orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10189

در اصل توسط امیر علی پست شده است View Post
    سلام جناب orumbourse
    شبتون بخیر
    با نموداری که از کچینی گذاشتید یعنی سهم به هدف رسید و تمام؟
    آینده نزدیک سهم رو چطور می بینید؟
    با تشکر
    هدف الگو اونجا بود خورد و به اونجا و واکنش نشون داد،فعلا برای چند روز آینده بنظر من اصلاح خواهد کرد.
    اینجا مقاومت خیلی سختی برای کچینی هست همانند مقاومت محدوده 270تا 280 برای کسعدی.حداقل از سوی سه ،چهار ناحیه مورد مقاومت واقع شده.
    تا زمانیکه سهم زیر 310تومن نرفته پتانسیل صعود مجدد برای شکستن اون مقاومت رو داره، ولی اون مقاومت هم خیلی مقاومت سرسختی هست.

سلام

آقا سجاد و آقا طیب عزیز

در بررسی صورت مالی x ماهه یک سهم، جایی که سود انباشته رقم خورده آیا میشه این عدد رو به تعداد سهام شرکت تقسیم کرد و نتیجه رو به eps (جهت محاسبه تارگت بنیادی) اضافه کرد؟ و اگر این بحث درست باشه آیا تمام این عدد اضافه میشه یا مقداریش؟

دوم: در مقایسه دو شرکت همسان( مثلا غمارگ و غبشهر) که سهامدار عمده شون تقریبا یکیه و روند حرکتیشون همسانه... میشه بین قیمتشون مقایسه انجام داد ... مثلا قیمت غبشهر بیش از دو برابر غمارگه... میشه گفت غمارگ استعداد پر کردن این فاصله رو داره؟؟؟ البته این سوال رو یه بار دیگه هم روی پالایشی های ناهمسان پرسیده بودم ولی اینجا چون این دو همسان هستند... میخواستم نظرتون رو بدونم!

ممنون از بزرگواران
    تو مسایل بنیادی جناب طیب خیلی وارد هستند ،فکر کنم به این سوالات ایشون جواب بدهند ،اطلاعات مفیدی خواهند داد.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10189

سوالی دو سه روزه ذهن منو رو مشغول کرده:
      چرا این گروه روی برای تعدیل مثبت بابت پوشش دوازده ماه واقعی 91بسته نمیشند؟اینها که تعدیل مثبت دارند.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Controller
        عضو عادی
        • Jul 2025
        • 127

سلام
        ميشه نظرتونو درباره ي بموتو بفرماييد؟
        تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی

نظر

• داروساز
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 603

این گروه واقعا چرا این گونه معامله میشود استاد؟؟.... باما با معدن پی بر ای 5.....
          در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          چرا این گروه روی برای تعدیل مثبت بابت پوشش دوازده ماه واقعی 91بسته نمیشند؟اینها که تعدیل مثبت دارند.

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • May 2011
            • 9603

درود بر جناب اروم بورس
            برای گزارش 12 ماهه هنوز یه مقدار زوده
            از نیمه دوم اردیبهشت ماه به بعد کم کم گزارشهای 12 ماهه میاد
            فرآور گزینه بسیار مناسبیه
            سهمی که حدود 500 تومن قیمت داره و سود 12 ماهه اش میتونه حدود 200 تومن باشه
            درصد پوشش 9 ماه سهم به طور کامل تعدیل سود رو تایید میکنه
            پس اگه فرآور میتونه تعدیل بده،باما هم میتونه و پتانسیلشو داره
            و خب همیشه روند یک گروه بورسی یکی بوده و خواهد بود
            یه روزی همین فرآور 7500 تومن بود و کاما 8000 تومن و در صعود با هم کورس داشتند
            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
            (کوروش بزرگ)

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10189

در اصل توسط داروساز پست شده است View Post
              این گروه واقعا چرا این گونه معامله میشود استاد؟؟.... باما با معدن پی بر ای 5.....
              عمده دلیلش بعلت داشتن مدیران محافظه کار می باشد که سود رو خیلی محتاطانه و محافظه کارانه اعلام میکنند و بیشتر تعدیل رو تو دوازده ماهه رو میکنند ،دلیل دوم هم فعلا افت قیمت های جهانی هست دلیل سوم هم که از نظر من زیاد بزرگش میکنند ولی در اون حد نیست مشکل تامین خاک هست. و البته نرخ تسیعر ارز این گروه روی هم در نوع خودش جالبه که با پایینترین قیمت تسعیر میشه و کسی بهشون گیر نمیده.

