orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سیدامیر
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 1668

باسلام ..
    جناب سجاد خواستم نظر جنابعالی رادر مورد گروه قند و شکر بدانم .
    به خصوص دو سهم قصفها و قشیر ....
    باتشکر و آرزوی موفقیت ..

نظر

• paiezan
      عضو فعال
      • May 2012
      • 317

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      درود
      پاییزان عزیز چون سهم بسته بود برای جواب دادن عجله نکردم.
      باید بررسی کنم اونم میذارم برای روز تعطیل، اطلاعات ابتدایی من از این سهم تا این حده که صادرات نداره،مواد اولیه هم از داخل کشور که عمدتا میلگرد هست تهیه میکنه نوسانات ارز بصورت مستقیم روش اثر نداره.
      کارش هم تو گروه فلزات حلقه واسط بین شرکتهای فولاد سازی و عمدتا صنایع خودروسازی و ماشین سازی می باشد یعنی مثلا میلگرد رو میخره اون رو کشش و پولیش و صافکاری و تابگیری روش انجام میده و به شکل دلخواهی خودرو سازها در میاره و به اونها میفروشه در کنار اینها کارخانه های مرتبط با این نوع تولید رو هم احداث میکنه زمین هم اجاره میده.
      از طرح های در دست اجراش خبر ندارم.
      تمام محصولاتش رو هم میده بازار داخلی ،فعلا فروش صادراتی نداره.لااقل من که پیش بینی سود 92 رو قبلا خودنده بودم نداشت.
      سهم ارزنده ای هست تو این قیمت ها جای نگرانی نداره و خیلی هم ارزنده هست.یه شرکت فرابورسیه
      برای برسی بیشتر باید نگاه دقیق تری تو روزهای تعطیل بندازم یا از دوستان بنیادی کار که اشراف کاملی بر بنیادی سهام دارند سوال بفرمایید.
      ممنون سجاد جان خیلی زحمت کشیدی.
      سپاس فراوان

نظر

• dpi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 578

بنظر میاد عرضه های روز دوشنبه کار خودشون رو کردند و اندک صف خریدهای باقیمانده امروز نیز عرضه شد.
        حالا با توجه به نزدیکی انتخابات بنظر میاد کمی از قدرت فشار خرید کاسته بشه و این کاملا طبیعی هست ،بالاخره هرچی باشه رییس یه مملکتی تغییر میکنه و سیاست های بودجه ای کشور تغییرات عمده یا اندکی با توجه به دیدگاه تیم اقتصادی دولت اینده میتونه داشته باشه که این موضوع روی شرکتهای بورسی خیلی تاثیر گذار هست.
        اما موردی که میتونه راهگشایی ما در تریدهای اینده باشه قدرت فشار فروش می باشد که باید دید در روزهای دیگه تا چه حد خواهد بود؟یعنی فروشنده های ما شجاع هستند و به هر قیمتی حاضر نیستند سهمشون رو بفروشند یا فروشنده های ترسویی هستند و بسرعت خودشون رو تو صف فروش جا میکنند.
        موردی که میتونه این فشار فروش رو تضعیف کنه و حتی تا انتخابات هم فشار خرید خیلی قویی به بازار بیاره میتونه خبر ائتلاف آقایان روحانی و عارف باشه مطمئنا بازار از این ائتلاف استقبال خواهد کرد
        پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
        یک فعال سیاسی اصلاح طلب خبر داد که اصلاح طلبان حداکثر تا روز دوشنبه نامزد واحد خود را معرفی خواهند کرد.

محمد جواد حق شناس فعال سیاسی اصلاح طلب در گفتگو با فرارو گفت: «طی جلسه ای که میان آقایان عارف و روحانی برگزار شد، اجماع میان این دو بزرگوار به تایید رسید و قرار شد طی مکانیسمی نامزد واحد اصلاح طلبان حداکثر تا روز دوشنبه معرفی شود.»

وی درباره ساز و کار رسیدن به نامزد واحد گفت: «دو نماینده تام الاختیار که مورد تایید بزرگان اصلاح طلبان نیز هستند از سوی دو نامزد معرفی شده است و قرار بر این است با در نظر گرفتن معیارهایی همچون نظرسنجی، توفیق در مناظرات، جذب حداکثر آراء و توجه به این مسئله که در صورت کناره گیری یکی آرای وی به سبد دیگری ریخته شود نامزد واحد معرفی شود.»

