orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    درود بر شما
    سال نو شما هم مبارک

برای خاور محدوده 69 تا 72تومن محدوده حمایتی مهمی بود که با شکست اون فشار فروش بیشتری از طرف بازار بهش وارد شد،وقتی اون شکست من تا 55تومن پیش بینی کردم که میتونه بیاد که تا 59تومن هم اومده.
    من وضعیت گروه خودرو رو اینطور میبینم که فشار فروش بالایی دیده نمیشه ولی خریداران قویی هم برای تغییر روند وجود نداره.
    البته حجم معاملات قابل توجه هست وبنظر میاد سهم جمع میشه ولی این خریداران فعلا تمایلی برای بالا کشیدن قیمتندارند.
    برای خارج شدن از این وضعیت لازمه اخبار خوب و مثبتی چه از گزارشات شرکت و چه اخبار تاثیر گذار بر صنعت خودرو بیاد (کاهش دلار ).
    باید عرض کنم که سهم مثل سابق نزول نمیکنه و از شدت نزول کاسته شده ،تکنیکالش هم مثل سابق نزولی نیست کمی بهتره ولی سیگنال قطعی رشد نمیده.
    الان ما یه کف 59تومنی داریم که بشکنه همون 55تومن رو خواهد دید.فکر نمیکنم زیر اون بخواد بره.
    فعلا در هر سه تایم زیر باند پایینی قرار داره که برای شروع بهتره در تایم روزانه وارد باند بالایی بشه که با شکست 64تومن و تثبیت بالای اون واردش میشه و میتونه یه سیگنال خوب برای تغییر روند نزولی به روند خنثی در باند بالایی بده که برای شروع خوبه.در این گروه خگستر خیلی زودتر از بقیه حرکتش رو شروع کرده باید دید خبری پیدا میشه که گروه خودرو را هم به دنبال خگستر بیفته.
    برای خاور محدوده 69تا 72تومن الان تبدیل به مقاومت مهم شده که شکست اون خیلی زور خواهد برد .
    دیتای هپکو رو ندارم.

درود بر شما

فکر نمیکنم برای خیلی وقت نگه داشتن سهمی ،سهم از گروه بانکی خوب باشه ،بالاخره انتظار تغییرات سود خیره کننده از گروه بانکی مثل سایر سهام مرتبط با صادرات نمیشه داشت ،پس صعود هاش هم نمیتونه خیلی بلند قیمت باشه.
    وانصار الان دارای روند صعودی هست ولی اندیکاتورهاش در مرحله اشباع خرید قرار دارند محدوده260تا 265تومن خیلی محدوده مقاومتی قویی هست.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

شلعاب
      درود بر شما
      نمودارش رو نگاهی انداختم ،مقاومت سر سخت محدوده 460تا 480تومن رو پس از چندین بار ناکامی در طی چندین سال گذشته این بار بالاخره موفق شده اون رو بشکنه که حرکتی خوبی برای سهم محسوب میشه.
      من یه هدف 780تومنی برای سهم میبینم ولی بعید میدانم با موج شارپ باشه مقاومت 580تومن و 610تومن مقاومت های مهمی می باشند.
      حدضرر باید همان محدوده 480تومن باشد.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

برای فاذر من قبلا خیلی تحلیل زده ام حتی تحلیل زمانی هم زده ام.
        چیزی که من تو فاذر کاملا به وضوح میبینم وجود پول زیاد در معاملات این سهم می باشد و این یکی از خاصیت های روند های قوی می باشد.
        روند های قوی بارها صف خریدشون عرضه میشه و می ریزند ولی دوباره از منفی رنج مثبت میخورند و صف خرید میشوند ،پیوسته حجم معاملاتش بالا میره و پس از یک اصلاح اندک بدو ن اینکه حمایتی رو بشکنند دوباره به صعود خود ادامه می دهند.بنظر میاد همین نوع حرکات تو فاذر هم دیده میشه.

نمودار سهم بما میگه مقاومت 380تا 395تومن مقامت مهمی هست ولی اندیکاتورهای سهم با واگرایی مخفی مثبت ما رو امیدوار به شکست این مقاومت و ادامه روند صعودی می دهند.
        من فکر میکنم فاذر مقاومت 380تا 395تومن رو خواهد شکست (حالا ممکنه کمی تو اونجا بازی کنه ولی خواهد شکست) و خودش رو وارد مرحله جدیدی از صعود میکنه که بنظر من محدوده 540تا 550تومن محدوده مقاومتی خیلی قویی هست.
        من فکر میکنم موج فعلی میتونه یه موج سوم باشه .روندش خیلی جوندار و قوی هست.

