کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

کارهایی که تا شنبه باید انجام بدهم:
    1- درآوردن نتیجه ی واقعی مسابقات و نماد های معرفی شده در راهبرد (Strategy) جدید
    2- در آوردن فهرستی از خروجی پالایه های ارائه شده در بالا و ارائه شده توسط آمی بروکر
    3- بررسی دستی نماد های خارج شده از پالایه و انتخاب نماد های برگزیده و شرکت در مسابه ماهانه و هفتگی و همچنین انتخاب نماد هایی برای بررسی شخصی خودم.
    4- ترجیحا ارتقاء برنامه ها در آمی بروکر
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

از فروش امروز سهگمتم خیلی راضیم.
      من عادت داشتم که چیزی را با زیان نفروشم و علائم فروشی که با خودم تعیین کرده ام را نادیده بگیرم.
      ولی در مورد سهگمت سنت شکنی کردم (البته این هم یک مقدار دیر شد ولی باز کاچی به از هیچ چیـ است) و با توجه به اینکه آستانه زیانی که برایش در نظر گرفته بودم را شکست ازش خارج شدم.
      برایم هم مهم نیست از فردا بکشندش بالا یا نه. مهم نیست که بررسی ام اشتباه بوده یا درست. مهم این است که یک فروش بدون احساس انجام دادم. مهم این است که به راهبردی که برای خودم تعیین کرده بودم پایبند بودم.

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

یادآوری روز:

باید برای خرید های بنیادی و دراز مدت (بلکه برای خرید های کوتاه مدت هم) نیم نگاهی به خواست و تمایل و جهت گیری های مسئولین داشت. (چه آنهایی که قصد و قرض و منفعت شخصی دارند، چه آنها که برای منفعت ملی تصمیمی اتخاذ می کنند.)

==========
        مثال ها:
        مثلا سنگ آهنی ها که یک شبه از الماس بازار تبدیل به سهم هایی شکست خورده شدند.
        یا خودرویی ها که در اوج بدبختی با حمایت مستقیم دولت احیا شدند.
        یا دارویی ها که از سال 92 که همه شرکت ها در حال سقوط هستند به واسطه ی حمایت های درست وزرا چند برابر شده اند!
        یا سیمانی ها که به خاطر حمایت نشدن (و کاهش بودجه عمرانی مملکت) عملا بدبخت شده اند...
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

فرض کنید یک نفر می خواهد از یک کوه بالا برود.

چند گونه این فرد می تواند این کار را انجام دهد:

ممکن است فرد بنشیند سه ساعت فکر کند که آیا جای پایش را اینجا بگذارد بهتر است یا آنجا؟ بعد که پایش را گذاشت حسابی امتحان کند که آیا درست گام برداشته یا نه؟ و مدام تشویش داشته باشد... و در صورت شک زیاد برگردد و یک راه بهتر انتخاب کند، ولی در نهایت مطمئن ترین راه را انتخاب خواهد کرد.
          این آدم مطمئنا هیچ گاه سقوط نمی کند و مطمئنا به قله خواهد رسید. اما کی؟ او مطمئنا باید شب را در دامنه ی کوه سپری کند و وقتی به قله می رسد معلوم نیست آن چیز که در طلبش آمده بود هنوز آنجا مانده باشد یا اگر مانده باشد فاسد شده باشد یا نه؟

فرد ممکن است خیلی بی مهابا و سریع سخره ها را بگیرد و بپرد بالا و کمتر از حالت قبلی روی حرکاتش فکر کند...
          این فرد هم خیلی سریع بالا می رود ولی احتمال رسیدن به قله اش تقریبا صفر است!

