orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ارس 2000
    عضو عادی
    • May 2012
    • 39

سلام
    آقا سجاد نظرتون در مورد گزارش قشهد چيه؟؟؟ در كل قنديها رو چطور مي بينيد...
    با تشكر

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10189

در اصل توسط ماهور پست شده است View Post
      سلام

آقای orumbourse خوش آمدین
      منتظر تحلیل های خوب شما در بازار آتی هم هستیم :">
      سلام خانم ماهور

خیلی ممنون .عرض کنم من آتی کار نمیکنم ولی هر کمکی در مورد سهام بورس باشه در خدمتتون هستم.ببخشید

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
      سلام اقا سجاد عزیز .نظرتون در موری روند رکیش و سطوح حمایتی و مقاومتی سهم چیه؟ممنون
      درود بر شما
      یادمه در مورد رکیش دفعه قبل هم سوال کرده بودین که گفتم کف 800تومن رو هم خواهد شکست که تا 750تومن هم اومد.همچنین در مورد قدرت خریدارها و فروشنده ها با هم حرف زدیم.

اما الان شرایط خریدارها نسبت به قبل خیلی بهتر شده .کمی خریدار براش اومده که این براش خوبه ولی سهم پیش رو چندین مقاومت خیلی مهم داره که من فکر نمیکنم با یه موج شارپ بتونه ازشون رد بشه.
      مقاومت های محدوده 860تا 870تومن و مقاومت 935تومن و 980تومن خیلی مقاومت های قویی هستند از اون طرف هم من میبینم که شمع های روزانه از باند خیلی بیرون زده اند که ممکنه برگشتی به داخل باند داشته باشند یعنی یه منفی بخوره.
      کمی هم امروز عرضه بوده ضمن اینکه فردا به مقاومت مهمی میرسه که انتظار واکنش ازش دارم محدوده 860تا870تومن.فکر نمیکنم به این سادگی از این مقاومت ها رد بشه.
      اگه بدون توجه به این مقاومت ها ازش رد بشه واقعا منو غافلگیر خواهد کرد.
      اما نکته ای که باید بهش توجه کرد باید دید که خریداران امروز سهم چه کسانی هستند اگر احیانا نوسانگیر باشند کار سهم تمومه.این سهم اصلا برای ورود نوسانگیرها خوب نیست.چون سهم کندی هست و حامی درست حسابی نداره .ممکنه ترس از بلوکه شدن سرمایه نوسانگیرها رو وادار به کشیدن رنج منفی و نهایتا صف فروش بشه.
      فعلا این مقاومت ها رو پیش رو داره اگر تونست اینهارو رد بکنه صعود خوبی در انتظارشه که بنظرمن کار سختی براش محسوب میشه.هنوز راهی نرفته اندیکاتورهاش در مرحله اشباع خرید هستند.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• P.J
        عضو جدید
        • Jun 2012
        • 12

با سلام و عرض خوش آمدید
        امیدوارم مجموعه مدیریت و کاربران سایت قدر حضور چنین تحلیل گرانی رو بدونند و از اعمالی که سبب آزردگی یا کم کاری ایشان شود اجتناب کنند .

هشدارهای ایمنی رو جدی بگیرید !
        [B]خداوند همه چیز را در یک روز نیافریده، پس چه چيز باعث شده كه من فکر کنم می توان يك روزه به همه چیز رسید؟[/B]

نظر

• mehdipour2000
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 406

سلام آقا سجاد عزیز

ان شا اله از قلم پر بارت بهره مند بشیم اگر عمری باشد
          چند تا سوال دارم لطفا راهنمایی کنید
          1- کانی های غیر فلزی مخصوصا کفرا ... کاذر ... نظر شما چیه؟ گین های خوبی بنظرم دارن(پتانسیل پی بر ای)
          2-دارویی ها رو تکنیکی چطور میبینی؟بعضیاشون فشردگی بولینگر خوبی دارن و رشد هم کردن( مثلا درازک)
          3- رکیش که بالا بحثش بود چند روز پیش توی همشهری مزایده ملک زده بود... البته یادم نیست چند متر! ولی بنظرم سه تا کندل هفتگی خوبی که زده پشت پرده همین داستان باشه و البته جو خوب گروه های دلار وارداتی ( تجهیزاتی )

