orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
    جناب اروم بورس روند تکنوتارو چطور میبینی
    درود بر شما
    این تحلیل تکنو تار رو چند روز پیش زدیم.
    250تومن مقاومت خیلی مهمی هست.

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    درود بر شما

نمودارش رو نگاه کردم ،روند میان مدتش از نوع صعودی هست ولی هنوز داخل روند نزولی بلند مدت سیر میکنه .
    تو کوتاه مدت هم با برخورد به خط روند نزولی بلند مدت واکنش نشون داده(در نمودار تعدیل شده)،این بار چندم هست که به اون خط واکنش نشون میده.
    با توجه به اینکه روز گذشته کاری فشار فروش سهم گرفته شده و سهم رو جمع آوری کرده اند،امروز شمع نسبتا مثبتی رو شاهد بودیم(البته بازار امروز در بیشتر سهم ها هیجانی دنبال میشد)پس تنها شمع امروز کافی نیست ادامه این شمع مثبت مهم می باشد.
    سیگنال خرید با شکست روندنزولی صادر میشه که بین 210تا 215تومن میشه.

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
    جناب اروم سلام،عرض ادب و ارادت
    هر چي گشتم نتونستم نمودار لسرما رو كه ترسيم كرده بودين پيدا كنم،به نظر. شما با معاملات روز قبل سهم وارد فاز اصلاحي شده؟ممنون
    درود بر شما
    جاده حرکتی لسرما در این سه چهار سال پس از خارج شدن از روند نزولی در یک کانال افقی بین 110تومن تا محدوده 190و205تومن بوده. بالای اون دو تا خط نقره ای رنگ که میشه حوالی 160تومن بیاد میتونه دوباره به سقف کانال حمله ای بکنه.
    چیزی از بنیادی سهم نمیدونم

درود بر شما
    همانطور که تو این پست اشاره شده ،داره به مقاومت اون دو تا خط توی نمودار مقاومت 160تومن عکس العمل نشون میده فکر میکنم از فردا یه افت اندک قیمتی داشته باشه تا 150تومن یا 145 تا کف کانال باریک.
    تا اون کانال رو نشکسته مشکلی نیست.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

به سوالات دوستان جناب ابشار و علیرضا جواب دادم و پست رو ارسال کردم ولی پیغامی مبنی بر تایید پست از سوی مدیران اومد.دیگه نمیدونم اون پست خواهد اومد یا نه؟
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Dr.boursi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 1348

درود بر شما
        به تایپک خودتون خوش اومدید
        در هر دو تایم فریم روزانه وهفتگی در اندیکاتور rsiدر پریود 14روزه در دو تا کف 702تومن و 820تومن دیده میشه.
        ممنونم . یه سوال دیگه من فرضیه ای رو در تحلیل تکنیکال دارم به نام زاوایه...
        می گم اگر زاویه افق و خطی که از دو قله نمودار حاصل میشه کمتر از اندیکاتورش باشه این سیگنال مثبته و در غیر این صورت سیگنال منفیه... در اصل همون واگراییه ولی در مقیاس کمترش... نظر شما چیه در این مورد؟
        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• احـد
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 503

سلام و عرض ادب سجاد عزیز :
          سوالی دارم از خدمتتان همانطور که مطلعید:
          - مزيد اطلاع به موجب مصوبه مجمع عمومي فوق العاده مورخ 14/09/91، سرمايه شرکت از مبلغ 000ر12ميليارد ريال به مبلغ 000ر16 ميليارد ريال از محل سود انباشته (معادل 33/33 درصد) افزايش يافته است . همچنين مطابق مصوبات مجمع فوق افزايش سرمايه از مبلغ 000ر16 ميليارد ريال به مبلغ 000ر18 ميليارد ريال از محل سود انباشته در اختيار هيات مديره شرکت قرار گرفت و پس از اخذ مجوز از سازمان بورس در جلسه هيئت مديره مورخ 08/01/92 به تصويب رسيد.

سوالم این است که این افزایش سرمایه شامل کسانی میشه که در تاریخ 91/09/14 سهامدار بودند یا شامل کسانی که در تاریخ 92/01/08 مصوب هیئت مدیره سهامدار بودند میشه؟
          ذدر مورد پخش البرز اگر نکته ای بفرمایید ممنون میشم
          با تشکر از اینکه برایم وقت میگذارید

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
            ممنونم . یه سوال دیگه من فرضیه ای رو در تحلیل تکنیکال دارم به نام زاوایه...
            می گم اگر زاویه افق و خطی که از دو قله نمودار حاصل میشه کمتر از اندیکاتورش باشه این سیگنال مثبته و در غیر این صورت سیگنال منفیه... در اصل همون واگراییه ولی در مقیاس کمترش... نظر شما چیه در این مورد؟
            درود بر شما

اگه ممکنه با شکل توضیح بدین ،منظورتون رو دقیق متوجه نمیشم.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

