orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10188

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
    سجاد عزیز
    درود بر شما..........آرزوی سلامتی و تداوم موفقیت ها و تشکر از همه راهنمایی های ارزشمند شما
    یک راهنمایی از شما....به نظر در قسمت تکمیل یک فرم که از ما سیوال می شود عنوان شغلی شما جیست؟اگر که در حال حاضر فقط کار بورس انجام میدهیم ...بنویسیم ....سهامدار بورس اوراق بهادار....... عنوان مناسبی است یا از عنوان دیگر و کاملتری استفاده شود؟
    با تشکر
    درود
    من بودم اینکار رو نمیکردم. این دولت دنبال کوچکترین بهانه ای هست تا یارانه نقدی رو به بهانه های مختلف قطع کنه.
    بنظرم همون واژه شغل آزاد رو بنویسی کم دردسرتر از این عنوان باشه.
    ولی اگه میخوای عنوانت رو درست و واقعی بنویسی با عنوان فعال در معاملات بورس اوراق بهادار میشه نام ببری.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• capitalist
      عضو عادی
      • Apr 2012
      • 77

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      درود
      من بودم اینکار رو نمیکردم. این دولت دنبال کوچکترین بهانه ای هست تا یارانه نقدی رو به بهانه های مختلف قطع کنه.
      بنظرم همون واژه شغل آزاد رو بنویسی کم دردسرتر از این عنوان باشه.
      ولی اگه میخوای عنوانت رو درست و واقعی بنویسی با عنوان فعال در معاملات بورس اوراق بهادار میشه نام ببری.
      درود
      اروم بورس عزیز قانونا و حقیقتا این کار به عنوان شغل محسوب نمیشود و لزوما هر فعال اقتصادی شاغل نیست و می تواند بیکار محسوب شود.
      البته دوستانی که در کارگزاری ها و سازمان و....مشغول هستند و برایشان بیمه رد میشود شاغل محسوب میشوند.
      كار: آن دسته از فعالیتهای اقتصادی (فکری یا بدنی) که به منظور کسب درآمد (نقدی و یا غیر نقدی) صورت پذیرد و هدف آن تولید کالا یا ارائه خدمت باشد
      شاغل: تمام افراد 10 ساله و بیشتر که در طول هفته مرجع، طبق تعریف کار، حداقل یک ساعت کار کرده و یا بنا به دلایلی به طور موقت کار را ترک کرده باشند، شاغل محسوب میشوند. شاغلان به طور عمده شامل دو گروه مزد و حقوق بگیران و خود اشتغالان میباشند. ترک موقت کار در هفته مرجع با داشتن پیوند رسمی شغلی، برای مزد و حقوق بگیران و تداوم کسب وکار برای خود اشتغالان، به عنوان اشتغال محسوب میشود. افراد زیر نیز به لحاظ اهمیتی که در فعالیت اقتصادی کشور دارند، شاغل محسوب میشوند:

- افرادی هستند که بدون دریافت مزد برای یکی از اعضای خانوار خود که با وی نسبت خویشاوندی دارند کار میکنند (کارکنان فامیلی بدون مزد).

- کارآموزانی که در دوره کارآموزی فعالیتی در ارتباط با فعالیت موسسه محل کارآموزی انجام میدهند، یعنی مستقیماً در تولید کالا یا خدمات سهیم هستند و فعالیت آن ها " کار" محسوب میشود.

- محصلانی که در هفته مرجع مطابق تعریف، کار کردهاند.
      آخرین ویرایش توسط capitalist؛ 2013/09/06, 15:56.

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10188

از دوستان خواهش میکنم هر کسی از من تحلیلی در مورد سهم میخواد لطفا تو پیغام خصوصی نپرسه،همین جا سوال کنه جواب میدم.شاید اون سوال ،سوال یکی دیگه هم باشه و جوابش رو بگیره
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• zorba
          ستاره دار(3)
          • Aug 2013
          • 3951

سلام و سپاس دوست من،
          اگر امکانش هست بعد از بسته شدن بازار امروز شاخص را یک ارزیابی جدید بفرمایید.
          پیشاپیش ممنون
          زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• سکه شانس
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 1362

