نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • fanos
    ستاره دار(1)
    • Jul 2013
    • 209

پاسخ : نبض سیاست

درود به نی ودوستان انجمن
    نی گرامی من پای هر مطلبی که از جاده ادب و احترام خارج نشه وحرف دلشو بزنه ازش تشکر میکنم هر چند که ممکن است با حرف و عقیده اش صد در صد مخالف باشم
    وهمچنین اگه کاربری باتوهین وناسزا بخواد هرفشو بزنه هرچند که با عقیده اش موافق باشم برای من هیچ ارزشی نداره که بخوام ازش تشکر کنم
    درضمن نی عزیز بوق من ازاون بوق شیپوریای قدیم که شیر فروشا روی دوچرخه نصب میکردن وعصرها میامدن بوق میزدن و داد میزدند ای شیریه جا نمونی بدو بیا که رفتیم
    عملی اگر کاشتید، عادتی درو خواهید کرد. عادتی اگر کاشتید، اخلاقی درو خواهید کرد. اخلاقی اگر کاشتید، سرنوشتی درو خواهید کرد.

نظر

• MAGDAD2015
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 342

[QUOTE=Nay;621930]آنچه گفتم بقدر فهم تست
      مردم اندر حسرت فهم درست

به هر روی

شعر زیبایی بود، آورین

یه خورده ویرایشش کن و ایرادهای املاییش رو بگیر، بعنوان یادگاری می پذیرم! زشته شاعری چون شما، (نگارشش غلط و) دارای اشکالات املایی باشه، اون هم با مدعی ای چون (نی) --- البته نه بعنوان صله، بلکه غنیمت!

به هر حال، آورین

بنده می فهمم

اما

مردم اندر حسرت فهم درست

------------------------------------------------------------------------

در ضمن جناب فانوس عزیز

تا اونجایی که من میدونم تو ایران

بوق ماشین، 3 تا کار برد داشت

1- برو کنار دارم میام
      2- زیر شدی، به من چه

حالا بوق شما از کدوم دسته است؟
      [/QUOTE

ابتداد آورین را از نگارنده با سوادی مثل شما یادگاری می پذیرم بعنوان هدیه ولذا با غنیمت گیری میانی ندارم
      و اما بعد

شعار مورد وثوق شما

هرانسانی محق به داشتن آزادی عقیده و بیان *

(نی)عزیز
      جناب فانوس بهر دلیلی بابت کامنتی * تشکری نثار نویسنده نموده اند *این کار *از چه رو شما را مضطرب و منفعل کرده
      آیا حرکت ایشان با شعار شما همخوانی ندارد و یا این شعار روشنفکرانه باید با سلیقه حضرتتان جفت و جور باشد!!!!!!!!

بهرحال از (مدعی ) توقع سعه صدر بیشتری می رود *

القصه

ولذا بوق ماشین کاردبرهای مختلفی داره و به دو تا سه ختم نمیشه چون طبیعت ساختش جهت هشدار

با تفکیک * خودی و (نخودی = غریبه ها)

بیییییییییییب به خودی ها

چه خبرت ؟

ببین فلانی حواستم جم کن *

چرا !!!!!!؟؟؟؟؟؟ چون

در یمنی چو با منی پیش منی
      پیش منی چو بی منی در یمنی

البته بنده می فهمم

اما

مردم اندر حسرت نگاهی بی ادعا

نظر

• rio
        عضو عادی
        • Mar 2015
        • 175

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

در ضمن
        فقط یک چیز رو نفهمیدم

جناب فانوس، تشکر شما پای پست ایشان به چه معنی است؟

------------------------------------------
        سلام :
        خیلی جالبه وقتی این پرسش شما از فانوس را دیدم , تازه یادم امد که من هم همین دو دقیقه پیش , پای همان پست مورد نظر ؛ تشکر زده ام و چون پرسش گلایه آمیز شما را دیدم , برگشتم به عقب تا ببینم چرا شما گلایه کرده اید از باب تشکر از مطلبی که دوستمان MAGDAD2015نوشته بودند و دیدم که من به خاطر وجود این عبارات در مطلب شان با ایشان موافق هستم :
        هم چیز را همه کس دانند
        و
        بیشتر هم به خاطر این عبارت پایانی شان :
        بهر صورت در ارتباط مجازی با شما عرض سلام نموده و در پایان بدرودی نسیب تان کنم* زیرا اگر از تمام گفته های شما یک کلمه هم به