ممنون
          آخرین ویرایش توسط mehdipour2000؛ 2013/03/05, 21:37.
          تحلیل رایگان
          اینستاگرام: mehdipour.mohamad
          توییتر: m_mehdipour

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10189

در اصل توسط ارس 2000 پست شده است View Post
            سلام
            آقا سجاد نظرتون در مورد گزارش قشهد چيه؟؟؟ در كل قنديها رو چطور مي بينيد...
            با تشكر
            قشهد پیش بینی سود جدید سال مالی رو با افزایش 45درصدی تونسته از 1307ریال به 1887ریال برسونه که تو 6ماهه تونسته 2365ریال رو پوشش بده یعنی 148درصد از پیش بینی سود جدید تو 6ماهه پوشش داده حالا چرا این رو سازمان قبول کرده باید عرض کنم که پارسال تو گزارش 9ماهه هم بهمین منوال بوده.که تو نه ماهه176تومن پوشش داده بود درحالیکه سود پیش بینی رو 142تومن اعلام کرده بود که تو 12 ماهه 144تومن رو پوشش داد.
            جالبه تو پیش بینی سود جدید امسال مقدار تولید پیش بینی سال برابر با مقدار تولید 6ماهه می باشد و تولید اضافی پیش بینی نشده .احتمالا مسابقات شطرنج برگزار خواهند کرد.:D

در مورد تکنیکالش من قبلا یه پستی تو کف موج فعلی زده بودم که تو اون اشاره به قرار داشتن قشهد در امواج اصلاحی abc داشتم که با صعود اخیر در قالب موج bاکنون اماده میشه تا موج cرو بزنه.

از نظر من قشهد یه پنج موجی رو زده (حالا از هر نوعی باشه چه جنبشی چه اصلاحی صعودی)و حالا در موج های abcدر خلاف جهت روند گذشته معامله میشه.
            موج فعلی میتونه اولین موج اصلاحی abcباشه بنام a.که بعد از اتمام اون موج bصعودی اصلاحی شروع میشه و بعد از اتمام اون هم موجcنزولی شروع میشه.
            علم تکنیکال هیچوقت توصیه به خرید در موج b نمیکنه بدلیل در دام افتادن در موج c.
            بهرحال سهم همانطور که می بینید در macdواگرایی منفی رو در پایان موج 5 نمایان ساخته و بعد از اون هم شروع به نزول کرده.در وضعیت فعلی کمی macdکمی تمایل به بالا رفتن داره ولی هنوز زیر صفر هست ،همچنین زیر ابر ایچیموکو معامله میشه که خوب نیست ،سوای اینها سهم هنوز زیر باند پایینی بولینگر در تایم روزانه و هفتگی معامله میشه،که تکنیکال میگه بذارید سهم بیاد بالای باند بولینگر و خودش رو نگه داره بعد واردش بشید.
            مخلص کلام قیمت افت کرده و به قیمت های جذاب برای خرید رسیده ولی چون هنوز سیگنال های حرکت واقعی دیده نمیشه ممکنه کمی زمان شما رو بدزده.
            برای خرید شما میتونید خرید بصورت پله ای رو در نظر داشته باشید در سه پله که هرچقدر به میانگین متحرک بلند مدت و خط روند صعودی نزدیک باشه ریسک کمتری داره.
            در شرایط فعلی هم ،قیمت میانگین متحرک بلند مدت 1460تومن هست و قیمت خط روند صعودی تقریبا حوالی 1400تومن میشه.
            البته با مسولیت خودتون
            تمامی اینها رو گفتم ولی اطلاعات کمی از بنیادی سهم دارم،کمی در مورد بنیادی سهم اطلاعات بگیرید.

