نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گیلان
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 2178

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
    راستی کاربر میناوی چه خبر از ریسک های بازار؟؟؟همچین چیزی که بورس داره اینجوری مثبت میخوره و بچه ها دارن سود میکنن میدونم فشارت بالای 25 هست!!

من دیروز یادم رفت بهت بگم اون سود هایی که کردی بالای 500 درصد که دیروز گفتی زحمت بکش اسم و فامیل تو پرتوفوتو پاک کن و ریز سوداتو بزار!!!

.
    .
    کاربر میناوی الانه دائیه مهربانتر از مادر برای کاربران فروم شده اند, و میگویند انسانیتشان گل کرده که مردم چرا سهام زیانده میخرند و مسئولین دارند بهشان می اندازند!!!!.... حالا بامزه اینجاست که میناوی سودهای 400 و 500 درصدی از عوضی ترین و پرخطرترین سهام بورس را با افتخار میگویند کسب کرده اند ...پلوله و صدرا که از زیانده ترین های تالار بورس میباشند .... صدرا که از تالار اخراج شد
    صدرا هزاران نفر سهامدار را به کام سیه بختی کشاند , سهمی که بعد از روی کار آمدن دولت احمدینژاد زیان ده شد و تا انتهای دوره ایشان ادامه یافت ...مدیریتش هم زمانی با رستم قاسمی بود و بعد از فساد گسترده تازه به وزارت نفت محمود احمدینژاد رسید...
    بعد ما با خود کلنجار میرویم چرا کاربر میناوی سنگ دزدها و خیانت کارها به مردم ایران را به سینه میزنند ;)
    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• خوشبخت
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 5464

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
      کاربر میناوی الانه دائیه مهربانتر از مادر برای کاربران فروم شده اند, و میگویند انسانیتشان گل کرده که مردم چرا سهام زیانده میخرند و مسئولین دارند بهشان می اندازند!!!! حالا بامزه اینجاست که میناوی سودهای 400 و 500 درصدی از عوضی ترین و پرخطرترین سهام بورس را با افتخار میگویند کسب کرده اند ...پلوله و صدرا ...
      صدرا که هزاران نفر سهامدار را به کام سیه بختی کشاند , سهمی که بعد از روی کار آمدن دولت احمدینژاد زیان ده شد و تا انتهای دوره ایشان ادامه یافت ...مدیریتش هم زمانی با رستم قاسمی بود و بعد از فساد گسترده تازه به وزارت نفت محمود احمدینژاد رسید...
      بعد ما با خود کلنجار میرویم چرا کاربر میناوی سنگ دزدها و خیانت کارها به مردم ایران را به سینه میزنند ;)

ادم های ما تو روت نگاه میکنن و تو روز روشن و شب تاریک دروغ میگویند!!!

حالا اینجا که فضا مجازی و یک نفر هم طرفدار یه مشت وطن فروش و دزده توقع دارید بیاد چی بزنه؟؟!!

الان معلوم نیست چه ادمی پشت این سیستم داره کلید ها کیبورد رو فشار میده!!

اهنگ نقاب سیاوش قمیشی رو یکبار با دقت گوش کنید و لذت ببرید گیلان عزیزم!!

زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• گیلان
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 2178

ادم های ما تو روت نگاه میکنن و تو روز روشن و شب تاریک دروغ میگویند!!!

حالا اینجا که فضا مجازی و یک نفر هم طرفدار یه مشت وطن فروش و دزده توقع دارید بیاد چی بزنه؟؟!!

الان معلوم نیست چه ادمی پشت این سیستم داره کلید ها کیبورد رو فشار میده!!

اهنگ نقاب سیاوش قمیشی رو یکبار با دقت گوش کنید و لذت ببرید گیلان عزیزم!!