دانش من افزوده شده باشد که بمراتب بیشتر شده .استحقاق آن را دارید*

------------------
        و
        صد البته با بخش هایی از نظر دوستمان که جانب
        حرمت و اعتدال
        را مراعات نکرده اند , حتما مخالفم ,

چه از جانب ایشان و چه از جانب خود یا شما یا هر کس دیگری که باشد ...
        --------------------
        البته من می توانستم به راحتی کلید حذف تشکر را هم بزنم , اما درست تر دیدم که این مطلب را بنویسم تا با فشار یک کلید ؛ صورت مسئله را پاک کنم .

(( نظرات شخصی و ای بسا اشتباه))
        با مهر و سپاس
        [COLOR=#ff8c00][SIZE=3][B]تا بدانم همی که نادانم . . .[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• Nay
          Banned
          • Aug 2014
          • 641

سرلشکر فیروزآبادی:

دولت دکتر روحانی دولتی مجاهد و ایثارگر است و مذاکره ‌کنندگان هسته‌ای امروز همچون رزمندگان اسلام در شب‌های عملیات نیاز به دعای ملت ایران اسلامی دارند. بنده شهادت می‌دهم که امروز دولت جز خیر مردم، انقلاب و کشور را نمی‌خواهد و همه بایستی یکپارچه پشتیبان آن باشیم.

----------------------

یه نکته بامزه در مورد ایشون هست که

فاقد هر گونه سابقه نظامی در سپاه یا ارتشاست.

در ضمن:

وی جزو معدود مقامات بلندپایه ایران است که در طی دو دهه پس از فوت آیت‌الله روح‌الله خمینی، پست خود را حفظ کرده و توسط آیت‌الله خامنه‌ای ابقا شده‌است.

همچنین

وی از سال ۱۳۶۸ تاکنون ریاست ستاد فرماندهی کل قوا و پس از تغییر نام ستاد کل نیروهای مسلح را عهده‌دار است و بلندپایه‌ترین مقام نظامی پس از فرمانده کل قواست.

برگرفته از:

----------------------------------------

به گمانم

فقط تو ایرانه

که میتونی مربی تیم ملی بشی، بدون اینکه حتی یه بار با شورت ورزشی دیده بشی!

نظر

• fanos
            ستاره دار(1)
            • Jul 2013
            • 209

سلام نی گرامی
            سرلشکر فیروز ابادی ازاقوام نزدیک رهبرند اگه اشتباه نکنم شوهر خاله یا پسرخاله رهبر باید باشن حال اگه مدرکشون دامپزشکی مهم نیست اصل رابطه
            عملی اگر کاشتید، عادتی درو خواهید کرد. عادتی اگر کاشتید، اخلاقی درو خواهید کرد. اخلاقی اگر کاشتید، سرنوشتی درو خواهید کرد.

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35711

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
              عفت مرعشی:
              حکم مهدی هاشمی تقلب و پدرسوخته‌بازی است

همسر هاشمی رفسنجانی گفت: حکم مهدی هاشمی پدرسوخته‌بازی است.

به گزارش میدان 72، عفت مرعشی همسر آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم در پاسخ به این پرسش “نظر شما درباره حکم مهدی هاشمی چیست؟” گفت: حکم آقای هاشمی یعنی تقلب، تقلب، پدرسوخته‌بازی.

وی ادامه داد: بروید و همین را بزنید.

عفت مرعشی اظهار داشت: بروید بنویسید که خانم هاشمی گفت که، “پدرسوخته‌بازی بوده، حکمش (حکم مهدی هاشمی) پدرسوخته‌بازی بود و حکم نیست”.

http://72sq.com/60754/%D8%AD%DA%A9%D...2%DB%8C-%D8%A7
              یه جورایی راست میگه که پدرسوخته بازی هست حکمش !

