کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
احتمال یک افت در بورس وجود دارد. امروز که زیاد وضع جالب نبود.
البته اخیرا هر چه افت از بورس دیدهایم همینجور هر بار عرض و طولش دارد کاهش پیدا میکند...
به امید حق علیه باطل، این هم انشاءالله همین نیم روز بوده باشد و تامام...
داروییها و شویندهها چرا پوکیدند؟ تو هم بوروتوث؟
دوستان در این زمینه نگر و دیدگاهشان را نگفتند.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
سلام بر محمدحسین عزیز و دوستان
محمد حسین عزیز چطور نسبت یه سهمو با شاخص کل تو نمودار ببینیم .ممنون میشم طریقه نمودار گذاشتنو توضیح بدین
سلام.
نمیدانم منظور شما آمیبروکر است؟ متاتریدر است؟ یا کلی است؟
متاتریدر را نمیدانم.
در آمیبروکر با دستور foreign این کار انجام میشود.
حالت کلیاش جای بررسی دارد که یک مقدار در جستار کارگاه اندیشه این کار را انجام دادهایم و باز هم میخواستم انجام بدهم...
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
شمواد
====
یک مقاومت روی قلهی کوتاهمدت خودش دارد در 56300 ریال.
یک حمایت نموداری کوتاهمدت هم دارد روی 49800 ریال.
اگر 58888 ریال را بشکند میتواند یک رشد خوب داشته باشد.
«محمد حسین» هستم.
در نمودار شپاکسا حقوقی سنگین عرضه کرده است و حقیقی بسیار سنگین خرید کرده است. یک حجم فوقالعاده بالا را به وجود آورده است. برندهی این بازی کیست؟
این را نمیدانیم ولی در این جستار این را میدانیم که امروز یک حجم فوقالعاده زده است این نماد و از این پس دیگرجاهای نمودار را باید با استفاده از این نقطه (امروز) تفسیر کرد.
و نیز اینکه شمع فردا مهم میشود.
جناب محمد حسین؟؟؟
من تحلیل بورس رو میخواستم که چه جالب شما قرار دادین.
سه چار روزه که رصدش میکنم. دیروز مثبت شد.
و اما یه سوالی دارم. آیا همون اندازه که سری قبلی رشد کرده الانم میکنه؟؟؟
و اینکه می بینم دوستان میگن الان تو موج 3 یا 4 یا 5 و اینا هست و یه سری چیزای اینجوری
فک کنم بهش میگن موج شماری الیوت
اینا رو گفتم که این و بپرسم که این موج چندم هست و خوبه الان یا نه؟؟؟ یعنی بعد از اینکه مقاومتش و رد کنه ورود بهش خوبه یا نه ؟؟؟
جناب محمد حسین؟؟؟
من تحلیل بورس رو میخواستم که چه جالب شما قرار دادین.
سه چار روزه که رصدش میکنم. دیروز مثبت شد.
و اما یه سوالی دارم. آیا همون اندازه که سری قبلی رشد کرده الانم میکنه؟؟؟
و اینکه می بینم دوستان میگن الان تو موج 3 یا 4 یا 5 و اینا هست و یه سری چیزای اینجوری
فک کنم بهش میگن موج شماری الیوت
اینا رو گفتم که این و بپرسم که این موج چندم هست و خوبه الان یا نه؟؟؟ یعنی بعد از اینکه مقاومتش و رد کنه ورود بهش خوبه یا نه ؟؟؟
در ابتدا این نکته را بگویم که من خودم روش دیگری دارم. بسیاری از دوستان زمانی که نمودار قیمت دارد به سوی یک مقاومت حمله میکند صبر میکنند ببینند چه میشود... ولی من اینجور جاها خرید میکنم و صبر میکنم ببینم چه میشود.
(خوبیها و بدیهای این روش را هم دوستان خودشان در بیاورند دیگر...)
(البته این روش بیشتر مناسب بازار معمولی است که آدم این روشها را به «نقد بودن» ترجیح میدهد. ولی در بازار کنونی راهبردها استفاده از این روش باید سرعت رشد این نماد و دیگر نمادها هم لحاظ شود. که بماند...)
-------------------------------
ازدید خبری (بنیادی) یک مقدار در ابتدا نگاه کنیم: شستا عرضه شده... در نمادهای بزرگ هم مطمئنا دولت شیرفلکه را به موقع باز خواهد کرد... و مهمتر از همه با توجه به تصمیم سازمان بورس به عرضههای اولیه بزرگ در حد همین شستا حجم داد و ستدها احتمالا افزایش خواهد یافت. (البته دیگر به این گندگی احتمالا چیزی نخواهد آمد... مگر مثلا یک صندوقی چیزی...)