بازار امروز کمی منو می ترسونه.
              فلزات رو فکر میکردم منفی بخورند ولی فکر نمیکردم اینقدر فشار فروش بالا باشه.
              گروه پتروشیمی هم منفی بودند ولی فشار فروش بالا نیست.
              گروه کاشی حرکت دستجمعی خوبی کردند امیدوار تداوم داشته باشه.
              تو گروه بانکی و خودرو زور خریدارها همون قدره که تو دو سه درصد مثبت نگه دارند.
              خبرهایی از مذاکرات هسته ایی به بیرون درز میکنه مبنی بر دادن پیشنهاداتی از سوی ایران در مذاکرات هسته ای می باشد در حالیکه 5+1 منتظر جواب ایران به پیشنهادات قبلی بود ولی در مقابلش ایران پیشنهاداتی مبنی بر لغو تحریم های موجود علیه ایران داده که بنظر نمیاد طرف مقابل تن به این خواسته ایران بدهد.
              شاید بازار عکس العمل خوبی به این دور از مذاکرات نداشته باشه.
              دیتای امروز بیاد میشه بهتر نظر داد.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

از دوستان کسی میتونه یه راهنمایی کنه من میخوام پستی رو از یه تایپک دیگه یا سایت دیگه بشکل نقل قول بیارم چطوری کپی کنم که همون نقل قول بیفته؟ مرسی

نظر

• omidbefarda
                  عضو عادی
                  • Dec 2011
                  • 104

از دوستان کسی میتونه یه راهنمایی کنه من میخوام پستی رو از یه تایپک دیگه یا سایت دیگه بشکل نقل قول بیارم چطوری کپی کنم که همون نقل قول بیفته؟ مرسی
                  سلام. با موس در حالی که دکمه چپ را نگه داشتی روی متن از پایین به بالا بکش تا متن آبی رنگ شود سپس روی متن آبی شده راست کلیک کن و کپی را انتخاب کن و بعد در سایتی که خواستی پیس کن .

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط omidbefarda پست شده است View Post
                    سلام. با موس در حالی که دکمه چپ را نگه داشتی روی متن از پایین به بالا بکش تا متن آبی رنگ شود سپس روی متن آبی شده راست کلیک کن و کپی را انتخاب کن و بعد در سایتی که خواستی پیس کن .
                    مرسی دوست عزیز

این که همون کپی پیست ساده میشه من یه چیزی شبیه گزینه پاسخ با نقل قول رو میخوام دیدم بعضی از دوستان از یه تایپک دیگه یا سایت دیگه نقل قول کرده اند,عین همون که شما پست من رو با گزینه پاسخ با نقل قول کردید. مرسی

.
                    .
                    .
                    .
                    .
                    شاخص منفی شد
                    ورود حقوقیهای محترم به بازار رو پس از سپری کردن تعطلیات نوروزی خوش آمد میگوییم.

نظر

• mehdipour2000
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 406

سلام آقا سجاد

در مبدا ... پاسخ با نقل قول رو بزنید...
                      سپس کل متن رو با علایم اول و آخر ( مثلا [QUOTE=orumbourse;301846] ) کپی و در مقصد پیست کن.... یادت نره
                      QUOTE آخر و علایم رو هم کامل کپی کنی
                      ایشالا درست باشه
                      پلتفرم همه فرومها یکیه .... باید انجام بشه
                      تحلیل رایگان
                      اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                      توییتر: m_mehdipour

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

[QUOTE=mehdipour2000;303459]سلام آقا سجاد

در مبدا ... پاسخ با نقل قول رو بزنید...
                        سپس کل متن رو با علایم اول و آخر ( مثلا
                        در اصل توسط orumbourse پست شده است
                        ) کپی و در مقصد پیست کن.... یادت نره
                        QUOTE آخر و علایم رو هم کامل کپی کنی
                        ایشالا درست باشه
                        پلتفرم همه فرومها یکیه .... باید انجام بشه
                        اوکی گرفتم مطلب رو.
                        مرسی اقای مهدی پور و همچنین جناب مختاری که در پیغام خصوصی راهنمایی کردند.
                        مرسی از هر دو عزیز دستتون درد نکنه.

نظر

• shadi
                          کاربر فعال
                          • Jul 2011
                          • 914

سلام

جناب سجاد لطفا نظرتان را نسبت به وبشهر می فرمایید. مرسی

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط پینو پست شده است View Post
                            سلام و عرض ادب سجاد عزیز :
                            سوالی دارم از خدمتتان همانطور که مطلعید:
                            - مزيد اطلاع به موجب مصوبه مجمع عمومي فوق العاده مورخ 14/09/91، سرمايه شرکت از مبلغ 000ر12ميليارد ريال به مبلغ 000ر16 ميليارد ريال از محل سود انباشته (معادل 33/33 درصد) افزايش يافته است . همچنين مطابق مصوبات مجمع فوق افزايش سرمايه از مبلغ 000ر16 ميليارد ريال به مبلغ 000ر18 ميليارد ريال از محل سود انباشته در اختيار هيات مديره شرکت قرار گرفت و پس از اخذ مجوز از سازمان بورس در جلسه هيئت مديره مورخ 08/01/92 به تصويب رسيد.

