بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حس ششم
    عضو عادی
    • Oct 2013
    • 136

پاسخ : بورس نوشته های "شریعت"...

با سلام خدمت استاد
    یه جدول رو دیروز نمابورس درج کرده در مورد ناو سرمایه گذاریها....به نظر شما وامید ...وتوشه ...توان رشدشون با توجه به پی به ای پایین...از بقیه بیشتره؟اصلا میشه بهش اعتماد کرد؟
    [COLOR=#008000][I][B][SIZE=3][FONT=arial][SIZE=4][FONT=arial black]امیرالمومنین[/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=arial][/FONT][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial]:[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#ff0000][I][B][SIZE=3][FONT=arial]شخص صبور هیچ وقت پیروزی را از دست نخواهد داد اگرچه طول بکشد.[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR]

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
      دکتر یه سوال تخصصی

فکر میکنی اگه کل سهام قیمتشون صفر بشه، شاخص چند میشه؟

بامحاسبات سرانگشتی من نباید زیر 40000 بیاد;;)

پ.ن: اینو واسه تکنیکال کارا نوشتم که زیاد به تکنیکال شاخص ها توجه نکنن:D
      درود بر مهدی عزیز؛
      فکر نمی کنم این مساله که فرمودید درست باشه. برای مثال فارس الان هر 2 ریال که کم بشه 1 واحد شاخص پایین میاد پس تا 0 بیش از 8000 واحد رو کاهش خواهد داد
      اخابر هر 1 ریال 1 واحد شاخص کم می کنه پس این هم تا 0 بیش از 2600 واحد کم می کنه
      شبندر حدود 6000، تاپیکو 3000، شپنا حدود 2500، همراه 2000، فولاد 3200، فملی 2700، کگل و کچاد مجموعا 4500، بانکی ها هر کدوم حداقل 1000 واحد شاخص رو کاهش خواهند داد. تا اینجای کار از همین 9 تا + بانکی ها حدود 45000 واحد کم شد. اضافه کنید غدیر و صندوق و پارسان و پتروها و.....

اما اینکه اگه همشون به 100 تومان برسند شاخص دقیقا به چند خواهد رسید رو دقیق حساب نکردم. شاید اگه روزی حسش بود حساب کنم
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• abtinsalari
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 306

سید والا نگرانم تنها چیزی که باعث موندن تو بازارم شده موج شماریه شاخص که فکر میکنم رو 81000 برگرده به سمت 91 و 94 و مراحل بعدی 104
        چیزیم ندارم 30% صندوق های سرمایه گذاری 20% وپاسار 20%فولاد 15% وسپه 15%شدوصو حقش . قیمت های تموم شدم ام خیلی پایین تر از این حرفاست نگران بازارم نه نگران خودم چون من با این روند از 2 شنبه 3 شنبه تازه صندوق هام میرن تو ضرر .صندوقم صف فروش نمیشه که ضامن نقد شوندگیش چشش کور شه بیاد پول ما رو بده.
        ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• Gestapo
          عضو عادی
          • Feb 2013
          • 131

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
          دکتر یه سوال تخصصی

فکر میکنی اگه کل سهام قیمتشون صفر بشه، شاخص چند میشه؟

بامحاسبات سرانگشتی من نباید زیر 40000 بیاد;;)

پ.ن: اینو واسه تکنیکال کارا نوشتم که زیاد به تکنیکال شاخص ها توجه نکنن:D
          ینی اوضاع اینقدر خرابه که باید به صفر شدن قیمتا هم فکر کنیم :D

نظر

• کاران
            عضو عادی
            • May 2013
            • 94

درود بر سید یاسر دوست داشتنی خودمون که به نظر من علاوه بر تسلط قابل توجهی که به کارش داره یکی از ویژگیهای مهمش شرافتی هست که کاملا محسوسه(مطمئن باشید اصلا اهل چاپلوسی و تعریف بیجهت از کسی نیستم)
            سید یاسر عزیز میخواستم یه لطفی بکنی اگر لیست خیلی بالا بلندی نیست سهمهایی که شرکتهای ساتا، مالی ملت،غدیر،امید،پارسیان( پارسان )،صبا تامین صاحبان اصلی آنها هستند را ذکر کنی
            اگر هم زیادن حداقل اصلیاشو بگی
            اگر زحمتی نیست
            همیشه سربلند و شریف و سالم بمانی

نظر

• Mesbah68
              عضو فعال
              • Sep 2013
              • 346

کد خبر: ۳۷۳۴۶۰
              تاریخ انتشار:
              ۰۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۵
              -
              24 January 2014
              هیاتی از مسوولان شرکت پژو ابتدای فوریه (11 بهمن) وارد ایران خواهند شد.

