<*تالار بورس قم*>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • polan
    عضو عادی
    • May 2013
    • 47

سلام آقا محمد رضا
    راستش من تازه وارد بورس شدم و از مطالب شما و بقیه اساتید خیلی استفاده میکنم
    میخواستم نظرتونو راجع به ورود به فباهنر در این قیمتا بدونم.
    با تشکر

نظر

• محمد 66
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 2938

لابسا :
      سقف کانال را به سمت بالا شکسته است .

نظر

• محمد 66
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2938

خگستر :
        سه مقاومت 1540 و 1720 و 1900 بر سر راه سهم وجود دارد .

نظر

• homework
          عضو فعال
          • May 2012
          • 747

جناب آقا محمد رضا دلمون برات تنگ شده ... همشهری
          نیستیااااااااااا
          دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• علیرضا1
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 853

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
            خواهش میکنم،انجام وظیفه بود...

شمالطف میکنی،دشمنت شرمنده باشه اقا...:x

به لطف داشتن دوستان خوبی مثل شما و جواد آریو ی عزیز قبل از بسته شدن به مقدار کافی خرید انجام شد...;)

به نظر شما تارگت بلند مدتی فولای تا کجا میتونه باشه؟!

اینم نمودار حفاری که قولش رو داده بودم:

با توجه به جو احتمالی بازار میشه تصور کرد که فردا سهم مثبت باشه(هرچند اخرین کندل منفیه)،ام اگه بخوام صرفا تکنیکالی به موضوع نگاه کنم،سهم حمایت معتبری در محدوده ی 370 تومن داره،مقاومت ها هم به ترتیب413،423، و اگه بخواد بدون استراحت رشد کنه (با همین شیب ادامه بده) مقاومت جدی حوالی 440 تومن خواهد بود...
            سلام اقا محمد عزيز،فولاي ميتونه اعدادي در حدود ٥٠٠رو توي بازده ميان مدت ببينه،فولاي داره فاذر ميفروشه،از محل فروش فاذر شايد ارقامي در حدود ١٢تومان. بياره روي سودش،،بابت حفاري ممنون،
            "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

در اصل توسط polan پست شده است View Post
              سلام آقا محمد رضا
              راستش من تازه وارد بورس شدم و از مطالب شما و بقیه اساتید خیلی استفاده میکنم
              میخواستم نظرتونو راجع به ورود به فباهنر در این قیمتا بدونم.
              با تشکر
              سلام دوست خوبم،از اینکه پستتون رو اینقدر دیر دیدم متاسفم،امیدوارم دفعات بعدی بتونم کمکی بکنم...;)
              در اصل توسط homework پست شده است View Post
              جناب آقا محمد رضا دلمون برات تنگ شده ... همشهری
              نیستیااااااااااا
              سلام عزیز،هستم در کنار دوستان،فقط بنا به پاره ای مسائل سعی میکنم کمتر بنویسم...:D

نگرانی اینکه نوسته هام ممکنه باعث ضرر کسی بشه بدجوری تو وجودم رخنه کرده...

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
              سلام اقا محمد عزيز،فولاي ميتونه اعدادي در حدود ٥٠٠رو توي بازده ميان مدت ببينه،فولاي داره فاذر ميفروشه،از محل فروش فاذر شايد ارقامي در حدود ١٢تومان. بياره روي سودش،،بابت حفاري ممنون،
              حفاری قابل شما رو نداشت اصلا،فقط نمیدونم چرا الان خودم نمیتونم نمودارش رو ببینم تو سایت!!!شما نمودار رو دیدی؟!:D

پس با این تفاسیر سهامداری با فولای نباید گزینه ی بدی باشه... ممنون از لطفت :x
              تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

فسرب:

سیگنال خرید،در صورت عبور از 230 تومن با هدف 300 تومن...مقاومت در راه:250 تومن...

دوستان خوبم،بنیادی بررسی نداشتم،حتما خودتون هم بررسی کنید...;)
                تمام سال من بی تو...

نظر

• مندی
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 522

ملا مراد خوبی؟;)
                  نبودی ...گفتم نکنه به خاطر اون پیام خصوصی که واست فرستادم ناراحت شدی ...:D
                  مراد بنظرم نمودارات خیلی شلوغه ...من از نمودار شلوغ خوشم نمیاد ..بنظرم اون نمودار تو واسه انجام معامله است که طرف میخاد آنی معامله کنه ....بهتره که نمودار خلوت باشه ...بیینده راحت تر بتونه با نمودار سهم کنار بیاد و در حقیقت تحلیل واسش لذت بخش باشه وگیج کننده نباشه ...تحلیل تکنیکال هر چی خلوت تر باشه راحت تر میشه باهاش انس گرفت ...