منظور از حالت اول افراد بنیادی کار خیلی صبور هستند که در کف سهمی می خرند که معلوم نیست الان رشد دارد یا نه؟ گاهی زود جواب می گیرند و گاهی یک عمر می نشینند و جوابی نمی گیرند.
          نمونه ی بارز این حالت دوستان مسن بنده در مجامعی است که می بینم، اغلب هزار تا نماد در سبد دارند و با سهامشان ازدواج کرده اند و تنها به سود ِ سالانه فکر می کنند و معمولا هم همان سود سالانه را باید برای مخارج معمول زندگی شان خرج کنند و نمی توانند سرمایه گذاری مجدد بکنند و برای همین فکر می کنم مقداری از سهامشان به صورت مداوم کاسته می شود.
          حالت عالی این افراد سبد گردانان عالی شرکت های بزرگ هستند (که عملا نمی توانند چابکی زیادی داشته باشند) و اینها خیلی هنر بکنند چند درصد بیشتر از تورم یا چند درصد بیشتر از رشد کل بازار می توانند رشد کنند.

منظور از حالت دوم هم دوستان عموما نمودار_کار و جوان ما هستند که معمولا هم سرمایه زیادی ندارند و با داد و ستد های زیاد و رویا بینی و احیانا گرفتن وام و اعتبار و اهرم می خواهند به سرعت به موفقیت برسند. در بین این دوستان عموما آدم های با استعداد و با هوشی دیده می شود (البته با هوش ولی نه با عقل) که موقعیت های خوبی را هم با بُرد پشت سر می گذارند. ولی من گمان نمی کنم این دوستان در بلند مدت بازار (بلکه در بلند مدت زندگی) راه به جایی ببرند. (در اقوام هم سراغ دارم همچین آدم هایی) و با چند خطا خودشان را در معرض شکست کامل قرار می دهند. (خطا ها و خطر هایی که جزء لا ینفک بازار است و بهترین هوش ها و استعداد ها هم بهش دچارند)

اما راهکار چیست؟
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7515

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            فرض کنید یک نفر می خواهد از یک کوه بالا برود.

چند گونه این فرد می تواند این کار را انجام دهد:

ممکن است فرد بنشیند سه ساعت فکر کند که آیا جای پایش را اینجا بگذارد بهتر است یا آنجا؟ بعد که پایش را گذاشت حسابی امتحان کند که آیا درست گام برداشته یا نه؟ و مدام تشویش داشته باشد... و در صورت شک زیاد برگردد و یک راه بهتر انتخاب کند، ولی در نهایت مطمئن ترین راه را انتخاب خواهد کرد.
            این آدم مطمئنا هیچ گاه سقوط نمی کند و مطمئنا به قله خواهد رسید. اما کی؟ او مطمئنا باید شب را در دامنه ی کوه سپری کند و وقتی به قله می رسد معلوم نیست آن چیز که در طلبش آمده بود هنوز آنجا مانده باشد یا اگر مانده باشد فاسد شده باشد یا نه؟

فرد ممکن است خیلی بی مهابا و سریع سخره ها را بگیرد و بپرد بالا و کمتر از حالت قبلی روی حرکاتش فکر کند...
            این فرد هم خیلی سریع بالا می رود ولی احتمال رسیدن به قله اش تقریبا صفر است!

منظور از حالت اول افراد بنیادی کار خیلی صبور هستند که در کف سهمی می خرند که معلوم نیست الان رشد دارد یا نه؟ گاهی زود جواب می گیرند و گاهی یک عمر می نشینند و جوابی نمی گیرند.
            نمونه ی بارز این حالت دوستان مسن بنده در مجامعی است که می بینم، اغلب هزار تا نماد در سبد دارند و با سهامشان ازدواج کرده اند و تنها به سود ِ سالانه فکر می کنند و معمولا هم همان سود سالانه را باید برای مخارج معمول زندگی شان خرج کنند و نمی توانند سرمایه گذاری مجدد بکنند و برای همین فکر می کنم مقداری از سهامشان به صورت مداوم کاسته می شود.
            حالت عالی این افراد سبد گردانان عالی شرکت های بزرگ هستند (که عملا نمی توانند چابکی زیادی داشته باشند) و اینها خیلی هنر بکنند چند درصد بیشتر از تورم یا چند درصد بیشتر از رشد کل بازار می توانند رشد کنند.

