اخبار گروه خودرو
Collapse
X
-
-
پاسخ : اخبار گروه خودرو
داریم به لحظات ملکوتی صف خرید شدن خشرق نزدیک میشیم
500 هزار تا حقوقی خرید کرده قبلا عرض کرده بودم که تو این سهم دعوا هست بین سهامدارای عمدهآخرین ویرایش توسط شانس؛ 2014/08/16, 09:44.[B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط شانس پست شده است View Postداریم به لحظات ملکوتی صف خرید شدن خشرق نزدیک میشیم
500 هزار تا حقوقی خرید کرده قبلا عرض کرده بودم که تو این سهم دعوا هست بین سهامدارای عمده
خودرو-2
خشرق با خرید یک ملیون سهم توسط حقوقی صف خرید شد و الن هم 400 هزارتا صف خرید
حق تقدم هم در استانه صف خرید
اگر ایمان نیاوردید تا جزو بگم بنویسید /.:biggrinsmiley.:/[B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]
نظر
-
رييس شوراي رقابت عنوان کرد:
رفع کامل ابهام در قيمت گذاري خودرو/ديگر پيگيري نكنيد
با توجه به ابهامات موجود در خصوص قيمت گذاري خودرو و مخالفت هاي ايجاد شده در زمينه افزايش قيمت اين محصول به پيگيري در اين خصوص پرداختيم.
با توجه به ابهامات موجود در خصوص قيمت گذاري خودرو و مخالفت هاي ايجاد شده در زمينه افزايش قيمت اين محصول به پيگيري در اين خصوص پرداختيم.
در همين راستا، شيوا، رييس شوراي رقابت در گفتگو با خبرنگار بورس نيوز اظهار کرد: در حال حاضر هيچ کشمكشي در خصوص قيمت گذاري خودرو وجود ندارد. بطوريكه شوراي رقابت که وظيفه نرخ گذاري خودرو را دارد، اين نرخ را تعيين کرده است. بنابراين با توجه به نرخ هاي تعيين شده توسط شوراي رقابت هيچگونه ابهامي در اين خصوص وجود ندارد و من از اصحاب رسانه تقاضا دارم ديگر پيگير قيمت خودرو نباشند و صنعت ديگري را براي خبرسازي انتخاب کنند.[B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]
نظر
-
نمیدونم چه گیری هس دادن به ای نرخ خودرو...برن گیر بدن به نرخ وسایل ضروری مردم مثل گوشت پنیر ماست تخم مرغ و....دیگه واقعا شورشودراوردن....مجلسو باید عین دوره محمد علی شاه بخدا ببندن به توپ تا انقد دخالت تو همه چی نکنن....بورس همین مجلسیا نابود کردن رفتیا غنی....
نظر
-
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمدرضا نجفیمنش در مصاحبه با سی ان ان در پاسخ به این اینکه چه واکنشی در برابر به نتیجه نرسیدن مذاکرات هستهای در مهلت مقرر داشته است اظهار کرد: طبیعی است که مذاکرات زمان خواهد برد و ما از ادامه آن خوشحال هستیم. با اینهمه وی در برابر این پرسش که آیا اقتصاد ایران بدون برداشته شدن تحریمها بهبود نخواهد یافت، خاطرنشان کرد در شرایط تحریم نیز کشور تلاش کرد راهی را به سوی بهبود پیدا کند اما علاقمند به همکاری با جامعه بین المللی است از این رو تحریمها مانعی است که باید برداشته شود .
عضو هیات مدیره قطعهسازان در ادامه این مصاحبه به وضعیت اقتصادی ایران در سه ماه اول سال 93 اشاره کرد که تجارت بین المللی آن از 18.5 میلیارد دلار به 24.5 میلیارد دلار افزایش یافت .
به گفته وی، امید میرود پس از برداشته شدن تحریمها رشد اقتصادی کشور به شش درصد برسد و بخش صنعتی حداقل 10 درصد رشد داشته باشد .
محمدرضا نجفیمنش در این گفت و گو تحریمهای بانکی را یکی از موانع بر سر راه فعالیت اقتصادی عنوان و اظهار کرد با وجود اینکه ما راهی را برای دور زدن آن یافتهایم اما بهترین راه رفتن از طریق راه معمولی است که هزینههای آن بسیار کمتر و معمولیتر است .