در اصل توسط capitalist پست شده است View Post
            درود
            اروم بورس عزیز قانونا و حقیقتا این کار به عنوان شغل محسوب نمیشود و لزوما هر فعال اقتصادی شاغل نیست و می تواند بیکار محسوب شود.
            البته دوستانی که در کارگزاری ها و سازمان و....مشغول هستند و برایشان بیمه رد میشود شاغل محسوب میشوند.
            كار: آن دسته از فعالیتهای اقتصادی (فکری یا بدنی) که به منظور کسب درآمد (نقدی و یا غیر نقدی) صورت پذیرد و هدف آن تولید کالا یا ارائه خدمت باشد
            شاغل: تمام افراد 10 ساله و بیشتر که در طول هفته مرجع، طبق تعریف کار، حداقل یک ساعت کار کرده و یا بنا به دلایلی به طور موقت کار را ترک کرده باشند، شاغل محسوب میشوند. شاغلان به طور عمده شامل دو گروه مزد و حقوق بگیران و خود اشتغالان میباشند. ترک موقت کار در هفته مرجع با داشتن پیوند رسمی شغلی، برای مزد و حقوق بگیران و تداوم کسب وکار برای خود اشتغالان، به عنوان اشتغال محسوب میشود. افراد زیر نیز به لحاظ اهمیتی که در فعالیت اقتصادی کشور دارند، شاغل محسوب میشوند:

- افرادی هستند که بدون دریافت مزد برای یکی از اعضای خانوار خود که با وی نسبت خویشاوندی دارند کار میکنند (کارکنان فامیلی بدون مزد).

- کارآموزانی که در دوره کارآموزی فعالیتی در ارتباط با فعالیت موسسه محل کارآموزی انجام میدهند، یعنی مستقیماً در تولید کالا یا خدمات سهیم هستند و فعالیت آن ها " کار" محسوب میشود.

- محصلانی که در هفته مرجع مطابق تعریف، کار کردهاند.
            درود بر شما...............
            بدون شرح:

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10188

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
              سلام و سپاس دوست من،
              اگر امکانش هست بعد از بسته شدن بازار امروز شاخص را یک ارزیابی جدید بفرمایید.
              پیشاپیش ممنون
              درود
              در مورد شاخص همون نظر قبلی همچنان پابرجاست.
              من حداقل 54هزار تا رو برای شاخص میبینم،ولی این ممکنه با موجی باشه که نوساناتی داشته باشه.نزدیکترین سطحی که ممکنه بازار نسبت به اون واکنش مثبت با یکی دو روز مثبت شدن بده،همین محدوده 56900تا 57000 می باشد.
              بنظر من ممکنه بازار خودش رو از این صف های فروش رها کنه و اون صف های فروش جمع آوری بشه و یکی دو روز هم بازار مثبت باشه ولی این بمعنی تغییر جهت روند نخواهد بود بلکه دوباره بازار منفی خواهد شد.چون من فکر میکنم هنوز از نظر زمانی اصلاح تمام نشده باشه،حتی ممکنه ما موج صعودی در قالب موج بی برای موج 4 داشته باشیم که بتواند نزدیک 61000برسد ولی این بمعنای شکست اون مقاومت و یا آغاز شروع روند صعودی نخواهد بود بلکه دوباره نزول خواهد کرد.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10188

فکر نمیکنم وساپا زیاد اصلاح بخوره.
                بنظر م این سهم میتونه بالا بره با رسیدن به تارگت اول 120تومن و با شکست اون محدوده 145تومن تا 155تومن رو هم میتونه ببینه
                این وساپا درست به اون محدوده ای که من گفته بودم رسید و از قیمت150تومن شروع به اصلاح کرد. ما روی قیمت 103تومن برای وساپا این تحلیل رو زدیم.

درود بر شما

نمودارش خوبه،ازش خوشم میاد.
                روند نزولی بلند مدت رو شکسته.امروز روی مقاومت ،صف خرید عرضه شده ولی مشکلی تو شکستنش نخواهد داشت فوقش کمی نوسان یا یه چند تومنی اصلاح.
                من فکر میکنم میتونه 140تومن رو هم ببینه.
                حدضرر نفوذ به 95تومن با الگوی شمعی نزولی پرحجم.

برای خساپا هم این تحلیل رو روی 108تومن زدیم با هدف 140تومن ولی یادمه بعد از اون هم یه تحلیل بدون نمودار زدم با هدف 200تومن (که نتونستم پیداش کنم) که اینم تا 190تومن رفت.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10188

عجب موج نزولی قویی داره این وآتی!
                  امیدوارم از اون محدوده ای که قبلا گفته بودم 585تا 520تومن خارج نشه.
                  واقعا عجیبه این چنین موج نزولی قدرتمندی اونم تو سهمی که خیلی خوب صعود میکرد،قطعا بالا رفتن این سهم در زمان غیر از زمان واقعی خود روند انجام گرفته وگرنه این اصلاح با اون موج شارپ اصلا با هم همخوانی ندارند،زیر 520تومن بیاد دیگه تحلیلی روش انجام نخواهد داد.
                  ولی همچنان امیدوار به برگشت سهم هستم ،انتظار موج شارپ روی تابلو ندارم.البته برای واتی بهترین حرکت همان متوقف شدن برای تعدیل و باز کردن حداقل بالای 700تومن می باشد تا به مرور زمان سهم با موج های پرنوسانی سقف 950تومن رو بشکنه که البته این موضوع با بازار مثبت میتونه اتفاق بیفته.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10188