منظور از حالت دوم هم دوستان عموما نمودار_کار و جوان ما هستند که معمولا هم سرمایه زیادی ندارند و با داد و ستد های زیاد و رویا بینی و احیانا گرفتن وام و اعتبار و اهرم می خواهند به سرعت به موفقیت برسند. در بین این دوستان عموما آدم های با استعداد و با هوشی دیده می شود (البته با هوش ولی نه با عقل) که موقعیت های خوبی را هم با بُرد پشت سر می گذارند. ولی من گمان نمی کنم این دوستان در بلند مدت بازار (بلکه در بلند مدت زندگی) راه به جایی ببرند. (در اقوام هم سراغ دارم همچین آدم هایی) و با چند خطا خودشان را در معرض شکست کامل قرار می دهند. (خطا ها و خطر هایی که جزء لا ینفک بازار است و بهترین هوش ها و استعداد ها هم بهش دچارند)

اما راهکار چیست؟
            اندکی بیش از یک سال است که وارد بورس شدم درست بعد از برجام ، اما بازار پیش خور شده بود و ما هم به امید حرکت بازار افتادیم در چاله چوله ، اما تسلیم نشدم و الان فهمیدم که باید شناخت تجربه کرد و به بازار فرصت داد تا میوه هایش را بدهد یعنی اگر رانت نباشد باید زمان گذاشت و یاد گرفت و یاد گرفت می دانم اگر بیاموزیم (مخصوصا از با تجربه های دلسوز) بازار به تو احترام خواهد گذاشت
            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

بهترین شیوه چیست؟

به نظر من بهترین شیوه این است که در کوه_پیمایی آدم نه کند برود نه تند و نه میانه! بلکه ترکیبی از تند و تدبیر را پیشه کند.

آدم باید وقتی گام بر می دارد جای پایی که می خواهد داشته باشد را خوب نگاه کند. خوب، نه اینکه با وسواس ِ فکری و آهسته.

بسنجد دقیقا جایی که قرار است پایش را بگذارد چقدر محکم است و در مسیر کلی کوه پیمایی او چه جایگاهی دارد؟
              و در سمت مقابل
              بسنجد دقیقا احتمال خطر آن چقدر است؟ و از پیش با خودش بگوید که در صورت اینکه آن جای پا مشکل داشت چه کار باید بکند؟ و چه برنامه ای دارد برای اینکه سقوط از آن جای پا منجر به سقوط کلی اش نشود و نیز منجر به خسران راهبرد اصلی ِ کوه پیمایی اش نشود... در حقیقت شکست های طول مسیر را هم از پیش در برنامه ی خود گنجانده باشد!!!

=============

می شود این طوری:
              من قصد دارم فلان چیز را در فلان موقع به فلان میزان بخرم.
              این قدر زمان برای بررسی آن گذاشته ام و الان به صورت نسبی به این خرید اطمینان دارم.
              دقیقا می دانم چه زمانی باید از این نماد پیاده شوم و
              در صورتی که آستانه ی زیان من را شکست دقیقا می دانم چقدر قرار است خسارت را بپذیرم و خواهم پذیرفت
              و می دانم که این مقدار سود و زیان در برنامه ی جامع و راهبرد من دیده شده و در مسیر موفقیت من خللی ایجاد نخواهد کرد.

============

نتیجه ی این کار احتمالا یک صعود جانانه و موفقیت آمیز با آرامش و لذت از هر کوه اقتصادی (و احیانا سایر کوه ها و موانع) زندگی خواهد بود.

البته پیش فرض این موارد این است که آدم یک راهبرد ِ آزمون پس داده در زندگی اقتصادی اش داشته باشد! (وگرنه می شود همان عجله و خطر کردن زیاد و هلاکت سریع)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

شکر جهانی
                =======

به نظر می رسد در حال تکمیل یک چرپم در قاب زمانی ِ کوتاه (یک ساعت و یا 30 دقیقه) می باشد.

در صورتی که بخواهد برگردد مکدی بی نظیر و در صورتی که نتواند برگردد مکدی فاجعه بار خواهد شد.

