سلام سید گرامی . بابا شما برید ایشون برن پس کی میمونه این خرابه رو بسازه.... ضمنا موقع رفتن ماروهم خبر کن شاید ماهم اومدیم;)
بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
-
سلام سید گرامی:
اول بگو این چیزهایی که گفتی یعنی چه؟! تاپیکو که تا بعد از انتخابات هم نمی آید درسته؟فروش حقوقی همیشه مهمه؟[B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط rezasedghi پست شده است View Postسلام سید گرامی:
اول بگو این چیزهایی که گفتی یعنی چه؟! تاپیکو که تا بعد از انتخابات هم نمی آید درسته؟فروش حقوقی همیشه مهمه؟
بعد از تاپیکو هلدینگ های دارو تامین و صدر تامین (هلدینگ معدنی شستا) هم عرضه خواهند شد در فواصل مناسب البته
فروش حقوقی هم گاهی اوقات سیگنال خریده گاهی سیگنال فروش! بستگی به حقوقیش داره!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
درود؛
بدین وسیله از این اشخاص تشکر و قدردانی می نمایم:
1- حقوقی واتی که همیشه فروشندست و هیچ وقت تاحالا لنگ حجم مبنا نموندیم!
2- حقیقی فباهنر که مثل مرد حجم مبنا رو تکمیل می کنه هر روز
3- حقوقی دپارس که اون هم مثل مرد حجم مبنا رو میده 2-3 روزه
وگله دارم از دوستانی که در کسعدی باهاشون همسنگریم. یعنی ما نصف یه حجم مبنای کسعدی هم اعتبار ندایم اینجا؟ :(إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
بدین وسیله از این اشخاص تشکر و قدردانی می نمایم:
1- حقوقی واتی که همیشه فروشندست و هیچ وقت تاحالا لنگ حجم مبنا نموندیم!
2- حقیقی فباهنر که مثل مرد حجم مبنا رو تکمیل می کنه هر روز
3- حقوقی دپارس که اون هم مثل مرد حجم مبنا رو میده 2-3 روزه
وگله دارم از دوستانی که در کسعدی باهاشون همسنگریم. یعنی ما نصف یه حجم مبنای کسعدی هم اعتبار ندایم اینجا؟ :(
سهامدارای عمده لطف کننA man should get to bleed in peace
نظر
-
سلام چطوری دکی >:D<
خوبی؟
آقا این وصنا و وتوصا تو این قیمتها خیلی چشمو گرفته.یعنی تکنیکال جفتشم رو به بالاس.نظرت در موردشون چیه؟
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postسلام چطوری دکی >:D<
خوبی؟
آقا این وصنا و وتوصا تو این قیمتها خیلی چشمو گرفته.یعنی تکنیکال جفتشم رو به بالاس.نظرت در موردشون چیه؟
بابک جون خیلی ارادت داریم
وصنا و وتوصا هم اگر سید بررسی نکرده بود بیا پیش خودم;)
توی واچ لیستنوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postبابک پناهی باز پست زد من اومدم یه سلامی بکنم برم:D
توی واچ لیستن
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postسلام چطوری دکی >:D<
خوبی؟
سایتون سنگین شده قربان، دلمون تنگ میشه براتون!
یک کلوم ختم کلوم وصنا باید خودش رو به وبشهر برسونه وتوصا هم باید راه وبانک رو بره!
دیر یا زود قطعا حرکت خواهند کرد! حالا که خودت اومدی تو تله کدومش رو ترجیح میدی از نظر نموداری؟ اهدافشون رو هم بگو سوار بشیم نقد داریم یکم;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postبابک پناهی باز پست زد من اومدم یه سلامی بکنم برم:D
توی واچ لیستن
دمت گرم خوب من اینجا که میپرسم خیلی خوشحال میشم دوستان دیگمم راهنمائیم کنن محصوصا تو که اعتقاد شدیدی به تحلیلات دارم >:D<
یا علی ... :*
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postمرد حسابی هفته ای یه بار میای اینجا اونم که میای مشتری دونه درشت های مارو می دزدی؟!:D
درود بر بابک عزیز؛
سایتون سنگین شده قربان، دلمون تنگ میشه براتون!
