ايران خودرو ( خودرو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • creator_65
    عضو عادی
    • Apr 2013
    • 269

پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

در مورد فروش بلوک پارسیان که میگن قرار غدیر بخره : تا حالا جز حرف هیچ اتفاقی نیفتاده،پس خواهشا الکی جو ندین.
    فقط غدیر گفته من حاضرم بخرم،نه حرف قیمتی شده نه تصمیم ایران خودرو جدیه

نظر

• Alidadash
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 959

خداییش نمیدونم چرا بعضی دوستان انقد با خودرویی ها چپ افتادن. هرچند که به حرف من و شما آبی گرم نمیشه اما خودرو مثبت باشه بازار هم مثبته. این گروه هم راه خودشو پیدا خواهد کرد. حداقلش اینه که بعد از صنعت نفت٬ بیشترین میزان توجه حکومت رو به خودش جلب کرده. همچنان با خودرو٬ خاور٬ خکاوه و خاذین هستم.
      سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• samanmba
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 450

با سلام خدمت همه دوستان
        میزان تولید سال آتی 650000(شرکت) و 580000(سهمداری) هزار دستگاه برنامه ریزی شده که با این میزان تولید خودرو میتونه سال بعد زیان انباشت خود رو صفر کنه که البته این هم خیلی خوبه
        خوش رزق باشید

نظر

• هیرکان
          عضو فعال
          • Mar 2014
          • 172

فرضا اگر ایران خودرو سود 14 تومانی اعلام بکنه بدون در نظر گرفتن اعلام فروش بلوک بانک پارسیانش بنظرتون تا قبل عید چه تارگت قیمتی رو زیر سر داره ؟؟؟!!!

نظر

• شبندر
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 3598

[QUOTE=والیخان;462193]
            در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
            درخصوص خودرو بايد بگم كه گزارشات حاكي از فروش سهام پارسيان در آينده بسيار نزديك خبر مي دهند به نظر بنده تا 20 اسفند ماه خبر فروش خواهد آمدعلاوه بر اين ورود خودروي ايران به عرصه جهاني باعث ميشه تا قيمت سهامش جهاني معامله بشه و كمترين قيمت سهام خودرو در جهان 7دلاره كه به پول ايران 21000تومان خواهد شد منتظر اون روز هستم كه زياد دور نيست سال بعد، خودرو راه خودش را خواهد رفت من هر روز خريد دارم اميدوارم دوستان اين روزهاي سخت را تحمل كنند من سال پيش سهام خودرو را 186 تومان خريدم و تا 90 تومان پايين آمد كه هربار خريدداشتم ونا اميد نشدم وامسال تمام ضررهايم را جبران كرد هنوز هم با وجود اينكه 30درصد اصلاح كرده بازم توي سودم البته مطمئن هستم برگشت بعدي تا 1000تومان خواهد بود به اميد خداي مهربان.[/QUOTE

آقا ایول اگه شمااینقده روحیه مثبت نمیدادی سازمان بورس تاحالاجمع شده بود
            /:.yead.:/

من بعد از خودرو و خاذين بيشتر به ختراك علاقمند هستم وتحليل هايي كه كردم به نظرم ختراك از خاذين هم فراتر خواهد رفت تعديل هاي سنگين تري خواهد داد روزانه خريد دارم و هرچقدر پايين بيايد بازم مي خرم احتمالا شنبه يه برگشت داره اگر بسته نشه و اگر هم بسته بشه با قيمت 400تومان باز خواهد شد.
            دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• جعفرزاده
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 5833

شبندر جان خکمک یادت رفته

نظر

• bahmaei.m
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 145

با سلام
                شبندر جون یک مدت نبودی شیطون فروخته بودی حالا که خریدی شروع به تعریف کردن می کنی حنای تو دیگه نرگی نداره هرچند که قبلا نیز حرف های تو هیچ اعتباری نداشت

