orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

بنظر من برنده جدال امروز بین فروشنده ها و خریدارها روز شنبه مشخص میشه
    ولی حدس میزنم فشار خرید در روز شنبه کمتر از امروز باشه ولی اینکه روز شنبه فشار فروش سنگینتر یا کمتر از امروز هست یا نه، بستگی به اتفاقات سیاسی این دو روز تعطیلی خواهد بود
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mane1659
      كاربر فعال
      • Dec 2011
      • 235

سجاد لطف می کنی یه نکاه به نمودار غشان بندازی وضعیتش چطوره ؟ ممنون میشم

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
        سجاد لطف می کنی یه نکاه به نمودار غشان بندازی وضعیتش چطوره ؟ ممنون میشم
        حین معاملات نمیتونم،دو روز تعطیلی به تمامی سوالات جواب خواهم داد.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Sushiant
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 1391

آقا سجاد لطف میکنی اگر توی تعطیلات آخر هفته فرصتی ایجاد شد نگاهی هم به شبندر بندازی ؟؟؟؟
          ممنون
          هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• کاران
            عضو عادی
            • May 2013
            • 94

درود به سجاد عزیز
            اول که حیف شد وبلاگتو تعطیل کردی
            دوم اینکه این یه واقعیته که هر کس به تکنیکال اعتقاد نداشته باشه در حقیقت خودشو از کارکرد درست و سود بهتر محروم کرده.یکی از آروزوهای من تسلط به تحلیل چارتها و الگوهاست
            خوب خدا رو شکر که دو روز تعطیلیه و میتونیم مزاحمت بشیم
            میخواستم تحلیلتو رو ستران بدونم.به نظرت اولین مقاومتش کجاست و به نظرت تو این یکی دو روز فرصت ورود میده(تجربه ای)
            آقا تخصصت ارزشمنده و به حرفای متفرقه توجه نکن
            سربلند و تندرست باشی

نظر

• فرزان
              عضو عادی
              • Aug 2013
              • 218

مقاومت های سر راه صعود شاخص کل در این دو سه روزه پیش رو
              اولین مقاومتی که فردا با اون روبرو هستیم محدوده 58370تا 58500واحد می باشد.
              پس از اون مقاومت بسیار مهم 59250 و دیگری 60580 واحد سد راه صعود قبل از رسیدن به سقف قبلی می باشند...

سلام سجاد جان
              تقریبا تو محدوده مقاومت 59250 قرار داریم فکر می کنید شاخص از این محدوده عبور میکنه ؟با توجه به خرید و فروش امروز لطفا تحلیل کنید. متشکرم .

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
                آقا سجاد لطف میکنی اگر توی تعطیلات آخر هفته فرصتی ایجاد شد نگاهی هم به شبندر بندازی ؟؟؟؟
                ممنون

درود

اغراق نیست اگر بگوییم شبندر یکی از سهم های لیدر بازار در یکسال اخیر بوده هست،پارسال که در قیمت 130تومن عرضه اولیه صورت گرفت کسی فکرش رو نمیکرد که شبندر طی یکسال اینچنین بازدهی خیره کننده ای داشته باشه البته بغیر از عده ای خاص.
                همیشه چند سوال در مورد شبندر تو ذهنم بوده که میخواستم تو فرصتی مناسب از مسئولین قیمت گذار عرضه اولیه شبندر سوال کنم.
                یکی از سوالات توی ذهنم این بود که چطور سهمی با 130تومن عرضه اولیه صورت میگیره،در حالیکه در طول فقط یکسال میتونه سود اون بتنهایی به 245تومن یعنی نزدیک دوبرابر قیمت عرضه اولیه برسه؟
                آیا قیمت گذاران عرضه اولیه نمیتوانستند برآوردی از سود شرکت در یکسال اخیر داشته باشند یا خودشان میدانستند و خود در این افتضاح بورسی نقش داشتند؟
                آیا این یک کار مافیایی نیست که دارایی های بیت المال رو به قیمت نازل بفروش می رسانند؟ که البته در این قیمت ها هم بیشتر حقوقی ها و کسانیکه از پشت پرده خبر دارند بهره مند میشوند.
                فکر میکنید اگر همین امروز شبندر برای اولین بار در بورس با چنین سودی ،عرضه اولیه صورت میگرفت آیا قیمتی کمتر از 1000تومن داشت؟
                جا داره که نهادهای قضایی وارد این قضیه بشوند و پرونده قضایی تشکیل بدهند که این قیمت عرضه اولیه از روی نادانی صورت گرفته یا یه کار سازمان یافته بورسی بوده است؟
                اخیرا اسامی مستعار زیادی رو شبندر گذاشته شده است مانند شاه بندر و شیر بندر وغیره ولی من اعتقاد دارم که مافیای بندر بیشتر برازنده این سهم باشه تا اسامی دیگر.
                از این مسایل که بگذریم و به قیمت اکنون شبندر برسیم،فعلا سهم از نظر تکنیکالی در یک کانال بین 1280تا 1160تومن گیر کرده. اخیرا صعود هایی که میکنه با اون صلابت گذشته نیست،زیاد خوش بین نیستم که تو کوتاه مدت بتونه کار خاصی بکنه ولی قطعا در زمان وارد شدن شاخص به روند صعودی شبندر یکی از لیدرهای شاخص خواهد بود.
                اگر شنبه شبندر نتونه از سقف این کانال خودش رو به بیرون بالا بکشه (که احتمال کم آودنش زیاده)اون وقت حرکت بسوی کف کانال رو شروع خواهد کرد.
                اگر این سناریو صورت بگیره احتمال اینکه این دفعه کف کانال رو بشکنه وجود داره ولی زیاد افت نخواهد کرد. تکنیکالش یه هشداری میده که ممکنه قیمت پایانی تا 1000تومن هم بیاد ولی هنوز باید این کف کانال 1160تومن و حمایت 1100تومن رو بشکنه تا اون هشدار رو جدی بگیریم.
                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/09/12, 09:29.