چون طرف رو به اتهام 3 هزار میلیارد که تازه گفتن 1800 تاش اصلا انجام نشده و 1200 تا بوده ! و تازه ثروت طرف در کشور بیش از 5 هزار میلیارد بوده ! اعدام کردن

اونوقت برای مهدی هاشمی فقط در یک ماجرای کرسنت که تا الان وزیر ارشاد دولت بی تدبیر گفته 18 میلیارد دلار ! جریمه شده ایران، چند سال حبس زدن براش اونم با امکانات ویژه !!!

راستی اگر حکم دادگاه مهدی هاشمی پدرسوخته بازیه،

پس اینکه دکل را شرکت خصوصی مهدی هاشمی می خرد !

دلالی اش را محمد مهاجرانی پسر وزیر فراری دولت خاتمی می کند !

پورسانتش را هم در داخل و خارج چند اصولگرا و اصلاح طلب می گیرند و دکلی هم به کشور نمیاد،

بعدش روزنامه ها و رسانه های همین ها تیتر می زنند که "دکل در دولت احمدی نژاد گم شد" ! این چیه پس؟؟؟

نظر

• Nay
                Banned
                • Aug 2014
                • 641

در اصل توسط rio پست شده است View Post
                +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

در ضمن
                فقط یک چیز رو نفهمیدم

جناب فانوس، تشکر شما پای پست ایشان به چه معنی است؟

------------------------------------------
                سلام :
                خیلی جالبه وقتی این پرسش شما از فانوس را دیدم , تازه یادم امد که من هم همین دو دقیقه پیش , پای همان پست مورد نظر ؛ تشکر زده ام و چون پرسش گلایه آمیز شما را دیدم , برگشتم به عقب تا ببینم چرا شما گلایه کرده اید از باب تشکر از مطلبی که دوستمان MAGDAD2015نوشته بودند و دیدم که من به خاطر وجود این عبارات در مطلب شان با ایشان موافق هستم :
                هم چیز را همه کس دانند
                و
                بیشتر هم به خاطر این عبارت پایانی شان :
                بهر صورت در ارتباط مجازی با شما عرض سلام نموده و در پایان بدرودی نسیب تان کنم* زیرا اگر از تمام گفته های شما یک کلمه هم به

دانش من افزوده شده باشد که بمراتب بیشتر شده .استحقاق آن را دارید*

------------------
                و
                صد البته با بخش هایی از نظر دوستمان که جانب
                حرمت و اعتدال
                را مراعات نکرده اند , حتما مخالفم ,

چه از جانب ایشان و چه از جانب خود یا شما یا هر کس دیگری که باشد ...
                --------------------
                البته من می توانستم به راحتی کلید حذف تشکر را هم بزنم , اما درست تر دیدم که این مطلب را بنویسم تا با فشار یک کلید ؛ صورت مسئله را پاک کنم .

(( نظرات شخصی و ای بسا اشتباه))
                با مهر و سپاس
                درود بر ریو عزیز و دوست داشتنی خودم

بنده اصلاً از جناب فانوس که دوست عزیز بنده است، گلایه نکردم. سئوالی پرسیدم و جوابش را گرفتم! تا هر کسی از ظن خود، یار کسی نباشد!

وقتی میشه با یک سئوال، از خالق اثر، که حاضر و آماده است، رفع شبهه کرد، چرا بخواهیم ذهن خوانی کنیم و تشکیک در درک و گمانه زنی؟ تنبلی هم حدی داره، سئوال پرسیدن که چیزی از آدم کم نمیکنه! فوقش جواب نمیگیری دیگه! این خیلی سخته؟

یادش بخیر، داشتم خونه میفروختم، تو آخرین لحظه برای اطمینان بیشتر، گفتم به یکی از دوستان بنگاهیم زنگ بزنم و تیر خلاص رو به تصمیم من بزنه (به هر حال، ترازوی ایشان تو این زمینه از بنده به خاطر حضور دائم و کالیبراسیون مستمر، دقیقتر و قابل اطمینان تر از خودمه). از خریدار و مشاور املاکی عذرخواهی کردم و گفتم میخوام یه زنگ بزنم استخاره کنم، اگر اجازه بدید!