نظر

• bahmaei.m
                  عضو عادی
                  • Dec 2012
                  • 145

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                  درخصوص خودرو بايد بگم كه گزارشات حاكي از فروش سهام پارسيان در آينده بسيار نزديك خبر مي دهند به نظر بنده تا 20 اسفند ماه خبر فروش خواهد آمدعلاوه بر اين ورود خودروي ايران به عرصه جهاني باعث ميشه تا قيمت سهامش جهاني معامله بشه و كمترين قيمت سهام خودرو در جهان 7دلاره كه به پول ايران 21000تومان خواهد شد منتظر اون روز هستم كه زياد دور نيست سال بعد، خودرو راه خودش را خواهد رفت من هر روز خريد دارم اميدوارم دوستان اين روزهاي سخت را تحمل كنند من سال پيش سهام خودرو را 186 تومان خريدم و تا 90 تومان پايين آمد كه هربار خريدداشتم ونا اميد نشدم وامسال تمام ضررهايم را جبران كرد هنوز هم با وجود اينكه 30درصد اصلاح كرده بازم توي سودم البته مطمئن هستم برگشت بعدي تا 1000تومان خواهد بود به اميد خداي مهربان.
                  با سلام
                  شبندر جون یک مدت نبودی شیطون فروخته بودی حالا که خریدی شروع به تعریف کردن می کنی حنای تو دیگه نرگی نداره هرچند که قبلا نیز حرف های تو هیچ اعتباری نداشت

نظر

• ali141
                    عضو عادی
                    • Feb 2011
                    • 194

تحولی که در خودرو اتفاق افتاده شاید کسی دقت نکرده خودرو 10000میلیارد بدهی دارد که در زمان دلار 1000تومنی میشود 10میلیارد دلاریعنی ورشکستگی محض باوجودای پی اس مثبت حتی انموقع با فروش پارسیان فقط 20%بدهی نهایت مستهلک میشد وسیکل ورشکستگی ادامه پیدامیکرد800میلیارد بدهی سالی 20%بهره میشد1800میلیارد
                    ولی الان بدهی دلاری شده 3میلیارد دلاروبافروش پارسیان وداراییها میتواند صفر شودیعنی سهمی 180 یا همان 1800 میلیارد ازبین میرود
                    اگرپارسیان فروش نرودبا فروش حداقل 10000میلیاردی وحاشیه سود 20%براحتی هزینه بهره قابل پرداخت است اما دراین حالت -
                    قضیه تورم واستهلاک ناشی از تورم بدهی ورشد دارایی ها خودرو را به ریل سوداوری برمیگردد

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

رئیس اداره نظارت بر ثبت و انتشار اوراق بهادار سرمایه ای سازمان بورس گفت: این سازمان با افزایش سرمایه 60 درصدی ایران خودرو موافقت کرد.

افزایش سرمایه ایران خودرو قطعیت یافت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا)، غلامرضا ابوترابی، رئیس اداره نظارت بر ثبت و انتشار اوراق بهادار سرمایه ای سازمان بورس و اوراق بهادار در این خصوص اظهار داشت: با افزایش سرمایه 60 درصدی ایران خودرو موافقت شده است و سازمان بورس و اوراق بهادار مجوز آن را صادر کرده است.

وی ادامه داد: ایران خودرو از محل مطالبات و آورده نقدی افزایش سرمایه خواهد داد که به این ترتیب سرمایه این شرکت از 9600 میلیارد به 15.300 میلیارد ریال خواهد رسید.

ابوترابی افزود: این شرکت به منظور اصلاح ساختار مالی و بهبود سرمایه در گردش مورد نیاز تقاضای افزایش سرمایه خود را به سازمان ارائه داده است.

