orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • NICOLE
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 523

جناب اروم با سلام خوشحالم شما رو اينجا ميبينم قبلا تو اراد خواننده مطالبتون بودم خواستنم بابت و بيمه تشكر كنم راستي نظرتون راجع به خودرو چيه ؟
    من امروز خبهمن برداشتم نميدونم احساسم ميگه فردا منفيه :((
    آخرین ویرایش توسط NICOLE؛ 2013/06/22, 14:00.
    بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• علیرضا1
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 853

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      علیرضا کلا حواس پرت شدی ها.بنظرم از سود زیادی هست:D
      اقا شرمنده .میخواستم بنویسم نقطه ورود شکربن کجاست ؟اشتباهی نوشتم وتجارت تا کجا میره؟
      بدون تعارف میگم وقتی ادم استاد ی بخوبی شما داشته باشه باید زیاد سود کنه .........تا اونجا که نقطه ورود به کربن رو با تارگت وتجارت اشتباه کنه......
      "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط KITY پست شده است View Post
        جناب اروم با سلام خوشحالم شما رو اينجا ميبينم قبلا تو اراد خواننده مطالبتون بودم خواستنم بابت و بيمه تشكر كنم راستي نظرتون راجع به خودرو چيه ؟
        من امروز خبهمن برداشتم نميدونم احساسم ميگه فردا منفيه :((
        درود

خیلی خوش اومدین.
        یاد آراد بخیر ،روزگاری بود.

در مورد خبهمن من نظرم اینه که ترید بدی انجام ندادید.روی مقاومت 193تومن خریداری کرده اید ولی هیچ مشکلی من در شکستن این مقاومت نمی بینم.نهایتا یا اندکی نوسان یا یه چند تومنی اصلاحی ولی دوباره برمیگرده و میشکنه .
        من نظرم مثبته و فکر میکنم توان دیدن 260تومن رو هم داره.جای نگرانی نداره.من نظرم این هست.
        در مورد خودرو هم که الان بسته هست ،یه مقاومت خیلی مهم و قوی در حوالی 107تا 110تومن داره هرچقدر بالای این باز بشه و خودش رو از این ناحیه دور کنه براش خوبه. این رو رد کنه میشه به 140تومن فکر کرد.
        روز بازگشایی جو گروه هم میتونه تاثیر گذار باشه.امیدورام تو بازار خوب و جو خوب گروه باز بشه.

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
        اقا شرمنده .میخواستم بنویسم نقطه ورود شکربن کجاست ؟اشتباهی نوشتم وتجارت تا کجا میره؟
        بدون تعارف میگم وقتی ادم استاد ی بخوبی شما داشته باشه باید زیاد سود کنه .........تا اونجا که نقطه ورود به کربن رو با تارگت وتجارت اشتباه کنه......
        علیرضا عزیز بذار ببینیم اولا شکربن جهت روندش چطوریه؟هنوز فشار فروش غالبی تو سهم نمیبینم .
        یه جوریه هنوز تکلیف مشخص نیست البته من بیشتر نظرم اینه که ممکنه کمی قیمت بیاد پایین.
        اگر فشار فروش بیاد اون وقت میشه متوجه شد که چقدر و تا چه قیمتی میتونه بیاره پایین.
        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/06/22, 16:08.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• parvaz
          عضو فعال
          • Feb 2010
          • 555

جناب سامان یه نگاه هم به این درازک میندازی ببینیم چند بخریم بهتره؟ با تشکر...

نظر

• PULP
            عضو عادی
            • Jan 2013
            • 162

سجاد جان دلار 3120>:D<

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط PULP پست شده است View Post
              سجاد جان دلار 3120>:D<
              www.o-xe.com
              درود

در مسیر تحلیل 100روز قبل ما حرکت میکنه .فعلا من به 2980تومن فکر میکنم.
              اون رو هم بشکنه تا محدوده 2755تومن تا 2727تومن هم میتونه بیاد.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

درود

در مسیر تحلیل 100روز قبل ما حرکت میکنه .فعلا من به 2980تومن فکر میکنم.
                اون رو هم بشکنه تا محدوده 2755تومن تا 2727تومن هم میتونه بیاد.
                سجاد جان
                قیمت دلار رو یه 200 تومن دیگه تخفیف بده
                2500،خیرشو ببینی :D
                البته یه مقدار زمان لازم داره
                حالا با تارگت 1000 دلاری برای هر اونس طلا موافقی ؟ (میان مدت)
                البته من فکر می کنم با گذشت زمان به زیر 1000 دلار هم نفوذ خواهد کرد
                افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                (کوروش بزرگ)