با اجازه جمع رفتم بیرون و دوستم گفت بفروش، خونه نزولی است (درست هم میگفت) و برگشتم و مبایعه نامه رو امضا کردم!

خریدار با سادگی و ساده دلی تمام گفت، استخاره خوب بود؟!!!!!!!!!!!

حکایت این دشمنِ حال دیگر دانا نیستِ خودمه که متوجه نشد که سئوال من از دوست خودم به چه دلیل بوده و بنده هم محق هستم از افکار و رفتار دوستم، با خبر باشم. چون از ایشان شناخت خوبی دارم و خواستم شناخت خودم را راستی آزمایی کرده باشم، بدون ظنین شدن از ظن خود. همین . که ایشان هم دریغ نفرمودند و پاسخ بنده را با صداقت کامل دادند!

توی زندگی، مدام باید فیدبک گرفت، کور مال کور مال

به شما هم خاطر جمعی میدهم که سئوالم از دوست خوبم فانوس، به هیچ وجه گلایه آمیز نبود! (اگر به صداقت بنده شک ندارید البته)

بنده نیازی نمی بینم بدیهیات رو بدیهی کنم و قوانین را مجدداً تبیین

بنده بر این باورم که اینجا از یک سری قوانین اجتماعی، عین دنیای غیر مجاز، پیروی میکنه که اگه بلد نباشیم، اون فیدبک لازم از توش در نمیاد، پس هر چه میخواهد دل تنگم، می گویم، شاید پاسخی آمد، در خور! و اگر نه درخور، این هزینه نادانی خودمه! چرا دلخور؟

همچنین بنده بر این باورم که، شاش بچه تا 40 سالگی پاکه! نادانی آدم ها هم مثل شاش بچه میمونه! ولی تا 120 سالگی پاکه!

اینکه ما از دست نادان دلخور بشیم، تقصیر خودمونه! خودش نوعی نادانی است! اصولاً، دلخوری از نادانی است!

به هر حال، نادانی از تنبلی ناشی میشه، زیرا، از درون من نجُست اسرار من، پس با بی حوصلگی، از ظن خود شد یار من

اینه قصه ما آدما

قصه شیر و پلنگ
                قصه گل قشنگ
                قصه موش زرنگ

آقای (نی) اسم قصه گوی ماست
                تو تاپیکهای بورسی، شهر خوب قصه هاست

ستاره بود بالا
                شکوفه بود پایین

قصه ما تموم شد، قصه ی ما بودش همین

پس

بشنو از نی چون حکایت میکند
                کز خیانت ها، شکایت میکند

قصه مرگ عاطفه

خوبی ما، دشمنیه

کاش من و تو می فهمیدیم، اومدنی، رفتنیه!

اومدنی، رفتنیه

تقصیر اون قصه ها بود
                تقصیر اون ملا ها بود

اونا اگه شب نبودن

سپیده امروز با ما بود
                سپیده امروز با ما بود
                آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2015/07/05, 09:31.

نظر

• Nay
                  Banned
                  • Aug 2014
                  • 641

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                  یه جورایی راست میگه که پدرسوخته بازی هست حکمش !

چون طرف رو به اتهام 3 هزار میلیارد که تازه گفتن 1800 تاش اصلا انجام نشده و 1200 تا بوده ! و تازه ثروت طرف در کشور بیش از 5 هزار میلیارد بوده ! اعدام کردن

اونوقت برای مهدی هاشمی فقط در یک ماجرای کرسنت که تا الان وزیر ارشاد دولت بی تدبیر گفته 18 میلیارد دلار ! جریمه شده ایران، چند سال حبس زدن براش اونم با امکانات ویژه !!!

راستی اگر حکم دادگاه مهدی هاشمی پدرسوخته بازیه،

پس اینکه دکل را شرکت خصوصی مهدی هاشمی می خرد !

دلالی اش را محمد مهاجرانی پسر وزیر فراری دولت خاتمی می کند !

