orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    من کاری به برگشت سهم ندارم بالاخره دیر یا زود سهم های با بنیادی خوب برمیگردند.حرف من سیو سود و یا خرید در پایینترین قیمت می باشد،وقتی میشه در قیمت پایین خرید چرا بالاتر بخریم؟
    سجاد جان اصول خرید من ..خرید سهم ها در کف قیمتی هست .. و خرید سهام بنیادی .... تا حالا بیش از 80 درصد معاملات من خدا رو شکر با سود بوده ...
    و از 10 تا 20 درصد معاملات با ضرر ...اکثرا به خاطر وضعیت سیستماتیک ضرر شناسایی کردم ... وضعیت سیستماتیک که کلیت بازار رو در بر گرفته و منو مجبور کرده که سهمو بفروشم ...

پیش بینی قله ها و کف ها کاری سختیه .. اینکه یک معامله گر بتونه دقیقا در این نقاط کار کنه به سختی رخ میده ...

اما حداقل میتونیم برنامه ای در دامنه یا کرانه پایین ( قیمتی ) برخی سهم های بنیادی از خودمون داشته باشیم .. سهم بنیادی مثل( وسپه ..فولاد .. فملی .. تاپیکو ... ثغرب .. ثشرق ... شرانل ... پردیس )

رفتار و داشتن برنامه در این دامنه پایین با ریسک کم و سود مناسب همراه هست ... حتی اگه نتونیم دقیقا سقف ها و کف ها رو تشخیص بدیم
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• وقت شناس
      عضو عادی
      • Dec 2012
      • 160

چه بازاری خونینی.
      حالا خوشبینان به بازار چی دارند بگویند؟
      وسپه هم رفت برای زیر 200تومن.از دو هفته پیش پست های در مورد ریزش این سهم میزدیم ولی نهایتا مسخره میشدیم ولی عیبی نداره حالا مشخص میشه کی به کی باید بخنده.
      فولای هم همینطور.خود منم فولای رو درست تو اون اوج میخواستم بفروشم خدا شاهده ،متاسفانه بعضی از دوستان چنان تبلیغاتی تو تایپک راه انداخته بودند که گفتم حالا بذار یکی دو روز صبر کنیم ،علیرغم اینکه 99درصد مطمئن بودم که میریزه ولی بعدا با اینکه در سود نزدیک 20درصد بودم در پایین فروختم و نهایتها با چند درصد سود ناقابل خارج شدم.
      در مورد شپدیس و بترانس هم دیروز اخطار دادیم.همینطور روز های قبل در مورد کگاز و فولاژ و سایر سهام
      سلام
      ریزش تا 58000 واحد منطقی هست...زیر اون بره برای بازار بد میشه...در ضمن این که دیشب اعلام خوشبینی کنی یا اینکه امروز اعلام بدبینی کنی فرق زیادی با هم نداره چون قاعدتا تو این بازار کار خاصی از دست کسی بر نمیاد...
      مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

حالا شما فکر کن فرقی با هم نداره از نظر من خیلی فرق داره ، کسیکه دیروز گفته من خوشبینم بازار به حمایت های خوبی رسیده یعنی برادر من روند رو نتونسته بدرستی تشخیص بده.
        هر چند ما به گرد پای بعضی ها نمیرسیم!
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• erfanslash
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 762

تبریک دوستان کاغذ پارس به فروش رفت

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

جالبه یه 10-15تایی سهم صف خرید هستند که بغیر از حکشتی همگی صف های خرید کمتر از یک میلیون هست!
            .
            .
            .
            .
            .
            در اصل توسط erfanslash پست شده است View Post
            تبریک دوستان کاغذ پارس به فروش رفت
            یاشا ،دست شما درد نکنه که یه خبر خوب دادید مرسی برادر
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• hector
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 1764

درود
              سجاد جان تکنیکال مهمه و شما از تحلیل گران برجسته هستید
              لیکن من فکر میکنم این منفی بازار بیشتر به خاطر حوادث سوریه است و باید با دید روان شناسی به آن نگاه کرد
              بعید به نظر میرسه تکنیکال همه سهم ها آنقدر افتضاح باشه که همه صف فروش شوند:-/
              آخرین ویرایش توسط hector؛ 2013/09/04, 10:42.

نظر

• وقت شناس
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 160

حالا شما فکر کن فرقی با هم نداره از نظر من خیلی فرق داره ، کسیکه دیروز گفته من خوشبینم بازار به حمایت های خوبی رسیده یعنی برادر من روند رو نتونسته بدرستی تشخیص بده.
                هر چند ما به گرد پای بعضی ها نمیرسیم!
                ببینید به یه نکته ای باید توجه داشته باشید که وقتی یه بنده خدایی میگه به حمایت مهمی می رسیم یعنی اگه این حمایت ها از دست بره الفاتحه...وقتی 58000 از دست بره و شاخص بخواد تا 54000 اصلاح کنه یعنی واویلا...بذارید تو برخی سهام بفروشند ببینم تا کجا میخوان بفروشن...تو خیلی سهام در ناحیه فروش هیجانی هستیم...فروشندگان برخی سهام باید سکته کنند بمیرند بورس از دستشون راحت بشه!
                مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                  ذرود
                  لیکن من فکر میکنم این منفی بازار بیشتر به خاطر حوادث سوریه است و باید با دید روان شناسی به آن نگاه کرد

این صف های فروش که با قضیه جنگ سوریه مرتبطه.