همگرایی و تایید خوبی بین استکستیک و قیمت وجود دارد.

حجم (که در قاب زمانی ِ یک روزه می توان بهتر مشاهده اش کرد) یک مقدار متاسفانه کم شده و این خیلی بد است! از 3390 در چهار روز پیش پیوسته کاهش داشته تا امروز رسیده به 990 (البته نمی دانم معیار سنجشش چیست ولی معیار سنجش ما همین کاهش و افزایش نسبت به روز های پیش است.)

با این اوصاف دقیق مشخص نیست وضع در آینده چطور خواهد شد ولی من فکر می کنم دست کم یک موج 5 ام با قله ای بیش از 23 دلار را به ثبت برساند
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

شاخص قند و شکر
                  ===========

یک مقاومت برطرف شده و مقاومت دیگر پیش رو است که فکر کنم آن را هم از سر راه بر دارد. چرا که به نظر می رسد بین قیمت و حجم یک واگرایی وجود دارد.
                  چون مکدی و آر اس آی و استکستیک و حجم و قیمت همگی خیلی بالا و خطرناک هستند شاید یک استراحت داشته باشیم و بعد موج 5 شروع شود.
                  متاسفانه خیلی روی این قندی ها من تعلل کردم و وارد نشدم... یادم می آید در همان ابتدای موج صعود با جناب حیدر در جستار ایشان (گاهنامه) در این مورد صحبت می کردم. (پیدایش کردم. نیمه ی مرداد ماه در این پیوند: http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post694759 )
                  البته اشتباه هم نکردم که ورود نکردم. آن موقع راهبرد جدیدم را تازه داشتم پی ریزی می کردم و وارد شدن به این موضوع طبق راهبرد قدیمم کاملا اشتباه بود.
                  بگذریم...

الان چه کنیم؟؟؟

اکنون احتمال خطر زیاد شده و شاید صلاح نباشد در نمادهایی که زیاد رشد کرده اند وارد شویم. مخصوصا آنهایی که زیاد داد و ستد می شوند یا رشد زیادی کرده اند یا قدرت خریدارانشان کم است...
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

انبوه سازی
                    ======

به نظرم می آید که این تماس در حقیقت بوسه ی خداحافظی باشد...

فکر می کنم 700 واحد مقصد بعدی شاخص انبوه سازی باشد که متاسفانه خیلی بد است.

البته مکدی و آر اس آی عالی هستند، حجم هم خوب است ولی این شکست خط روند برایم پررنگ تر است.

باز هم یک نکته ی عالی دیگر: دقیقا شاخص از روی فیبوی 62 درصد بازگشته است! ولی باز فکر نکنم شاخص جان داشته باشد رشد خوبی کند.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

سلام

نتیجه ی این هفته از پالایه ی وایازی

سبد در ابتدای مهر
                      قیمت در ابتدای مهر 95 سود و زیان ابتدای مهر

قند و شکر
                      5790 6.3
                      بساما 2904 2.0

دسینا 28864 3.3

قجام 8044 -0.8

کوثر 1879 10.5

لکما 395 -1.3
                      شلیا 2801 4.9
                      ما 2099 0.2

سنوین 4150 3.4

سود هفته 3.170956

نتیجه ی کامل این روش :

نماد های سیگنال
                      داده شده با
                      رگرسیون
                      قیمت در مبدا
                      95/6/14
                      قیمت در
                      95/6/21
                      مکدی در روز
                      خرید با
                      تی اس ای
                      مکدی 95/6/21
                      با بورس نوین
                      اتخاذ تصمیم سود/زیان
                      این هفته
                      خوب
                      عالی قیمت در 95/6/25 سود و زیان وضعیت/اتخاذ تصمیم سبد در ابتدای مهر
                      قیمت در ابتدای مهر 95 سود و زیان ابتدای مهر
                      آکنتور
                      46478 45893 خوب ? فروش -1.3