[IMG]http://www.shiaupload.ir/images/34140500660504080262.png[/IMG
            من فکر نمیکنم قشهد با قیمت بالاتر از متوقف شده بازگشایی بشه زیرا که تکنیکال قشهد بین دو تا سقف موج کوچک موج فعلی واگرایی منفی دیده میشه ،واین میتونه شروع موج cباشه.
            من فکر میکنم کف 19100ریال شکسته خواهد شد.حالا اگر روز بازگشایی هم نباشه ممکنه روزهای دیگه به وقوع بپیونده.
            من برداشتم از نمودار قشهد اینه.
            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/03/05, 21:48.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Captain Nemo
              مدیر
              • Dec 2010
              • 2934

درود بر جناب orumbourse عزیز

گر چه جزو اولبن اعضاء این سایت هستید ولی خب باز هم خوش آمدین ...
              همیشه خواننده مطالب شما هستم در تمام فرومها

اینجا هم منتظر مطالب و تحلیلهای شما هستیم .

موفق و پیروز باشید .
              یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
              دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
              مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10189

در اصل توسط P.J پست شده است View Post
                با سلام و عرض خوش آمدید
                امیدوارم مجموعه مدیریت و کاربران سایت قدر حضور چنین تحلیل گرانی رو بدونند و از اعمالی که سبب آزردگی یا کم کاری ایشان شود اجتناب کنند .

هشدارهای ایمنی رو جدی بگیرید !
                مرسی دوست عزیز

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
                سلام آقا سجاد عزیز

ان شا اله از قلم پر بارت بهره مند بشیم اگر عمری باشد
                چند تا سوال دارم لطفا راهنمایی کنید
                1- کانی های غیر فلزی مخصوصا کفرا ... کاذر ... نظر شما چیه؟ گین های خوبی بنظرم دارن(پتانسیل پی بر ای)
                2-دارویی ها رو تکنیکی چطور میبینی؟بعضیاشون فشردگی بولینگر خوبی دارن و رشد هم کردن( مثلا درازک)
                3- رکیش که بالا بحثش بود چند روز پیش توی همشهری مزایده ملک زده بود... البته یادم نیست چند متر! ولی بنظرم سه تا کندل هفتگی خوبی که زده پشت پرده همین داستان باشه و البته جو خوب گروه های دلار وارداتی ( تجهیزاتی )

ممنون
                درود بر شما

دارویی ها قیمتشون واقعا خیلی وسوسه کننده هست ولی خیلی هاشون هنوز مقاومت هاش رو رد نکرده اند .اون نزدیکی باند بولینگر که شما میفرمایید کاملا درسته بیشترشون نزدیکی باند بولینگر رو نشون میدهند ولی نباید از حجم معاملات کم چشم پوشی کرد ،خود این نشان دهنده عدم فشار خرید یا فروش هست و ممکنه ماهها و روزها بهمین منوال باشه بهتر هر وقت خط بالایی بولینگر رو با حجم مناسب شکستند واردشون شد.از بین دارویی ها درازک و دکوثر و دامین و دکیمی و دسبحا و سبحان و دالبر نقدشوندگی بالایی دارند.
                تکنیکال درازک دارای روند صعودی می باشد هرجند الگوی شمعی امروزش دارآویز بوده و ممکنه فردا منفی هم باشه ولی دارای روند هست الان با مقاومت 1200تومن درگیره گرچه یه شمع بالای اون زده ولی هنوز نشکسته.

در مورد کفرا هم بنیادی خوبی داره ولی من تزلزل تو روندش میبینم البته سیگنال قطعی فروش نداده ولی اندیکاتورهاش کاهش قدرت روند رو نشون میده که اگر بیاد 550تومن رو بشکنه روند صعودی اون پتانسیل خودش رو از دست خواهد داد ولی تا زمانی که زیر اون نیومده میشه امیدورا به صعود بود.ولی نسبت به قبل قدرت روند صعودیش کم شده.