پورسانتش را هم در داخل و خارج چند اصولگرا و اصلاح طلب می گیرند و دکلی هم به کشور نمیاد،

بعدش روزنامه ها و رسانه های همین ها تیتر می زنند که "دکل در دولت احمدی نژاد گم شد" ! این چیه پس؟؟؟
                  نگار خانم

همین فرمون خوبه!

آهان

بزن بزن، که داری خوب میزنی!

باید کوس رسوایی هر چی خائنه زد، البته در هم، سوا کردنی نباشه، احمدی جونت هم یادت نره!

دشمنِ دشمن من، اگر چه دوستِ من نیست، اما کار منو خیلی راحت تر میکنه!

پس شایسه تشکر و قدر دانی است

خدا قوت پهلوانه

خوش باشی

نظر

• Nay
                    Banned
                    • Aug 2014
                    • 641

در اصل توسط fanos پست شده است View Post
                    سلام نی گرامی
                    سرلشکر فیروز ابادی ازاقوام نزدیک رهبرند اگه اشتباه نکنم شوهر خاله یا پسرخاله رهبر باید باشن حال اگه مدرکشون دامپزشکی مهم نیست اصل رابطه
                    شما یکی رو پیدا کن که یه سر قم نرفته باشه و اهل قوم نشده باشه و جاش اون بالا، جایزه داری!!!!

همه راه ها به قم ختم میشه تا قومی بشی و خودی و خارج از قم و قوم، نخودی!

مگه میشه با نگاهی، سرنوشتی زیر و رو شه؟
                    که فقط واسه دل من دیدن تو آرزوشه!!!!!

به نظر من تو این مملکت شده و نظر بعضی، بصیرت مندانه با بعضی دیگه گره خورد، سرنوشتی زیر و رو شد!

اما تو عاشق باش و ببین، خدا چه ها میکنه

عطر بهار میرسه، مژده ی یار میرسه

مطمئن باش، مطمئن باش

حق به حقدار میرسه

حق به حقدار میرسه
                    آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2015/07/05, 09:33.

نظر

• Nay
                      Banned
                      • Aug 2014
                      • 641

شاهکار معماري جهان!!!
                      اهالي شهرك شهيد محلاتي بي شك پاسخ اين سؤال ها را مي دانند.
                      اما شايد بقيه همشهري هاي عزيز ديگر از آن بي خبر باشند. پس براي آنهايي كه اين گنبد را نديده اند بزرگ ترين طنز معماري قرن را توضيح مي دهم.
                      همان طور كه در عكس مي بينيد مقبره اي فلزي و بسيار بزرگ با اسكلتي كاملاً مدرن كه بي ترديد هزينه هنگفتي را در برداشته، ساخته شده است...

در عكس جرثقيل بزرگي هم ديده مي شود كه البته هيچ كدام از اينها عجيب نيست.
                      عجيب ترين قسمت اين است كه جرثقيل در كنار اسكلت گنبد قرار ندارد.
                      بلكه سازندگان باهوش اين بناي بزرگ ابتدا جرثقيل را در مركز گنبد قرار داده اند و بعد شروع به ساختن گنبد كرده اند همين طور كه گنبد اوج مي گرفته جرثقيل هم كم كم در آن حبس مي شده تا اينكه بالاخره يك روز ساخت اسكلت گنبد تمام مي شود و ... ..

از اينجا به بعد چشمتان را ببنديد و به كمك قوه تخيلتان تصور كنيد. همه نفس راحتي مي كشند، فرياد شادي از نهاد كارگران و كارگزاران اين بنا بلند مي شود، همه به هم خسته نباشيد مي گويند، خيلي ها لبخند رضايت بر لب دارند و با آستين پيراهنشان عرق پيشاني را خشك مي كنند. در ميان همهمه و فريادهاي شادي يكباره سكوتي سنگين حاكم مي شود... همه مات و مبهوت به گنبد و جرثقيل نگاه مي كنند... ضربان قلب كارفرماي پروژه كند مي شود. هيچ كس جرئت حرف زدن ندارد. در اين سكوت يك كارگر ساده با صداي بلند سؤالي مي پرسد: «حالا جرثقيل را چطور بيرون بياوريم؟»

اين سؤال، سؤالي است كه حدود دو سال است كه هيچ كس نتوانسته به آن پاسخ دهد!