0
                      قند و شکر 4733 5061 خوب خوب 6.9 قند و شکر
                      5448 13.12408 عالی-نگهداری قند و شکر 5790 6.3
                      بساما 2489 2966 عالی 19.2
                      بساما 2848 12.60534 عالی-بسته-نگهداری بساما 2904 2.0
                      بورس3 5388 6200 خوب 15.1 بورس3
                      5388 0 بسته-فروش
                      داسوه 20871 20970 بد فروش 0.5

0
                      دروز 5118 5090 معمولی فروش -0.5

0
                      دسینا 27643 27900 عالی 0.9
                      دسینا 27950 1.09839 عالی-نگهداری دسینا 28864 3.3
                      فراور 4969 4480 خوب بد +سیگنال فروش فروش -9.8

0
                      فخاس 4091 4324 بد بد فروش 5.7

0
                      غدشت 8635 8500 خوب خوب -1.6 غدشت
                      8620 -0.17401 بسته-فروش
                      قجام 6575 7408 عالی 12.7
                      قجام 8110 18.92725 عالی-نگهداری قجام 8044 -0.8
                      غمهرا 11182 11765 معمولی معمولی 5.2

0
                      هرمز 2393 2410 معمولی ؟ فروش 0.7

0
                      کالا4 3651 3584 بد ؟ فروش -1.8

0
                      کسرا 45900 46074 بد عالی 0.4
                      کسرا 45753 -0.32129 بد-فروش
                      کخاک 10881 10900 خوب خوب 0.2 کخاک
                      10546 -3.17656 بد-فروش
                      کوثر 1537 1660 بد عالی 8.0
                      کوثر 1700 9.588235 بسته-فروش کوثر 1879 10.5
                      خکار 1400 1405 ؟ ? فروش 0.4

0
                      لکما 402 388 خوب عالی -3.5
                      لکما 400 -0.5 خوب-نگهداری لکما 395 -1.3
                      شلیا 2570 2769 ؟ عالی 7.7
                      شلیا 2670 3.745318 عالی-نگهداری شلیا 2801 4.9
                      ما 2054 2091 ؟ خوب 1.8 ما
                      2094 1.91022 معمولی-فعلا نگهداری ما 2099 0.2
                      پاسا 1810 1800 ؟ ? فروش -0.6

0
                      سنوین 3640 3640 ؟ خوب 0.0 سنوین
                      4013 9.294792 عالی-بسته سنوین 4150 3.4
                      شستان 910 1000 ؟ خوب 9.9 شستان
                      940 3.191489 فروش
                      وارس 2450 2450 بد عالی 0.0
                      وارس 2450 0 بسته-فروش
                      سود هفته 3.0

سود هفته 6.301205 سود هفته 3.170956
                      خوب
                      بگذار نتایج را بررسی کنیم.
                      به نظر که عالی می رسد. حدودا 12.5 درصد سود! در سه هفته! اما...
                      1- این مثل مسابقه ی هفتگی است و خیلی از مسائل درش دیده نشده. از جمله یک روز تاخیر در خرید و فروش و امکان نخریدن و نتوانستن در فروش.
                      2- همین طور چیز دیگری که درش دیده نشده 1.5 درصد زیان هایی است که باید روی هر سه تا سود بنشیند. اما نه دقیقا 1.5 درصد! شاید بهتر باشد روی آخری 1.5 درصد بنشانیم و روی دو تای دیگر به نسبت نماد های فروش رفته (به مانده ها) این 1.5 درصد را اعمال کنیم... که من حوصله ی محاسبه اش را ندارم. (به خصوص اینکه این CountIf در اکسل من خوب کار نمی کند. یعنی من بلد نیستم با آن کار کنم.) ولی بد نیست با توجه به اینکه 9 نماد از 25 نماد در انتها برای من باقی مانده بود 3 درصد از سود 6 درصدی را کم کنم.
                      پس در نهایت می شود 12.5-4.5 که می شود
                      8 درصد سود در طی سه هفته که باز هم عالی است!
                      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/09/22, 05:28.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

نتیجه:

