بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نیکا
    ستاره‌دار (۲)
    • Nov 2011
    • 2133

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    درود؛

خاک بر سر بازاری که سهامداراش بخوان برای خرید یک سهم 10 برابر شده هر قدر هم باارزش، فولاد و فملی و پاسارگاد و اخابر و 100 تا سهم بنیادی دیگه رو منفی کنند. امروز از اون روزاست که به سرم میزنه کلا بورس رو ببوسم بگذارم کنار....
    سلام فروش این گونه سهام برای خرید خورو و همسایه ها ش است که حالا درصف فروش منتظر فروش است ؟؟ چه بازار بافکری شده !!!!!

نظر

• shah_pasand
      عضو جدید
      • Dec 2012
      • 14

خاور

سید عزیز اگه ممکنه نطرتون را راجع به خاور و حمایتها و مقاومتهای پیش رو بگید.
      سپاسگذارم.
      آخرین ویرایش توسط shah_pasand؛ 2013/08/19, 17:16.

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

درود؛

تقريبا از بازار خارج شدم به جز پامچال، يكي دو تا دارويي و البته واتي و پاسارگاد كه صف فروشند و نمي تونستن خارج بشم!!

هم مشغله كاري زياد شده هم بازار بسيار زياد اعصاب خورد كن!! سعي مي كنم زين پس فقط سهم هاي كوچكيا بتا منفي شكار كنم. از بزرگ تر هاشون كه آبي گرم نشد!!
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• محمدرضا 87
          عضو فعال
          • May 2012
          • 1522

سلام سید جان
          نظرت راجع به شیران چیه با این همه حاشیه و شایعات و مشکلات اطرافش؟
          این خبره جدید ممنوع شدن صادراتم که اضافه شد.

نظر

• taherishahram
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 708

درود؛

تقريبا از بازار خارج شدم به جز پامچال، يكي دو تا دارويي و البته واتي و پاسارگاد كه صف فروشند و نمي تونستن خارج بشم!!

هم مشغله كاري زياد شده هم بازار بسيار زياد اعصاب خورد كن!! سعي مي كنم زين پس فقط سهم هاي كوچكيا بتا منفي شكار كنم. از بزرگ تر هاشون كه آبي گرم نشد!!

فکر کن سید زده اعصاب ندارم از دست این بازار ..../:.smilingsmiley.:/
            سید میدونی مشکل بازار چیه....البته خودت بهتر میدونی واسه تنویر افکار عمومی میگم..
            کلا ورود نقدینگی زیاد به هر بازاری اونم به صورت یهویی....نظم بازار رو به هم میریزه...
            تا بازار بتونه این نقدینگی رو هضم کنه زمان میبره و هر چی میزان نقدینگی ورودی بیشتر باشه و گنجایش بازار کم..این فرایند زمان بری بیشتری لازم داره ...
            اضافه کنین به این قضیه ...وجود آدم های تازه رسیده که با رویای سود ماهانه 100% اومدن و اصلا حوصله یه روز متعادل شدن سهمشون رو ندارن...
            قضیه میشه از صف خرید به صف فروش رسیدن مکرر سهم های بازار تو یه روز !!!! چرا که سهامدار مترصده از سهم متعادل شده بره تو صف سهمی که احساس میکنه از فردا روزی 4% بهش سود میده...
            حالا حساب کن جابجایی چه لطمه ی به سهم و روند و تکنیکال و ....... سهم میزنه...
            بدتر از اون واسه بنیادی کارهاست که سهم رو میبینن...حساب میکنن مثلا 3 ماهه سهم برسه به هدفش که با روبرو شدن با این قضیه بعد از سه ماه سهم یه سیکل کامل زده و برگشته سر خونه ی اولش...

یه نگاه به سرمایه گذاری ها بندازین !!! از بازار جا موندن اومدن استارت بزنن خوردن به این قوم عجول !!!

باید امیدوار باشیم که سهامداران جدید بعد از 3-4 بار ضرر مکرر آروم شن و خودشون رو هر چه سریعتر با بازار هماهنگ کنن ....آمین
            A man should get to bleed in peace

نظر

• hm1386
              عضو عادی
              • May 2011
              • 24

اقاي دكتر بيخيال اين تاپيك شديد

نظر

• arak_bourse
                کاربر فعال
                • Nov 2010
                • 3802

سيد جان تايپيك رو خالي نكن سر بزن.
                مخصوصا تو اين بازار كه حالگيري شده .
                منتظرتون هستيم
                تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• arak_bourse
                  کاربر فعال
                  • Nov 2010
                  • 3802

