کارگاه حجم ?

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه حجم ?

دشیمی

از دید خط و الگو هم جای قشنگی قرار گرفته:
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

وآوا
      ==

در مورد وآوا باید بگویم که:
      حجم بسیار عالی‌ای زده. و از همین‌جا می‌تواند برگردد.
      پس همین‌جا را می‌شود به عنوان آستانه زیان در نگر گرفت. یعنی ۱۱۸۰۰ - ۱۱۷۰۰ ریال.
      اگر احساس کردیم زیر ۱۱۷۰۰ ریال می‌تواند خودش را تثبیت کند جای فروش دارد. وگرنه نه.
      اکنون نگاه کردم. حدود ۱۲ درصدی باید بریزد که بیاد زیر ۱۱۷۰۰ خودش را تثبیت کند. پس، فردا اگر صف فروش هم باشد جای فروش نیست.

حقوقی هم یک جورهایی دارد چراغ سبز نشان می‌دهد! /:.winksmiley02.:/ در حال حاضر بعید است بخواهد آستانه زیانش رو بشکند.
      دارد فروشنده‌اش را تخلیه می‌کند.
      احتمال دارد مدتی بازی در بیاورد ولی تا زمانی که بالای ۱۱۷۰۰ ریال است وضعش خوب است.

پی‌نوشت: آن نقل قول مال گذشته بود. متن کامل بررسی گذشته:
      (امروز ۲۲ بهمنه! بازاری اصلا وجود نداره!)
      وآوا افت خوبی کرده.
      هم شدید افت کرده و هم اینکه تا نزدیکای (فیبوی) ۵۰ درصد ریخته.
      حجم بسیار عالی‌ای زده. و از همین‌جا می‌تونه برگرده.
      پس همین‌جا رو می‌شه به عنوان آستانه زیان در نظر گرفت. یعنی ۱۱۸۰۰ - ۱۱۷۰۰ ریال.
      هیچ داده‌ای هم نداره که بخوایم بررسی‌اش کنیم. همه‌اش همین بود.
      یه نکته‌ی منفی می‌تونه این باشه که یه پنج موجی رو به بالا داشته و ممکنه الان در امواج اصلاحی رو به پایین باشه.
      و البته اگه جور دیگه نگاه کنیم (به خصوص با شکست قله‌ی قبلی) می‌تونه تو یه موج بسیار بزرگ به سمت بالا قرار گرفته باشه. موج سوم بزرگ اندازه‌ی همین رشدی که کرده. یعنی سود بالای ۲۰۰ درصد.
      این شمع بیست بهمن خیلی عالیه. می‌شه قشنگ روش حساب کرد. تا زمانی که بالای این شمع هستیم همین شمع از قیمت حمایت می‌کنه.

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        دشیمی

از دید خط و الگو هم جای قشنگی قرار گرفته:
        به روز رسانی دشیمی: https://i.vgy.me/nYhOJc.png
        نتیجه اینکه الگو خوب است. خط روند دوست می‌دارم. همین.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

تپکو
          ===
          ۲۹۴۰ ریال می‌تونه مهم باشه برای این نماد. میشه ازش به عنوان آستانه زیان استفاده کرد. اگه بشکونه به سمت پایین بد میشه.
          وآیند
          ===

وآیند طبق این الگو تا ۳۶۰۰ ریال جا داره.

البته شاید بخواد بازگشت (پول‌بک) بزنه! که خیلی بد می‌شه. تا خود۲۰ درصد هم حتی جای افت داره. (اگه بیاد پایین شاید منم به فکر خریدش بیافتم.)
          آستانه زیان (خشک) روی همین 2900 - ۳۰۰۰ ریال.
          پس شد دو سناریو. تا زمانی که بالای این رقم هست سناریو نخست (ادامه رشد بدون بازگشت) قوی‌تره.

حقوقی امروز و دیروز از قیمت حمایت کرده. تمام قد.
          دقیقا مثل وپارس. یا به خاطر ۲۲ بهمن و از این جور چیزاست یا اینکه دارن حمایت می‌کنن که بتونن خوب بفروشن بعدا. یا اینکه اصلا خبری شده (مثل تجدید ارزیابی) به هر حال هر چیزی که هست خیلی کار قشنگیه. اگه روز کاری بعد (که می‌افته بعد از ۲۲ بهمن) هم ادامه بدن یعنی چراغ سبز به رشد قیمت. به خصوص اینکه حقیقی فروشنده قوی هم نداریم و احتمال کد به کد و کثافت‌کاری کمه.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

شدوص
            ====
            اتفاقا شدوص را من صبح یک نگاه به آن انداختم. دارد خیلی جذاب می‌شود. ولی هنوز زمان خریدش برای من نرسیده. یک مقدار دیگر صبر می‌کنم بعد می‌خرم ان‌شاءالله.
            (اکنون دارم دوباره نگاه می‌کنم. یک قیمت مهم ۱۲۶۰۰ ریالی دارد. یعنی دقیقا همین قیمت امروز. باید دید با این می‌خواهد چه کار کند. امروز داد و ستدهایش جالب بود. حقوقی ناقلا یکی به نعل می‌زند و یکی به میخ. تا دیروز جمع می‌کرده امروز فروشنده شده. به هر روی... اگر بالای ۱۲۶۰۰ ریال تثبیت شود خریدنی است و اگر زیر آن تثبیت شود باید رفت دنبال یک موقعیت خرید دیگر گشت. ببینیم فعلا جنگ حقیقی حقوقی این دو سه روز را چه کسی می‌برد... احتمالا حقیقی می‌برد ولی نحوه‌ی پیروزی‌اش مهم است.)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