نام
                        قیمت در 95/06/21 وضعیت مکدی سیگنال وایازی نوع سیگنال خرید صادر شده سبد در 95/06/25 قیمت در 95/06/25 سود و زیان وضعیت/تصمیم سبد در 95/06/31 قیمت در 95/06/31 سود و زیان 95/06/31 وضعیت/تصمیم 950631 سبد هفته بعد
                        ثاژن
                        4959 خوب نه مکدی زیر -50 و کراس سیگنال ثاژن 4991 0.641154 معمولی ثاژن 4879 -2.24404 معمولی-نگهداری ثاژن
                        حسینا
                        22811 خوب نه مکدی زیر -50 و کراس سیگنال

0

0

دلر 6223 بد بله مکدی زیر -50 و کراس سیگنال

0

0

شپدیس 8207 خوب نه-اشتباه-بسته مکدی زیر -50 و کراس سیگنال

0

0

میهن 1649 خوب بله مکدی زیر -50 و کراس سیگنال میهن 1665 0.960961 خوب میهن 1542 -7.38739 آر اس آی خوب. مکدی و استکستیک بد. حجم عالی - فعلا نگهداری میهن
                        بهپاک 3460 اشتباه! قدیمی! اشتباه! قدیمی! مکدی زیر -50 و کراس سیگنال

0

0

کشرق 6595 خوب بله مکدی زیر -50 و کراس سیگنال کشرق 6757 2.397514 عالی کشرق 6842 -0.24205
                        حجم بالا-فروش
                        کوثر 1537 عالی نه-اشتباه-بسته مکدی زیر -50 و کراس سیگنال

0

0

ثباغ 1950 عالی نه مکدی زیر -50 و کراس سیگنال ثباغ 2075 6.024096 عالی ثباغ 2111 0.23494
                        حجم بالا - استکستیک اشباع- به نظر می رسد یک موج 2 تمیز می خواهد بزند. فعلا فروش
                        ثپردیس 2852 عالی بله مکدی زیر -50 و کراس سیگنال ثپردیس 2911 2.026795 عالی ثپردیس 2920 0.309172 نامعلوم-نگهداری ثپردیس

سود با احتساب 1.5 درصد زیان
                        2.410104 سود با احتساب 1.5 درصد زیان داد و ستد -1.86587

زمان بررسی مجدد حدود 20 روز دیگر در 95/07/10

http://forums.boursy.com/showthread.php?p=698401#post698401
                        http://forums.boursy.com/showthread.php?p=698405#post698405
                        http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698616&viewfull=1#post6986 16
                        http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post698753

2.4 سود هفته ی قبل بود که این هفته 1.8 درصدش را پس گرفت! البته 1.5 درصد ها را هم خوب حساب کردم.
                        پس می شود ٠.٥٤٤٢٣٤ درصد سود.
                        در کل از قبلی بهتر نیست همین طور ساختمانی ها را پیشبینی کرده بود که واقعا کار افتضاحی بود!!! پس کلا به نظر می رسد به این پالایه باید بگوییم: خداحافظی!
                        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/09/22, 06:03.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

نتیجه شاخص قدرت نسبی
                          ===============

نام
                          قیمت در 95/06/21
                          وضعیت مکدی سیگنال وایازی نوع سیگنال خرید صادر شده سبد در 95/06/25 قیمت در 95/06/25 سود و زیان مکدی وایازی آر اس آی تصمیم سبد 95/06/31 قیمت 95/06/31 سود و زیان 95/06/31
                          کحافظ 3107 معمولی نه RSI<30 و RSI در دو روز گذشته مثبت کحافظ 3084 -0.74578 خوب بد خوب نگهداری کحافظ 3023 -1.97795
                          منسوجات 1575 افتضاح! نه RSI<30 و RSI در دو روز گذشته مثبت منسوجات 1575 0 بد بد بد - منسوجات 1575 0
                          انبوه سازی 759 عالی نه RSI<30 و RSI در دو روز گذشته مثبت انبوه سازی 797 4.76788 عالی عالی عالی نگهداری انبوه سازی 780 4.76788
                          کالا4 3520 عالی نه RSI<30 و RSI در دو روز گذشته مثبت کالا4 3511 -1.75634 خیلی بد خیلی بد خیلی بد فروش