نظر

• علیرضا1
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 853

اقا سجاد گل ممنون بابت پاسخ بدون نقصتون در مورد ركيش،نظرتون در مورد گروه كاشي وسراميك چيه؟به نظر شماروند كسعدي چه جوريه؟مقاومت و حمايت سهم روچه جوري ميبينين؟ممنون
                  "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10189

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                    اقا سجاد گل ممنون بابت پاسخ بدون نقصتون در مورد ركيش،نظرتون در مورد گروه كاشي وسراميك چيه؟به نظر شماروند كسعدي چه جوريه؟مقاومت و حمايت سهم روچه جوري ميبينين؟ممنون
                    اتفاقا همین الان داشتم به نمودار کسعدی نگاه میکردم .نمودار خوبی داره.
                    دو تا کانال رو شناسایی کردم که ابتدا کانال صعودی بوده که اون رو شکسته و سپس وارد کانال افقی شده که از این کانال هم بسمت بالا شکست انجام داده ، این چند روز اخیر میتونه پولبکی به سقف بالایی کانال افقی باشه .نباید زیر 235تومن وارد بشه در اونصورت دوباره وارد کانال افقی خواهد شد و دوباره تکرار مکررات.
                    باید دید با برخورد به 235تومن چگونه رفتار خواهد کرد اگر پس از برخورد با 235تومن بسرعت شمع های مثبت بزنه یعنی پولبک بوده ولی زیر اون بره کار صعود مشکل میشه.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10189

درود بر جناب orumbourse عزیز

گر چه جزو اولبن اعضاء این سایت هستید ولی خب باز هم خوش آمدین ...
                      همیشه خواننده مطالب شما هستم در تمام فرومها

اینجا هم منتظر مطالب و تحلیلهای شما هستیم .

موفق و پیروز باشید .
                      سلام

خیلی ممنون جناب کاپیتان نمو.

وغدیر

برای وغدیر محدوده 360تا 340تومن در نمودار تعدیل شده افزایش سرمایه محدوده حمایتی سهم می باشد که از سوی چند ناحیه مورد حمایت قرار میگیره.
                      در وضعیت فعلی وغدیر روند صعودی خود رو شکسته و وارد اصلاح شده انتظار واکنش به این موج اصلاحی در این ناحیه تراکم قیمتی بین 340تا 360 تومن رو دارم.
                      انتظار حرکت شارپ برای ثبت یک سقف جدید رو ندارم ولی در صورت واکنش به این محدوده قیمتی میتونه موج های کوتاه مثبتی از خودش نشون بده.
                      فعلا برای حرکت شارپ زوده ولی حمایت خوبی تو این ناحیه داره.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/03/06, 06:56.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10189

فملی

برای فملی امروز با اولین حمایت خودش تو 590تومن روبرو میشه پس از اون محدوده 570تا 530تومن محدوده حمایتی قویی هست.
                        انتظار واکنش به این محدوده بصورت موج های کوتاه مثبت دارم.
                        فعلا برای حرکت شارپ برای زدن سقف جدید زوده.سهم خط روند صعودی موج شارپ خود رو شکسته.
                        بنظرم اومد تو نمودارش یه الگوی سر و شانه غیر ایده ال دیده میشه،اگر درست باشه هدف 500تومن رو نشونه گرفته ولی حتی اگر درست هم باشه بصورت شارپ نخواهد بود .
                        در حمایت های بالا موج های کوتاه مثبت خواهیم داشت. نوسانگیرها میتونند با شناسایی الگوی شمعی روزانه در این حمایت ها برای نوسانگیری واردش بشند.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10189

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          قپیرا امروز با حمایت خط باند میانی و فردا با حمایت خط روند صعودی چهار ماهه مواجه میشه ولی همچنان صف فروشه.
                          بعضی از اندیکاتورها خودشون رو برای واگرایی مخفی مثبت اماده میکنند ولی چون برگشتی صورت نگرفته نمیشه روش حساب باز کرد باید دید این صف فروش کی جمع آوری میشه؟
                          قپیرا امروز روی خط روند صعودی برایش خریدار در منفی چهار و کمی بالاتر پیدا شده،باید دید شمع امروز از چه نوعی خواهد بود ؟

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10189

واتی اگه بتونه از مقاومت 277تومن عبور کنه صعود خوبی خواهد کرد خیلی تمایل به اصلاح نداره شاید اینبار بتونه از مقاومتش عبور کنه.