بنده پيشنهاد مي كنم حالا كه اين بناي عظيم با صرف هزينه اي سنگين ساخته شده و هيچ كس راه حلي براي آن پيشنهاد نمي كند حداقل اين مكان را به كمدي ترين بناي تاريخ تبديل كنيم و از آن براي جذب توريست استفاده كرده و بليت بفروشيم. مطمئن باشيد افراد زيادي حاضرند براي انداختن عكس در كنار اين بنا پول خرج كنند!

خبر گزاری فارس:

مراحل آماده سازي مقبره الشهدا در حالي به پايان مي رسد كه دست اندركاران آن با اين معما مواجه شده اند كه چگونه مي توان جرثقيل تاور به اين بزرگي را از گنبد ساخته شده بيرون كشيد !!
                      Click image for larger version

Name:	Gonbad.jpg
Views:	1
Size:	25.7 KB
ID:	1509737

--------------------------------------

این خبر داره تو شبکه های اجتماعی دست به دست میشه ولی چند سال پیش تو مرحله اسکلت بندی بود، الان عکس نشان از مراحل انتهایی است
                      عین سفینه آدم فضایی ها میمونه، بشقاب پرنده ساخت ایران

اگر واقعاً راه حلی براش پیدا نکرده اند که بیخیال، راه حل های ساده و عملی داره که بعیده به ذهنشون نرسیده باشه ولی الان صحبت از انهدام بنا هم شده که باز صحت این خبر هم تایید نمیشه

در هر حال، این چیزا که طبیعیه تو مملکت ما و فکر کنم مردم دیگه دیسنستایز شده اند و به بی تفاوتی کامل رسیده اند

بقول اون مهندس ژاپنی که احتمالاً خودش مخلوق داستانسراست، تا داستانسرا، مردم ایران زامبی شده اند دیگه

نظر

• milad617
                        عضو عادی
                        • Nov 2013
                        • 120

در اصل توسط Nay پست شده است View Post
                        شما یکی رو پیدا کن که یه سر قم نرفته باشه و اهل قوم نشده باشه و جاش اون بالا، جایزه داری!!!!

همه راه ها به قم ختم میشه تا قومی بشی و خودی و خارج از قم و قوم، نخودی!

که فقط واسه دل من دیدن تو آرزوشه!!!!!

به نظر من تو این مملکت شده و نظر بعضی، بصیرت مندانه با بعضی دیگه گره خورد، سرنوشتی زیر و رو شد!

اما تو عاشق باش و ببین، خدا چه ها میکنه

عطر بهار میرسه، مژده ی یار میرسه

مطمئن باش، مطمئن باش

حق به حقدار میرسه

حق به حقدار میرسه
                        حالا راه قم یاقوم
                        به کجا ختم میشه؟؟

نظر

• fanos
                          ستاره دار(1)
                          • Jul 2013
                          • 209

تقدیم به ریو عزیز که بیانگر احوالات این روزا است

آن‌گاه که عشق تورا می‌خواند، به‌راهش گام نه! هرچند راهی پرنشیب. آنگاه که تورا زیر گستره بال‌هایش پناه می‌دهد، تمکین کن! هرچند تیغ پنهانش جانکاه. آن‌گاه که با تو سخن آغاز کند، بدو ایمان آور! حتی اگر آوای او رؤیای شیرینت را درهم‌کوبد، مانند باد شرطه که بوستانی را. جبران خلیل جبران

نظر

• Nay
                            Banned
                            • Aug 2014
                            • 641

در اصل توسط milad617 پست شده است View Post
                            حالا راه قم یاقوم
                            به کجا ختم میشه؟؟
                            اونجا آخر دنیاست، قعرِ دَرَک، قومیان هم، همگی دَرَک بان

نظر

• MAGDAD2015
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 342

باسلام و جز (ذات روبوبی اقدس الهی همه کس هیچ)

نام خواجه عبدالله انصاری یادآور سوز و عشق نوستالزیک انسانی که نی وجودش در تب وتاب نیستان وجود سرمدی بی خود و سرمست گشته وفغان برآورده.او از هنگامی که خود را شناخت در ذات اقدس محبوب خویش را غرقه ساخت.مدتی را تحت تعلیم شیخ ابوعبدالله طایی و امام یحیی شبانی به تلمذ پرداخت.