سوالم این است که این افزایش سرمایه شامل کسانی میشه که در تاریخ 91/09/14 سهامدار بودند یا شامل کسانی که در تاریخ 92/01/08 مصوب هیئت مدیره سهامدار بودند میشه؟
                            ذدر مورد پخش البرز اگر نکته ای بفرمایید ممنون میشم
                            با تشکر از اینکه برایم وقت میگذارید
                            درود بر برادر بزرگوار و دوست عزیزم جناب پینو
                            امیدوارم ایام به کام باشه

مسلما افزایش سرمایه متعلق به سهامدارانی هست که تو روز مجمع سهامدار شرکت بوده اند. شما اگر در تاریخ اول سهامدار بودید حتما اون 33درصد افزایش سرمایه شامل شما میشه .
                            از سرمایه شرکت میتونم حدس بزنم که این مال سرمایه گذاری وغدیر هست.
                            وغدیر تو تاریخ اولی 33درصد از سود انباشته افزایش داده و در تاریخ دوم 12درصد دوباره افزایش سرمایه داده که سر جمع 50درصد از 12هزار میلیارد ریال به 18هزار میلیاد ریال افزایش سرمایه از طریق سود انباشته سالهای گذشته داده.

اخیرا تو یکی از پست های دوستان خوندم که میگفت شرکت همون 50درصد افزایش سرمایه رو تو مجمع اولی داده و این مجمع دومی رو فرمالیته برگزار میکنه تا تاییدیه سازمان بورس رو بگیره و افزایش سرمایه دوم (12%) هم به کسانی که تو تاریخ دوم سهامدار بودند تعلق نمیگیره که این اگه درست باشه کار غیر قانونی محسوب میشه و من فکر نمیکنم که بورس با این کار موافقت کنه.

در مورد پخش هم تکنیکال بلندی نداره فعلا دو تا عدد 390 و 379تومن حمایت پیش رو هستند ولی دقیق نیستند چون دیتای بلندی نداره.
                            بنیادی خوبی داره فقط شرکت زیر مجموعه اش بازرگانی آرین و البرز دراای زیان انباشته 525میلیون تومنی هست که اون رو هم در گزارشات پیش بینی سال 92 سود ده اعلام کرده.

مزيد اطلاع، جمع دارايي هاي شرکت در پايان سال مالي 90 (به مبلغ 413 ر 3 ميليارد ر) عمدتا شامل حسا بها و اسناد دريافتني تجاري (به مبلغ 624 ر 2 ميليارد ر و معادل 77 درصد مجموع دارايي ها) مي باشد که سرفصل مذکور ناشي از طلب از مشتريان مراکز توزيع شامل مطالبات و چک هاي دريافتي از داروخانه ها و فروشگاه هاي مواد غذايي و بهداشتي بابت فروش کالا مي باشد.
                            سياست فروش شرکت به شکل اعتباري بوده و آئين نامه مدوني جهت اعتبار سنجي مشتريان تدوين نگرديده است و در نتيجه منجربه اسناد برگشتي ، تمديد سررسيد و تعويض چکها و در نهايت افزايش دوره وصول مطالبات و هزينه هاي مالي گرديده است"

بغیر از این چک برگشتی و افزایش دوره وصول مطالبات بنیادی خوبی داره.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
                              سلام

جناب سجاد لطفا نظرتان را نسبت به وبشهر می فرمایید. مرسی

درود بر شما

نظرمن در مورد وبشهر ادامه روند نزولی با احتمال شکستن کف 158تومن.

30475443577585675025

در روی مقاومت 170تومن ،یه الگوی شمعی ضعیف روز چهارشنبه زد، اگر شنبه منفی باشه تو کوتاه مدت کمی گیج خواهد زد ولی تا زمانی که زیر 150تومن نیومده همان هدف سقف کانال رو خواهد داشت.

درود بر شما خانم شادی سهامدار صبور وبشهر

یادمه اون پست نقل قول اول رو در آذر ماه در مورد وبشهر تو قیمت 175تومن یا 180تومن برای شما زدم که تا پیش بینی ریزش میشد که تا قیمت 130تومن هم اومد.
                              همونطور که تو پست نقل قول شده دوم هم اشاره شده هدف سقف کانال می باشد که داریم نزدیک میشهیم.
                              از نظر من وبشهر به مقاومت های خیلی قویی داره نزدیک میشه که عبور از اونها با اولین برخورد بنظر من خیلی خیلی سخت خواهد بود از محدوده 190تومن تا 235تومن دریایی از مقاومت وجود داره که روی تابلو خیلی برای سهم عبورش سخته. منتظر واکنش به این محدوده و برگشت هایی هستم.

نظر

• shadi
                                کاربر فعال
                                • Jul 2011
                                • 914

سلام

جناب سجاد از محبت و پاسخگویی شما بسیار سپاسگزارم بخصوص که همیشه با صداقت و دلسوزی همراه بوده امید همیشه سلامت و شاد

باشید.

نظر

در حال کار...
                                X