از سوی دیگر عطش خریداران حقیقی هم هست که یک سالی است پول آوردهاند به بورس. و این هم حجم تراکنشها را افزایش میدهد.
از سوی دیگر افزایش قیمتها هم هست. که این هم باعث میشود باز ارزش تراکنشها بالا رود. (حجم در قیمت = ارزش تراکنشها)
-----
نکتهی دوم اینکه به نگر من یکجورهایی میتوان نماد بورس را با شاخص بورس (شاخص کل) مطابقت داد. چون رشد ارزش داد و ستدها میشود سود این دیگر...
------
نکتهی دیگر (پیرو نکتهی نخست) این است که تا زمانی که دولت بخواهد عرضه بکند احتمالا دوست دارد تنور بورس گرم باشد!
(البته اینجا جای تشکیک است که علت و معلول دقیقا کدام است؟ آیا دولت دوست دارد عرضه بکند و برای همین بازار را گرم نگه داشته؟ یا اینکه دولت دوست دارد بازار سرد باشد و برای همین دارد عرضه میکند؟)
با این اوصاف از دید خبری/بنیادی که به قضیه نگاه میکنیم احتمالا موج سوم هستیم.
---------------------------------
اما برویم سراغ موج شماری... که من خیلی وقت است انجام ندادهام و زیاد توانایی در این خصوص ندارم و این کار را در جستار خودش به عنوان تمرین میخواهم انجام دهم. (دوستان اگر چیز دیگری به ذهنشان رسید حتما بگویند... چون ماهیت کارگاه اصلا همین است.)
«محمد حسین» هستم.
جناب محمدحسین سلام
نظر به اینکه درکارگاه حجم مطالعه وسیعی انجام دادید. اگه فرصت کردید روی سهم وسکاب بدنیست نگاهی بندازید:
طی 7روز کاری 1.2میلیارد معامله شد
حقوقی با قدرت فروشنده
ولی قیمت همواره در سقف معامله شد
قبل از هفت روز هم دوجی های بی عرضه طی یکماه متوالی داشته ایم
امروز 990231 بالاخره اولین کندل سیاه زده اون هم با حجم خیلی کم15میل
سپاس از توجه شما
جناب محمدحسین سلام
نظر به اینکه درکارگاه حجم مطالعه وسیعی انجام دادید. اگه فرصت کردید روی سهم وسکاب بدنیست نگاهی بندازید:
طی 7روز کاری 1.2میلیارد معامله شد
حقوقی با قدرت فروشنده
ولی قیمت همواره در سقف معامله شد
قبل از هفت روز هم دوجی های بی عرضه طی یکماه متوالی داشته ایم
امروز 990231 بالاخره اولین کندل سیاه زده اون هم با حجم خیلی کم15میل
سپاس از توجه شما
سلام جناب بورث عزیز، امیدوارم حالتان خوب باشد.
تا چند روز پیش داشتند وسکاب را میخریدند... (دروغ چرا؟ من هم مدتهاست که دنبال غشهداب و وسکاب بودم و دیدم به من نمیرسد ولشان کردم)
ولی اکنون چند روزی است که نمیخرند بلکه دارند میفروشند.
احتمالا دارند ذخیره سود میکنند...
در چنین حالتی افت و رشد خاصی در نماد نمیبینیم... (بسته به دید بازیگر... گاهی میگذارند رشد کند و در همان رشد یواش یواش میفروشند... معمولا امواج مسطح و افقی به نمودار میدهند... و گاهی هم (البته کمتر) میآیند یک افت تیز میخورانند به نمودار ولی معمولا همین امواج زیگزاگی مسطح است... یعنی «نسبت به بازار» رشد و افت خاصی ندارد...)
این را در کنار چند تای دیگر (مانند وتجارت و شپنا) من اینجور میبینم که بازی نخستشان تمام شده... آن شور و حرارت اصلیشان تمام شده... (بعید نیست دوباره یک رشد عالی داشته باشند... ولی اگر داشته باشند این دیگر آن نیست... حسابش جداست...) (ملاک اینکه بررسی کنیم یک بازی جدید آغاز شده چیست؟ اینکه دوباره یک حجم در حد و اندازههای حجم بزرگ اخیر ببینیم در این جور نمادها و بعد آن حجم را تفسیر کنیم که از جنس همین حجم پایان دهنده بوده یا یک حجم آغازگر است.)
«محمد حسین» هستم.
نظر