشکر
سلام آقای شریعت
تارگت میان مدت وامید را چند می دانید؟ ولساپا را با نظر شما در قیمت 220 تومان خریداری کردم،نظر شما بر حفظ است یا با سهمی مثل وامید معاوضه کنم؟
با تشکر
جناب شریعت اینو از قلم نندازی برادر
جناب شریعت نظر شما چیه در مورد وگستر؟
نقل قول:
این شرکت بهترین عملکرد رو بین کلیه سرمایه گذاری ها داشته. در گزارش قبلی خودش که مربوط به 30 آبان امسال بوده مجموع ارزش سرمایه گذاری بورسی این شرکت 384 میلیارد و 393 میلیون ریال بوده، که در آخرین گزارشش که امروز منتشر شده و مربوط به 30 آذر هست این عدد به 621 میلیارد و 499 میلیون ریال رسیده. اگه کسی سرمایه گذاری دیگه ای رو میشناسه که یک ماهه بیش از 71 درصد ارزش سبدش بالا رفته باشه معرفی کنه. جالبه که با این وضعیت فوق العاده قیمت وگستر همون قیمت یک ماه گذشتست!!! این یعنی یک سوپر زیر خاکی...
این هم از گزارش 9 ماهه وگستر. تبدیل زیان 85 میلیارد ریالی به سود 150 میلیارد ریالی (233 میلیارد ریال افزایش سود) فقط در یک ماه!!
از طرف دیگه 1.3 میلیارد ریال دیگه هم سود ناشی از فروش برخی از سهامش تو این مدت شده
ارزش مجموع سرمایه گذاری های بورسی از 471 میلیارد و 607 میلیون ریال به 621 میلیارد و 449 میلیون ریال بالغ شده است (حدود 30 درصد افزایش). ایا بنیادی مورد تایید شما است ؟
نظر