راست میگوئی, ..احتمالا یک جریان فکری خطرناک پشت کیبورد تایپ میکند و ما تنها جناب رجبی و میناوی و امیدوار, و یکی دو نفر دیگر نوشته شان را میخوانیم ....
        هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35711

کاربر میناوی الانه دائیه مهربانتر از مادر برای کاربران فروم شده اند, و میگویند انسانیتشان گل کرده که مردم چرا سهام زیانده میخرند و مسئولین دارند بهشان می اندازند!!!! حالا بامزه اینجاست که میناوی سودهای 400 و 500 درصدی از عوضی ترین و پرخطرترین سهام بورس را با افتخار میگویند کسب کرده اند ...پلوله و صدرا ...
          صدرا که هزاران نفر سهامدار را به کام سیه بختی کشاند , سهمی که بعد از روی کار آمدن دولت احمدینژاد زیان ده شد و تا انتهای دوره ایشان ادامه یافت ...مدیریتش هم زمانی با رستم قاسمی بود و بعد از فساد گسترده تازه به وزارت نفت محمود احمدینژاد رسید...
          کاربر خوشبخت خود را در فحاشی و توهین غنی می دانست !

اما خوب باید بیاد از شما یاد بگیره ! شما به سهم هم فحاشی میکنی !!!

در پلوله که خبری از زیان نیست الان ! خیلی زودتر از خودروسازانی که امثال شما مدعی اش هستید به سود رسید !

و البته مشکل اصلی اون وامهای با بهره بالایی بود که دوستان عبده تبریزی در حباب سازی های سال 82-83 به شرکتهای گروه وپترو تحمیل کردند و با سودهای کاغذی انداختند به ملت و پولها را بردند !

بعد از اینکه دولت جدید آمد برخی از مدیران این شرکتها اقدام کردند برای اثبات گندکاری های مدیران دولت خاتمی و دوستان عبده تبریزی در این شرکتها و توانستند بخشی از وامها را تبدیل به کم بهره کنند یا جریمه های دیرکرد را حذف کنند !

یکی از این ها پلوله بود ! که دچار تحول بنیادین در ترازنامه و صورتهای مالی سالهای قبل خود شد و تونست بخشهایی از سودهای سالهای 83 به بعد رو که با جریمه و بهره سنگین وامها خورده میشد برگردونه به سهامداران !

اینکه نوشتی عوضی ! به پلوله بر نمیگرده ! به همون مدیران دار و دسته عبده برمیگرده ! که البته برخی شون الان برگشتن به برخی از همین شرکتهای زیرمجموعه وپترو ! و مدام دارن بلوک بازی میکنند !

در مورد صدرا شرکتهایی که سبدشان در اختیار من هست سهامداران قدیمی صدرا هستند و برخی شان با صدرا کار هم می کنند، صدرا بعد از اینکه افتاد در بازی سیاسی جناح ها دچار مشکل شد ! من خودم آن زمان خارج شدم اما این دوستان همچنان ماندند !

در صدرا البته بنده بازهم ورود کردم اما در قیمتهای پایین !

نه تنها در صدرا و پلوله بلکه در همه سهام موجود در بورس خیلی افراد ممکن است زیان کرده باشند و خیلی ها هم سود !

این چه ربطی دارد به من که خریدم و سهامدار شدم !

در همین خودرویی ها و در همین دولت روحانی خیلی ها بدبخت نشدند از خریدن خودرویی ها !

حالا اگر شما می خرید سهام خودرویی را من بیام فحاشی کنم به سهام خودرویی و بگم تو که سهامدار خودرویی شدی با دزدهای دولت روحانی زد و بند داری و سنگشان را به سینه میزنی و ....!

همه چیز را با هم قاطی میکنی و یه چیزی می نویسی ! اول فکر کن ! بعد بنویس

قبلا هم نوشتم در همین سایت من خودم بشخصه از بازار که بیرون رفتم، فقط در پلوله و خصدرا و تپکو سهامم را نفروختم !

تپکو را بعد از مدتی با 500-600 درصد سود فروختم ! آن هم به این دلیل که قراردادها عملیاتی نشد و وعده ها توخالی بود ! وگرنه با آن هم میماندم !

نظر

• گیلان
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 2178

میگویند دیزی برمیگردد درش را پیدا میکند ...شما هم با دزدها بهتر دمخور هستید ;)
            .
            شما بروید صدرا رادقیقا از زمان روی کار امدن دولت احمدینژاد ببینید, با مدیریتهایی که بهتر از میشناسیدشان;)...10 (به حروف ده) سال تف هم کف دست سهامدارانش نیانداخت و آخر سر هم بعد از هزاران سیه بختی سهامداران خرد از تالار اخراج شد ....شخصی بتواند عوضی تر از سهام صدرا معرفی کند من به ایشان یک جایزه میدهم !!!...
            حالا الانه بعد از دولت احمدینژاد به مردم میگوید چرا سهام زیانده میخرید ...آنهایی که ما معامله میکردیم فلان وبهمان بودند و سیاسی شدندو ازاین دست خزعبلات و مزخرفات احمدینژادی , که دارید در جواب میگوئید !!!
            .
            آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2016/01/26, 16:46.