نظر

• alieslamian
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 95

با سلام
                  میدونم سبدم شلوغ هست اما ممنون میشم نظری بدید

وسپه-واتی-فایرا-فولای-وبصادر - وبملت-فباهنر-شکربن-سشرق-ثشرق-حتاید-حفاری-غمارگ
                  /:.happysmiley:./

با تشکر
                  [SIZE=3][COLOR=#0000cd]ما زنده برآنیم که آرام [B]نگیریم موجیم [/B]که آسودگی ما عدم ماست[/COLOR][/SIZE]

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط داروساز پست شده است View Post
                    با سلام خدمت استاد گرامی.... معاملات امروز نشون داد بازار جونی برای رشد نداشت کاملا بدیهی بود ولی بازار اگر قرار باشه تا 55000 بریزه فقط با جمع شدن صف مپنا و بانکی و خودرو ها می رسه ولی سهام بنیادی هم جای ریزش دارند؟ زاگرس 2200 میشکنه.. وسپه 195... غبشهر 3700... ممکنه بشکنند در این سطوح؟؟... نظر شما چیه؟....
                    درود بر داروساز عزیز

دوست عزیز بنظر من برای برآورد قدرت فروشنده ها و خریدارها بهترین موقعیت هفته اینده خواهد بود.هفته اینده با توجه به عرضه های صورت گرفته در روز چهارشنبه و نزدیکی به زمان تسویه اعتباریها شاید بشه یه تخمین دقیقی از قدرت فروشنده ها بدست اورد.

نظر

• Sushiant
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 1391

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

درود

اغراق نیست اگر بگوییم شبندر یکی از سهم های لیدر بازار در یکسال اخیر بوده هست،پارسال که در قیمت 130تومن عرضه اولیه صورت گرفت کسی فکرش رو نمیکرد که شبندر طی یکسال اینچنین بازدهی خیره کننده ای داشته باشه البته بغیر از عده ای خاص.
                      همیشه چند سوال در مورد شبندر تو ذهنم بوده که میخواستم تو فرصتی مناسب از مسئولین قیمت گذار عرضه اولیه شبندر سوال کنم.
                      یکی از سوالات توی ذهنم این بود که چطور سهمی با 130تومن عرضه اولیه صورت میگیره،در حالیکه در طول فقط یکسال میتونه سود اون بتنهایی به 245تومن یعنی نزدیک دوبرابر قیمت عرضه اولیه برسه؟
                      آیا قیمت گذاران عرضه اولیه نمیتوانستند برآوردی از سود شرکت در یکسال اخیر داشته باشند یا خودشان میدانستند و خود در این افتضاح بورسی نقش داشتند؟
                      آیا این یک کار مافیایی نیست که دارایی های بیت المال رو به قیمت نازل بفروش می رسانند؟ که البته در این قیمت ها هم بیشتر حقوقی ها و کسانیکه از پشت پرده خبر دارند بهره مند میشوند.
                      فکر میکنید اگر همین امروز شبندر برای اولین بار در بورس با چنین سودی ،عرضه اولیه صورت میگرفت آیا قیمتی کمتر از 1000تومن داشت؟
                      جا داره که نهادهای قضایی وارد این قضیه بشوند و پرونده قضایی تشکیل بدهند که این قیمت عرضه اولیه از روی نادانی صورت گرفته یا یه کار سازمان یافته بورسی بوده است؟
                      اخیرا اسامی مستعار زیادی رو شبندر گذاشته شده است مانند شاه بندر و شیر بندر وغیره ولی من اعتقاد دارم که مافیای بندر بیشتر برازنده این سهم باشه تا اسامی دیگر.
                      از این مسایل که بگذریم و به قیمت اکنون شبندر برسیم،فعلا سهم از نظر تکنیکالی در یک کانال بین 1280تا 1160تومن گیر کرده. اخیرا صعود هایی که میکنه با اون صلابت گذشته نیست،زیاد خوش بین نیستم که تو کوتاه مدت بتونه کار خاصی بکنه ولی قطعا در زمان وارد شدن شاخص به روند صعودی شبندر یکی از لیدرهای شاخص خواهد بود.
                      اگر شنبه شبندر نتونه از سقف این کانال خودش رو به بیرون بالا بکشه (که احتمال کم آودنش زیاده)اون وقت حرکت بسوی کف کانال رو شروع خواهد کرد.
                      اگر این سناریو صورت بگیره احتمال اینکه این دفعه کف کانال رو بشکنه وجود داره ولی زیاد افت نخواهد کرد. تکنیکالش یه هشداری میده که ممکنه قیمت پایانی تا 1000تومن هم بیاد ولی هنوز باید این کف کانال 1160تومن و حمایت 1100تومن رو بشکنه تا اون هشدار رو جدی بگیریم.
                      آقا سجاد با اجازت شیرش کردم توی تاپیک شبندر. ممنون از پاسخی که دادی.
                      هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                        سلام به سجاد عزیز ...
                        سجاد جان نموداری از وصنا در دست دارید ؟؟
                        ممنون میشم نگاهی تکنیکی به سهم داشته باشید ...با تشکر
                        درود

