کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هرچند کاملا به وضعیت کپشیر اشراف دارم و شرکت در حال رشده اما احساسی هیچ وقت معامله نکن پسر خوب. من خودم امروز 25000 کلوند رو فروختم با پولش 26000 وبملت خریدم شاید معامله خوبی باشه اما چون هیجانی بود اصلا راضی نیستم از کارم
پله پله بخر کپشیر یا هر سهم خوب دیگه ای که مد نظرته با آرامش کامل
هرچند کاملا به وضعیت کپشیر اشراف دارم و شرکت در حال شده اما احساسی هیچ وقت معامله نکن پسر خوب. من خودم امروز 25000 کلوند رو فروختم با پولش 26000 وبملت خریدم شاید معامله خوبی باشه اما چون هیجانی بود اصلا راضی نیستم از کارم
پله پله بخر کپشیر یا هر سهم خوب دیگه ای که مد نظرته با آرامش کامل
مودونوم سید خدا،پله پله میخرم:D
راستی بین کفرا و کپشیر خودت کدوم رو بیشتر میپسندی؟
از تکنیکال کفرا سر در نیاوردم اما تاکیدت روی بنیاد سهم وسوسه انگیزه!:D
کفرا حدود 200 تومان امسال می تونه بسازه پی به ای 5 بدیم میشه 1000
کپشیر حدود 80 تومان امسال می تونه بسازه پی به ای 5 بدیم میشه 400
هر دو رو به رشد هستند و با این نرخ های فروش سال آینده قطعا سود بیشتر خواهند ساخت... صبر کن 1هفته دیگه تب قندی ها بخوابه اونوقت میبینی سهم های پی به ای 3-4 رو چطور صف می اندازند پشتشون... به نظرم هر دو بازده بالای 50 درصد خواهند داشت
کفرا حدود 200 تومان امسال می تونه بسازه پی به ای 5 بدیم میشه 1000
کپشیر حدود 80 تومان امسال می تونه بسازه پی به ای 5 بدیم میشه 400
هر دو رو به رشد هستند و با این نرخ های فروش سال آینده قطعا سود بیشتر خواهند ساخت... صبر کن 1هفته دیگه تب قندی ها بخوابه اونوقت میبینی سهم های پی به ای 3-4 رو چطور صف می اندازند پشتشون... به نظرم هر دو بازده بالای 50 درصد خواهند داشت
خیلی دقیق که میشم روی کفرا میشه گفت حدودا هدف اولش حدود 750 باشه که از قیمت 600 میشه حدود 23%
از طرفی کپشیر گفتم هدف حدودی 360 داره که از قیمت 270 میشه حدود 33%
از اون ور شاراک با منفی امروزش داره هدف 1150 رو نشون میده که میشه 27%
از اون ور تر غبشهر بدجور دیگه رفته رو اعصاب!تکنیکال و اینا هم که حالیش نیست کلا!:(
بنابر این به نظر من تو کوتاه مدت کپشیر به صرفه تره!:D
امیدوارم شنبه شاراک رو تو قیمت مناسبی ازم بخرن تا تبدیلش کنم به کپشیر،وگرنه مجبورم باز هم صبوری پیشه کنم!:(
خیلی رو کپشیر زوم نکنین..بزارین فردا یه کوچولو منفی بخوره ما بتونیم بخریم...من تو 312 فروختم که تو 260 بخرم :) ....این سهم تا حالا به من خوب سود رسونده خدا وکیل.... دمش گرم
درود؛
متاسفانه به جهت تاثیر بسیار بسیار منفی که دوستان نوسانگیر در روند سهم های بنیادی کوچک و متوسط می گذارند دیگه هیچ شرکتی با سرمایه زیر 1 میلیارد سهم تحلیل نخواهد شد.
درود؛
متاسفانه به جهت تاثیر بسیار بسیار منفی که دوستان نوسانگیر در روند سهم های بنیادی کوچک و متوسط می گذارند دیگه هیچ شرکتی با سرمایه زیر 1 میلیارد سهم تحلیل نخواهد شد.
دادا یاسر یعنی الان کپشیر رو به خاطر نوسانگیر بیخیال بشیم؟!:D
دادا یاسر یعنی الان کپشیر رو به خاطر نوسانگیر بیخیال بشیم؟!:D
اگه این سهم های عالی رو معرفی نکرده بودم الان کپشیر 400، کسعدی 300، کفرا 800 بود به راحتی
متاسفانه اشتباه خودم بود...
اگه کسی از دوستان از قبل وارد این سهم ها شده بگم اینها مثل قندی نیستند که 2 هفته +4 باشند 2هفته -4.... این سهم ها بازدهی بالای 50 تا 100 درصد خواهند داشت برای "سهامداران"
نظر