فکر میکنم فولاد با یه موج پرنوسان میتونه تا محدوده 293تا 270تومن هم اصلاح کنه

نظر

• Diyako
                      عضو عادی
                      • Nov 2012
                      • 170

عجب موج نزولی قویی داره این وآتی!
                      امیدوارم از اون محدوده ای که قبلا گفته بودم 585تا 520تومن خارج نشه.
                      واقعا عجیبه این چنین موج نزولی قدرتمندی اونم تو سهمی که خیلی خوب صعود میکرد،قطعا بالا رفتن این سهم در زمان غیر از زمان واقعی خود روند انجام گرفته وگرنه این اصلاح با اون موج شارپ اصلا با هم همخوانی ندارند،زیر 520تومن بیاد دیگه تحلیلی روش انجام نخواهد داد.
                      ولی همچنان امیدوار به برگشت سهم هستم ،انتظار موج شارپ روی تابلو ندارم.البته برای واتی بهترین حرکت همان متوقف شدن برای تعدیل و باز کردن حداقل بالای 700تومن می باشد تا به مرور زمان سهم با موج های پرنوسانی سقف 950تومن رو بشکنه که البته این موضوع با بازار مثبت میتونه اتفاق بیفته.[B]
                      سلام سجاد عزیز

تحلیلهای شما به تکنیکال زیبایی خاصی میدهد که جا داره از شما و زحماتتون تشکر کنم

روند نزولی وآتی بیشتر شبیه به انتقام گیری میمونه تا به اصلاح و یا فرصت طلبی یک عده . همیشه خدا صف فروش 2 یا 3 میلیونی میگزارن از اول اصلاح تا الان هم این صف هم تموم نمیشه
                      از طرفی میان توی صف فروش اردر های سنگین میگذارن کسی نخره و از اون طرف میان سهم رو به اندازه حجم مبنا بر میدارن و همینطور 4 درصدی میارن پایین یعنی واقعا" نمیتونن تمام صف رو جمع کنن والبته که نمیخوان ؟؟؟؟!!!
                      اصلاح همیشه هست اما آیا واقعیه سهمی با اون همه پتانسیل و رشد به همان قدرت هم برگرده و با همه اخبارهای مثبت بی کله باز هم منفی بشه و صف فروش خودش رو حفظ کنه ؟؟؟ اما الان واقعا" چه قیمتی باید سهم ببینه که آقایان راضی بشن .
                      شاید قراره سهم بیارن تا 400 تومن تا بعد سهم رو برسونن به 1200 و باز یک سود قلمبه بخورن
                      ناظر چرا شفاف سازی نمیخواد و اصلا" سوال براش پیش نمیاد چرا سهم اینقدر برای پایین آمدن عجله داره و معاملاتش مشکوکه و به هیچ صراطی مستقیم نیست !!!!؟؟؟؟
                      شاید همه این کارها زیر سر ناظره .
                      بگذریم که ..

البته شما به زیبایی همه این مطالب رو در یک جمله بیان کردین .

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10188

در اصل توسط Diyako پست شده است View Post
                        سلام سجاد عزیز

تحلیلهای شما به تکنیکال زیبایی خاصی میدهد که جا داره از شما و زحماتتون تشکر کنم

روند نزولی وآتی بیشتر شبیه به انتقام گیری میمونه تا به اصلاح و یا فرصت طلبی یک عده . همیشه خدا صف فروش 2 یا 3 میلیونی میگزارن از اول اصلاح تا الان هم این صف هم تموم نمیشه
                        از طرفی میان توی صف فروش اردر های سنگین میگذارن کسی نخره و از اون طرف میان سهم رو به اندازه حجم مبنا بر میدارن و همینطور 4 درصدی میارن پایین یعنی واقعا" نمیتونن تمام صف رو جمع کنن والبته که نمیخوان ؟؟؟؟!!!
                        اصلاح همیشه هست اما آیا واقعیه سهمی با اون همه پتانسیل و رشد به همان قدرت هم برگرده و با همه اخبارهای مثبت بی کله باز هم منفی بشه و صف فروش خودش رو حفظ کنه ؟؟؟ اما الان واقعا" چه قیمتی باید سهم ببینه که آقایان راضی بشن .
                        شاید قراره سهم بیارن تا 400 تومن تا بعد سهم رو برسونن به 1200 و باز یک سود قلمبه بخورن
                        ناظر چرا شفاف سازی نمیخواد و اصلا" سوال براش پیش نمیاد چرا سهم اینقدر برای پایین آمدن عجله داره و معاملاتش مشکوکه و به هیچ صراطی مستقیم نیست !!!!؟؟؟؟
                        شاید همه این کارها زیر سر ناظره .
                        بگذریم که ..