بیشتر مطلب بزار ...نگران نباش ...سهامدار خودش باید متوجه باشه که نه تکنیکال نه بنیادی وحی منزل نیس ...درکنار این تحلیلها تجربه هم باید چاشنی کار بشه که کم کم خود سهامدارا به مرور زمان با سود و زیانی که میکنن بهش میرسن ....
                  ایشاله همگی موفق باشین ....این نمودار فسرب از من ..برو حالشو ببر ..پول این تحلیلو به کارتم واریز کن ..دبه درنیاری ملا مراد:D

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

در اصل توسط مندی پست شده است View Post
                    ملا مراد خوبی؟;)
                    نبودی ...گفتم نکنه به خاطر اون پیام خصوصی که واست فرستادم ناراحت شدی ...:D
                    مراد بنظرم نمودارات خیلی شلوغه ...من از نمودار شلوغ خوشم نمیاد ..بنظرم اون نمودار تو واسه انجام معامله است که طرف میخاد آنی معامله کنه ....بهتره که نمودار خلوت باشه ...بیینده راحت تر بتونه با نمودار سهم کنار بیاد و در حقیقت تحلیل واسش لذت بخش باشه وگیج کننده نباشه ...تحلیل تکنیکال هر چی خلوت تر باشه راحت تر میشه باهاش انس گرفت ...

بیشتر مطلب بزار ...نگران نباش ...سهامدار خودش باید متوجه باشه که نه تکنیکال نه بنیادی وحی منزل نیس ...درکنار این تحلیلها تجربه هم باید چاشنی کار بشه که کم کم خود سهامدارا به مرور زمان با سود و زیانی که میکنن بهش میرسن ....
                    ایشاله همگی موفق باشین ....این نمودار فسرب از من ..برو حالشو ببر ..پول این تحلیلو به کارتم واریز کن ..دبه درنیاری ملا مراد:D

چطوری مندی،حق با توئه،همش سعی میکنم نمودار خلوت بشه اما نمیدونم چرا نمیشه!!!!

از قوت قلبت ممنون...:x

مقاومت فسرب به نظرت چنده؟راستش با یه دوست عزیز چند وقت قبل تر صحبت فسرب بود،اونموقع تو خصوصی به ایشون هم گفتم 230 برای فسرب خیلی مهمه،الان هم به نظرم هنوز همون وضعیت رو داره...با این تفاوت که الان شانس عبورش به نظرم بیشتره...

نظر تو چیه؟

حرف پول باهام نزن که الان اعصابم بدجوری کشمشیه!!!کل پولی که دارم الان 2 هزار تومنه!!!موندم تا شنبه چه جوری سر کنم!!!اصلا حواسم نبود این چند روز تعطیله و هیچیی پول تو حسابم نیست!!!!:(
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• مندی
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 522

بنظرم میرسه اون خط صورتی کف سهم باشه ...اگه احیاناً بخاد از اون پایین تر بیاد قطعاً خط زرد رنگ پایینی چنگال آخرین کف اون خاهد بود ینی حول و حوش 210تا 214

در کوتاه مدت خط زرد وسط چنگال مقاومتشه که بنظرم داره نیرو جمع میکنه اونو بشکونه .. بالای اون خط وسط تثبیت بشه میره واسه خط آبی وبعدش خط زرد بالای چنگال که میشه بین 260 تا 280
                      در کل سهم روندش صعودیه ..با سهامداری گین خوبی رو میده ایشالهL-)

شماره کارتتو تو خصوصی واسم بفرست واست یه پولی واریز کنم 0:-)شماره کارت ملت بفرست B-)یه ماهه (بین 50 تا 100 تومن میریزم بستگی داره حالم چطور باشه اگه درحال رقصیدن باشم 100 فول واست میریزم :D

راستی یادم رفت بگم .. یه آهنگ قشنگ گذاشتم تاپیک مهربان برو دانلودش کن...شاد میشی ..شایدم شروع کردی به رقصیدن(اووووووووووووووووع):D
                      آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/06/06, 19:34.
                      دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

در اصل توسط مندی پست شده است View Post
                        بنظرم میرسه اون خط صورتی کف سهم باشه ...اگه احیاناً بخاد از اون پایین تر بیاد قطعاً خط زرد رنگ پایینی چنگال آخرین کف اون خاهد بود ینی حول و حوش 210تا 214

در کوتاه مدت خط زرد وسط چنگال مقاومتشه که بنظرم داره نیرو جمع میکنه اونو بشکونه .. بالای اون خط وسط تثبیت بشه میره واسه خط آبی وبعدش خط زرد بالای چنگال که میشه بین 260 تا 280
                        در کل سهم روندش صعودیه ..با سهامداری گین خوبی رو میده ایشالهL-)

شماره کارتتو تو خصوصی واسم بفرست واست یه پولی واریز کنم 0:-)شماره کارت ملت بفرست B-)یه ماهه (بین 50 تا 100 تومن میریزم بستگی داره حالم چطور باشه اگه درحال رقصیدن باشم 100 فول واست میریزم :D
                        کف بودنش که سهم کفه،بیشتر بحثم رو زمان استارتش بود.... ;)

چه دست و دلباز شدی مندی جون!:))
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• haselipoor
                          عضو عادی
                          • Aug 2012
                          • 109

سلام دوستان
                          فولاژبا اینکه دیتای بلند مدتی نداره ولی نشون داد بازی تکنیکالو خوب بلده ....

