در اصل توسط بوف کور پست شده است
مشاهده پست
مشاعره
جمع کردن
X
-
دریاب که از روح جدا خواهی رفتدر اصل توسط behnam پست شده است مشاهده پستدرویش را نباشد نزل سرای سلطان / ماییم و کهنه دلقی که آتش در آن توان زد
در پرده ی اسرار فنا خواهی رفت. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
تا چه بازی رخ نماید بیدقی خواهم راند / عرصه شطرنج رندان را مجال شاه نیستدر اصل توسط محمود شریعت پست شده است مشاهده پستدریاب که از روح جدا خواهی رفت
در پرده ی اسرار فنا خواهی رفتافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در ازل بست دلم با سر زلفت پیونددر اصل توسط behnam پست شده است مشاهده پستدر خانه نگنجد اسرار عشق بازی / جام می مغانه هم با مغان توان زد:d
تا ابد سر نکشد وز سر پیمان نرود
نظر
-
دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد؟در اصل توسط بوف کور پست شده است مشاهده پستدر ازل بست دلم با سر زلفت پیوند
تا ابد سر نکشد وز سر پیمان نرود
جز غم که هزار آفرین بر غم باد. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
درین خیال به سر شد زمان عمر و هنوز / بلای زلف درازت به سر نمی آیددر اصل توسط بوف کور پست شده است مشاهده پستدر ازل بست دلم با سر زلفت پیوند
تا ابد سر نکشد وز سر پیمان نرودافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
دل چو پرگار به هر سو ورانی می کرددر اصل توسط محمود شریعت پست شده است مشاهده پستدیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد؟
جز غم که هزار آفرین بر غم باد
وندر ان دایره سرگشته پا بر جا بود
نظر
-
دل من در هوس روی تو ای مونس جاندر اصل توسط behnam پست شده است مشاهده پستدرین خیال به سر شد زمان عمر و هنوز / بلای زلف درازت به سر نمی آید
خاک راهیست که در دست نسیم افتادست
نظر
-
دارد تمام عشق من از دست می روددر اصل توسط بوف کور پست شده است مشاهده پستدل چو پرگار به هر سو ورانی می کرد
وندر ان دایره سرگشته پا بر جا بود
انگیزه های زیستن از دست می رود. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
تا لشکر غمت نکند ملک دل خراب / جان عزیز خود به نوا می فرستمتدر اصل توسط بوف کور پست شده است مشاهده پستدل من در هوس روی تو ای مونس جان
خاک راهیست که در دست نسیم افتادستافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
دل و دینم بشد و دلبر به ملامت برخاستدر اصل توسط محمود شریعت پست شده است مشاهده پستدارد تمام عشق من از دست می رود
انگیزه های زیستن از دست می رود
گفت با منشین کز تو سلامت بر خاست
نظر
-
تاب بنفشه می دهد طره مشک سای تودر اصل توسط behnam پست شده است مشاهده پستتا لشکر غمت نکند ملک دل خراب / جان عزیز خود به نوا می فرستمت
پرده غنچه می درد خنده دلگشای توآخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ ۱۳۹۰/۱۰/۰۴، ۱۰:۴۸.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
تو پنداری که بد گو رفت و جان برددر اصل توسط behnam پست شده است مشاهده پستتا لشکر غمت نکند ملک دل خراب / جان عزیز خود به نوا می فرستمت
حسابش با کرام الکاتبین است
نظر
-
معنی مصرع دوم نمیفهمم! میدونید چیه؟در اصل توسط بوف کور پست شده است مشاهده پستدل و دینم بشد و دلبر به ملامت برخاست
گفت با منشین کز تو سلامت بر خاست
تا بوده چشم عاشق در راه یار بوده
بی آنکه وعده باشد در انتظار بوده. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
دیگه واقعا سوختیددر اصل توسط محمود شریعت پست شده است مشاهده پستاب بنفشه می دهد طره مشک سای تو
پرده غنچه می درد خنده دلگشای تو
نظر

نظر