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35711

میگویند دیزی برمیگردد درش را پیدا میکند ...شما هم با دزدها بهتر دمخور هستید ;)
              .
              شما بروید صدرا را از زمان روی کار امدن دولت احمدینژاد ببینید, با مدیریتهایی که بهتر از میشناسیدشان;)...10 (به حروف ده) سال تف هم کف دست سهامدارانش نیانداخت و آخر سر هم بعد از هزاران سیه بختی سهامداران خرد از تالار اخراج شد ....شخصی بتواند عوضی تر از سهام صدرا معرفی کند من به ایشان یک جایزه میدهم !!!...
              حالا الانه بعد از دولت احمدینژاد به مردم میگوید چرا سهام زیانده میخرید ...آنهایی که ما معامله میکردیم فلان وبهمان بودند و سیاسی شدندو ازاین دست خزعبلات و مزخرفات احمدینژادی , که دارید در جواب میگوئید !!!
              .
              جناب گیلان من هیچ وقت نگفتم کسی سهام زیانده نخرد ! گفتم اینکه همه پول بازار برود پشت سهام زیانده اشتباه است !

پول باید پشت سهام سود ده و سودآور باشد، در هر سبدی می تواند بخش کمی از خریدها هم به شرکتهای زیانده که چشم اندازی برای تغییر دارند اختصاص داده بشه !

بنده زمانیکه چند صد میلیون تومان برای خرید در عرضه اولیه سهامی مثل پارسان و کنور و شبریز و فولاد و ... صرف میکردم، ارزش سرمایه گذاری در پلوله و خصدرا به چند ده میلیون تومان هم نمی رسید ! شاید کمتر از 10 درصد کل پولی بود که برای سرمایه گذاری در سهام در اختیار داشتم ! نه اینکه همه پول برود پشت سهام زیانده !

متاسفانه هنوز هم در نوشته هایت توهین میکنی و بی ادبی !

نظر

• گیلان
                عضو فعال
                • Jul 2011
                • 2178

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                جناب گیلان من هیچ وقت نگفتم کسی سهام زیانده نخرد ! گفتم اینکه همه پول بازار برود پشت سهام زیانده اشتباه است !

ارزش سرمایه گذاری در پلوله و خصدرا به چند ده میلیون تومان هم نمی رسید ! شاید کمتر از 10 درصد کل پولی بود که برای سرمایه گذاری در سهام در اختیار داشتم ! نه اینکه همه پول برود پشت سهام زیانده !

متاسفانه هنوز هم در نوشته هایت توهین میکنی و بی ادبی !
                شما به وضوح سفسطه میکنید ...;)
                حالا که ناخواسته(انسان دروغ گو کم حافظه میشود) , در تاپیک جو بازار سوتی دادید و بنده مچتان را گرفته م حالا از این دست خزعبلات تحویلم میدهید ;)...حالا هم میگوید سرمایه سهام زیانده کم بود و غیره و غیره ...
                اما جواب سئوال من یک کلام است : کسب سود برای شما به هر طریقی ...!!! در زمان احمدی نژاد خر تو خر بود و دزدی ها بی در و پیکر شما و من نوعی هم سودهای 400 و 500 درصدی از مزخرف ترین سهام بازار میکردیم....همین !!!...دیگر نمیخواهد جانماز آب بکشید !!!
                الباقی ماجرا خود را به کوچه علی چپ زده اید و فکر میکنید برای احمقها مینویسید ...اما کمی برای شعور مخاطب ارزش قائل شوید و همه را مثل خود نبینید !!!
                در مورد توهین به نظر من رعایت افرادی مانند احمدینژاد و خط فکری ایشان دیگر بس است !!!خط فکری ایی که یک ملت را به فساد و تباهی کشید دیگر احترام برایشان غیر مفهوم است ...با زبان خودشان(احمدینژادی) بایستی سخن راند !!!
                به نظرم در نهان دلتان این جمله انتهایی بنده را تائید میکنید !...البته اگر تتمه شرافت و وجدان انسانی باقی مانده باشد ;)
                آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2016/01/26, 17:11.