من انتظار یه موج صعودی مثبت بابت تعدیل دوازده ماه دارم ولی تکنیکال باما رو جدیدا ندیدم باید نگاه کنم.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

درود بر سجاد گرامی و تشکر بابت مطالب پرمغزتون؛

گروه معدنی علی الخصوص گروه روی+ملی مس قطعا درگزارش حسابرسی شده 12 ماهه تعدیل های قابل توجهی خواهند داشت. از نظر بنده یک رشد حداقل 50 درصدی در انتظار شون خواهد بود. در برخی سهام مثل فراور و فملی انتظارم بسیار بیشتر از 50 درصده
                متاسفانه بازار در قیمت گذاری محصولات معدنی چه صادراتی و چه بورس کالا در فقر شدید تحلیل به سر می بره. بعضا دیدم راجع به ملی مس گفته میشه قیمت جهانی پایی تر از بودجه اومده! در صورتی که خودم با بورس کالا در ارتباط هستم و می دونم فرمول واقعی عرضه بسیار متفاوته. حدودا اگر قیمت های جهانی مس تا 6000 تومان پایین بیاد ملی مس همین سود را پوشش خواهد داد. در مورد قیمت گذاری شمش روی هم تقریبا شرایط مشابه است و اگر دزدی کلانی در این شرکت ها صورت نگیره شاهد تعدیل های قابل توجه خواهیم بود.
                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10189

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                  درود بر سجاد گرامی و تشکر بابت مطالب پرمغزتون؛

گروه معدنی علی الخصوص گروه روی+ملی مس قطعا درگزارش حسابرسی شده 12 ماهه تعدیل های قابل توجهی خواهند داشت. از نظر بنده یک رشد حداقل 50 درصدی در انتظار شون خواهد بود. در برخی سهام مثل فراور و فملی انتظارم بسیار بیشتر از 50 درصده
                  متاسفانه بازار در قیمت گذاری محصولات معدنی چه صادراتی و چه بورس کالا در فقر شدید تحلیل به سر می بره. بعضا دیدم راجع به ملی مس گفته میشه قیمت جهانی پایی تر از بودجه اومده! در صورتی که خودم با بورس کالا در ارتباط هستم و می دونم فرمول واقعی عرضه بسیار متفاوته. حدودا اگر قیمت های جهانی مس تا 6000 تومان پایین بیاد ملی مس همین سود را پوشش خواهد داد. در مورد قیمت گذاری شمش روی هم تقریبا شرایط مشابه است و اگر دزدی کلانی در این شرکت ها صورت نگیره شاهد تعدیل های قابل توجه خواهیم بود.
                  درود بر سید عزیز

سید عزیز خوش اومدی. لطفا به اینجا زیادسر بزن ،من خیلی تمایل دارم مطالب بنیادی هم تو تایپک باشه تا کمک حال دوستان بشه . واقعیتش نمودار ها وقت زیادی رو از من میگیرند و صد البته اطلاعات بنیادی من در حد اساتیدی مثل شما نیست. مرسی دوست عزیز

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10189

خیز فباهنر برای شکستن مقاومت 124تومن.
                    این سهم اگر بتونه از زیر ابر سیاه ایچیموکو در تایم روزانه (130تومن)خارج بشه معاملاتش رروانتر خواهد شد.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

اگر وقت و دانش ناچیز بنده یاری کنه حتما در خدمت خواهم بود سجاد عزیز؛

علی الحساب این مطلب رو قبل از سال زده بودم اینجا هم نقل قول می کنم:

امروز بورس کالا بودم برای پیگیری یکی دو موضوع، سری هم به قسمت معاملات صنعتی بخصوص مس زدیم
                      جالبه بدونید که ملی مسی که قیمت فروش خود رو 7500 اعلام کرده حدود 400 دلار پرمیوم میگیره روی قیمت LME سپس یک ضریب 1.1 هم می خوره قبل عرضه! و سپس قیمت پایه عرضه محسابه میشه و با توجه به اینکه همیشه تقاضا از عرضه بیشتره عموما قیمت معامله 10 درصد حداکثر نوسان قیمت در عرضه رو هم می خورد. به بیان دیگر! ملی مس قراره مس رو تنی 7500 دلار و به دلار مبادلاتی بفروشه اما الان داره تنی 9500=1.1*{1.1*(7500+400)} دلار می فروشه با دلار مبادلاتی
                      یعنی حدود 27 درصد بالاتر از پیش بینی...