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

درود بر شما

کچینی جزوء سهم هایی بودم که من انتظار افزایش قیمت رو ازش تو هفته قبل رو داشتم و تو مسابقه هفتگی بهمراه کهمدا شرکت داده بودم(کلا یه هفته من جلو هستم:D)
          نمودارش خوبه.
          من یه الگوی نادر ادامه دهنده سر و شانه (الان چارتیست ها میریزند سرم میگند این سر و شانه ادامه دهنده از کجا دراومد؟ ولی الگوی سرو شانه ادامه دهنده هم داریم )تونمودارش می بینم با هدف 370یا 375تومن (اون حوالی).

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

خیز فباهنر برای شکستن مقاومت 124تومن.
            این سهم اگر بتونه از زیر ابر سیاه ایچیموکو در تایم روزانه (130تومن)خارج بشه معاملاتش رروانتر خواهد شد.
            درود بر شما

از نظر من بموتو روند صعودی خوبی داره ،دو تا مقاومت سر راه صعود هست یکیش 450تومن و دیگری تقریبا 480تومن سقف کانال که مقاومت قویی هست.
            از نظر من به یکی از این مقاومت ها واکنش نشان خواهد داد ولی دوباره برخواهد گشت برای شکستن و فکر میکنم خواهد شکست.
            بنیادی خوبی دارد جدیدا موفق شده افزایش 20درصدی محصولاتش رو بگیره که اون رو تو پیش بینی سه ماهه لحاظ کرده.

درود بر شما

فعلا زوده برای تصمیم گیری در خصوص خارج شدن از روند نزولی ،تا زمانیکه بالای 0.88نیاد و دوباره عقب نشینی بکنه و نتواند یه کف جدید بزنه و پس از آن دوباره برگردد و این مقاومت 0.88رو بشکند نمیشه قانع شد که اصلاح تمام شده.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

فباهنر

بنظر من این سهم از نظر تکنیکی پتانسیل صعود دارد . میتونه اهداف بالایی داشته باشه.
              گام اول شکستن 124تومن و سپس مواجه با مقاومت مهم 135تومن و پس از اون 152تومن.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

این وملت رو زیر نظر داشته باشید مقاومت محدوده 48تا 50تومن رو بشکنه حرکت صعودیش روانتر خواهد شد

.
                .
                .
                .
                صف خرید شد .من خودم قبل و بعد از درج این تحلیل یه پله دیگه هم وارد شدم قبلا هم داشتم

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

فکر میکنم وملت میتونه محدوده 90تومن تا 100تومن رو هم ببینه ولی این ممکنه با یک موج شارپ نباشه ممکنه با سه تا موج باشه مقاومت 68تومن مقاومت قویی و قدری برای سهم محسوب میشه.
                  امروز روی خط روند نزولی 15ماهه خودش قرار داره با حجم مناسب تقاضای خرید.هنوز اون رو نشکسته ولی با این تقاضا و این شکل معاملات شکستنش محتمل خواهد بود.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

بقیه رو هم خودتون بالا بیارید خسته شدم.
                    این ها رو بالا آوردم تا قدرت تکنکیال رو بدونید

نظر

• ehsanksh
                      عضو عادی
                      • Feb 2013
                      • 179

جناب اروم عزیز اینو تو این چند ماهه یاد گیرفتم که بنیادی ترین سهام بدون توجه به تکنیکال منجر به ضرر و و زیان خواهند شد نمونه غبشهر4500 و شیران3300 و فولای 665 که بدون توجه به تکنیکال خرید شد
                      شاید توقع زیادی باشه و لی از شما خواهش می کنم که با تحلیل ها و راهنمایی هاتون دوستان رو کمک کنید لطفا به جو سازی ها و حاشیه ها توجه نکنید
                      حق یار و نگهدار

نظر

• ehsanksh
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 179

با سلام و احترام
                        در صورت امکان در خصوص غبشهر و والبر راهنمایی می فرمایید - با تشکر

نظر

• Diyako
                          عضو عادی
                          • Nov 2012
                          • 170

بقیه رو هم خودتون بالا بیارید خسته شدم.
                          این ها رو بالا آوردم تا قدرت تکنکیال رو بدونید
                          سجاد جان سلام

زیبایی و قدرت علم و تحلیل تکنیکال در کنار تکنیکالیستهایی مثل شما که خود صاحب سبک هستید و دید وسیعی نسبت به تحلیل تغییرات قیمت دارید نه فقط لذت سود بردن بلکه لذت خود تحلیل کردن را هم به کام انسان شیرین میکند

از طرف دیگر متاسفانه داشتن سواد بورسی برای سهامدار بودن ملاک نیست و بیشتر کسانی که وارد بورس میشوند بیشتر وسوسه میشوند سود راحتی دریافت کنند برای همین میزان تحلیلگران کارآمد کم است و اکثر افراد یاد گرفته اند یک تحلیلگر پیدا کنند و از روی دست او خرید کنند
                          متاسفانه موضوع به همین جا ختم نمیشوند و توقعات این افراد بسیار بالا رفته ..
                          تحلیلگر باید سهم معرفی کند خرید و هدف و حد ضرر بدهد و از همه مهمتر زمانی سهمی معرفی کند که بلا فاصله رشد کند
                          و اگر منفی بخورد که وای بحالش چه رسد که تحلیلش هم به خطا رود دیگر حرف و حدیثها و تهمت ها و.... شروع میشود

