سیدجان نظرت روی کهرام چیست ؟ مثل اینکه عزم جدی برای عبور از مقاومت 156 وجود نداره ؟ اما با خودم میگم تعدیلش باید نزدیک باشه ؟
بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
در اصل توسط mane1659 پست شده است View Postسیدجان نظرت روی کهرام چیست ؟ مثل اینکه عزم جدی برای عبور از مقاومت 156 وجود نداره ؟ اما با خودم میگم تعدیلش باید نزدیک باشه ؟بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
-
در اصل توسط mane1659 پست شده است View Postسیدجان نظرت روی کهرام چیست ؟ مثل اینکه عزم جدی برای عبور از مقاومت 156 وجود نداره ؟ اما با خودم میگم تعدیلش باید نزدیک باشه ؟در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postجالبه که یه حقوقیه درست و درمون هم توش فعال نیست.
درود بر شما؛
قطعا تعدیل خواهد داشت اما من کم ریسک تر از اون کسعدی رو پیشنهاد می دم. محدوده پی به ای 3 داره معامله میشه، قبل تعدیل 50 درصدیش 220 تومان بود الان روی 222 صف فروش... چیزی لذت بخش تر از خرید از صف فروش هم مگه در این دنیا وجود داره؟!;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط najafi613 پست شده است View Postسلام بر سید بزرگوار
من هم مثل شما امروز فاسمین خرید کردم ( 7699 ) به نظر شما این سهم تا کجا جای رشد دارد ؟إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
یک سوال دارم!
اون کسی که کپشیر رو روی -5 فردا فروخته بیاد خودش اعلام کنه. من 1000 تا کپشیر بهش جایزه میدم B-)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
خودت رو ناراحت نکن ... دیروز روز خرید بود امروز روز تماشای ملت تو صف !!!
کسعدی هم یه کم زمان می خواد ملت یادشون بیوفته چیه..چون الان همه دنبال پتروشیمی ها و معدنی هانA man should get to bleed in peace
نظر
-
-
درود بر شهرام و بابی عزیز؛
کسعدی واقعا مفته تو این قیمت ها و فروشنده زیادی نداره... بسیار برای افراد کم ریسک توصیه میشه
کپشیر هم ببینید شرکتی که 2-3 ساله روند صعودی عملیاتی گرفته و سال به سال سودش رو بیشتر خواهد کرد. حتی اکه اولین پیش بینی سال اتی رو 20 تومان اعلام کنه باز همه می دونند شرکت رو به رشده. به نظر من اگ کسی محدودیت زمانی نداره بمونه با سهم برای مدت زیادإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در مورد بیمه ای ها عرض کرده بودم که اینها به جز تک توک همه مشکل اعتبار ذخیره و توانگری مالی (سالونسی) دارند.امروز متاسفانه اتفاق بدی برای بیمه پارسیان افتاد که یکی از بیمه های خوب کشور بود و مجوز صدور شخص ثالث رو ازش گرفتند به خاطر بدهی ها... البته قطعا بیمه مرکزی چاره ای براشون خواهد اندیشید و نمیگذاره شرکت زیاد ضرر کنه ان شالله
عرض کرده بودم که فاکتور ریسک رو همیشه در نظر بگیرید... بیمه ملت تنها شرکت بیمه ای بورسیه که ارزش سهامداری بلند مدت داره اون هم نوسان زیاد نخواهد داشت اما ریسک بسیار بسیار پایین تری نسبت به بقیه داره. ضمنا پاسارگاد هم تحرکاتی داره نشون میده از خودش و احتمالا سهم بازارش رو افزایش بدهآخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2013/01/23, 15:42.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postیک سوال دارم!
اون کسی که کپشیر رو روی -5 فردا فروخته بیاد خودش اعلام کنه. من 1000 تا کپشیر بهش جایزه میدم B-)
فقظ اگه یه روز همچین کندذهن بازیی روی شپدیس انجام بدم، جایزه همون 1000 تاست دیگه؟ ;)مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
جون داش مهدی مگه من مرده باشم که شما گردن بگیری....[-(
یاسر جان خود خودم بودم!!!! جایزه رو با پیک لطفا ارسال کن که به پست اعتباری نیست....:D
البته صف فروش شدن فقط کار دکتر مهربان می تونه باشه ها... اما ارقام پایین خوراک خودمه!!!!:p
ضمنا یاسر جان شما مبلغ جایزه رو بالا ببر قتل هم باشه حاجیت گردن می گیره....:xآخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/01/24, 07:55."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
درود؛
تبریک به سهامداران کفرا... فعلا سود اعلامی 164 تومان... قطعا بیشتر خواهد ساخت در گزارش 12 ماهه...زرنگ ها برند حالا +3 بفروشند مثل کسعدی و کپشیر تا ببینیم کی برندست
پ.ن: سهم در 350 معرفی شده بود؛ پی به ای زیر 2...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر