orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
    سلام اقا سجاد عزيز
    عرض ادب وارادت
    چند تا نماد رو ميخوام يه نگاه بهش بندازين،البته اگه لطف كنين
    ١)حفاري براي خريد مناسبه يا نه؟به نظر شما روند سهم نزوليه يا صعودي؟بهترين قيمت و زماني كه ميشه وارد سهم شد رو ارزيابي بفرمايين،تارگت سهم به نظرشما چنده؟
    ٢)معاملات چند روز اخير كهمدا باعث شده روند سهم نزولي بشه؟؟حمايت معتبر سهم در چه دامنه اي به نظر شما فعال ميشه؟
    ٣)به نظر شما مقاومت پيش روي لسرما چنده؟با توجه به معاملات چند روز اخير تارگت ميان مدت سهم رو ارزيابي ميفرمايين؟
    البته پيشاپيش ابراز شرمندگي بابت وقتي كه صرف ميكنين و لطف بيكران شما ....
    درود بر شما

1)حفاری همچنان روند صعودی داره ولی این چند روزه مثل سابق مثبت نمیخوره ،پیش رو دو تا حمایت داریم 353تومن و 338تومن.این آخری حمایت خط روند صعودی هست .در چنین وضعیتی بهتره تا مقاومت هایش رو نشکسته واردش نشیم383تومن.شکست مقاومت 310تومن برای حفاری خیلی خوب بوده .
    این سهم دیگه مثل سابق قیمت های پایین رو نخواهد دید ولی برای اینکه شما تو روند رو به رشد با عدم اتلاف زمان سهامدار باشید همان شکست مقاومت پیشنهاد میشه.با شکست مقاومت و یک شمع روی اون هدف حداقلی 460تومن.در مقطع فعلی لیدر این گروه فاذر هست ،حرکت فاذر چشم ها رو متوجه این گروه میکنه.ببینیم فاذر روز دوشنبه چیکار میکنه؟بعید میدونم فاذر مثبت نخوره اینها مثبت بخورند.

2)هنوز نه،سهم روند صعودی داره.سهم فشار فروش تو این چند روزه داشته ولی هنوز حمایت های معتبرش رو نشکسته 238تومن و 232تومن و 225تومن .فکر میکنم دوباره برمیگرده و روند صعودی رو میتونه ادامه بده.سهم های کوچک بازهای مختص بخود رو دارند و فشار فروش و فشار خرید براحتی میشه از سوی تعدادی به بازی گرفته بشه.

3)185تا 190تومن و 205تومن مقاومت های سهم .هدف بنظر من میتونه 260تومن باشه.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

امروز در خیلی از سهم ها شاهد صف خرید بودیم و یا هستیم،بنظر میاد وضعیت مثبت بازار پس از عرضه ناموفق فارس در بار اول در اوایل سال هنوز تو ذهنیت فعالان بازار باقی مونده و با اون ذهنیت امروز صبح تو بسیاری از سهم ها شاهد خرید هیجانی بودیم.ولی این بار فارس عرضه خواهد شد.
      من امیدوارم که فارس با قیمت مناسبی عرضه بشه حوالی 600تومن خوبه،هرچند شنیده ها حاکی از عرضه روی قیمت 850تا 880تومن داره ولی من انتظار دارم که پایینتر عرضه بشه تا بازار نیز همپای اون بالا بیاد.
      در صورت عرضه با قیمت بالا ،نقدینگی زیادی رو از بازار خواهد بلعید و این آینده بازار رو تحت الشعاع قرار خواهد داد،همین الان هم بازار چالش های زیادی پیش رو داره و نباید کمبود نقدینگی هم بر اونها اضافه بشه.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• space_mohamad
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 313

اگه میشه شپترو هم یه بررسی بفرمایید . نمیدونم چرا توی این بازار نمیره بالا ....
        مکدی که آلارم خرید میده و در یک مثلث گبر افتاده ....
        "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• محمد یزدی
          عضو فعال
          • May 2011
          • 948

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          درود بر شما

1)حفاری همچنان روند صعودی داره ولی این چند روزه مثل سابق مثبت نمیخوره ،پیش رو دو تا حمایت داریم 353تومن و 338تومن.این آخری حمایت خط روند صعودی هست .در چنین وضعیتی بهتره تا مقاومت هایش رو نشکسته واردش نشیم383تومن.شکست مقاومت 310تومن برای حفاری خیلی خوب بوده .
          این سهم دیگه مثل سابق قیمت های پایین رو نخواهد دید ولی برای اینکه شما تو روند رو به رشد با عدم اتلاف زمان سهامدار باشید همان شکست مقاومت پیشنهاد میشه.با شکست مقاومت و یک شمع روی اون هدف حداقلی 460تومن.در مقطع فعلی لیدر این گروه فاذر هست ،حرکت فاذر چشم ها رو متوجه این گروه میکنه.ببینیم فاذر روز دوشنبه چیکار میکنه؟بعید میدونم فاذر مثبت نخوره اینها مثبت بخورند.

2)هنوز نه،سهم روند صعودی داره.سهم فشار فروش تو این چند روزه داشته ولی هنوز حمایت های معتبرش رو نشکسته 238تومن و 232تومن و 225تومن .فکر میکنم دوباره برمیگرده و روند صعودی رو میتونه ادامه بده.سهم های کوچک بازهای مختص بخود رو دارند و فشار فروش و فشار خرید براحتی میشه از سوی تعدادی به بازی گرفته بشه.

3)185تا 190تومن و 205تومن مقاومت های سهم .هدف بنظر من میتونه 260تومن باشه.
          با سلام در مورد لسرما ازتون سوال داشتم در صورت ها مالی شرکت مصارف ارزی رو با دلار 3800 در نظر گرفته در حالی که ظاهرا تاثیری در هزینه سال 92 شرکت نداره یا به عبارتی کاهش دلار تاثیری بر سود دهی شرکت از این منظر نداره نظر شما رو در این مورد میخواستم بدونم ممنون از وقتی که میزارید
          بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3072

باسلام وعرض ادب

آقا سجاد قربون دستت یه نگاهی به این مپنا داشته باشید وببینید هدف اول 330تومان است ........................یا بنده چشام به علت پیری اشتباه میکنه ......:D

نظر

• behnam
              عضو فعال
              • May 2011
              • 9603

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
              باسلام وعرض ادب

آقا سجاد قربون دستت یه نگاهی به این مپنا داشته باشید وببینید هدف اول 330تومان است ........................یا بنده چشام به علت پیری اشتباه میکنه ......:D
              درود بر طیب خان عزیز
              هدف اول که خیلی اهمیتی نداره
              مهم هدفهای بعدی هستند :D
              مثلا هدف اول بعد از شکست سقف 400 تومن >:D<
              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
              (کوروش بزرگ)

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3072

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                درود بر طیب خان عزیز
                هدف اول که خیلی اهمیتی نداره
                مهم هدفهای بعدی هستند :D
                مثلا هدف اول بعد از شکست سقف 400 تومن >:D<

باسلام وعرض ادب

بهنام جان خوبی ..............

آقا بزرار ببینیم چشم های بنده درست دیده .........یانه :D.............................. بعدا اهداف

نظر

• behnam
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 9603

باسلام وعرض ادب

بهنام جان خوبی ..............

آقا بزرار ببینیم چشم های بنده درست دیده .........یانه :D.............................. بعدا اهداف
                  سپاسگزارم
                  هر جور شما صلاح میدونین
                  ولی خب،بنده فاذر رو که می بینم،انگار دارم مپنای چند ماه دیگه رو می بینم :D
                  یه جوری میشه گفت فاذر آینه تمام نمایی از مپنا در چند ماه آینده هست
                  البته هر کدوم در اندازه خودشون
                  چون مپنا سهم بزرگیه و طبیعیه که سرعت رشد فاذر بیشتره
                  افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                  (کوروش بزرگ)

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

باسلام وعرض ادب

درود بر شما جناب طیب

در مورد رمپنا زیاد تحلیل زده ام،یادم نیست چند تا بوده.این رو 13بهمن تو تایپک قبلیم زده ام.

در اصل توسط orumbourse پست شده است
                    رمپنا

بنظر میاد رمپنا به حمایت های خوبی رسیده و واکنش های خوبی نسبت به حمایت هاش از خودش نشون میده. محدوده 195تومن تا 200تومن از سوی چند ناحیه حمایت میشه.
                    شمع های نزولی خیلی تزلزل دارند و مثل سابق به راحتی منفی نمیخوره ،بنظر من شرایط برای شروع یه موج صعودی مهیا هست و برای اطمینان منتظر عبور از 225تومن هستم.
                    در صورت شروع موج صعودی جدید شکست 270 تومن محتمل هست.هدف حداقلی بعدی 320تومن.
                    این پست رو اوایل اسفند وقتی رمپنا میخواست در بار اول با مقاومت 270تومن مواجه بشه نوشتم
                    در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    مرسی از تمامی دوستان

رمپنا امروز با مقاومت 270تومن سقف قبلی مواجه میشه ،انتظار واکنش دارم،ممکنه صف عرضه بشه ولی بنظر من رمپنا توانایی عبور از این مقاومت رو اگر در اولین برخورد نداشه باشه ،بار دوم خواهد تونست.
                    اگر هم صف عرضه نشه نشون دهنده قدرت بالای روند خواهد بود.
                    دو سه تا پست هم موقع افت که روی 240تومن بود زدیم،گفتیم از اینجا برمیگرده ،فکر کنم در جواب سوال شما بود.
                    همانطور که تو تحلیل بهمن ماه ذکر شده هدف حداقلی 320تومن یا 330تومن خواهد بود ولی بنظرمن رمپنا تارگت بالاتری از این خواهد داشت.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Post
                      با سلام در مورد لسرما ازتون سوال داشتم در صورت ها مالی شرکت مصارف ارزی رو با دلار 3800 در نظر گرفته در حالی که ظاهرا تاثیری در هزینه سال 92 شرکت نداره یا به عبارتی کاهش دلار تاثیری بر سود دهی شرکت از این منظر نداره نظر شما رو در این مورد میخواستم بدونم ممنون از وقتی که میزارید
                      درود بر شما

هم پارسال هم امسال نرخ تسعیر ارز تو گزارشات شرکت 3800تومن ذکر شده.
                      پیش بینی سال 92خرید مواد اولیه 4.6میلیون دلار ذکر شده که هزینه 17.4میلیاردتومنی برای شرکت داشته که69درصد مواد اولیه رو تشکیل میده پارسال ولی 1.18میلیون دلار بوده که 4.5میلیارد تومن هزینه برای شرکت داشته که 38درصد مواد اولیه رو شامل میشده .
                      ملاحظه میفرمایید شرکت امسال مواد اولیه بیشتری نسبت به پارسال وارد خواهد کرد و یه میانگینی از نرخ تسعیر خواهد داشت اگر اون میانگین زیر 3800تومن بود اون مبلغ مالتفاوت رو میاره روی سود.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
                        اگه میشه شپترو هم یه بررسی بفرمایید . نمیدونم چرا توی این بازار نمیره بالا ....
                        مکدی که آلارم خرید میده و در یک مثلث گبر افتاده ....
                        شپترو از نظر میزان سرمایه در مقایسه با سایر پتروشیمی ها خیلی سرمایه کوچیکی داره و البته کمی بدهی هم داره.

هزينه هاي عمومي ، اداري وتشکيلاتي وهزينه هاي مالي مواجه با افزايشي بترتيب معادل 33 و 67 درصد عمدتا ناشي از افزايش هزينه هاي فروش صادراتي و پيش بيني اخذ تسهيلات مالي جديد از بانکهاي ملت وتجارت با نرخهاي سود وکارمزد 21 و 22 درصد به منظور تامين سرمايه در گردش ونيز بازپرداخت بخشي از بدهي هاي معوقه شرکت ( عمدتا به صندوق بازنشستگي و پس انداز کارکنان صنعت نفت و شرکت ملي پخش فرآورده هاي نفتي ) شده اند که تحقق تسهيلات مزبور در گرو اخذ موافقت بانکهاي يادشده ميباشد.

مشکل این سهم از نظر تکنیکال اینه که کمی بیرون از خط روند صعودی داره معامله میشه البته فشار فروش چندان بالایی من ندیدم .یه مدتیه بین 850تا 970یا 980تومن داره گیج میزنه .تا 980تومن رو با حجم مناسب با شمع خوب صعودی نشکنه نمیشه ازش انتظار بیشتری داشت.

نظر

• ائلشن
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 993

با سلام خدمت جناب orumbourse بزرگوار

چند روزی است مطالب شما را مطالعه می کنم جا داره از تحلیهای کامل و دقیقتون کمال تشکر را داشته باشم،

می خواستم در صورت امکان نگاهی به شمواد بیاندازید.

1- آیا می توان گفت کف دوگانه تشکیل داده است ؟

2- فردا در صورت شکست 2392 وارد شویم یا نه؟

ممنون از وقتی که می گذارید.
                          آخرین ویرایش توسط ائلشن؛ 2013/04/15, 19:40.

نظر

• salehiar
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 331

سلام.جسارتا اگر امکانش بود نظرتون رو درباره نمودار شد وص هم بگید.ممنون.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط ائلشن پست شده است View Post
                              با سلام خدمت جناب orumbourse بزرگوار

چند روزی است مطالب شما را مطالعه می کنم جا داره از تحلیهای کامل و دقیقتون کمال تشکر را داشته باشم،

می خواستم در صورت امکان نگاهی به شمواد بیاندازید.

1- آیا می توان گفت کف دوگانه تشکیل داده است ؟

2- فردا در صورت شکست 2392 وارد شویم یا نه؟

ممنون از وقتی که می گذارید.
                              درود بر شما

کف دوگانه که زده شده ولی الان هم نزدیک سقف دوگانه هستیم.
                              ولی فکر کنم میتونه از 239تومن رد بشه،نزدیک گزارش 6ماهه هستیم .با رعایت حدضرر و درصد سبد ، بله.

در اصل توسط salehiar پست شده است View Post
                              سلام.جسارتا اگر امکانش بود نظرتون رو درباره نمودار شد وص هم بگید.ممنون.
                              درود بر شما

من نظرم در مورد شدوص در این قیمت ها فقط میتونه نوسانگیری سریع باشه در حالت خوشبینانه.
                              بنظر من سهمی که تو 7 ماه از 170تومن تا 1050رشد کنه نیاز به استراحت و اصلاح خواهد داشت .
                              بنظر شما چه برگ برنده ای از بنیادی سهم مونده که تو کوتاه مدت بخواد رو کنه ؟
                              اگه موج صعودی هم مونده باشه ،کوتاه خواهد بود.
                              من نظرم اینه

نظر

• bari
                                عضو عادی
                                • Jan 2012
                                • 193

آروم عزیز فلوله رو بررسی میفرمایید ظاهرا هدف های بزرگی رو در سر میپرورونه

نظر

در حال کار...
                                X