orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    مرسی از اطلاعاتتون.
    صورتهای مالی 6ماهه حسابرسی نشده وصنا اومده رو کدال .6ماهه امسال 86ریال پوشش داده سال قبل 6ماهه 282ریال.
    تاریخ 6ماهه سال قبل با امسال سه ماه فرق داره فکر کنم سال مالی رو تغییر دادند و سال مالی پارسال نه ماه بوده.
    بله اروم جان وصنا سال مالی رو تغییر داده .. از این به بعد سود هر سال ونوین در صورت مالی همان سال وصنا نشون داده میشه ... بخش اصلی سود وصنا از محل ونوین هست

میتونیم سود تقسیمی ونوین را تخمین بزنیم و در سود وصنا لحاظ کنیم
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

ولغدر

بنظر میاد ولغدر تمایل داره که خودش رو از کانال نزولی بلند مدت خارج کنه .امرزو صف خرید بود .
      75تومن یک مقاومت مهم برای ولغدر محسوب میشه با شکست اون راه صعود تا 92تومن هموار میشه.

ولغدر امروز با مقاومت خود روبرو خواهد شد انتظار دارم طی نوساناتی اون رو بشکنه.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
        بله اروم جان وصنا سال مالی رو تغییر داده .. از این به بعد سود هر سال ونوین در صورت مالی همان سال وصنا نشون داده میشه ... بخش اصلی سود وصنا از محل ونوین هست

میتونیم سود تقسیمی ونوین را تخمین بزنیم و در سود وصنا لحاظ کنیم
        خسته نباشید
        من بیشتر گزارشات شرکت رو زیرورو کردم ولی نتونستم جایی پیدا کنم که این سود تقسیمی ونوین رو چند در نظر گرفته ،شما اطلاع دارید چقدر حساب کرده؟
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سکه شانس
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1362

سجاد عزیز
          سلام و درود بی پایان بر شما و آرزوی تداوم سلامتی و موفقیت
          تشکر هم برای همه زحمات و راهنمایی های صادقانه
          تشکر از همه دوستان برای مشارکت در مباحث و حفظ فضای سالم گفتگوها
          .................................................. .........................
          از آخرین باری که با هم در این فضا صحبت داشتیم حدود 2 ماه می گذرد....روزهای تلخ و شیرینی گذشت اما همه هم امتحان الهی بود هم تجربه ...در هر حال خوشحالم که دوباره باب گفتگو و یادگیری را با شما اغاز کردم .....کمی از بازار دور بودم اما خدا را شکر سبد سهام تا اینجا در برابر همه اتفاقات جاری .....خوب تونسته خودشو حفظ کند............................................... .....................
          دوست عزیزم:
          آنچه که در این مدت فعالیت 7 ساله بورسی ام تاکنون نتوانسته ام جواب قانع کننده ای برای ان پیدا کنم .....پی ب ای .....است که بازار به سهام و گروها میدهد........
          آنجا که سود به عیان است ....این ....پی ب ای ........پایین( مثل شیران)
          آنجا که سود به اتفاقات آینده و طرح توسعه ها ووووووووو است .....این .....پی ب ای بالا.....مثل میدکو(هر چند که از سهام دوست داشتنی است که چه داشته باشم و چه نداشته باشم روند آن را دنبال می کنم.........)
          خوشحال خواهم شد نظر شما را در این ارتباط بدانم........
          از لطف همیشگی شما ممنون هستم.......شاد شاد شاد باشید همیشه و در پناه حضرت حق...
          ارادتمند برادر کوچک شما مهرداد

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

خسته نباشید
            من بیشتر گزارشات شرکت رو زیرورو کردم ولی نتونستم جایی پیدا کنم که این سود تقسیمی ونوین رو چند در نظر گرفته ،شما اطلاع دارید چقدر حساب کرده؟
            اروم جان خیلی از شرکت های سرمایه گذاری لزومی نداره پیش بینی سود داشته باشن

لذا گزارش های سود و زیان خودشونو به صورت دوره ای اعلام میکنند
            ما باید یه برآورد از dps ونوین در مجمع پیش رو داشته باشیم و تعداد ونوین های وصنا رو محاسبه کنیم و بعد سود وصنا رو از محل ونوین بدست بیاریم
            ونوین برای امسال یعنی سال 91 که مجمعش یک ماه دیگه برگذار میشه از 55 تومان فکر کنم 35 تا 40 تومن تقسیم کنه
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

پتایر عجب صف فروشی شده.سهم خوبیه ولی الان تو اصلاح هست مطمئنا با این سود 130تومنی که هر سال میسازه و سود امسال رو خیلی پایینتر اعلام کرده ،این قیمت ها براش کم هست ولی باید با روند بود.
              498تومن و 440تومن حمایت های پیش رو هستند. این رو بیارید تو واچینیک لیستتون

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

امروز واتی رو هم زیر نظر بگیرید.
                اول صبحی بیخودی تو کهمدا گذاشتن برای فروش ،صرفا برای یه مقاومت کوچولو.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

بازار امروز فشار خرید داره شاراک صف خرید شد ببینیم شیران چیکار میکنه.
                  واتی واتی

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

واتی فشار خرید داره همینطور شیران

نظر

• علی خان
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 271

صف پتایر جمع شد
                      [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

واتی فشار خرید داره همینطور شیران
                        هر دو تا صف خرید شد

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

واتی خیلی روی تابلو بهتر معامله میشه تا شیران.
                          شیران جون میده تا صف بشه ولی واتی ایکی ثانیه صف میشه.فرق معاملات سهم اینجا مشخص میشه.
                          شیران هم امروز دوباره صف خواهد شد کمی ناز میکنه

نظر

• علی خان
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 271

پتایرو دریاب اقا سجاد
                            [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• patrick
                              Banned
                              • Aug 2025
                              • 38

سلام
                              آقا سجاد وخارزمو با ولساپا عوض کنم؟

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

در اصل توسط علی خان پست شده است View Post
                                پتایرو دریاب اقا سجاد
                                فشار خرید داره .میخواهید کمی بخرید.
                                الان روی 4درصد مثبت شنبه معامله میشه.ولی شنبه مشخص میشه که برگشته یا نه ؟چون الگوی شمعی امروز نیاز به تایید داره ولی فشار خرید کاملا واضحه ببینم این فشار خرید ادامه دار هست یا نه؟

نظر

در حال کار...
                                X