در اصل توسط orumbourse پست شده است
View Post
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدرود
روندش خوبه تا 240تومن مشکلی نداره.
درود
این سهم اهداف خیلی بالایی داره.خیلی خوشم میاد از نمودارش.
بنظر من این سهم ممکنه داخل یه موج سومی باشه من برای این سهم اهداف بالایی میبینم.ما یه مقاومت قوی حوالی 480تا470تومن داریم که بنظر من اون رو هم خواهد شکست تارگت اولش میتونه
بین 590تا 670تومن باشه.
نظر
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postاقا سجاد شنبه صبح چيكار كنيم؟تازه ميخواستم با درايت كامل شنبه چند تا سهم آس رو كنم!!!!!!
منظورم از اون پست این بود که به سوال ها تا عصر روز شنبه جوابی نخواهم داد.
شما آس هاتون رو روکنید.
.
.
.
.
.
فولای پیش بینی سود سال مالی 92 رو با 26درصد تعدیل مثبت 964ریال اعلام کرده ،پیش بینی سود قبلی 766ریال بود.
سهم روی 470تومن یه مقاومت در راه صعود داره ، ولی مشکلی در شکستنش نخواهدداشت.
در صورت شکست میشه برای این سهم 660تومن رو هم دیدآخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/06/28, 07:55."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postشنبه صبح تو وقت معاملات هستم.
منظورم از اون پست این بود که به سوال ها تا عصر روز شنبه جوابی نخواهم داد.
شما آس هاتون رو روکنید.
.
.
.
.
.
فولای پیش بینی سود سال مالی 92 رو با 26درصد تعدیل مثبت 964ریال اعلام کرده ،پیش بینی سود قبلی 766ریال بود.
سهم روی 470تومن یه مقاومت در راه صعود داره ، ولی مشکلی در شکستنش نخواهدداشت.
در صورت شکست میشه برای این سهم 660تومن رو هم دید"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز سران آمریکا که از حضور حماسی مردم در انتخابات به شدت برآشفته شده اند در یک اقدام دیگر و بر خلاف ژست دوستی با مردم ایران رییس جمهور منتخب مردم را وارد حلقه تحریم های خود می کنند!
بر اساس طرح جدیدی که اول جولای ۲۰۱۳ برابر با دهم تیرماه ۱۳۹۲، در صحن علنی مجلس نمایندگان آمریکا به رای گذاشته خواهد شد، درآمد نفت ایران به طور کامل قطع شده و حجت الاسلام حسن روحانی به همراه بسیاری از سران نظام در لیست تروریست های بین المللی قرار خواهند گرفت و سپاه پاسداران به شکل رسمی یک تشکیلات تروریستی اعلام خواهد شد.
به گزارش عصر امروز سه شنبه هجدهم ژوئن ۲۰۱۳ در نشست یکی از کمیته های فرعی کمیسیون سیاست خارجی مجلس نمایندگان آمریکا، نتایج انتخابات ریاست جمهوری در ایران بررسی شد. این نشست چهار روز پس از انتخاب حسن روحانی به عنوان رییس جمهور منتخب مردم و برای بررسی تغییرات احتمالی در سیاست های آمریکا در قبال ایران شکل گرفته بود.
برآیند آشکار این نشست رسمی، اتفاق نظر اکثریت مطلق نمایندگان مجلس آمریکا از هر دو حزب جمهوری خواه و دموکرات را نشان می داد که به تشدید تحریم ها بر علیه مردم ایران منجر شد و بار دیگر ژست دوستی اوباما با مردم ایران را برملا کرد.
"تد دویچ" نماینده ارشد دموکرات از ایالت فلوریدا که در سه سال گذشته ارتباط تنگاتنگی با کنفدراسیون دانشجویان ایرانی داشته است، اعلام کرد که نباید به نمایش های جمهوری اسلامی توجه کرد!! و باید قاطعانه مسیر رو به جلو را برای تحریم های کمر شکن علیه جمهوری اسلامی پیمود. وی از تکمیل طرحی برای تحریم کامل نفت ایران خبر داد که آماده و تنظیم شده و به تصویت کمیسیون سیاست خارجی مجلس نمایندگان آمریکا هم رسیده است و به زودی در صحن علنی مجلس به رای گذاشته خواهد شد.