البته شما به زیبایی همه این مطالب رو در یک جمله بیان کردین .
                        درود بر شما

مرسی از ابراز محبت تان

در مورد واتی من هدف اون الگوی سرو شانه سقف رو 585تومن حساب کرده بودم در کنارش هم یه حمایتی هم روی 520تومن بود، بخاطر همین محدوده قیمتی رو بین 520تومن تا 585تومن قرار دارم که این 520تومن بخاطر فشار فروشنده زیاد تعیین کردم ولی اونطور که من از معاملاتش برداشت میکنم خیلی غیر واقعی معامله میشه،یعنی بنظرم میاد یه عمدی تو کار باشه برا پایین آوردن .چون امکان نداره سهمی با اون صلابت و پرحجمی صعود خوبی داشته باشه بعد بدون اینکه اتفاق منفی تو سود آوری شرکت افتاده باشه این چنین با کله 42درصد اصلاح کنه ،برای من بی معنی و مرموزه.
                        در یه جمله بگم غیر واقعیه.
                        من امیدوارم 520تومن رو نشکنه، چون شکست هر حمایتی در برگشت خود تبدیل به مقاومتی شده و انرژی زیادی از سهم میگیره.
                        انشالله که تمامی فعالین بازار چه از سهامدار خرد حقیقی گرفته چه تا اون حقیقی و حقوقی کله گنده بخاطر مال دنیا با زندگی و اعصاب مردم بازی نکنند.
                        اگر سهامدار عمده واتی این مطلب رو میخونه ،میخواهم ازش سوال کنم، اگه الان از سهم حمایت نکنی پس کی قراره از سهم حمایت کنی؟کی؟
                        سهامداران عمده عزیز الان وقتشه

نظر

• Nikooravesh
                          عضو عادی
                          • Oct 2012
                          • 282

دوستان ونفت تکنیکالی آیا کسی بررسی کرده تواین قیمتهای پایین مناسب برای کوتاه مدت ؟

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10188

در اصل توسط Nikooravesh پست شده است View Post
                            دوستان ونفت تکنیکالی آیا کسی بررسی کرده تواین قیمتهای پایین مناسب برای کوتاه مدت ؟

از دوستان کسی بررسی کرده ،یه نظری بده.
                            .
                            .
                            .
                            .
                            .
                            ظاهرا هر وقت ما اومدیم اینجا خواننده ها بیشتر از 15نفر نشدند،چرا من وقتم رو تلف میکنم خودم هم نمیدونم.
                            فکر کنم همه دنبال ایند که بگیم بخرید بعد بیان اینجا ناله کنند که ضرر کردیم اون وقت خواننده زیاد میشه.
                            بسیاری از چارتیست ها هم دارند از روی تحلیل ها الگو برداری میکنند اون وقت تعداد خواننده ها بالای 15تا نمیرسه ،تازه عده ای هم که خجالت میکشند مخفی میان.
                            برم به معاملات خودم برسم بهتر از اینه
                            بای... لطفا تایپک رو بالا نیارید

نظر

• space_mohamad
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 313

.
                              .
                              .
                              .
                              .
                              ظاهرا هر وقت ما اومدیم اینجا خواننده ها بیشتر از 15نفر نشدند،چرا من وقتم رو تلف میکنم خودم هم نمیدونم.
                              فکر کنم همه دنبال ایند که بگیم بخرید بعد بیان اینجا ناله کنند که ضرر کردیم اون وقت خواننده زیاد میشه.
                              بسیاری از چارتیست ها هم دارند از روی تحلیل ها الگو برداری میکنند اون وقت تعداد خواننده ها بالای 15تا نمیرسه ،تازه عده ای هم که خجالت میکشند مخفی میان.

من که همیشه مطالب خوبتون را دنبال می کنم ولی بازار ، بازار چالش برانگیزی نیست ..... فعلا" حرفی برای گفتن وجود ندارد ... /:.Heart.:/
                              "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• Nikooravesh
                                عضو عادی
                                • Oct 2012
                                • 282

.
                                .
                                .
                                .
                                .
                                من از سایتهای دیگه مطلبی دیدم که میگه ونفت تا 120 اصلاح میکنه که امیدوارم مثل امروز آخر وقت 129 تا 133 حقوقی سهم رو جارو کرد فردا ممکنه متعادل تا مثبت باشه
                                با تشکر

نظر

در حال کار...
                                X