یکی دو روزه با مثبت شدن شاخص صف خرید اندکی برایش تشکیل شده ولی هنوز وارد روند صعودی نشده ،مقاومت های خیلی مهمی برای وارد شدن به روند صعودی داره که ممکنه قدرت زیادی رو از سهم بگیره گرچه تا دیروز هم صف خرید بود ولی من زیاد مطمئن نیستم که هنوز وارد روند صعودی شده.
                        بنظر من دو مقاومت 235تومن و 265تومن مقاومت های مهمی در سر راه صعود هستند اینها رو رد کنه بنظر من توانایی شکست 305تومن رو هم خواهد داشت ولی اگر از من بپرسید که الان این موج اون راه رو خواهد رفت ،جوابم این خواهد بود که احتمالش خیلی پایینه. فکر میکنم این موج کوتاه صعودی خیلی کم جون هست.
                        روز شنبه مشخص میشه که چقدر قدرت داره احتمال اینکه کمی هم بیاد پایین وجود داره

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                          دوست من،
                          سهم ها یا گروه های اصلی تعیین کننده ی شاخص کدامند؟
                          خیلی سپاسگزارم
                          گروههای تعیین کننده شاخص که بیشتر گروهها رو شامل میشه از پتروشیمی ها گرفته تا فلزات و معدنی ها و خودرویها و بانکیها میشه نام برد.
                          فملی ،فولاد ،پارسان ،فارس ،شبندر،وغدیر ،اخابر،خساپا ،خودرو،کگل ،وبملت...

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
                            با سلام و احترام
                            در صورت امکان در خصوص فخوز - شکربن - وپترو راهنمایی می فرمایید ؟(با توجه به شرایط بازار و امکان ریزش مجدد ورود به این سهام رو منطقی می دونید )
                            با تشکر از زحمات شما
                            بله ،ولی اگر روز شنبه دوباره شاخص منفی شد بنظرم میتونید کمی پایینتر هم بخرید،به کف های قبلی یه مراجعه بکنید و در زمان رسیدن به اون کف ها باید وضعیت و جو بازار رو هم نگاه کنید.فکر مبکنم شکربن آینده خوبی از نظر سود سازی داشته باشه.وپترو هم قطعا در دولتی که از تولید کننده ها حمایت میکنه خواهد تونست بدهیهایش رو صاف کنه،فخوز هم که از نظر بنیادی با شمش صادارتیش یک سهم بنیادی خوب و سهمی که در سبد همیشه باشه محسوب میشه

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط سیدامیر پست شده است View Post
                              با سلام...
                              جناب اروم با تشکر از زحمات شما ..
                              در صورت امکان بترانس را تحلیل فرمایید..
                              در ضمن از شرکت خبرهای بنیادی خوبی دریافت کرده ام..
                              همیشه قدردان زحمات شما هستم ..
                              با تشکر....
                              درود بر شما

بترانس سهم خوبیه قبلا من یه هدف 750تومن براش دراورده بودم،اما الان بیشتر اصلاح مدنظرم هست.
                              افزایش سرمایه 66درصدی و خبر لغو تحریم ها قطعا برایش اینده خوبی خواهد داشت.
                              الان روی مقاومت هست شنبه اگه منفی بشه(که احتمالش کم نیست)ادامه اصلاح خواهد داشت.

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

دوست من،
                                بعد از سپاس به خاطر کار ارزشمندتون میخواستم لطف کنید و نظرتون رو راجع به تارگت میان مدت پکرمان-وسپه-ذوب و شیران لطف کنید....
                                سوال بعدی ...کدامیک از بانکی ها را درمیان مدت ارزشمندتر میدانید؟
                                باز هم سپاسگزارم
                                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

در حال کار...
                                X