اما این قیل وقال مدرسه اورا راضی نمیداشودر اوایل تحصیل میجستم دلایل تفضیل و در طلب مجمل اوقات نمی بود و محمل نشسته بودم در مدرسه و در هوس هزار وسوسه...))

سرانجام هنگامی که موفق به دیدار شیخ ابوالحسن خرقانی میشود از درس ومشق برمیگذرد و به اقلیم بیکران عشق و محبت پای میگذارد.
                              مراد دیگر او شیخ ابوسعید ابی الخیر بوده است که وی را در وادی حیرت یار بود و رهنما.
                              خواجه عبدالله انصاری در سال 396 هجری قمری در کهن دز واقع در ناحیه ی طوس از منطقه وسیع هرات متولد گردید و سرانجام در 481 هجری قمریدر محل تولد خود به مقصد و معبودش رسید

الهی!

تو را که داند؟که:تو را((تو))دانی
                              تو را نداند کس.
                              تو را تو دانی بس!ای سزاوار ثنای خویش!
                              و ای شکرکننده عطای خویش!
                              رهی به ذات خود از خدمت تو عاجز و به عقل خود از شناخت منت تو عاجز
                              و به کل خود از شادی به تو عاجز
                              و به توان خود از سزای عقل تو عاجز

توضیحا ( نی ستان )خواجه عبدالله انصاری شعبه دیگری ندارد

تا بعدی دگر هیچ (همه کس اوست و دیگر هیچ)
                              آخرین ویرایش توسط MAGDAD2015؛ 2015/07/06, 00:20. دلیل: حذف

نظر

• Nay
                                Banned
                                • Aug 2014
                                • 641

يک روز بعد از انتقاد آيت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی در مورد جنجال بر سر پرونده «بورسيه های» داده شده در دوران رياست جمهوری محمود احمدی نژاد، وزير علوم، تحقيقات و فناوری روز یکشنبه ۱۴ تیرماه از تشکيل کميته ای برای بررسی مجدد پرونده بورسيه ها خبر داد.

علی خامنه ای روز شنبه در ديدار با جمعی از استادان و اعضای هيات دانشگاهها گفت که در موضوع بورسيه ها « به خيلی ها ظلم شد» و در ادامه گفت که «هم خلافِ کار بود اين کار، هم خلافِ تدبير بود اين کار، هم خلافِ اخلاق بود. آن وقت مدام دم از اخلاق می زنند».

اشاره وی به افشاگريهای مقامات دولت حسن روحانی و برخی روزنامه ها از اعطای «بيش از سه هزار بورسيه غيرقانونی» در دولت احمدی نژاد بود که ۸۶۳ مورد آن لغو شد.

محمد فرهادی وزير علوم، تحقيقات و فناوری يکشنبه ۱۴ تيرماه در گفت و گو با خبرگزاری ايرنا گفته است: «در پاسخ به دغدغه های مقام معظم رهبری و رفع نگرانی معظم له، کميته ای مرکب از نمايندگان وزير علوم، تحقيقات و فناوری، وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دبير شورای عالی انقلاب فرهنگی و نهاد نمايندگی مقم معظم رهبری در دانشگاه ها و رييس کميسيون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی زير نظر وزير علوم برای بررسی پرونده بورسيه ها تشکيل می شود».

وی افزود: اين کميته طی مدت يک ماه پرونده بورسيه ها را در چارچوب ضوابط و مقررات رسيدگی و نتايج قطعی را اعلام خواهد کرد.