وی افزود: «اکنون کار نظرسنجی در چند استان کشور در حال انجام است و به نظر می رسد حداکثر تا روز دوشنبه نامزد واحد اصلاح طلبان معرفی خواهد شد.»

پیش از این بحث های فراوانی پیرامون ائتلاف میان محمد رضا عارف به عنوان نامزد اصلاح طلبان و حسن روحانی به عنوان نامزد میانه رو ها شکل گرفته بود.

بسیاری از فعالان سیاسی اصلاح طلب و حامیان آیت الله هاشمی رفسنجانی پس از ردصلاحیت وی توسط شورای نگهبان خواستار حضور اصلاح طلبان و میانه روها با یک کاندیدای واحد در عرصه انتخابات شدند.

با این وجود این دو کاندیدا اعلام کرده بودند که تا پایان در عرصه باقی خواهند ماند. اما زمزمه های ائتلاف پس از مناظره اول تلویزیونی کاندیداها قوت بیشتری گرفت و در اواخر هفته گذشته به اوج خود رسید.

پس از اولین مناظره محمد علی نجفی اعلام کرد که تا روز شنبه (امروز) نامزد نهایی اصلاح طلبان معرفی خواهد شد.

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط سیدامیر پست شده است View Post
          باسلام ..
          جناب سجاد خواستم نظر جنابعالی رادر مورد گروه قند و شکر بدانم .
          به خصوص دو سهم قصفها و قشیر ....
          باتشکر و آرزوی موفقیت ..
          درود

نظر من در مورد قند و شکر اینه که گروه قند و شکر مدتی که دیگه به اخبار مثبت واکنش در قالب موج های صعودی بلند نشون نمیده و بعد از دو روز مثبت شدن دوباره منفی میشند این نشون دهنده عدم قدرت خریدارهاست.سوای اون قبلا با منفی شدن شاخص کل،این گروه بسرعت مثبت می شدند بنظر میاد این اواخر دیگه از اون حرکت ها هم انجام نمیدن.
          در کل فعلا روی این گروه تمرکز ندارم،فقط قپیرا رو رصد میکنم ببینم مقاومتش رو میشکنه یا نه؟قپیرا فشار خرید داره.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mane1659
            كاربر فعال
            • Dec 2011
            • 235

اروم جان میشه از نظر تکنیکی واتی را بررسی کنی قیمت برای ورد مناسب چه قیمتی هست ؟ ممنون

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط mane1659 پست شده است View Post
              اروم جان میشه از نظر تکنیکی واتی را بررسی کنی قیمت برای ورد مناسب چه قیمتی هست ؟ ممنون
              درود

قیمت 420تومن یه مقاومت براش محسوب میشه ولی اونقدر مقاومت قویی نیست،فکر نمیکنم با این جو مثبتی که تو بازار برای واتی اتفاق افتاده زیاد افت کنه.
              میتونی بصورت پله ای خرید کنی من فکر مکینم ایستگاه بعدی واتی 480تا 500تومن خواهد بود ممکنه تو قیمت های فعلی کمی نوسان کنه ولی این سهم فروشنده نداره.دیروز زیاد عرضه شده ولی فشار خرید براش بیاد میتونه دوباره بره بالا.
              درجا زدن یا اندک اصلاح یا ادامه روند صعودی با توجه به فشار خرید امروز میشه فهمید ولی در کل من نظرم مثبته.شما هم پله ای اقدام به خرید کنید تا میانگین خرید به قیمت های پایین نزدیک باشه
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

درود

قیمت 420تومن یه مقاومت براش محسوب میشه ولی اونقدر مقاومت قویی نیست،فکر نمیکنم با این جو مثبتی که تو بازار برای واتی اتفاق افتاده زیاد افت کنه.
                میتونی بصورت پله ای خرید کنی من فکر مکینم ایستگاه بعدی واتی 480تا 500تومن خواهد بود ممکنه تو قیمت های فعلی کمی نوسان کنه ولی این سهم فروشنده نداره.دیروز زیاد عرضه شده ولی فشار خرید براش بیاد میتونه دوباره بره بالا.
                درجا زدن یا اندک اصلاح یا ادامه روند صعودی با توجه به فشار خرید امروز میشه فهمید ولی در کل من نظرم مثبته.شما هم پله ای اقدام به خرید کنید تا میانگین خرید به قیمت های پایین نزدیک باشه
                ببین اگه امروز قیمت پایانی زیر اولین قیمت باشه و همچنین فاصله زیاد باهم داشته باشند اون وقت صبر کن روزهای دیگه میشه پایینتر خرید ولی در کل من فشار فروش بالایی از سهم نمیبینم.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