با محاسبه اهرم شرکت تقریبا به این نتیجه می رسیم که در صورت فروش در همین مقدار طی سال شرکت باید حدود 74 درصد تعدیل داشته باشد یعنی سود شرکت حدود 165 تومان خواهد بود با همین مقدار تولید در سال آتی.

اما این نوع قیمت گذاری به نظر من بسیار بسیار زیرکانه بوده چون ملی مس اومده از ابزارهای پوشش ریسک استفاده کرده (مثل همین ضریب های ثابت). در واقع اگر دلار تا 2500 هم پایین بیاد ملی مس می تونه با همین میزان قیمت عرضه کنه. از اون طرف اگر قیمت جهانی مس تا 6200 دلار در تن کاهش پیدا کنه شرکت ملی مس تعدیل منفی نخواهد داد چون 7502 =1.1*{1.1*(6200+400)} که تازه میرسه به قیمت بودجه!

بماند که طرح های توسعه عجیب و غریب ملی مس و حضور در هر مزایده معدنی مس و فلزات مشابه این اطمینان رو میده که قطعا تعدیل های مثبتی از این مسیر هم وجود خواهد داشت. خصوصا برای صنایع معدنی که صرفه جویی ناشی از مقیاس به دلیل هزینه های ثابت بسیار بالا از اهمیت زیادی برخوردار است و قطعا استراتژی اصلی افزایش فروش خواهد بود.
                      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

جناب اروم بورس
                        راستش تحلیلهای بنده بر اساس وضعیت بنیادی و روانشناسی بازار هست
                        میخواستم اگر شما مایل باشین،گاهی وقتها پستهای خودم رو اینجا نقل قول کنم تا تکنیکال سهم هم بررسی بشه
                        البته بنده به تکنیکال آشنایی دارم
                        اما خب بهتر می بینم که شما در این مورد نظر بدین
                        میشه گفت یه جور تبادل نظر هست
                        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10189

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                          جناب اروم بورس
                          راستش تحلیلهای بنده بر اساس وضعیت بنیادی و روانشناسی بازار هست
                          میخواستم اگر شما مایل باشین،گاهی وقتها پستهای خودم رو اینجا نقل قول کنم تا تکنیکال سهم هم بررسی بشه
                          البته بنده به تکنیکال آشنایی دارم
                          اما خب بهتر می بینم که شما در این مورد نظر بدین
                          میشه گفت یه جور تبادل نظر هست
                          درود بر بهنام عزیز

این چه حرفیه؟اینجا متعلق به خودتونه .اتفاقا من خیلی هم خوشحال خواهم شد. این تایپک متعلق به تمامی دوستان و صاحبنظرانی هست که مطالب و تحلیل های دارند که میتونه گره گشایی کار دوستان باشه.

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

درود بهنام عزیز

این چه حرفیه؟اینجا متعلق به خودتونه .اتفاقا من خیلی هم خوشحال خواهم شد. این تایپک متعلق به تمامی دوستان و صاحبنظرانی هست که مطالب و تحلیل های دارند که میتونه گره گشایی کار دوستان باشه.
                            درود بر شما
                            بینهایت سپاسگزارم
                            البته بنده که صاحب نظر نیستم
                            ولی همون چند خطی رو که می نویسم اینجا نقل قول میکنم تا بتونیم به نتایج خوبی برسیم
                            پیروز باشید
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10189

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                              اگر وقت و دانش ناچیز بنده یاری کنه حتما در خدمت خواهم بود سجاد عزیز؛

علی الحساب این مطلب رو قبل از سال زده بودم اینجا هم نقل قول می کنم:

امروز بورس کالا بودم برای پیگیری یکی دو موضوع، سری هم به قسمت معاملات صنعتی بخصوص مس زدیم
                              جالبه بدونید که ملی مسی که قیمت فروش خود رو 7500 اعلام کرده حدود 400 دلار پرمیوم میگیره روی قیمت LME سپس یک ضریب 1.1 هم می خوره قبل عرضه! و سپس قیمت پایه عرضه محسابه میشه و با توجه به اینکه همیشه تقاضا از عرضه بیشتره عموما قیمت معامله 10 درصد حداکثر نوسان قیمت در عرضه رو هم می خورد. به بیان دیگر! ملی مس قراره مس رو تنی 7500 دلار و به دلار مبادلاتی بفروشه اما الان داره تنی 9500=1.1*{1.1*(7500+400)} دلار می فروشه با دلار مبادلاتی
                              یعنی حدود 27 درصد بالاتر از پیش بینی...