جم
              ===

در بخش بالا، از دید قیمتی، در حال عبور از یکی از مهمترین مقاومت‌هایش می‌باشد. احتمال بیشتر این است که رد شود. چون
              در بخش پایین، از دید حجمی، از مهمترین مقاومت‌هایش عبور کرده و به آن بازگشت‌ هم کرده و دارد پیش می‌رود.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

پس از مدت‌ها دارم نگاه می‌کنم به بازار.
                امروز برای بسیاری از نمادها روز خاصی بود. روز برگشت به بالا و آغاز روند افزایشی. (البته تثبیتش فرداست)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

وآوا
                  ==

در مورد وآوا باید بگویم که:

اگر احساس کردیم زیر ۱۱۷۰۰ ریال می‌تواند خودش را تثبیت کند جای فروش دارد. وگرنه نه.
                  اکنون نگاه کردم. حدود ۱۲ درصدی باید بریزد که بیاد زیر ۱۱۷۰۰ خودش را تثبیت کند. پس، فردا اگر صف فروش هم باشد جای فروش نیست.

حقوقی هم یک جورهایی دارد چراغ سبز نشان می‌دهد! /:.winksmiley02.:/ در حال حاضر بعید است بخواهد آستانه زیانش رو بشکند.
                  دارد فروشنده‌اش را تخلیه می‌کند.
                  احتمال دارد مدتی بازی در بیاورد ولی تا زمانی که بالای ۱۱۷۰۰ ریال است وضعش خوب است.

پی‌نوشت: آن نقل قول مال گذشته بود. متن کامل بررسی گذشته:
                  [/FONT]
                  [/INDENT]
                  [/FONT][/COLOR][/RIGHT]
                  نقش مقاومت/حمایت در تثبیت و تحکیم نمودار.

لازم به یادآوری است که هنوز حمایت خودش را نشکسته.
                  هنوز از دام این محدوده‌ی قیمتی نتوانسته عبور کند و احتمال اینکه بتواند خودش را در بالا نگه دارد هنوز هست.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سجام
                    ====
                    واکنش به حمایت:

تا زمانی که بالای این قیمت (۳۰۰۰ ریالی) است اوضاع مثبت ارزیابی می‌شود.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

لخانه
                      ===

به مقاومت خورده و دارد آن را ارزیابی می‌کند{۱}.
                      اگر بتواند بالای آن تثبیت شود پیشنهاد خرید می‌شود. برای این کار باز هم حجم می‌خواهد. از جنس حجم‌های دو روز کاری گذشته. (۴۰ میلیارد ریال در روز - برای چند روز) (حالا چون شمایید ۲۰ میلیارد خیرش را ببینی.)
                      اگر نتواند خودش را ببرد بالای این خط پیشنهاد فروش می‌شود.
                      پس تا زمانی که این زیر است ما به آن بدبین هستیم.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

های وب
                        =====
                        نقش حمایت:

تا زمانی که بالای این حمایت است وضعش خوب است.
                        (البته ممکن است رشد تیز نداشته باشد یا اصلا رشد نداشته باشد. ولی همان‌گونه که می‌بینیم قیمت به آن واکنش نشان می‌دهد.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

لخانه
                          ===

به مقاومت خورده و دارد آن را ارزیابی می‌کند{۱}.
                          اگر بتواند بالای آن تثبیت شود پیشنهاد خرید می‌شود. برای این کار باز هم حجم می‌خواهد. از جنس حجم‌های دو روز کاری گذشته. (۴۰ میلیارد ریال در روز - برای چند روز) (حالا چون شمایید ۲۰ میلیارد خیرش را ببینی.)
                          اگر نتواند خودش را ببرد بالای این خط پیشنهاد فروش می‌شود.
                          پس تا زمانی که این زیر است ما به آن بدبین هستیم.
                          پانویسی که می‌خواستم برای این بنویسم و یادم رفت:
                          {۱} چرا قیمت به این مقاومت/حمایت ها واکنش نشان می‌دهد؟ برای اینکه در گذشته واکنش نشان داده! همین. :D به عبارت دیگر منی که پیش‌تر به این قیمت که رسیده شیرفلکه را باز کرده‌ام. احتمال دارد دوباره این کار را بکنم. یا منی که اینجا برایم جذابیت (خرید) داشته باز هم دارد (مگر اینکه فکرم عوض شده باشد یا پولم ته کشیده باشد.) نتیجه اینکه ۱- میزان تاثیر به حجم مربوط است (هرچه بیشتر بهتر). و ۲- یک ضریب تاثیر هم باید بدهیم به دوری و نزدیکی. چرا که خاطرات انسان با گذشت زمان رنگ می‌بازند (نقش تورمی یا تغییرات محیطی هم هست.)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

شکبیر
                            ====
                            دیدگاه دوستان چیست؟
                            به خصوص راجع به دو حجم اخیر.
                            آیا حجم ادامه‌ی افت است یا حجم برگشت؟
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

این هم یک چیز دیگر شبیه به همان.
                              وهنر:

احتمالا می‌توان گفت همین ۵۷۰۰ ریال کف است برای این نماد.
                              دو تا حجم نصفه‌نیمه اخیرا خورده که نتوانسته قیمت را بالا ببرد.
                              جناب دورمییر (؟) در این موارد می‌گویند این حجم‌ها خوب نیست و این نماد به درد نمی‌خورد.
                              ولی باید خودمان هم یک بار نگاه کنیم.
                              آیا واقعا به درد نمی‌خورد؟
                              اینها را اینجا مخصوصا ثبت می‌کنم که بعد از چند وقت بیاییم به آن سر بزنیم و ببینیم چه شد.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

پارتا
                                ===

این هم یک نمونه‌ی دیگر.
                                این حجم‌هایی که زده ولی منجر به رشد نشده نشان از چیست؟
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X