نظر

• خوشبخت
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 5464

حالا که ناخواسته(انسان دروغ گو کم حافظه میشود) , در تاپیک جو بازار سوتی دادید و بنده مچتان را گرفته م حالا از این دست خزعبلات تحویلم میدهید ;)...حالا هم میگوید سرمایه سهام زیانده کم بود و غیره و غیره ...
                  اما جواب سئوال من یک کلام است : کسب سود برای شما به هر طریقی ...!!! در زمان احمدی نژاد خر تو خر بود و دزدی ها بی در و پیکر شما و من نوعی هم سودهای 400 و 500 درصدی از مزخرف ترین سهام بازار میکردیم....همین !!!...دیگر نمیخواهد جانماز آب بکشید !!!
                  الباقی ماجرا خود را به کوچه علی چپ زده اید و فکر میکنید برای احمقها مینویسید ...اما کمی برای شعور مخاطب ارزش قائل شوید و همه را مثل خود نبینید !!!
                  در مورد توهین به نظر من رعایت افرادی مانند احمدینژاد و خط فکری ایشان دیگر بس است !!!خط فکری ایی که یک ملت را به فساد و تباهی کشید دیگر احترام برایشان غیر مفهوم است ...با زبان خودشان(احمدینژادی) بایستی سخن راند !!!
                  به نظرم در نهان دلتان جمله انتهایی بنده را تائید میکنید !

الان محکوم به فحاشی میشید!!

با این کاربر صحبت کردن اب در هاونگ کوبیدن است!!

وقت با ارزش و زمان زود گذرست و حیف از زمان برای همچین کسایی!!

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35711

به نظرم در نهان دلتان این جمله انتهایی بنده را تائید میکنید !
                    خوبه خودتم نوشتی که سود می کردی ! اما سود شما و دوستانت نه تنها در بازار سرمایه بلکه در بازار دلار و سکه خوب بوده ! مال من بد بوده و با دزدها همدست بودم !!!

الان همه چی درسته ! به قول شما خر تو خر نیست ! که در کشوری با شرایط رکود و هجوم واردات و تورم صفر درصدی ! و بالاترین نرخ بهره در بازار پول ! برخلاف روند بازارهای دنیا و قیمتهای بازارهای کالایی ! شاخص بورس همینجوری بالا بره و صد میلیون صد میلیون حقوقی ها عرضه کنند و بلوک جا به جا کنند و رسانه ها هم تیتر بزنند بورس با اجرای برجام رکورد زد !!!

نظر

• گیلان
                      عضو فعال
                      • Jul 2011
                      • 2178

خوبه خودتم نوشتی که سود می کردی ! اما سود شما و دوستانت نه تنها در بازار سرمایه بلکه در بازار دلار و سکه خوب بوده ! مال من بد بوده و با دزدها همدست بودم !!!

الان همه چی درسته ! به قول شما خر تو خر نیست ! که در کشوری با شرایط رکود و هجوم واردات و تورم صفر درصدی ! و بالاترین نرخ بهره در بازار پول ! برخلاف روند بازارهای دنیا و قیمتهای بازارهای کالایی ! شاخص بورس همینجوری بالا بره و صد میلیون صد میلیون حقوقی ها عرضه کنند و بلوک جا به جا کنند و رسانه ها هم تیتر بزنند بورس با اجرای برجام رکورد زد !!!
                      من هیچگاه نگفتم سود شما بد بوده و یا بنده سود نمیکردم , نوش جونتان!...اگر هم میتوانید یک پست درتائید حرف خودتان بالا بیاورید:)
                      سخن من اینست با وقایع و حوادث وحشتناکی که در زمان احمدینژاد رخ داد و نمونه بارزش که شما هم اعتراف مینمائید سودهای 400 تا 500 درصدی در سهامی به واقع زیانده و بی مدیریت !!! ژست شرافت و انسانیت گرفتن برای خط فکری احمدینژاد و شما و همفکرانتان بیجا و بیهوده است !!!
                      مردم تا حدودی آگاه تر شده اند :)

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35711

ایشون وظیفش تو این فروم تعریف شده هست!!!

اخبار های ضد ایرانی و وطن فروشی!!

توجه نکنید و بگذرید من در خدمتش هستم!!