با محاسبه اهرم شرکت تقریبا به این نتیجه می رسیم که در صورت فروش در همین مقدار طی سال شرکت باید حدود 74 درصد تعدیل داشته باشد یعنی سود شرکت حدود 165 تومان خواهد بود با همین مقدار تولید در سال آتی.

اما این نوع قیمت گذاری به نظر من بسیار بسیار زیرکانه بوده چون ملی مس اومده از ابزارهای پوشش ریسک استفاده کرده (مثل همین ضریب های ثابت). در واقع اگر دلار تا 2500 هم پایین بیاد ملی مس می تونه با همین میزان قیمت عرضه کنه. از اون طرف اگر قیمت جهانی مس تا 6200 دلار در تن کاهش پیدا کنه شرکت ملی مس تعدیل منفی نخواهد داد چون 7502 =1.1*{1.1*(6200+400)} که تازه میرسه به قیمت بودجه!

بماند که طرح های توسعه عجیب و غریب ملی مس و حضور در هر مزایده معدنی مس و فلزات مشابه این اطمینان رو میده که قطعا تعدیل های مثبتی از این مسیر هم وجود خواهد داشت. خصوصا برای صنایع معدنی که صرفه جویی ناشی از مقیاس به دلیل هزینه های ثابت بسیار بالا از اهمیت زیادی برخوردار است و قطعا استراتژی اصلی افزایش فروش خواهد بود.

سید عزیز به جرات میتونم بگم فملی یکی از بهترین سهم های بازار بورس ایران هست من فکر نمیکنم تا حالا فملی برای کسی زیان جبران ناپذیری زده باشه اگر کمی دید میان مدت به سهم داشته باشه.
                              بنظر من سهم هایی مانند فملی ،فولاد،ومعادن،کچاد ،کگل و شخارک تو هر قیمتی که خریده باشید اگر به دید میان مدت نگاه کنید حتی تو پیک قیمتی هم خریده باشید اینها باز به شما سود خواهند داد. حداقل تو این چند سال گذشته که اینطور بودند

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

این پست رو دیروز در تاپیک خودم نوشتم
                                با اجازه جناب اروم بورس اینجا نقل قول میکنم

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                                مپنا

از چهاردهم فروردین ماه تا با امروز 4 روز کاری گذشته
                                در این مدت حجم معملات مپنا در حدود 125 میلیون سهم بوده
                                یعنی بیش 1.25% از کل سهام شرکت
                                توجه کنید که مپنا شرکت بسیار بزرگیه و 1% از سهم شرکت یعنی در حدود 100 میلیون سهم
                                این تعداد برای یه سهمی مثل فاذر یعنی یک سوم از کل سهام شرکت
                                حجم 60 میلیونی شنبه و البته 30 میلیونی امروز یک آلارم مثبت در پیش بینی روند سهم بود
                                دوستان اگر خاطرشون باشه،همچین پستی رو در حدود 5-4 ماه پیش در مورد فاذر نوشتم
                                وقتی فاذر حجمهای بسیار سنگین میخورد
                                و خب امروز قیمت فاذر مشخصه و داره به سرعت رشد میکنه
                                درسته که مپنا به چابکی فاذر نیست
                                اما این سهم در حد و اندازه خودش رشد بسیار خوبی داشته و تونسته از 160 تومن به حدود 270 تومن برسه
                                در نهایت باید بگم که با توجه به این حجم سنگین معاملات در چند روز گذشته،سهم داره آلارم یک صعود شارپ رو میده
                                بنده انتظار دارم که سهم خیلی زود بالای سطح روانی 300 تومن تثبیت بشه و حرکت خودش رو برای شکست سطح 400 -380 آغاز کنه
                                باز هم مشاهده می کنید که روند یکیست
                                یعنی فاذر باید از سطح 400 عبور کنه
                                و مپنا هم به همین شکل
                                و خب هر دو قدرت ورود به فاز صعودی جدید رو دارند
                                پشتوانه این صعود شارپ هم وضعیت بنیادی عالی هر دو سهمه
                                فاذر که داره به 400 نزدیک میشه و بنده تارگت خودم رو بردم روی 600
                                ولی مپنا همون 400-380
                                هر وقت بهش رسید،میریم سراغ تارگت بعدی
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X