نظر

• melinaa
                عضو جدید
                • Dec 2013
                • 7

با سلام.جناب شریعت با توضیحی که دادید یعنی باید تا مجمع با شاملا بمونم؟اونوقت مجمع سهم چه زمانی هست؟

نظر

• چلیپا
                  عضو جدید
                  • Dec 2013
                  • 1

سلام و خدا قوت
                  سید بزرگوار
                  لطفا یک توضیحی در رابطه با اوراق تبعی بفرمایید و اینکه چطور میشه خریدشون
                  مرسی
                  ارداتمند
                  هادی منصور فلاح

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

درود بر دوستان عزيزم؛

خوب اين روزها خيلي سخته براي جماعت بورسي و بدتر اينكه از بيرون به جماعت بورسي به ديد افرادي نگاه مي كنند كه هيچ نيازي تو زندگي ندارند و براي تفريح پول اوردند توي بورس. حتي بنا به اخلاق بد ما ايراني ها، احتمالا خيلي هم الان خوشحال هم هستند كه سود زيادي كه بورس باز ها برده اند در حال كم شدن و حتي نابود شدن است. اول اينكه هيچ ثروتي با سلامتي قابل مقايسه نيست. پس سعي كنيم تا حد ممكن حساسيت نداشته باشيم به روند كوتاه مدت بازار. ثانيا، مي دونم خيلي ها هستند كه تازه وارد بازار شدند و از قضا خوردند به قيمت هاي پر و بالا در نتيجه توي ضرر هستند اما كسي در سرمايه گذاري سود خواهد كرد صبر داشته باشه. فرض كنيد زمين خريديد. هر روز نياز نيست قيمت زمينتون رو چك كنيد! هدف گذاري كنيد و به وقتش بياييد براي فروش
                    ثالثا بنده هم مثل خيلي از دوستان انتظار همچين افت شديدي رو نداشتم و فول سهم هم هستم. البته چون هميشه طبق استراتژي خودم جلو ميرم هميشه افت سبدم از افت متوسط بازار كمتره. تقريبا همپا با شاخص افت مي كنه سبدم در نتيجه تقريبا 10% از ابتداي افت تا كنون ضرر كردم اما اگر بيشتر هم بود خيلي فرقي نمي كرد. ديد من از خيلي از سرمايه گذاري هام بيش از 1 ساله.
                    بارها مثال ومعادن سال 82 رو زدم، براي اينكه ببينيد سرمايه گذاري صبورانه و صحيح حباب و تركيدگي و افت و خيز سرش نميشه باز هم بريد قيمت ومعادن در اوج حباب بورس رو با قيمت فعلي مقايسه كنيد.

اين روزها نيز بگذرد...

همونطور كه از روزهاي خوش نبايد بيش از حد ذوق زده بشيم الان هم نبايد بيش از حد نگران و ناراحت باشيم. براي حسن نيتمون رو به خداي خودمون ثابت كنيم پيشنهاد مي كنم دست نيازمندان را در اين شرايط بيشتر بگيريم. ما از سرمايه اي كه قاعدتا فراي نيازمون بوده در بورس سرمايه گذاري كرديم. اكثرا داريم از سود ضرر ميديم و به اصل سرمايه نرسيديم هنوز. اما نگاهي به اطرافمون بندازيم ميبينيم دردي كه چند هفتست ازش داريم به خودمون مي پيچيم در برابر دردهاي واقعي جامعه چيزي نيست.

آرزوي موفقيت داريم براي هم دوستان عزيزم در اين جامعه كوچك بورسي. اميد به طلوع مجدد خنده بورسي بر لبانتان
                    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مصطفی 64
                      عضو عادی
                      • Nov 2013
                      • 265

[QUOTE=سيد ياسر شريعت;447641]درود بر دوستان عزيزم؛

خوب اين روزها خيلي سخته براي جماعت بورسي و بدتر اينكه از بيرون به جماعت بورسي به ديد افرادي نگاه مي كنند كه هيچ نيازي تو زندگي ندارند و براي تفريح پول اوردند توي بورس. حتي بنا به اخلاق بد ما ايراني ها، احتمالا خيلي هم الان خوشحال هم هستند كه سود زيادي كه بورس باز ها برده اند در حال كم شدن و حتي نابود شدن است. اول اينكه هيچ ثروتي با سلامتي قابل مقايسه نيست. پس سعي كنيم تا حد ممكن حساسيت نداشته باشيم به روند كوتاه مدت بازار. ثانيا، مي دونم خيلي ها هستند كه تازه وارد بازار شدند و از قضا خوردند به قيمت هاي پر و بالا در نتيجه توي ضرر هستند اما كسي در سرمايه گذاري سود خواهد كرد صبر داشته باشه. فرض كنيد زمين خريديد. هر روز نياز نيست قيمت زمينتون رو چك كنيد! هدف گذاري كنيد و به وقتش بياييد براي فروش
                      ثالثا بنده هم مثل خيلي از دوستان انتظار همچين افت شديدي رو نداشتم و فول سهم هم هستم. البته چون هميشه طبق استراتژي خودم جلو ميرم هميشه افت سبدم از افت متوسط بازار كمتره. تقريبا همپا با شاخص افت مي كنه سبدم در نتيجه تقريبا 10% از ابتداي افت تا كنون ضرر كردم اما اگر بيشتر هم بود خيلي فرقي نمي كرد. ديد من از خيلي از سرمايه گذاري هام بيش از 1 ساله.
                      بارها مثال ومعادن سال 82 رو زدم، براي اينكه ببينيد سرمايه گذاري صبورانه و صحيح حباب و تركيدگي و افت و خيز سرش نميشه باز هم بريد قيمت ومعادن در اوج حباب بورس رو با قيمت فعلي مقايسه كنيد.