ﺩﺑﻴﺮ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﺳﺎﺯﻧﺪﮔﺎﻥ ﻗﻄﻌﺎﺕ ﻭ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪﻫﺎﻱ ﺧﻮﺩﺭﻭ همچنین با اشاره به سفر هیاتهای تجاری متعدد از سراسر کشورهای جهان از زمان توافق مقدماتی هستهای میان ایران و غرب، نسبت به امضای توافق جامع ابراز خوشبینی کرد زیرا به گفته وی، مردم ایران صلح طلب بوده و ایران کشور توانمندی است که چهار میلیون دانشجو و منابع طبیعی فراوانی دارد و آماده همکاری با جهان است .
محمدرضا نجفی منش در پایان این مصاحبه اظهار کرد این همکاری یک بازی برد-برد خواهد بود.
نظر
-
گره قیمت گذاری خودرو کورتر شد!
با اظهارات جدید رییس شورای رقابت و وزیر صنعت، معدن و تجارت مبنی بر عدم تغییر قیمت های اعلامی برای خودروهای داخلی، گره قیمت گذاری خودرو در کشور کورتر شده است.
به گزارش ایسنا، برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی که به قیمت های جدید اعلامی از سوی شورای رقابت معترض بودند، پیش از این از تعیین قیمت جدید خودروها تا 22 مرداد ماه خبر داده بودند، اما تاکنون این اتفاق نیفتاده است.
نکته قابل توجه در این زمینه این است که درست در زمانی که نمایندگان وعده داده بودند قیمت جدید خودروهای داخلی را اعلام کنند، رییس شورای رقابت و وزیر صنعت، معدن و تجارت در یک همایش اقتصادی سخنان جدیدی را درباره قیمت گذاری خودروها بیان کردند که کاملا بر خلاف نظرات اعلامی از سوی این نمایندگان مجلس بود.
در این زمینه ˈرضا شیواˈ - رییس شورای رقابت - با بیان این که نمایندگان مجلس اسناد و اطلاعات خود در رابطه با قیمت جدید خودروهای داخلی را به ما ارائه نکرده اند، خاطرنشان کرد: قیمت های اعلامی برای خودروهای داخلی معتبر است و تغییر نخواهد کرد.
همچنین ˈمحمدرضا نعمت زادهˈ - وزیر صنعت، معدن و تجارت - نیز با بیان اینکه با کاهش قیمت خودرو مخالفیم، اظهار کرد: از نظر ما میزان افزایش قیمت خودروها ناچیز بوده و دلیلی برای کاهش قیمت این محصول وجود ندارد.
در این شرایط با اظهارات جدید رییس شورای رقابت به نظر می رسد که گره قیمت گذاری خودروهای داخلی کورتر شده است به گونه ای که مشخص نیست با توجه به تضاد بین سخنان برخی نمایندگان مجلس و رییس شورای رقابت و وزیر صنعت، معدن و تجارت، سرنوشت قیمت گذاری خودروهای داخلی چه خواهد شد.
این در حالیست که خودروسازان محصولاتشان را به نرخ مصوب شورای رقابت می فروشند و اعلام کرده اند که تابع نظرات اعلامی شورای رقابت درباره قیمت خودروهای داخلی خواهند بود.
از آن سو نیز برخی از مصرف کنندگان به امید تحقق وعده برخی نمایندگان مجلس مبنی بر کاهش قیمت ها، از خرید خودروی مورد نیاز خود خودداری می کنند تا با تعیین تکلیف قیمت ها با خیال راحت نسبت به خرید اقدام کنند.
در این شرایط طولانی شدن ابهامات درباره قیمت خودروهای داخلی اعتراض نمایشگاه داران اتومبیل را نیز به دنبال داشته که از رکود بازار و کاهش معاملات خودرو ناراضی هستند.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
شورای رقابت: پرونده «قیمت خودرو» بسته شده است
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
کد فروشنده امروز تو حق تقدم خشرق کد ف.ل بود که اتفاقا با کارگذاری ما کار میکردبا فشار شدیدی کارگذاری مجبور به فروش بود
قرار بود اول من حق تقدم ایشون رو بلوکی بخرم که به دلایلی کارگذار مانع شد
انصافا بازار خوب این تعداد رو بلعید
فردا اگر کارگذار اذیت نکنهخودم حق تقدم رو صف میکنم
در ضمن امیدوارم از صف خرید امروزسهم هم لذت برده باشید[B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط شانس پست شده است View Postکد فروشنده امروز تو حق تقدم خشرق کد ف.ل بود که اتفاقا با کارگذاری ما کار میکردبا فشار شدیدی کارگذاری مجبور به فروش بود
قرار بود اول من حق تقدم ایشون رو بلوکی بخرم که به دلایلی کارگذار مانع شد
انصافا بازار خوب این تعداد رو بلعید
فردا اگر کارگذار اذیت نکنهخودم حق تقدم رو صف میکنم
در ضمن امیدوارم از صف خرید امروزسهم هم لذت برده باشید
اول املاشو یاد بگیر بعد برو سراغ خرید بلوکی!!/:.yead.:/انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !
نظر
-
در اصل توسط نجاT... پست شده است View Postدوست من شما که کارگزاری داری حداقل باید بدونی کارگزاری رو با ذ نمینویسن
اول املاشو یاد بگیر بعد برو سراغ خرید بلوکی!!/:.yead.:/
منظورم کارگزاری و شعبه ای که من توش معامله میکنم بود
از شما و سایر خوانندگان بابت این غلت املایی عذر میخواهم[B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]
نظر
-
معاون کل نهاد ریاستجمهوری:
خودروسازی بهعنوان صنعت پیشرو در کشور شناخته میشود
یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۸
مرتضی بانک، معاون کل سرپرست نهاد ریاست جمهوری از سالنهای تولید سایت مرکزی گروه صنعتی ایران خودرو بازدید کرد.
به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، وی در این بازدید پس از شنیدن گزارش معرفی و تشریح عملکرد این گروه صنعتی، اظهار کرد: گروه صنعتی ایران خودرو هم وجهه بینالمللی دارد و هم بر اقتصاد کشور تاثیر غیرقابل انکاری گذاشته است.
معاون کل سرپرست نهاد ریاست جمهوری ادامه داد: فعالیتهای مدیریت حاکم بر این بنگاه صنعتی، سمت و سوی برنامهای داشته و آنگونه که آمار و ارقام نشان میدهد، دستاوردهای ارزشمند و هدف گذاریهای قابل قبولی انجام شده است؛ امیدوارم این روند رو به رشد با سرعت بیشتری ادامه پیدا کند.
وی اظهار کرد: آن چه امروز شاهد آن بودیم نشان میدهد همچنان صنعت خودرو جزو بخشهای قابل توجه در اقتصاد کشور است و حمایت از این صنعت در اقتصاد بسیار تاثیر گذار است.
بانک تنوع محصولات را عامل مهمی در فروش دانست و افزود: تنوع محصولات تولیدی و پشتیبانی خدمات فنی و قیمت شروط اصلی تقویت صادرات نیز هست و گروه صنعتی ایران خودرو به درستی تمرکز خود را روی تحقق این امور قرار داده است.
معاون کل نهاد ریاست جمهوری سیاستهای اعمال شده توسط گروه صنعتی ایران خودرو در ماههای اخیر را مطلوب و عامل اصلی خروج این شرکت از بحران توصیف کرد و افزود: تنوع در محصولات تولیدی، هدف گذاریهای صادراتی و کاهش چشمگیر معوقات، چشم انداز روشنی از عملکرد این گروه را ترسیم کرده است به شکلی که میتوان امیدوار بود خودروسازی در آیندهای نزدیک یک بار دیگر به عنوان یک صنعت پیشرو در کشور شناخته شود.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو نیز پس از این بازدید، ضمن تشریح عملکرد و شرایط فعلی و هدف گذاریهای گروه صنعتی ایران خودرو اظهار کرد: دستاوردهای کسب شده در ماههای اخیر حاصل تلاش جمعی از مدیران است که از جنس صنعت خودرو بودهاند.
هاشم یکهزارع افزود: در کنار تمام موفقیتهایی که حاصل شده، با برنامهریزی دقیق و تمرکز بر اجرای جزءجزء این برنامهها در سال جاری موفق به کاهش 100 میلیارد تومانی هزینهها در گروه صنعتی ایران خودرو شدهایم.
مرتضی بانک، معاون کل سرپرست نهاد ریاست جمهوری به همراه تنی چند از مدیران این نهاد، ضمن حضور در کارخانه مرکزی گروه صنعتی ایران خودرو از سالنهای پرس 3، بدنه سازی 5، مونتاژ 4 و مرکز طراحی و توسعه محصول و پلاتفرم این شرکت بازدید کردند.
