در اصل توسط محمود شریعت پست شده است
مشاهده پست
مشاعره
جمع کردن
X
-
عه شما شعرو حفظ نیستید تقصیر من چیه؟ :dدر اصل توسط بوف کور پست شده است مشاهده پستدیگه واقعا سوختید
اولش ت داشته
تاب بنفشه می دهد. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
تا هر کسی به بوی نسیمی دهند جان / بگشود نافه و در آرزو ببستدر اصل توسط بوف کور پست شده است مشاهده پستتو پنداری که بد گو رفت و جان برد
حسابش با کرام الکاتبین استافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
تا زمیخانه و می نام و نشان خواهد بوددر اصل توسط behnam پست شده است مشاهده پستتا هر کسی به بوی نسیمی دهند جان / بگشود نافه و در آرزو ببست
سر ما خاک ره پیر مغان خواهد بود
نظر
-
من هنوز معنی این بیت رو نفهمیدم مخصوصا مصرع دومدر اصل توسط بوف کور پست شده است مشاهده پستدل و دینم بشد و دلبر به ملامت برخاست
گفت با منشین کز تو سلامت بر خاست
میشه معنی کنید؟. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در دایره قسمت ما نقطه ی تسلیمیمدر اصل توسط بوف کور پست شده است مشاهده پستتا زمیخانه و می نام و نشان خواهد بود
سر ما خاک ره پیر مغان خواهد بود
لطف آنچه تو اندیشی حکم آنچه تو فرمایی. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
مثل اینکه همه رفتن سهم بخرن :(
این هم یه بیت فی البداهه از محمود خان:
یار برفت، ماندنت از بهر کیست؟
دل به غیر بست، وفایت از بهر چیست؟. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
یارب اندر دل ان خسرو شیرین اندازدر اصل توسط محمود شریعت پست شده است مشاهده پستدر دایره قسمت ما نقطه ی تسلیمیم
لطف آنچه تو اندیشی حکم آنچه تو فرمایی
که به رحمت گذری بر سر فرهاد کند
نظر
-
دل گر چه درين باديه بسيار شتافتدر اصل توسط بوف کور پست شده است مشاهده پستیارب اندر دل ان خسرو شیرین انداز
که به رحمت گذری بر سر فرهاد کند
يک موي ندانست و بسي موي شکافت. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
تا بغایت ره میخانه نمی دانستمدر اصل توسط محمود شریعت پست شده است مشاهده پستدل گر چه درين باديه بسيار شتافت
يک موي ندانست و بسي موي شکافت
و نه مستوری ما تا به چه غایت باشد
نظر
-
در گوشه خلوت و قناعت بنشيندر اصل توسط بوف کور پست شده است مشاهده پستتا بغایت ره میخانه نمی دانستم
و نه مستوری ما تا به چه غایت باشد
تنها خو کن که عافيت تنهاييست. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
تا دل هرزه گرد من رفت به چین زلف اودر اصل توسط محمود شریعت پست شده است مشاهده پستدر گوشه خلوت و قناعت بنشين
تنها خو کن که عافيت تنهاييست
زان سفر داراز خود عزم وطن نمی کند
نظر
-
ديوانه ي عشق را چه هجران چه وصالدر اصل توسط بوف کور پست شده است مشاهده پستتا دل هرزه گرد من رفت به چین زلف او
زان سفر داراز خود عزم وطن نمی کند
از خويش گذشته را چه دوزخ چه بهشت. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
تاریخ این حکایت گر از تو بازپرسنددر اصل توسط محمود شریعت پست شده است مشاهده پستديوانه ي عشق را چه هجران چه وصال
از خويش گذشته را چه دوزخ چه بهشت
سر جمله اش فروخوان از میوه بهشتی
نظر

نظر