بازار خیلی کم تحرک شده،آدم خوابش میگیره.داریم ترانه گوش میدیم
                  اون دوستی که در مورد واتی پرسیده بود فکر کنم روزهای دیگه بشه پایینتر خرید.
                  شکربن امروز روی خط روند صعودی معامله میشه داره فشار میاره خط روند صعودی رو بشکنه ببینیم فردا چیکاره هست؟

نظر

• ماهور
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 1239

آقای اروم بورس با سلام
                    بورس کالا رو چطور ارزیابی می کنید؟
                    پیشنهاد شما برای خرید چه گزینه ای است؟
                    ممنونم از وقتی که می گذارید
                    چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                    گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

فباهنر خوب بازگشایی شد.بنظر من این سهم میتونه هدف 385تومن رو هم ببینه ولی فکر میکنم امروز کمی بالا باز شده و اندکی اصلاح لازم داشته باشه مثلا یه 20-25تومنی این حوالی بیاد پایین بعد ادامه مسیر صعودی.فعلا که معاملاتش این رو میگه.
                      بهرحال هر کی میخره پله ای بخره ،من همچنان فکر میکنم اهداف بالایی میتونه داشته باشه.

هنر اورم بورس این بوده که در ابتدای روند فباهنر در تاریخ 21فروردین سیگنال خرید داده وگرنه اگر قرار بود که من قبلتر اعلام میکردم که خیلی از سهم ها رو باید میگفتم بخرید.
                      زمان خیلی مهم هست و البته ابتدای روند.
                      .
                      .
                      .
                      .
                      روند تایپک خیلی کسل کننده شده.

نظر

• hector
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 1764

سجاد جان نظرت راجب ومعادن و شپدیس چیه؟

نظر

• parvaz
                          عضو فعال
                          • Feb 2010
                          • 555

فباهنر خوب بازگشایی شد.بنظر من این سهم میتونه هدف 385تومن رو هم ببینه ولی فکر میکنم امروز کمی بالا باز شده و اندکی اصلاح لازم داشته باشه مثلا یه 20-25تومنی این حوالی بیاد پایین بعد ادامه مسیر صعودی.فعلا که معاملاتش این رو میگه.
                          بهرحال هر کی میخره پله ای بخره ،من همچنان فکر میکنم اهداف بالایی میتونه داشته باشه.

هنر اورم بورس این بوده که در ابتدای روند فباهنر در تاریخ 21فروردین سیگنال خرید داده وگرنه اگر قرار بود که من قبلتر اعلام میکردم که خیلی از سهم ها رو باید میگفتم بخرید.
                          زمان خیلی مهم هست و البته ابتدای روند.
                          .
                          .
                          .
                          .
                          روند تایپک خیلی کسل کننده شده.
                          آقا سجاد من رو 2709 وارد شدم امروز به نظرتون پایین تر میاد واسه خرید پله دوم ؟؟

نظر

• mosyjoon
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 31

سلام جناب اروم بورس
                            داریم استفاده می کنیم قربان .چرا کسل کننده! شاید کمی خسته شده اید.
                            آقا ما دنبال دوا :) اومدیم خدمتتون .
                            یکی میگه دارو یکی دتماد یکی دشیمی یکی داسوه یکی دکیمی . قبلا یه دتر..ک بود خلاص:) .شما کلا بهشون اعتقاد دارین؟کدوم ها خوبترن؟
                            همدرد کودکان سرطانی باشیم.[B]http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow[/B]

نظر

• mohammad14
                              عضو جدید
                              • Apr 2013
                              • 9

جنب اروم بورس چه اهدافی رو برای کروی متصورید؟

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

ولغدر

بنظر میاد ولغدر تمایل داره که خودش رو از کانال نزولی بلند مدت خارج کنه .امرزو صف خرید بود .
                                75تومن یک مقاومت مهم برای ولغدر محسوب میشه با شکست اون راه صعود تا 92تومن هموار میشه.

نظر

در حال کار...
                                X