اين روزها نيز بگذرد...

همونطور كه از روزهاي خوش نبايد بيش از حد ذوق زده بشيم الان هم نبايد بيش از حد نگران و ناراحت باشيم. براي حسن نيتمون رو به خداي خودمون ثابت كنيم پيشنهاد مي كنم دست نيازمندان را در اين شرايط بيشتر بگيريم. ما از سرمايه اي كه قاعدتا فراي نيازمون بوده در بورس سرمايه گذاري كرديم. اكثرا داريم از سود ضرر ميديم و به اصل سرمايه نرسيديم هنوز. اما نگاهي به اطرافمون بندازيم ميبينيم دردي كه چند هفتست ازش داريم به خودمون مي پيچيم در برابر دردهاي واقعي جامعه چيزي نيست.

آرزوي موفقيت داريم براي هم دوستان عزيزم در اين جامعه كوچك بورسي. اميد به طلوع مجدد خنده بورسي بر لبانتان[/
                      سید جان از حرفهای دلگرم کننده ات متشکریم
                      این هم بگذرد
                      انسان در کنار دیگران عاقل تر است تا در کنار خویش

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                        درود بر دوستان عزيزم؛

اين روزها نيز بگذرد...

آرزوي موفقيت داريم براي هم دوستان عزيزم در اين جامعه كوچك بورسي. اميد به طلوع مجدد خنده بورسي بر لبانتان
                        با سلام همان طور که شما بیان کردید آقای شریعت برای کسانی که تجربه کاری بیشتری دارند ضرر کمتر می باشد تحمل آسان چون اینگونه بازار را بارها دیده اند حتی بدتر ولی برای کسانی که تازه وارد این بازار شده اند باید کمی نگران خرید آنها بود چون بوقچی ها سو استفاده گر قیمتهای پایین خرید دارند و با شیپو زدن اینگونه افراد را وارد دام می کند و این کار عیر اخلاقی آسیب بسیار جدی بر خریدار تازه وارد می زند و حتی باعث از هم پاشیدن خانواده می شود امید واریم که این کار غیر اخلاقی درست بشه و همه را مثل خودمان بدانیم و هیچ فرقی نذاریم بنده هم با نظر شما موافق هستم که بازار یک رشد خوبی در انتظار داره ولی باید آن خبر بسیار مثبت و پولهای رفته برگشت داده شود با اعتماد دوباره بازار رشد خوبی دارد مخصوصا که سال 93 ایران با رشد اقتصادی 3 درصد رو به رو می شود با تشکر /:.rolleyessmileyani
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

درود؛

به هيچ وجه اين قيمت ها فروشنده نباشيد. تقسيم حداكثري و سريع در مجمع كمترين سوديه كه از شاملا خواهيد برد و بازگشايي بالاتر از قيمت بسته شدن

به دليل تعديل سود هر سهم بسته شده اما اينقدر اين شركت غير شفافه نمي تونم حدس بزنم مثبته يا منفي