متاسفانه اینگونه افراد به حساب سهامدار به کجا میروند جز از دست دادن سرمایه و اذیت کردن افرادی که بدون هیج چشمداشتی توان و انرژی خود را بدون منت برایشان میگذارند و باعث دلسردی میشوند

نه چیزی یاد میگیرند و نه میگذارند دیگران استفاده کنند

زمانی که دیدم شما رفتید و وقت گذاشتید تمام تحلیلهای گذشته خود را دوباره از لابلای این همه متون در آوردید شرمسار شدم و واقعا" از این افتادگی شما از امثال خودم ناراحت شدم که شما بخواهید صداقت تحلیلتان را خود ثابت کنید برای عده ای که بدون هیچ منطق و بدون هیچ زحمتی .... بگذریم
                          بله اگر نفعی بود بحثی نبود میشد گفت دارید تبلیغ میکنید و اگر هم تبلیع میکردید باز هم مگر چه ایراد داشت

سرتان را درد نیاورم
                          من خیلی دوست دارم در کنار هم تحلیل و تحقیق کنیم و شما به عنوان استاد راهنمایی بفرمایید هم بار علمی من و امثال من زیاد میشود هم شاید این روش بتواند به عنوان الگویی برای افرادی که تازه وارد بورس میشوند در آینده استفاده شود

در واقع یک تیم باشیم و مثلا" هر کس روی گروهی خاص وقت بگذارد و یا هر روشی که شما بهتر میدانید .
                          اینطوری انرژی کمتری میگذاریم و شرکتهای بیشتری رو کنترل میکنیم و کمتر احساس خستگی میکنیم .

اگر شما موافق باشید بنده آماده ام .

نظر

• ehsanksh
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 179

با سلام مجدد
                            برادر ین تاپیک رو دوباره فعالش کن حیف این همه قدرت تحلیل نیست که دوستانتون استفاده نکنن ؟ به نظرتون کمک کردن به کسایی که نمی شناسیدشون و احتمالا هرگر نمی بیندشون لذت بخش نیست ؟؟؟
                            برا شروع مجدد کار میشه اکنتور رو لطف کنید و راهنمایی کنید .
                            یا علی

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

بازار رو اصلاحی با شیب کم و پرنوسان در یک ماه اینده پیش بینی میکنم یا به اصطلاح خودمون فرسایشی میبینم.
                              دوستانیکه تو روز اخر وبلاگ با من همراه بودند در مورد اصلاح شاخص مطلبی نوشته بودم.
                              از نظر من در این مقطع ،بازار برای بالا رفتن انگیزه های چند ماه قبل رو نداره یا باید یه خبر سیاسی بسیار وسوسه انگیز بیاد و یا نزدیک گزارشات شش ماه شرکتها باشیم تا خریداران قویی برای سهام بیایند.
                              از نظر من این منفی اخیر بازار هم قبل از اینکه قدرت فروشنده ها رو نشون بده ضعف خریدارها رو نمایان کرد و در واقع سیگنالی بود برای نشان دادن اینکه خریداران دیگر مثل سابق قویی نیستند تا جلوی عرضه ها عرض اندام کنند.
                              در شرایط فعلی من قیمت سهام رو اونقدر ها هم بالا نمیدونم ولی برای بالا رفتن هم انگیزه ای لازم رو نداره.
                              شور و شوق بازار از روی کار اومدن دولت جدید نیز خوابیده از این طرف هم سایه جنگ سوریه بطور کامل از سر بازار برچیده نشده،هنوز بطور کامل مشخص نشد که ایا حمله ای صورت خواهد گرفت یا کلا منتفی شده.
                              پس خود این هم تردیدی برای خریدار بهمراه خواهد آورد.
                              از منظر تکنیکالی هم بازار اون قدرت سابق رو نداره.نکته ای که باید اشاره کنم اینه که من اصلاح بازار رو بشکل صف های فروش نمیبینم بلکه انتظار دارم بازار حداقل یه ماهی نوسانات منفی مثبتی کنه که کفه منفی هایش بر مثبت هاش برتری داشته باشه و با شیب اندکی رو به پایین حرکت کند.
                              نظر من در مورد بازار پیش رو اینه.تا ببینیم چقدر درست در میاد؟

نظر

• ehsanksh
                                عضو عادی
                                • Feb 2013
                                • 179

با سلام و ارادت
                                در این شرایط نظر شما سهامداریه یا خروج از بازار یا تعویض سهام ؟؟ سبد فعلی :فولای - تکمبا - والبر - مداران- کهمدا
                                با تشکر

نظر

در حال کار...
                                X