-1.75634

جمع سود و زیان با احتساب فروش کالا4
                          0.755253 جمع سود و زیان بدون احتساب هیچ فروشی 0.344531

"زمان بررسی مجدد 10 روز دیگر یعنی اول مهر 95
                          زیاد به این گروه امید ندارم :(
                          شاید باید از آر اس آی میانگین گرفت...
                          شاید هم باید این را فقط به صورت تلفیقی در جوار نشانگر های دیگر به کار گرفت..."
                          http://forums.boursy.com/showthread....406#post698406
                          http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post698617
                          http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post698755
                          تقریبا 1 درصد سود از این روش در دو هفته
                          ولی به دلم ننشست. چرا که 1- سود زیاد نیست. 2- خیلی متزلزل است. 3- شاخص ها را توانست فقط پیدا کند. (با یک عدد کحافظ البته که آن هم خوب نکرد.) 4- یک و نیم درصد زیان خودکار را محاسبه نکردم...
                          اگر قرار بود 1.5 درصد زیان را هنگام فروش محاسبه کنم می شد -0.5 درصد زیان!
                          پس
                          این پالایه اصلا جواب نمی دهد.
                          کلا نمی دانم چرا این روزها از شاخص قدرت نسبی بدم آمده؟!
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

استکستیک
                            ======

نام
                            قیمت در 95/06/21
                            وضعیت مکدی
                            سیگنال وایازی نوع سیگنال خرید صادر شده سبد در 95/06/25 قیمت سود و زیان وضعیت استکاستیک وضعیت مکدی2 وضعیت وایازی قیمت اول مهر سود و زیان اول مهر وضعیت استکستیک
                            استخراج نفت 664.825 بد نه استکاستیک زیر 5 و دو روز مثبت استخراج نفت 635 -3.14961 همچنان پایین بد بد 640.9 0.929134 هنوز هم پایین
                            فنی و مهندسی 856.3555 بد نه استکاستیک زیر 5 و دو روز مثبت فنی و مهندسی 843.7 0 همچنان پایین بد بد 844 0.035558 هنوز هم پایین
                            غگرجی 3887.45 بد نه استکاستیک زیر 5 و دو روز مثبت غگرجی 3993 4.082144 خوب معمولی خوب 3965 -0.70123 افزایش تا 44
                            غگل 4568.515 بد نه استکاستیک زیر 5 و دو روز مثبت غگل 4658 3.370545 عالی بد بد 4582.2 -1.62731 26
                            کحافظ 2999.325 معمولی نه استکاستیک زیر 5 و دو روز مثبت کحافظ 3084 4.182879 عالی خوب بد 3023 -1.97795 44-فکر کنم این اشتباه انتخاب شده
                            منسوجات 1599.64 بد نه استکاستیک زیر 5 و دو روز مثبت منسوجات-بسته 1576 0

1574 -0.1269 0
                            شیمیایی 4619.265 معمولی نه استکاستیک زیر 5 و دو روز مثبت شیمیایی 4534 -0.37494 همچنان پایین بد بد 4494 -0.88222 4

1.5 درصد زیان هنگام خرید محاسبه شده!
                            میانگین سود و زیان بعد از 4 روز 1.622203

میانگین سود کل -0.62156

"به اینها هم اصلا امیدی ندارم... به خصوص در همان کوتاه مدتی که استکاستیک برای آن ساخته شده...
                            زمان بررسی هفته ی دیگر در اول مهر 95"
                            http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post698618
                            http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post698756
                            بسیار عالی.
                            ستون آخر را دیدید اضافه کردم؟
                            این نشان می دهد که ما پالایه مان را درست تنظیم نکرده بودیم!
                            یکی کحافظ بود که طبق داده های بورس نوین استکاستیکش را گرفته بودیم و فکر کنم اشکال داشت.
                            ولی در مورد سایر اگر دقت بکنید می بینید که اکثرا در همان 0 که بودند ماندند!
                            پس نتیجه می گیریم این بار باید پالایه مان را روی عبور از سطح 0 قرار بدهیم و دوباره امتحان کنیم.