هر منفی که بزاره تا زمانی که خون تورگمه یه مثبت براش میزارم!!

الان حس اون زمانی رو داری که سطل آشغال آتیش می زدی !

حیف که تو فضای مجازی نمیتونی سطل آشغال آتیش بزنی !!! وگرنه چه ها که نمیکردی !!!

این خبرهایی که گذاشتی عمده اونها سیاسی بوده ! این اومد اون رفت ! در حوزه اقتصادی دولت هیچ عملکردی نداشته ! دست شما که سهله ! دست خود دولت هم خالی هست از عملکرد اقتصادی !!!

من با شما سر جنگ ندارم ! اما اینکه تلاش میکنی و خبر میذاری خوبه !

درضمن قانون سایت رو هم رعایت کن لطفا ! در تاپیک اخبار نظر نده ! فقط خبر درج کن !

نظر

• خوشبخت
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 5464

الان حس اون زمانی رو داری که سطل آشغال آتیش می زدی !

حیف که تو فضای مجازی نمیتونی سطل آشغال آتیش بزنی !!! وگرنه چه ها که نمیکردی !!!

این خبرهایی که گذاشتی عمده اونها سیاسی بوده ! این اومد اون رفت ! در حوزه اقتصادی دولت هیچ عملکردی نداشته ! دست شما که سهله ! دست خود دولت هم خالی هست از عملکرد اقتصادی !!!

من با شما سر جنگ ندارم ! اما اینکه تلاش میکنی و خبر میذاری خوبه !

درضمن قانون سایت رو هم رعایت کن لطفا ! در تاپیک اخبار نظر نده ! فقط خبر درج کن !

الان تو فضای مجازی وطن فروشا رو اتیش میزنیم!!!

تو فضای مجازی شماها رو اتیش میزنیم که هم وطن خودتتون رو خس و خاشک مینامید!!!

کلا ما خوب اتیش میزنیم!!
                          laughingsmiley

هر چیزی جای خودشو داره!! همین که به تکاپو افتادی برای من کافیه!!

قانون سایت هم به ناظرش مربوطه نه به تو!!

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35711

الان تو فضای مجازی وطن فروشا رو اتیش میزنیم!!!

تو فضای مجازی شماها رو اتیش میزنیم که هم وطن خودتتون رو خس و خاشک مینامید!!!

کلا ما خوب اتیش میزنیم!!
                            laughingsmiley

هر چیزی جای خودشو داره!! همین که به تکاپو افتادی برای من کافیه!!

قانون سایت هم به ناظرش مربوطه نه به تو!!
                            قانون به همه مربوطه !

البته از امثال شما که قانون شکنی تفریحتون هست در کشور خیلی نمیشه انتظار رعایت قوانین یک سایت رو داشت !

نظر

• گیلان
                              عضو فعال
                              • Jul 2011
                              • 2178

رویترز :

روحانی در جریان سفر خود به ایتالیا که منجر به انعقاد میلیاردها دلار قرارداد تجاری شده است، در حساب کاربری انگلیسی خود در توئیتر نوشت که

«متئو رنتزی» نخست وزیر ایتالیا برای تحکیم پیوندهای اقتصادی در ماه های آتی به ایران سفر می کند.

رویترز افزود:

روحانی در سفری چهار روزه به ایتالیا و فرانسه رفته تا پیوندهای ایران را با غرب بازسازی کرده و ایران را ستون قدرت و ثبات در منطقه پرتنش و از هم گسسته خاورمیانه معرفی کند.

روحانی در جریان سفر خود به ایتالیا با همتای خود و نخست وزیر ایتالیا مذاكره کرد و در جریان نشست ها 17 میلیارد دلار قرار داد همكاری بین دو کشور امضا شد.

رییس جمهوری ایران که امروز (سه شنبه) با پاپ فرانسیس رهبر مذهبی کاتولیک ها دیدار کرد قرار است فردا برای مذاكره با مقام های بلندپایه فرانسوی راهی پاریس شود.

نظر

• 84717
                                عضو عادی
                                • Jan 2016
                                • 78

سلام دوستان حیف نیست بخاطرموضوعات حاشیه ای با هم اینطور صحبت کنید. ماشاءالله همه شما تحصیلکرده هستید حیف است با این ادبیات گفتگو کنید.

نظر

در حال کار...
                                X