به میدلاین چنگال واکنش نشان داد رفت بالا به مقاومت 537 واکش نشان دادوالانم متعادل شده ولی درصورت صعود مقاومت 583 بعدم سقف قبلی 674 ودرصورت ادامه تارگت 700 رو در پیش میگیره...
                          وضعیت مکدی واراس ای هم که بد نیست....
                          موفق باشید
                          آخرین ویرایش توسط haselipoor؛ 2013/06/06, 23:10.

نظر

• علیرضا1
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 853

محمد جان سلام،نمودارچند تا سهم رو ميخواستم يه نگاهي بهش بندازي
                            پرديس،لسرماو كرازي
                            البته ممنون بابت زحمتي مه ميكشي،ارادت
                            راستي محمد جان دوشنبه كسعدي رو با كهمدا عوض كردم،به نظرت كار درستي كردم يا نه؟يه نگاه هم به كهمدا ،شرمنده
                            "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                              محمد جان سلام،نمودارچند تا سهم رو ميخواستم يه نگاهي بهش بندازي
                              پرديس،لسرماو كرازي
                              البته ممنون بابت زحمتي مه ميكشي،ارادت
                              راستي محمد جان دوشنبه كسعدي رو با كهمدا عوض كردم،به نظرت كار درستي كردم يا نه؟يه نگاه هم به كهمدا ،شرمنده
                              سلام و درود
                              علیرضا جان این کرازی خبری توش هست؟!!!کلا نمودارش خیلی کوتاهه،ظاهرا سهم کم معامله ای بوده در گذشته اما خب حجم این دو روز اخیرش واقعا چشمک میزنه،ضمن اینکه اندیماتور هاش هم سیگنال ورود دادن چند روزیه،در صورت عبور از سقف قبلی در 150 تومن(که به نظرم میتونه عبور کنه) مقاومت 167 تومنی رو در پیش خواهد داشت...(شرمنده اما با توجه به دیتایی که ازش دارم بیشتر از این نمیشه نظری داد)

در مورد پردیس و لسرما هم این نمودارهاشون از نظر منه:

همونطور که توی نمودار پیداس،پردیس مقاومت 147 تومن(حدودا) رو در پیش داره و در صورت عبور(که به نظرم میتونه عبور کنه) میره برای مقاومت اصلیش در بازه ی 160-165 تومن...

وضعیت اندیکاتورهاش مناسبه و به نظرم تا 160-165 رو مشکلی نداشته باشه،اونجا اما باید دوباره بررسی بشه...

لسرما هم پیروی تحلیل قبلی اگه خاطرتون باشه که گفتم یا باید زود بیاد بالای 170 و یا ناگزیر به سقوط میشه،خوشبختانه تونست بیاد بالای 170 تومن بعد از یکی دو روز و بعد از اون هم از مقاومت 186 عبور کرد و حالا باید حرکت کنه به سمت مقاومت 210 تا 217 تومن...این یکی هم به نظرم با توجه به وضعیت اندیکاتورهاش باید تا 210 حداقل رشد کنه فعلا و اونجا دوباره باید بررسی بشه...

در مورد خرید کهمدا که به نظرم خرید هوشمندانه و به موقعی بوده اما فروش کسعدی رو واقعا نمیدونم چی بگم راجع بهش!از طرفی روند صعود محکمی رو شروع کرده و از طرفی هم شما تا اونجا که میدونم تو سود خوبی بودید!پس واقعا نمیشه نظری داد...

اگه ابهامی بود درخدمتم
                              همیشه موفق و پر سود باشی دوست خوبم.یاحق:x
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

به به به،جناب مهندس منور فرمودید کلبه درویشان رو ;)

اینم فولاژ از نظر من:

به نظرم سهم تو یه کانال نزولی کوتاه مدتی داره نوسان میکنه،حمایت پیش رو 480 تومنه که در صورت شکست میتونه تا حوالی 420 تومن هم اصلاح داشته باشه(گزینه ای که تو ذهن من پر رنگ تره،مگر اینکه سهم بتونه خودش رو به بالای خط روند نزولی،خط زرد رنگ،برسونه)...

اگه سهم بخواد از همین جاها برگرده و رشد کنه به نظرم بیشترین مشکلش باید تو محدوده ی 435 تا 455 تومن باشه(بسته به اینکه کی به خط زرد رنگ برسه...)...

مهندس جان،من که حضورا خیلی وقته توفیق زیارتتون رو نداشتم اما اینجا بیشتر به ما سر بزن،خوشحال میشیم...:x

در اصل توسط haselipoor پست شده است View Post
                                سلام دوستان
                                فولاژبا اینکه دیتای بلند مدتی نداره ولی نشون داد بازی تکنیکالو خوب بلده ....

به میدلاین چنگال واکنش نشان داد رفت بالا به مقاومت 537 واکش نشان دادوالانم متعادل شده ولی درصورت صعود مقاومت 583 بعدم سقف قبلی 674 ودرصورت ادامه تارگت 700 رو در پیش میگیره...
                                وضعیت مکدی واراس ای هم که بد نیست....
                                موفق باشید
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X