بنا به این گزارش طرح جدید کمیسیون سیاست خارجی مجلس نمایندگان آمریکا، باقیمانده درآمد نفت ایران را هم قطع خواهد کرد. همچنین طرح مشابه دیگری در مجلس سنای آمریکا با هدایت سناتور جمهوریخواه مارک کرک در دست تدوین است که تا پایان تیرماه امسال ارایه خواهد شد.
این تحریم های جدید باید برخی مسئولان خوش خیال را به خود بیاورد که فکر می کنند آمریکا با ما وارد مذاکره و دوستی خواهد شد و اجازه می دهد کشور ما بدون مشکل اداره شود لذا لازم است این مسئولان خوش خیال از هم اکنون رویاهای خود را فراموش کنند و به فکر منافع ملی مردم باشند.
این خبری که دیروز تو خروجی سایت ها و روزنامه قرار گرفته اول اینکه منبع قابل اعتمادی نداره و ثانیا بنظر میاد کمی تخریف شده باشه.
اول اینکه تحریم کامل فروش نفت ایران قبلا از انتخایات ریاست جمهوری ایران از سوی سنای امریکا اعلام شده بود که میخواهند بررسیش کنند ولی تحریم ریس جمهور جدید چیز تازه ای هست که بهمراه این خبر اومده.
بنظر من اولا امریکا هیچکسی رو بدون دلیل مورد تحریم واقع نمیده و یا بعبارتی برای مورد تحرم قرار دادن جناب روحانی چه دلیل موجه ای میتونه داشته باشه؟
ثانیا امریکا اینقدر ناشیانه نمیاد فرصتی رو که با روی کار اومدن دولت جدید که دیدگاه متفاوتی نسبت به حل پرونده هسته ای داره از دست بده.
برداشت من اینه که تا شروع مذاکرات دولت جدید با غرب ،برای نشان دادن حسن نیت غرب و دادن سیگنال های مثبت به ایران،تحریم های قویی از سوی امریکا به ایران اعمال نمیشه."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
کساوه سود هر سهم سال مالی جاری خود را از 968 ریال به 1488 ریال افزایش داده است و تعدیل مثبت 54 درصدی داشته است.علت تعدیل مثبت شرکت افزایش نرخ فروش محصولات بوده است.
کساوه که تولید خود در سال جاری را نسبت به سال 91 با توجه به اجرای طرح بهینه سازی و توسعه کارخانه حدودا 11 درصد رشد داده است برای سال جاری قصد افزایش سرمایه 58،125 میلیون ریال از محل مطالبات و آورده را نیز دارد.
شایان ذکر است برای سال جاری پیش بینی 21 میلیون دلار صادرات را نیز داشته که نرخ دلار را 2459 تومان در نظر گرفته است
اقا سجاد به نظرت این افزایش نرخ روی کل گروه تاثیر مثبت خوبی داره؟ از این گروه سهم جالبی به نظرتو ن هست که موقعیت خوبی داشته باشه؟
سپاس
نظر
-
در اصل توسط وحید از بازار تهران پست شده است View Postسلام دوست عزیز و گرامی جناب Van Gogh
در مورد این خبر تحریم ریس جمهور که از طریق یک سایت تحلیلی پحش شده چند نکته به نظزم رسید که بیان میکنم
1. این سایت های خبری تحلیلی که این اخبار را درج میکنند از اصولگرایان و راستی های تندرو و مخالف دولت روحانی و هاشمی و اصلاح طلابان هستند و از هیچ کاری برای تخریب و شرایط بحرانی در کشور دریغ نمیکنند
این نوع اخبار به کل جعلی میباشد و برای از بین بردن ثبات اقتصادی کشور طراحی میشود .. مثلا همان اجرای طرح تحوبل دلار 2400 تومانی به دولت روحانی هم از سناریوی سیاسی میباشد که قبلا درباره ان صحبت کردم
2. تا حالا سابقه نداشته که یک ریس جمهور را تحریم کنند بالاخره جلسات خارجی ، مذاکرات ، نشست ها ، سخنرانی در سازمان ملل ، گردهمایی سیاسی در سطح سران به طور کل دیگه معنی نداره و این تحریم را هیچ کشوری اجرا نمیکنه پس کلا ولش
3. کشور ایران همانطور که در سخنرانی دیروز رهبر اشاره شده نیاز به وحدت ملی دارد و رای اوردن اقای روحانی بله گفتن به ایده های روشنفکرانه جناب اقای هاشمی و خاتمی میباشد که همیشه سخن از اعتدال به زبان دارند .. این موضوع هم داره تو صحبت های مقامات بلند پایه نمود پیدا میکنه و من شدیدا به اینده امیدوار هستم و میدانم شرایط سیاست حارجی ایران بهبود پیدا میکند و امریکا و اتحادیه اروپا از دوستی با ایران بیشترین منفعت را میبرند و لزومی به تحریم شحص ریس جمهور ندارند .. شرایط برای مذاکراه اماده است و انچه میشود از سخنان رهبر برداشت کرد ایشان هم به دولت جدید اختیار مذاکره خواهد داد ...