جناب شريعت در مورد شپديس يه توضيحي ميديد؟ قيمتش به نظرت پايين تر هم ميره و فكر ميكني تا چه وقت تو اين قيمتها نوسان كنه. جناب بهنام هم اهداف بالايي براي اين سهم قايل هستند.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

درود؛

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                    سيد جان تايپيك رو خالي نكن سر بزن.
                    مخصوصا تو اين بازار كه حالگيري شده .
                    منتظرتون هستيم
                    درود؛
                    این پست رو بالا نیوردم که بگم خیلی تصمیم محیرالعقولی گرفتم که به موقع سوئیچ کردم در بازار چون به دلیل پیش بینی جنگ نبود بلکه خودم اعصاب بازار رو نداشتم! در واقع شانسی بود!
                    اما خوب این روزها خیالم تا حدود زیادی راحته و فقط برای نوسانگیری از ما بقی سبد و پول نقد موجود استفاده می کنم اگه نه پامچال عزیز فعلا زحمت پوشش ریسک رو کامل انجام میده

در مورد بازار هم والا من حالا حالاها ازش دل نمی کنم! :D تا خود ایران وارد جنگ نشه کژدار و مریز حداقل هستیم توی بازار. الان در حال حاضر طی هفته گذشته تعداد سهام سبدم رو زیاد کردم و بخش بتا منفی سبد رو گسترش دادم. برای مثال هم قندی دارم هم غذایی هم دارویی اما خوب سهم های دیگه مثل ذوب یا پاسارگاد و واتی هنوز در سبد موجودند

در مورد شپدیس هم من وقتی سهمی که از نظر بنیادی قبولش دارم به یک محدوده قیمتی خاص برسه کاری به هیچ چیز دیگری ندارم چه خروج حقوقی باشه چه شکستن حمایت باشه و... به خصوص سهم های DPS بالا. بنابراین در خریدش از صف فروش درنگ نکردم اما! همیشه خرید و فروش هام پله ایه. شاید باعث کاهش بازده بشه اما خیلی مواقع جلوی ریسک سبدم رو گرفته. اینه که اگه باز هم پایین بیاد باز هم اضافه می کنم

در مورد بازار هم نگران نباشید، این نیز بگذرد...

پ.ن: یک سری به بورس کشورهایی که جنگ بیخ گوششون قرار داره بزنید مثل بورس تلاویو ببینید چقدررر منفی خورده و ریسکشون بالا رفته :D
                    آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2013/08/29, 18:50.
                    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• arashsefid
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 205

سلام سید
                      ما که والبر را تو 417 خالی کردیم
                      فضولی نباشه، شما چه کردی؟

نظر

• arak_bourse
                        کاربر فعال
                        • Nov 2010
                        • 3802

سيد جان نظر شما روي وپترو و كگل چيه؟
                        به نظرت شپديس تا چند افت ميكنه با اين جو؟

نظر

• احسان147
                          عضو فعال
                          • Mar 2013
                          • 937

سید جان پیام خصوصی رو چک میفرمایید

نظر

• راهکار جدید
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 139

سلام یاسر جان وقت بخیر و خداقوت امروز نتیجه ارشدم اومد مدیریت بازرگانی-مدیریت بیمه قبول شدم اما نکته ای که برام خیلی جالب بود درصد اقتصاد خردو کلانم تو کارنامم لحاظ نشده با اینکه خیلی خوب زده بودم؟؟!!!اعتراضمو بابت بررسی مجدد پاسخنامم میل فرستادم به مرکز آزمون ممنون میشم راهنمایم کنی بابت شرایط شرکت در تکمیل ظرفیت چون مطلع شدم که افراد پذیرفته شده در آزمون هم می تونن شرکت کنن در تکمیل ظرفیت که ایا باید برای تکمیل ظرفیت از رشته های انتخابی قبلی استفاده کنم یا رشته های جدید ممنون میشم در این زمینه منو راهنمایی کنی چون حقیقتش از صبح پیگیر این قضیه هستم ولی متاسفانه به جوابی نرسیدم عذرخواهی می کنم در تاپیکت مطرح کردم چون هرچی سعی کردم نتونستم خصوصی ارسال کنم، بازم ممنونم ازت

نظر

• ali8922
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 176

سیدجان شما گزارشات6ماهه کدامیک از گروهها را برتر از بقیه میدونید؟
                              قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد

نظر

• سرژیک
                                عضو عادی
                                • Sep 2013
                                • 113

سلام سید جان
                                به نظرتون با صبوری ضررهامون جبران میشه؟
                                به نظرتون تا کی این وضعیت ادامه داره؟
                                متشکرم.

نظر

در حال کار...