رئیس اداره نظارت بر ثبت و انتشار اوراق بهادار سرمایه ای سازمان بورس و اوراق بهادار در ادامه خاطر نشان کرد: افزایش سرمایه های آتی نیز متعاقبا اعلام خواهد شد.
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• غفران
                        عضو فعال
                        • Sep 2013
                        • 1123

خودرو کم کم داره بطرف صف خرید پیش میره
                        صف خرید خودرو برای کل بازار خوب میتونه باشه.
                        ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

نظر

• Sushiant
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 1391

ایران خودرو هنوز بودجه 93 را ارائه نکرده است. رویداد مهمی که در خصوص این شرکت اتفاق افتاد این است که هنوز آگهی افزایش سرمایه ایران خودرو در سامانه کدال درج نشده در حالی که روزنامه دنیای اقتصاد امروز در صفحه 11 خود (در انتهای صفحه) آگهی دعوت به مجمع فوق العاده در ساعت 9:30 روز چهارشنبه 21 اسفند ماه به منظور افزایش سرمایه منتشر کرده است.

از سوی دیگر دقایقی پیش ابوترابی رئیس اداره نظارت بر ثبت و انتشار اوراق بهادار سرمایه ای سازمان موافقت سازمان را با افزایش سرمایه 60 درصدی ایران خودرو اعلام کرد. بر این اساس ایران خودرو از محل مطالبات و آورده نقدی افزایش سرمایه خواهد داد که به این ترتیب سرمایه این شرکت از 9600 میلیارد به 15.300 میلیارد ریال خواهد رسید. این شرکت به منظور اصلاح ساختار مالی و بهبود سرمایه در گردش مورد نیاز تقاضای افزایش سرمایه خود را به سازمان ارائه داده است. افزایش سرمایه های آتی نیز متعاقبا اعلام خواهد شد. در حال حاضر "خودرو" محدوده 2880 ریال را تجربه می کند. خبر افزایش سرمایه 60 درصدی ایران خودرو می تواند محرکی برای رشد قیمتی این سهم و عبور از محدوده 3000 ریال باشد.
                          هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• Alidadash
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 959

در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
                            ایران خودرو هنوز بودجه 93 را ارائه نکرده است. رویداد مهمی که در خصوص این شرکت اتفاق افتاد این است که هنوز آگهی افزایش سرمایه ایران خودرو در سامانه کدال درج نشده در حالی که روزنامه دنیای اقتصاد امروز در صفحه 11 خود (در انتهای صفحه) آگهی دعوت به مجمع فوق العاده در ساعت 9:30 روز چهارشنبه 21 اسفند ماه به منظور افزایش سرمایه منتشر کرده است.

از سوی دیگر دقایقی پیش ابوترابی رئیس اداره نظارت بر ثبت و انتشار اوراق بهادار سرمایه ای سازمان موافقت سازمان را با افزایش سرمایه 60 درصدی ایران خودرو اعلام کرد. بر این اساس ایران خودرو از محل مطالبات و آورده نقدی افزایش سرمایه خواهد داد که به این ترتیب سرمایه این شرکت از 9600 میلیارد به 15.300 میلیارد ریال خواهد رسید. این شرکت به منظور اصلاح ساختار مالی و بهبود سرمایه در گردش مورد نیاز تقاضای افزایش سرمایه خود را به سازمان ارائه داده است. افزایش سرمایه های آتی نیز متعاقبا اعلام خواهد شد. در حال حاضر "خودرو" محدوده 2880 ریال را تجربه می کند. خبر افزایش سرمایه 60 درصدی ایران خودرو می تواند محرکی برای رشد قیمتی این سهم و عبور از محدوده 3000 ریال باشد.
                            مثل اینکه بالاخره دوستان متوجه شدن که خودرو لیدر بازاره.

نظر

• جعفرزاده
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 5833

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                              شبندر جان خکمک یادت رفته
                              خکمک هم صف خرید شده/ الان نوبت خودرو میباشد که صف خرید بشود/

نظر

• Alidadash
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 959

خودرو صف خرید.

نظر

در حال کار...
                                X