انتهای پیامكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، وی در این بازدید پس از شنیدن گزارش معرفی و تشریح عملکرد این گروه صنعتی، اظهار کرد: گروه صنعتی ایران خودرو هم وجهه بینالمللی دارد و هم بر اقتصاد کشور تاثیر غیرقابل انکاری گذاشته است .
معاون کل سرپرست نهاد ریاست جمهوری ادامه داد: فعالیتهای مدیریت حاکم بر این بنگاه صنعتی، سمت و سوی برنامهای داشته و آنگونه که آمار و ارقام نشان میدهد، دستاوردهای ارزشمند و هدف گذاریهای قابل قبولی انجام شده است؛ امیدوارم این روند رو به رشد با سرعت بیشتری ادامه پیدا کند .
وی اظهار کرد: آن چه امروز شاهد آن بودیم نشان میدهد همچنان صنعت خودرو جزو بخشهای قابل توجه در اقتصاد کشور است و حمایت از این صنعت در اقتصاد بسیار تاثیر گذار است .
بانک تنوع محصولات را عامل مهمی در فروش دانست و افزود: تنوع محصولات تولیدی و پشتیبانی خدمات فنی و قیمت شروط اصلی تقویت صادرات نیز هست و گروه صنعتی ایران خودرو به درستی تمرکز خود را روی تحقق این امور قرار داده است .
معاون کل نهاد ریاست جمهوری سیاستهای اعمال شده توسط گروه صنعتی ایران خودرو در ماههای اخیر را مطلوب و عامل اصلی خروج این شرکت از بحران توصیف کرد و افزود: تنوع در محصولات تولیدی، هدف گذاریهای صادراتی و کاهش چشمگیر معوقات، چشم انداز روشنی از عملکرد این گروه را ترسیم کرده است به شکلی که میتوان امیدوار بود خودروسازی در آیندهای نزدیک یک بار دیگر به عنوان یک صنعت پیشرو در کشور شناخته شود .
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو نیز پس از این بازدید، ضمن تشریح عملکرد و شرایط فعلی و هدف گذاریهای گروه صنعتی ایران خودرو اظهار کرد: دستاوردهای کسب شده در ماههای اخیر حاصل تلاش جمعی از مدیران است که از جنس صنعت خودرو بودهاند .
هاشم یکهزارع افزود: در کنار تمام موفقیتهایی که حاصل شده، با برنامهریزی دقیق و تمرکز بر اجرای جزءجزء این برنامهها در سال جاری موفق به کاهش 100 میلیارد تومانی هزینهها در گروه صنعتی ایران خودرو شدهایم .
مرتضی بانک، معاون کل سرپرست نهاد ریاست جمهوری به همراه تنی چند از مدیران این نهاد، ضمن حضور در کارخانه مرکزی گروه صنعتی ایران خودرو از سالنهای پرس 3، بدنه سازی 5، مونتاژ 4 و مرکز طراحی و توسعه محصول و پلاتفرم این شرکت بازدید کردند.
نظر
-
نعمتزاده سهشنبه در کمیسیون صنایع حاضر میشود
یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۹
یک عضو کمیسیون صنایع مجلس گفت: روز سهشنبه وزیر صنعت، معدن و تجارت در این کمیسیون حاضر میشود.
رمضانعلی سبحانیفرد، عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در تشریح جلسه روز یکشنبه این کمیسیون گفت: موضوع قیمت خودرو و نحوه قیمتگذاری آن در جلسه امروز کمیسیون بررسی شد و قرار شد هفته آینده وزیر صنعت، معدن و تجارت برای تصمیمگیری نهایی و اعلام نتیجه قطعی در کمیسیون حاضر شود.
او خاطرنشان کرد: آن چه که مسلم است این است که اعضای کمیسیون بر کاهش قیمت خودرو و تغییر شرایط قیمتگذاری تاکید دارند و روز سهشنبه این موضوع را با وزیر در میان خواهد گذاشت.
نماینده سبزوار در مجلس در پایان اظهار کرد: بررسی وضعیت شبکه ملی اطلاعات دستور دیگر کمیسیون در جلسه امروز بود که با حضور دکتر جهانگرد، رییس سازمان فنآوری اطلاعات وزارت ارتباطات و فنآوری اطلاعات مورد بررسی قرار گرفت و وی توضیحاتی را در مورد این طرح ملی ارائه کرد.كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
نظر