پ.ن: دكتر جون هر وقت من جايي ادعا كردم دكتر شدم كلا ديگه منو ببوس بذار كنار! :D
                          ما يكتور هم نيستم...
                          جم رو هم رو چشم بررسي مي كنم. تحليل هم نمي كنم كه شما ناراحت نشي فك كني تحليلگرم يوقت با اون شوكر تحليلم نكني :-s
                          حالا چرا به مصطفي گير دادي انقدر دكتر؟ اون بچه خوبيه. كلا تو اين بورس خراب شده با 10 نفر هم ارتباط خارج از فروم ندارم چون خط قرمزم صداقت در بيان و رفتاره. يكي از اون 10 تا همين مصطفي است با همون يقه بالازده ي آلبرت كامو ;)
                          ....هلووو لیدیز اند جنتلمنز...کن آی بوس یو....
                          .....سلام سید...باور کن تا میام تو این تاپیکت بوی بهشت شترق میخوره تو صورتم....اخه تو چه موجودی هستی....من میگم فضایی هستی....با شوکر تحلیلت کنم...دستم بهت برسه که خودم میدونم چیکارت کنم..../:.rolleyessmileyani.....پاشدی رفتی این شلعابو خریدی منم خریدم افتادم توش حالا کیه که جبران ضرر منو کنه....هان....میدونی کشیک شب یعنی چی...میدونی مهجوری و غم یار خوردن یعنی چی....خوب عاشق نشدی ...چه کسی را میگی اوفلوسو....حالا دارم براش رفته زیر آب منو زده بزار این بازار جمو جور بشه فکر کنم رهرو راه بیل گیتس و اشکان میخواد باشه....
                          ....سید جان تو پستت خوندم یه 700 تومن ته حسابت مونده.... داری برام کارت به کارتش کنی...نه جدی میگم...پول میخوام....اعصابم ندارم....کی میریزی به حساب....خرجش نکنی....نری با این اوفلوس سیگار کشی....
                          ....امروز یه پسر 17 ساله رو اورده بودن برام تو روز روشن از مدرسه که برمیگشته خفتش کرده بودن از زده بودن هم کنده بودن هم برده بودن....خدا پدرشونو بیامرزه سرشو هم با کارد سوراخ کرده بودن که قسمت ما شد....یه آدرس نمیدی بیام بزنمت....خواهش میکنم..../:.grlim:./
                          .....باز زدی تو کار پیچ دادن سید....حالا ما مثل شرکتای حقوقی و پولدار ته جیبمون شپش و ساس جفتک چار کش بازی میکنه پول کلون نداریم برا تحلیل بدیم بریم بمیریم....این جمو تحلیل نمیکنی....البته میفهمم کسی تو این بازار اعصاب نداره تحلیل ابدوغ خیاریم کردی قبوله....
                          .....سید تونماز شبات مارو یاد کن....
                          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• داش مهدی
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 595

درود بر مهدی عزیز؛
                            فکر نمی کنم این مساله که فرمودید درست باشه. برای مثال فارس الان هر 2 ریال که کم بشه 1 واحد شاخص پایین میاد پس تا 0 بیش از 8000 واحد رو کاهش خواهد داد
                            اخابر هر 1 ریال 1 واحد شاخص کم می کنه پس این هم تا 0 بیش از 2600 واحد کم می کنه
                            شبندر حدود 6000، تاپیکو 3000، شپنا حدود 2500، همراه 2000، فولاد 3200، فملی 2700، کگل و کچاد مجموعا 4500، بانکی ها هر کدوم حداقل 1000 واحد شاخص رو کاهش خواهند داد. تا اینجای کار از همین 9 تا + بانکی ها حدود 45000 واحد کم شد. اضافه کنید غدیر و صندوق و پارسان و پتروها و.....

اما اینکه اگه همشون به 100 تومان برسند شاخص دقیقا به چند خواهد رسید رو دقیق حساب نکردم. شاید اگه روزی حسش بود حساب کنم

سلام بر سید بزرگوار
                            ظاهرا من خیلی سرانگشتی حساب کردم، اخابرو گرفتم مبنا و حساب کردم چقدر تقسیمی داره و بعد به کل بازار تعمیم دادم، در حالیکه خیلی از نمادهای شاخص ساز فعلی(فارس، شبندر، تاپیکو و پارسان، همراه و ....)به نسبت فیمتشون سود تقسیمی زیاد نداشتن. علی ای حال، منظور این بود که خیلی به تغییرات شاخص دوستان توجه نداشته باشن که به واقع موجودی عجیب غریبه
                            حالا از این نمادهایی که تو پست دکتر اومده، هرچی سبک سنگین میگنم میبینم خدایی هیچ کدوم فروش ندارن اگه که دیدمون سهامداری باشه
                            فرصت بینظیری به وجود اومده واسه اصلاح سبد و پایین اوردن ریسک سبد با تزریق اندکی نقدینگی. امیدوارم که دوستان استفاده کنن
                            مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• ائلچی
                              ستاره دار (2)
                              • Jul 2013
                              • 1945

سلام سید جان
                              آقا نظرت در مورد وصنا با سود90 تومانی و نزدیک مجمع و ولغدر با سود 16 امسال و 21 سال بعد چیه؟
                              أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• مهربان
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1675

...امروز با سید صحبت کردم میگه ختم 40 لعن گرفتم برا برگشت بازار فعلا نمیتونم تو تاپیک حضور داشته باشم مشغول رازو نیاز با معبود بی همتاست....تا اطلاع ثانوی از من خواست تا وظیفه آپ دیت کردن تاپیک رو بعهده بگیرم....هرکدوم از دوستان سوالی داره بپرسه....
                                [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

در حال کار...
                                X