یک کلوم ختم کلوم وصنا باید خودش رو به وبشهر برسونه وتوصا هم باید راه وبانک رو بره!
دیر یا زود قطعا حرکت خواهند کرد! حالا که خودت اومدی تو تله کدومش رو ترجیح میدی از نظر نموداری؟ اهدافشون رو هم بگو سوار بشیم نقد داریم یکم;)
نمودار وتوصا حداقل هدفشو 168 و هدف کلاسیکشم 230 نشون میده
وصنا هم اولین هدفش 150 تومنه که اینم اگه رد کنه تا 185 در مرحله اول میره
حالا فکر میکنید فاندای شما هم این اعداد رو تایید میکنن
داش مصطفی و دوستای دیگم بی زحمت نظر بدن
سپاس
نظر
-
با اجازه سید.
وصنا Nav حدودا 240داره. اما نکته مهم، بسته بودن غبشهره.
بلوکهای مدیریتی غیربورسیش هم خیلی قابل توجه هستن.
مثلا صنایع شیر ایران، مديريت صنعت شوينده توسعه صنايع بهشهر، صافولا بهشهر و ... از هلدینگهای بزرگ غذایی و شوینده کشور هستن.
درکل به قول سید، راه وبشهر و وصنا یکیه. باید به هم برسن.
وتوصا هم سبد خوبی داره اما عمده مانورش روی فایراست. من هم که به فایرا خیلی معتقد هستم.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postنمیدونم چرا ولصنمو بیشتر میپسندم
بابک جان یه نگاهی بندازید ببینیم چی به چیه .................. فقط این حق تقدم هاشو در نظر نگیر :D
عارضم محضرتون که ولصنم هم در قیمت خوبی قرار داره ولی صعودش زمانی قطعی خواهد بود که بالای 148 تثبیت بشه
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postبا اجازه سید.
وصنا Nav حدودا 240داره. اما نکته مهم، بسته بودن غبشهره.
بلوکهای مدیریتی غیربورسیش هم خیلی قابل توجه هستن.
مثلا صنایع شیر ایران، مديريت صنعت شوينده توسعه صنايع بهشهر، صافولا بهشهر و ... از هلدینگهای بزرگ غذایی و شوینده کشور هستن.
درکل به قول سید، راه وبشهر و وصنا یکیه. باید به هم برسن.
وتوصا هم سبد خوبی داره اما عمده مانورش روی فایراست. من هم که به فایرا خیلی معتقد هستم.
ببین بابک جان وصنا فقط 200 میلیارد ارزش بازار زیر مجموعه های بورسیشه و همون طور که مصطفی عزیز گفت غیر بورسیشم خیلی جذابه و باید ریز تر بررسی بشه. به نظرم فاصله از NAV بیش از حد شده و قطعا باید گپ پر بشه. به نظر من قطعا اون اهدافی که نشون دادی در بنیادیش می گنجد!
وتوصا رو باید بیشتر بررسی کنم خیلی ریز ندیدمش مصطفی روی فایرا خوب کار می کرد نظرش موثق ترهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postممنون مصطفی جان بابت تحلیل؛
ببین بابک جان وصنا فقط 200 میلیارد ارزش بازار زیر مجموعه های بورسیشه و همون طور که مصطفی عزیز گفت غیر بورسیشم خیلی جذابه و باید ریز تر بررسی بشه. به نظرم فاصله از NAV بیش از حد شده و قطعا باید گپ پر بشه. به نظر من قطعا اون اهدافی که نشون دادی در بنیادیش می گنجد!
وتوصا رو باید بیشتر بررسی کنم خیلی ریز ندیدمش مصطفی روی فایرا خوب کار می کرد نظرش موثق تره
نظر
نظر