کار زیبایی که روی این جدول کردم این بود که 1.5 درصد زیان را روی همان قیمت های خرید حساب کردم! پس نتایج عالی و درست تر است.

نتیجه ی این پالایه شد تقریبا 1 درصد سود. ولی فکر کنم با تنظیم مجدد نتایج بهتری بتوان ازش گرفت.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

می دانید مشکل کجا است؟
                              مشکل یکی حافظه ضعیف من است که یادم نمی آید کدام برنامه را در چه شرایطی نوشتم.

یکی دیگر هم این است که پیوسته در حال به روز رسانی هستم. بنابر این پالایه های جدیدی که نوشته ام از پالایه های قبلی دقیق تر و درست تر و بهتر هستند. با این احتساب نمی توان پالایه ی مربوط به مکدی را با پالایه خریداران قوی مقایسه کرد! چرا که خریداران قوی را بهتر نوشته ام و بعد جالب تر اینکه هنگام قرار دادن آنها در جدول، تصمیم گرفتم که خود ِ وضعیت نشانگر مکدی و آر اس آی و ... را هم دخالت بدهم!!! و به صورت دستی نمونه ها را بررسی و گلچین کنم!!!

به هر حال یک آش شلم شوربایی درست شده که معلوم نیست از تویش چه چیزی در بیاید!؟
                              :)

خیر است ان شاء الله
                              :)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

نماد
                                قیمت در 95/06/21 بررسی صحت سیگنال به صورت دستی نوع سیگنال خرید صادر شده سبد در 95/06/25 قیمت سود و زیان بررسی صحت سیگنال به صورت دستی و تصمیم قیمت2 سود وضعیت سبد
                                فن آوا
                                4148.305 نه پالایه خریداران قوی 0
                                اتكام 1581.37 عالی + صف خریدی که می شود خرید پالایه خریداران قوی اتكام
                                1604 1.410848 احتیاط و نگهداری 1681 4.581 فروش بابت احتمال موج اصلاحی 2 از 3
                                سهرمز 4151.35 نه پالایه خریداران قوی
                                0
                                قشهد 3927.035 عالی + نزدیک به صف خرید پالایه خریداران قوی قشهد 4236 7.293791 احتیاط و نگهداری 4261 0.587 احتیاط و نگهداری قشهد
                                قصفها 6030.115 عالی + صف خرید داده شده پالایه خریداران قوی قصفها 6447 6.466341 احتیاط و نگهداری 7014 8.084 احتیاط و نگهداری قصفها
                                خريخت 2128.455 عالی + صف خریدی که می شود خرید پالایه خریداران قوی خريخت 2157 1.323366 احتیاط و نگهداری 2157 0 بسته خريخت
                                فمراد 2692.795 خوب پالایه خریداران قوی فمراد 2890 6.823702 عالی 3031 4.652 احتیاط و نگهداری فمراد

زیان 1.5 درصدی در قیمت خرید لحاظ شده

میانگین سود و زیان بعد از 4 روز 4.66361

3.5806

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post698619
                                http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post698757

8 درصد سود در دو هفته.
                                مثل مکدی
                                کاش ابتدای دوره برایش زمان تعیین می کردم... الان باید تمامش کنم یا باز باید برای هفته های آینده هم بسنجمش؟
                                چرا می گویم 8 درصد خوب است؟
                                برای اینکه اگر یک روز تاخیر را هم حساب کنیم و فرض کنیم که روز بعد در صف خرید توانسته ایم از این نماد ها خرید داشته باشیم حدودا 5 درصد از سود می پرد و 3 درصد باقی می ماند که
                                3 درصد در دو هفته خیلی خوب است! (عالی است!)
                                البته باز می گویم اینها را باید از این هفته در عمل هم بیازمایم! تا مطمئن شوم!
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X