در واقع میشه اینطوری نگاه کرد که مثلا تکنیکال یه سهمی سیگنال اصلاح میده اینکه چه شکلی اصلاح کنه یا با صف فروش یا با نوسان ،این بستگی به محرک اون اصلاح خواهد داشت که با میزان ترس سهامداران ارتباط مستقیم داره.
                  اگر هم جنگی در کار نبود شما مطمئن باشید اصلاح میخورد منتها نه به این شکل صف های فروش.
                  زمانیکه من تو وبلاگم در مورد اصلاح شاخص پست زدم(اون دوستانیکه روز آخر وبلاگ من رو میخوندن میتونند بیان و شهادت بدهند)14-15روز پیش بود اون موقع اصلا از جنگ سوریه خبری نبود.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط وقت شناس پست شده است View Post
                    ببینید به یه نکته ای باید توجه داشته باشید که وقتی یه بنده خدایی میگه به حمایت مهمی می رسیم یعنی اگه این حمایت ها از دست بره الفاتحه...وقتی 58000 از دست بره و شاخص بخواد تا 54000 اصلاح کنه یعنی واویلا...بذارید تو برخی سهام بفروشند ببینم تا کجا میخوان بفروشن...تو خیلی سهام در ناحیه فروش هیجانی هستیم...فروشندگان برخی سهام باید سکته کنند بمیرند بورس از دستشون راحت بشه!
                    من میتونم ساعتها با شما در این مورد بحث کنم اخرش هم شما حرف منو قبول خواهید کرد، برای اینکه من با مدرک خواهم گفت ایشون اشتباه کرده اند ولی حوصله بحث کردن و نوشتنش رو ندارم.
                    حالا شما فکر کن اون دوستت از همه ماها سرتره.ما هم حرف شما رو تایید میکنیم.ما کوچیک همه هستیم.
                    بحث رو تموم میکنیم

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                      درود
                      دوست عزیز به نظر من در علم تکنیکال همه حوادث دیده میشد ...
                      وقتی چارتی دو هفته پیش وسپه (235) رو سر شونه سقف میزنه برای 185 تومان ... یا از سقف کانال صعودی میزنه برای کف کانال با تارگت 193 تومان ...
                      این سهم با نسبت پی به ای 2.4 با تقسیمی عالی و تعدیل سود مناسب ...

فقط یک عامل میتونه باعث این اصلاح بشه که تکنیکال زودتر نشون داده !

اون عامل میتونست کاملا سیستماتیک باشه .... و همون اتفاق هم افتاد ...

من حدود یک ماه پیش کل سهام و سبد خودمو به وسپه 220 تبدیل کردم و هر روزی که پست زدم گفت یا وسپه میشه 350 تا 400 یا کل بازار باید صف فروش بشه !

که با دیدن نمودار های تکنیکی تقریبا حدس زدم که چه اتفاقی قراره بیوفته اما سهم من اصلاح زیادی نمیکنه ... و من در مجامع سود خوبی خواهم گرفت...

در کل سهم ها به نقاط جذابی دارن میرسن که هر نوع سرمایه گذاری رو توجیه میکنه بخصوص سهم های بنیادی با نسبت پی به ای تحلیلی زیر 3
                      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

درود بر همه عزیزان بخصوص سجاد عزیز؛

در تایید صحبت جواد گرامی باید عرض کنم که همیشه یک شعار باید در ذهن سرمایه گذار باشه: "هر سهمی با هر شرایطی در یک قیمت جذاب میشه برای خرید و هر سهمی هم با هر شرایطی فروختنی خواهد شد. "

به فرض وقوع جنگ باز هم بسیاری از سهم های بنیادی کم کم راه خودشون رو جدا خواهند کرد البته بعد از گذر از هیجان فعلی
                        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• erfanslash
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 762

با اجازه سجاد جان

نظر

• احسان147
                            عضو فعال
                            • Mar 2013
                            • 937

سجاد خان پیام خصوصی رو چک میفرمایید قربان منتظریم

نظر

• eslami
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 789

در اصل توسط erfanslash پست شده است View Post
                              با اجازه سجاد جان
                              آقا عرفان کانال درست نکشیدی, نظرت کاملا به نمودار تحمیل کردی!!!

نظر

• eslami
                                عضو فعال
                                • Apr 2012
                                • 789

تکراری

نظر

در حال کار...
                                X