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                  سجاد جان
                  قیمت دلار رو یه 200 تومن دیگه تخفیف بده
                  2500،خیرشو ببینی :D
                  البته یه مقدار زمان لازم داره
                  حالا با تارگت 1000 دلاری برای هر اونس طلا موافقی ؟ (میان مدت)
                  البته من فکر کنم با گذشت زمان به زیر 1000 دلار هم نفوذ خواهد کرد
                  2500تومن؟ عدد روندی هست .شاید.
                  در مورد اونس هم ولله نمیدونم تا چند میاد ولی قبلا روش یه تحلیل مبنی بر ادامه روند نزولی داشتم.حالا نمیدونم تا کجا؟باید نگاه دوباره کنم.

نمودارش رو دیدم ،هنوز این نمودار کار داره،هنوز مطمئن نیستم که روند نزولی طلا تموم شده باشه.
                  میخواد تغییر روند بده ولی اون قدرت لازم رو فعلا نداره،من فکر میکنم کمی زمان لازم هست برای تغییر روند. حمایت 1550 براش مهم بود که اون رو شکسته .

نظر

• parvaz
                    عضو فعال
                    • Feb 2010
                    • 555

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                    باعرض شرمندگی آقا سجاد

:">

نظر

• احسان147
                      عضو فعال
                      • Mar 2013
                      • 937

سلام بر سجاد عزیز
                      این تکنیکال رو در مورد واتی شما قبول دارید ؟ایا رشد سهم تمام شده در کوتاه مدت؟
                      http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2038&page=6
                      اگه ممکنه نظرتون رو هم در مورد تکنیکال خزامیاد بگید ممنون از لطفتون

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

دايره طلايي
                        سکه و دلار همچنان در سراشیبی نزول

به نظر مي رسد اخبار سياسي بازار را با نوسان روبرو كند و با انتشار اخبار وشایعاتی پیرامون اعضاي كابينه دولت یازدهم و استنباط بازار از سياست هاي احتمالي افراد تعيين شده، بازار ها همچنان در مدار نزولي حركت كند.
                        بازار سكه و ارز داخلي با پشت سر گذاشتن هفته اي پر نوسان پس از اعلام نتايج انتخابات با روند كاهشي آغاز شد و در ادامه نيز با حفظ روند كاهشي پيش رفت.
                        به گزارش بورس نيوز، هر سكه امامي در آخرين روز هفته با شدت يافتن موج ريزش قيمت ها در ايستگاه يك ميليون و 117 هزار توماني متوقف شد.
                        با مشخص شدن ریيس جمهور جدید و انتظارات مثبت ايجاد شده در فضاي بازار نسبت به قيمت ها و حل مسائل هسته اي و نیز واكنش هاي مثبت كشورهاي خارجي، همگي باعث شد تا ريزش قيمت ها ادامه داشته باشد و همه در بازار فروشنده باشند، تا در نهايت طي هفته دلار در بازا ر آزاد افت حدود 6.5 درصدي را ثبت كند و در مدار 3200 توماني قرار بگيرد.
                        همچنين به نظر مي رسد اخبار سياسي بازار را با نوسان روبرو كند و با انتشار اخبار وشایعاتی پیرامون اعضاي كابينه دولت یازدهم و استنباط بازار از سياست هاي احتمالي افراد تعيين شده، بازار ها همچنان در مدار نزولي حركت كند.
                        اين ميان پس از اعلام كاهش محرك هاي مالي فدرال رزرو امريكا و جداشدن طلاي جهاني از مدار 1300 دلاري، وضعيت اونس جهاني همچنان نا به سامان و متمايل به نزول است كه اين امر روند كاهشي طلاي داخلي را نیز بيش از پيش كاهشي مي كند.
                        بنابراين با احتساب ارزش واقعي سكه، قيمت این کالا همچنان حباب دارد، از این رو ريزش قيمت ها دور از انتظار نيست. در نتیجه این امر باعث شده سرمايه گذاران اميدوار به آينده سرمايه هاي خود را به بازار هاي موازی انتقال دهند.
                        کارشناس معاملات آتی سکه طلا در کارگزاری نهایت نگر در مورد وضعیت بازار به خبرنگار ما گفت:با توجه به کاهش قیمت جهانی طلا و انتظار روند کاهشی از قیمت دلار، در حال حاضر نمی توان روند افزایشی برای بازار متصور شد؛ بنابراین پیش بینی می شود روند کلی قیمت ها کم نوسان و کاهشی باشد.
                        بیات در ادامه افزود: با توجه به شتاب کاهش قیمت ها، رسیدن دلار به مدار کمتر از 3 هزار تومان نیز دور از انتظار نیست؛ با این حال با روند فعلی قیمت ها هر گونه خبری می تواند بر روند بازار تأثیر بگذارد. با این وجود، هر گونه افزایش قیمت مقطعی بوده و بازار بار دیگر به مدار نزولی خود باز می گردد. به هر روی می توان انتظار داشت طی هفته دلار در مدار 3100 و به تبع آن سکه در قیمت یک میلیون و 110 هزار تومانی در حرکت باشد.
                        به گزارش رويترز، روز جمعه طلاي جهاني به نزديكي پايين ترين ركورد خود طي 3 سال گذشته رسید، بطوریکه پس از اعلام كاهش محرك هاي مالي فدرال رزرو آمريكا، طلای جهاني افت 9 درصدي را طي هفته ثبت كرد.
                        كارشناسان معتقدند وضعيت فعلي بازارها عادي است و قیمت ها در حال بازگشت به وضعيت پیش از تزريق محرك هاي مالي هستند. از سال 2009 تاكنون جهش قیمت ها برخلاف وضعيت فاندامنتال اقتصادي بوده است.
                        بدین ترتیب طي ساعات معاملاتي روز جمعه طلا افت 0.5 درصد را ثبت كرد و به ايستگاه 1271 دلار و 16 سنتي رسيد.
                        تحليل گران معتقدند وضعيت فعلي طلا كاملاً نابه سامان و كاهشي است و تا رسيدن به مدار 1200 دلاري مقاومتي پيش رو ندارد.
                        كاهش قيمت ها در بازارهاي جهاني مي تواند تقاضاي فيزيكي در بازار چين و هند را بار ديگر افزايش دهد.
                        بورس نیوز