نظر

• سکه شانس
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 1362

orumbourse عزیز
                              درود بر شما.....تشکر از زحمات.....اکنون شاید مطالبی که ذیلا به آن اشاره می گردد به نظر مناسب تاپیک شما نباشد که ابتدا هم عذر خواهی می کنم/////اما بد ندانستن ....نظر شما و دیگر دوستان را در خصوص تحولاتی که ممکن است 16 فروردین ماه برای دور بعدی مذاکرات هسته ای پیش آید ...جویا شوم؟.....ضمن اینکه تحریم های دولت امریکا نیز از 26 فروردین (نفت در برابر غذا و دارو )شروع می شود.....همزمان نیز دور مجامع شرکت ها هم آغاز می شود؟.... تبلیغات انتخابات ////ووووو////و تاثیرات آن بر بورس؟
                              ........به نظر میرسد شرایط اکنون همانند اسفند 66 و نوروز 67 باشد که به خوبی حال روز آن روزها را به خاطر دارم......جنگ پایتخت ها و نگرانی مردم از آینده....
                              .................................................. ...............................................
                              مطالبی را ذیلا درج ....امید است به جمع بندی خوبی برسیم......بی نهایت ممنون....
                              .................................................. .............................................
                              قطعنامه 598 که در 29 تير سال 1366 در شوراي امنيت سازمان ملل تصويب شده بود، سرانجام پس از يک سال به فرمان امام (ره) در 27 تير سال 1367 از سوي جمهوري اسلامي رسما پذيرفته شد............
                              در 21 مرداد 1367 آيت الله خامنه اى، رئيس جمهور وقت کشور در خطبه هاى نماز جمعه تهران عنوان کردند: «اعلام قبول قطعنامه از طرف جمهورى اسلامى ايران دو فايده اساسى داشت: اول اين که آتش بس را به صلاح انقلاب و کشور دانستيم و دوم اين که با اعلام قبول قطعنامه، ماهيت رژيم عراق على رغم ادعاى صلح طلبى، آشکار شد و تحولات بعدى اصالت هر دو مصلحت را مشخص کرد... رژيم عراق در مقابل اين حرکت غير منتظره جمهورى اسلامى ايران درماند. اگر طالب پوشاندن چهره جنگ طلبانه خود بود بايد آتش بس را قبول مى کرد. اگر مى خواست زير بار نرود، چهره منافقانه اين رژيم افشا مى شد و اين هر دو به نفع کشور ما بود».................
                              .................................................. ...................
                              *** دلايل پذيرش کامل قطعنامه 598 توسط جمهوري اسلامي ايران
                              کارشناسان و صاحب نظران براي پذيرش قطعنامه دلايل بسياري ذکر مي کنند که از جمله مي توان به موارد زير اشاره کرد:
                              - مصلحت نظام جمهوري اسلامي ايران ، حضرت امام خميني (ره) به عنوان رهبر و ولي فقيه و بر اساس اختياري که به موجب اصل يکصدو دهم قانون اساسي داشتند، پذيرش قطعنامه را اعلام و آن را به مصلحت نظام تشخيص دادند.
                              - شرايط بين المللي نامساعد، به نحوي که عراق با پذيرش کليه قطعنامه هاي شوراي امنيت داد صلح طلبي سر مي داد و در مجامع بين المللي ايران را جنگ طلب معرفي مي کرد.
                              - شرايط جديد و پيچيده در منطقه با حضور بي سابقه نيروهاي نظامي امريکا و متحدينش در خليج فارس .
                              - جدي شدن مساله تحريم تسليحاتي ايران به عنوان طرفي که قطعنامه 598 را قبول نکرده است.
                              -کاربرد وسيع سلاح هاي شيمياي توسط عراق و عکس العمل ضعيف مجامع بين المللي در اين مورد.
                              - شرايط نامساعد در جبهه ها که منجر به عقب نشيني نيروهاي نظامي ايران از بسياري از نقاط اشغالي در داخل خاک عراق و حتي از دست دادن قسمت هايي از خاک ايران شده بود.......................
                              .................................................. ........................
                              در آخر نیز متن نامه امام خمینی (ره) که بعد از پذیرش قطعنامه منتشر گردید، آمده است تا مخاطبان درباره ماجرای پذیرش قطعنامه به جمع بندی کاملی رسیده و با قضاوت مطالب بیان شده تا حد زیادی به حقایق دست یابید . .................
                              و اما در مورد قبول قطعنامه که حقیقتا مساله بسیار تلخ و ناگواری برای همه و خصوصا برای من بود، این است که من تا چند روز قبل معتقد به همان شیوه دفاع و مواضع اعلام شده در جنگ بودم و مصلحت نظام و کشور را در اجرای آن می دیدم ولی به واسطه حوادث و عواملی که از ذکر آن فعلا خود داری می کنم و به امید خداوند در آینده روشن خواهد شد و با توجه به نظر تمامی کارشناسان سیاسی و نظامی سطح بالای کشور - که من به تعهد و دلسوزی و صداقت آنان اعتماد دارم- با قبول قطعنامه و آتش بس موافقت نمودم و در مقطع کنونی آن را به مصلحت انقلاب و نظام می دانم، و خدا می داند که اگر نبود انگیزه ای که همه ما و عزت و اعتبار ما باید در مسیر مصلحت اسلام و مسلمین قربانی شود، هرگز راضی به این عمل نمی بودم و مرگ و شهادت برایم گواراتر بود، اما چاره چیست که همه باید به رضایت حق تعالی گردن نهیم و مسلم ملت قهرمان و دلاور ایران نیز چنین بوده و خواهد بود.
                              امام خمینی (ره)
                              صحیفه نور، ج 21، ص 238
                              .................................................. .......................................
                              و اکنون :
                              درحالی که هنوز یک هفته از پایان مذاکرات "مثبت" ایران و ۵ + ۱ نمی گذرد، این گروه در بیانیه ای اعلام کرد: مذاکرات باید هرچه زودتر به نتایج مشخص و ملموس برسد.