امدن ولایتی در منصب دبیر امنیت ملی میتواند بر صحت این موضوع تاکید کند .... اما زمان را فراموش نکنید .. تا قدرت رسمی دولت روحانی باید 3 ماه صبر کنید تا مدیران خود را جایگاه های اصلی قرار دهند اما انتظار اصلاح قیمت دلار تا محدوده 3000 تومان و حتی تا نرخ مبادلاتی داریم و نظرم بر ثبات میباشد که ان شالله از مردا کلید خواهد خورد
به امید ایران بدون تحریم
موفق باشید - وحید از بازار تهران
نظر
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postاقا سلام،زدي به هدف،يكيش همين فولاي بود كه شما زحمت تحليلش رو كشيدين .....نظرتون در مورد دتماد و شپترو چيه؟؟در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post[COLOR="#008000"][SIZE=3]
شپترو نمودار خوبی داره نظرم روش مثبته ،مقاومت خیلی مهم 1410تومن رو شکسته و راهش برای صعود تا مقاومت 1730تومن همواره ساخته این رو رد کنه 2136تومن رو هم میتونه ببینه.
شرمنده دیر شد،سوالات زیاده ،همین برسم تنها اینجا نیست حتی تو مسنجر هم ازم تحلیل میخوان ."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
لطفا" نظرتون را در مورد چارت رتکو بگید ....
ظاهرا" فردا خط روند نزولی را میشکونه ...
کار این شرکت دقیقا" چیه ؟؟
از زحماتتون تشکر میکنم ...."قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
سلام
به نظرتوت در این شرایط بازار پترو و پالا با وغدیر (404)بمونم یا با سهمی اونا عوض کنم؟ممنون از کمکتونزندگی آتشگهی دیرینه پابرجاست,گر بیفروزیش شعله اش از هر کران پیداست ,گرنه خاموشست و خاموشی از خود ماست
نظر
-
سلام
من سه شنبه ثشرق خریدم ,با توجه به افزایش سرمایه و حق تقدمی که داره نظرتون در موردش چیه؟زندگی آتشگهی دیرینه پابرجاست,گر بیفروزیش شعله اش از هر کران پیداست ,گرنه خاموشست و خاموشی از خود ماست
نظر
-
درود وصبح بخیر به تمامی دوستان
از مجموع 310سهم منتخب تو نرم افزارم توی این تعطیلات یه 70تایی رو مورد بررسی قرار دادم.البته از آخر اون نمادهایی که با حرف و شروع میشدند رو بررسی تکنیکالی کردم واقعا بیشترشون صعودی نشون میدهند،حتی اونهایی که صعودی نبودند میل به اصلاح بیشتری نشون نمیدادند و بیشتر وقت صعودشون نبود تا اینکه بخواهند اصلاح عمیق نشون بدهند.
وصندوق...وصنا...وساخت...ولیز...ولغدر...وملت...وصنع ت...وسپه...وخارزم...وتوکا...وتوصا...وتجارت(با اندکی اصلاح)...وبیمه...وبشهر...وبانک...وپترو...کهرام...ک طبس...مداران...کهمدا
بقیه رو امروز و فردا یه نگاهی بهش میندازم."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
مقداری نقدینگی برای خرید فولای کنار بگذارید.احتمالا بزودی بازگشایی بشه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
نظر