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                          درود بر شما

نظر به درد بخوری روی درازک ندارم.

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
                          سلام بر سجاد عزیز
                          این تکنیکال رو در مورد واتی شما قبول دارید ؟ایا رشد سهم تمام شده در کوتاه مدت؟
                          http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2038&page=6
                          اگه ممکنه نظرتون رو هم در مورد تکنیکال خزامیاد بگید ممنون از لطفتون
                          درود

تحلیل خوبیه.
                          محدوده 480تا 500تومن محدوده مقاومتی قویی محسوب میشه هنوز هم اون رو نشکسته ،فعلا که نمودار قیمت هیچ واکنشی به این مقاومت از خودش نشون نداده .
                          روند صعودی واتی قوی هست ،تا الگوی شمعی ریزشی دیده نشه نمیشه گفت کوتاه مدتش تموم شده .اینم بگم واتی صعود کوتاه مدتش متوقف بشه اصلاحش عمیق نخواهد بود و خودش رو برای یه صعود دیگه آماده خواهد کرد.
                          خزامیا روی محدوده 106تومن تا 114تومن مقاومت داره.
                          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/06/22, 23:02.

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

درود
                            سجاد جان
                            برای انواع سکه و همچنین طلای پایه دو سری تارگت با دو فرض تعیین کردم
                            موافقی یه بحثی روی این مورد داشته باشیم ؟
                            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

کهرام

کهرام روز گذشته با عرضه صف خرید در نزدیکی مقاومت خط روند نزولی مواجه شد ،بنظر میاد سهم همچنان پتانسیل صعود دارد و مترصد شکستن خط روند نزولی یک ونیم ساله خود می باشد من فکر میکنم میتونه این مقاومت 135 تومن رو بشکنه و راه خودش رو برای صعود هموار کنه.
                              حدضرر 119تومن خواهد بود
                              پیش بینی سود امسال کهرام258ریال می باشد ولی همچنان زیان انباشته به ازای هر سهم در پایان گزارش 9ماهه سال قبل به مبلغ 110تومن داشته همچنین شرکت بدهی ارزی به مبلغ 6.93میلیون یورو به صندوق ذخیره ارزی داره.که با نرخ ارز مرجع در حسابها تسعیر شده.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/06/23, 07:23.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

به این میگن هنر اردرگذاری ،بخشی از کهمدا خریداری شد.
                                .
                                .
                                .
                                .
                                .
                                صف خرید وملت رو عرضه کردند ولی من فکر میکنم همچنان پتانسیل صعود داره.

نظر

در حال کار...
                                X