این در حالی است که خبرگزاری فارس و سايت رجانيوز به دنبال اظهارات خامنه ای درباره بورسيه ها، نامه ای از «شورای هماهنگی دانش آموختگان و دانشجويان بورسيه» منتشر کردند که در آن از اظهارات علی خامنه ای تقدیر شده است.

در اين نامه با رساندن سلام۱۳۴۱ نفر از «دانش‌آموختگان و دانشجويان مظلوم بورسيه گروه خادمين نظام و خانواده آن‌ها» به آيت الله خامنه ای، آمده است: « گرگان در پوستين گوسفندان شدند و بی هوای شبان در حياط خلوت آموزش عالی کشور خزيدند و شهر را فرياد زند که آمده‌ايم برای مبارزه با فساد و رانتِ علمی، آمده‌ايم برای صيانت از کيفيت و اعتبار علمی دانشگاه‌ها».

اين نامه مقامات دولت روحانی در وزارت علوم را به ايجاد «توهم فساد» در رسانه ها متهم کرده است.

مجتبی صديقی، معاون وزير علوم و رييس سازمان امور دانشجويان برای نخستین بار چهارم خرداد سال گذشته از پاره‌ای از تخلفاتی که زير عنوان بورسيه بيش از ۳۰۰۰ دانشجوی دکترا رخ داده، خبر داد.

به گفته وزارت علوم ایران، پذیرفته شدگان «بدون آزمون» طی سال‌های ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۲ در مجموع سه هزار و ۷۷۲ نفر بوده‌اند که ۱۸۶۷ نفر از این افراد تحت عنوان تبدیل بورسیه به داخل، ۱۰۱۱ نفر تحت عنوان مربیان دانشگاه‌ها، ۱۶۵ نفر طبق بخشنامه ایثارگران وزارت علوم و ۷۲۹ نفر برای اعزام به خارج از کشور بورسیه شده‌اند.

در همین زمینه، محمدعلی نجفی،‌ سرپرست وقت وزارت علوم گفته‌بود: «در دوره گذشته يک نفر در وزارت علوم به تنهايی ۷۵۰ نفر و مسئول ديگری ۹۰ نفر را برای اعطای بورسيه معرفی کرده است. همچنين فهرست بلندی از افرادی که با روابط خاص بورسيه دريافت کرده‌اند در دست من است که اين فهرست را فقط به رئيس جمهوری تقديم خواهم کرد.»

اما در نهایت وزرات علوم دوم آبان سال گذشته ضمن اعلام نتایج بررسی پرونده سه هزار و ۷۷۲ نفر که در سال‌های ۸۸ تا ۹۲ بدون شرکت در آزمون، بورسیه شده‌اند از «لغو» ۸۶۳ مورد بورسیه «غیر قانونی» خبر داد.

-----------------------------------------------------------------------------------

این آواز ایرج که میگه حق به حق دار میرسه، مناسب حال این مطلبه!

این خبر در آستانه توافق هسته ای، معنای عمیقی داره و از عمق فاجعه دعوای حکومتیان و دولتیان حکایت داره!

یعنی شمشیرها رو از رو بسته اند اساسی و تا آخرین قطره خونشون دارند از دستآوردهاشون دفاع میکنند! کم مونده که خرخره همدیگر را بجوند!

ماشالله به این همه غیرت و حمیت، ولی ایکاش در راه ملت بود، نه بیت الحال خودشون

یادمون نره، سیاست حوزه باید هاست و اگر نجنبی، هزینه گزافی خواهی پرداخت!

مگه میشه؟ من که باورم نمیشه!!!!!!

اما تو ایران همه چیز شدنیه و یک ماه دیگه، 863 نفر
                                بیگناه، رد مظالم میشوند!

میگید نه!

این ______ این هم +

(حالا باید دید، آب نبات داده اند، الماس گرفته اند، یا خر مهره داده اند، مهره مار استدن یا شاید هم، قدری آب برای رقیق کردن جام زهر در ازای نیم کیلو اورانیوم غنی شده با غلظت 20%، مفهومه؟؟؟؟؟؟؟؟ یه جو آبروی نداشته)

نظر

در حال کار...
                                X