به گطازش سرویس بین الملل انتخاب ؛ خبرگزاری رویترز به نسخهای از پیشنویس بیانیه گروه دست یافته است.

این خبرگزاری نوشت: قرار است با انتشار بیانیهای به ایران هشدار دهند که اجازه زمانخریدن را به این کشور نخواهند داد و انتظار دارند مذاکرات هستهای به نتیجه زودهنگام و ملموس برسد!

در این بیانیه آمده است: ما در جستوجوی نتایج ملموس و زودهنگام در فرآیند دیپلماتیک هستیم.

۵+۱ در عین حال، دور تازه مذاکرات را «سودمند» خوانده و گفتهاند: ما همچنان به حمایت خود از یافتن راهحل دیپلماتیک برای مساله هستهای ایران ادامه میدهیم.

مذاکرات هستهای با ایران پس از هشت ماه توقف، هفته گذشته در آلماتی قزاقستان از سر گرفته شد و بر اساس توافق میان ایران و ۵+۱ قرار است اوایل ماه آوریل نشست دیگری در آلماتی برگزار شود و مذاکرات ادامه یابد.

این بیانیه در نشست آتی آژانس خوانده خواهد شد.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10189

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                                قپیرا امروز روی خط روند صعودی برایش خریدار در منفی چهار و کمی بالاتر پیدا شده،باید دید شمع امروز از چه نوعی خواهد بود ؟
                                خب شمع امروز برای قپیرا یه چیزی تو مایه های ستاره ثاقب یا با اندکی اغماض دوجی هست حجم معامله امروز هم قابل توجه بود(فکر کنم تو این دو سه روز که سهم اصلاح میکرد امروز پرحجم ترین بود) همچنین صف فروش تو دقایق آخر ساعت معاملات جمع شد و تمامی اینها روی خط روند صعودی و خط میانی باند انجام گرفت.فشار خرید احساس میشد.
                                شنبه اگر شمع صعودی شکل بگیره برگشت صورت گرفته.

نظر

در حال کار...
                                X