orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10189

تکنیکال وآتی نسبت به یکی دو هفته قبل خیلی بهتر شده،بنظر میاد روند اصلاحی دیگه اون قدرت سابق رو نداره ولی باید منتظر تایید از سوی شمع های صعودی باشیم .
    منتظر فشار خریدار هستیم تا اون فشار خرید نیاد این سیگنال ها ارزش سیگنال قطعی خرید رو ندارند.
    خدا رو چه دیدید شاید یه خریدار خوب برای کاغذ پارس پیدا شده و سیگنال های اون که میده.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• erfanslash
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 762

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      تکنیکال وآتی نسبت به یکی دو هفته قبل خیلی بهتر شده،بنظر میاد روند اصلاحی دیگه اون قدرت سابق رو نداره ولی باید منتظر تایید از سوی شمع های صعودی باشیم .
      منتظر فشار خریدار هستیم تا اون فشار خرید نیاد این سیگنال ها ارزش سیگنال قطعی خرید رو ندارند.
      خدا رو چه دیدید شاید یه خریدار خوب برای کاغذ پارس پیدا شده و سیگنال های اون که میده.
      سجاد جان تا همین دیروز مدیر امور سهام گفت چندین پاکت یا همون پیشنهاد دریافت کردیم از طرف خریداران
      تازه کاغذ پارس اولیشه
      نا اخر 92 باز هم مزایده دارند

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10189

در اصل توسط erfanslash پست شده است View Post
        سجاد جان تا همین دیروز مدیر امور سهام گفت چندین پاکت یا همون پیشنهاد دریافت کردیم از طرف خریداران
        تازه کاغذ پارس اولیشه
        نا اخر 92 باز هم مزایده دارند

این کاغذ پارس فروش بره سهم را از این وضعیت میاره بیرون.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• shahmir
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 368

سجاد عزیز

از این که نوشتن تو تایپیکت رو از نو شروع کردی خوشحالمو امیدوارم باز هم بتونم همچون گذشته از تحلیلهای شما استفاده کنم.
          درخصوص والبر بررسی جالبی داشتید خودمن تو 435 خرید داشتم و دنبال نقطه مناسب بعدی برای کاهش میانگینم هستم که بنظر میرسه داریم به نقطه مورد نظر نزدیک میشیم.
          ازت درخواستی هم داشتم با توجه به روند اصلاحی بازار (که بنظر میرسه تا اواخر این ماه ادامه داشته باشه) درصورتیکه صلاح بدونی یه بررسی داشته باشیم از گروههای که در 6 ماهه دوم میتونن جزو صنایع برتر بازار قرار بگیرند و در این میون به سهام برتر هر گروه برسیم.
          بنظر من گروههای که میتونن جزو گروههای پر بازده باشن به همراه سهام مورد نظر میتونن تو گزینه های ذیل قرار بگیرن :

گروه سیمانی (من تو این گروه ساراب خرید پله ای تو منفی و سفارس رو مناسب تر دیدم) خودم ساراب دارم
          گروه دارویی ( تو این گروه والبر رو دارم اما دلر و دتما نیز بسیار مناسبند)
          گروه لبنیات ( غشان و غپاک گزینه های مورد نظر هستند) (هیچکدوم رو درحال حاضر ندارم)
          گروه لاستیک و پلاستیک ( پکویر و پکرمان)
          گروه فلزی ( ذوب ، کروی ، فاسمین ، فولای )
          گروه قندی (قشیرین و قچار) خودم قچار دارم اما لعنت به اونایی که دارن سهامدارای این گروه رو اینجوری میچزونن
          سرمایه گذاری ( وبشهر خرید در محدوده 250-260 و وسپه که تحلیل نمودید)
          گروه بانکی وبملت و خودروئی خگستر

بسیاری از سهام فوق به دید میان مدت میتونن بازدهی حداقل 50% داشته باشن
          موارد فوق لزوماً بهترینها نبوده و صرفاً نتیجه بررسی شخصی تو گروههای مختلف میباشد.

نظر

• shahriar435
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 181

بانكي ها و سيماني ها حتما برميگردنند سرمايه گزاري ها از زيرمجموعه هاشون خيلي عقبند

نظر

• najafi.nikan
              عضو عادی
              • Jan 2012
              • 35

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              میتونیم روی همین وسپه هم بحث میکنیم اگه کسی داوطلب باشه وگرنه میرم لالا کنم
              درود
              وسپه داشت سقف کانال صعودی خودش ر میشکست و میرفت تا بره کانال بغلی و ی صعود جانانه
              اما واگرایی معمولی منفی باعث شد بریزه.الانم خط روند صعودی خودش ر شکسته.
              سهم با 19تا کندل رفته بالابا 11تا کندل(0.6*19=12) تا 60درصد مسیر قبلیش ر برگشته!این ینی قدرت فروشنده و خریدار تقریبا با هم برابره.
              سهم مستعد واگرایی مخفی مثبت هست(HD+)
              بنطرم اصلاح سهم بیشتر زمانی خواهد بود تا قیمتی.
              فکر نمیکنم بیشتر از 15تا20درصد اصلاح قیمتیکنه.اما اصلاح زمانی اش فکر میکنم حداقل یک ماه طول بکشه.

----------------------------------------------------
              اینها ر گفتم تا سجاد عزیز لب به سخن بگشاید و در و گوهر ببارد.
              بفرمایید استاد.سراپا گوشیم

نظر

• arak_bourse
                کاربر فعال
                • Nov 2010
                • 3802

دوست من در مورد وسپه فكر ميكنم انشالله اصلاحش تمومه وحمايت محكمش روي همين 200 باشه. به انتظار روزهاي خوب براي وسپه و سهم هاي تك تك دوستان ديگه
                دوست داشتم اروم بورس عزيز يه كم رو فولاژ كار كنيم به نظرم روي كف محكم قرار گرفته
                تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10189

در اصل توسط shahmir پست شده است View Post
                  سجاد عزیز

از این که نوشتن تو تایپیکت رو از نو شروع کردی خوشحالمو امیدوارم باز هم بتونم همچون گذشته از تحلیلهای شما استفاده کنم.
                  درخصوص والبر بررسی جالبی داشتید خودمن تو 435 خرید داشتم و دنبال نقطه مناسب بعدی برای کاهش میانگینم هستم که بنظر میرسه داریم به نقطه مورد نظر نزدیک میشیم.
                  ازت درخواستی هم داشتم با توجه به روند اصلاحی بازار (که بنظر میرسه تا اواخر این ماه ادامه داشته باشه) درصورتیکه صلاح بدونی یه بررسی داشته باشیم از گروههای که در 6 ماهه دوم میتونن جزو صنایع برتر بازار قرار بگیرند و در این میون به سهام برتر هر گروه برسیم.
                  بنظر من گروههای که میتونن جزو گروههای پر بازده باشن به همراه سهام مورد نظر میتونن تو گزینه های ذیل قرار بگیرن :

گروه سیمانی (من تو این گروه ساراب خرید پله ای تو منفی و سفارس رو مناسب تر دیدم) خودم ساراب دارم
                  گروه دارویی ( تو این گروه والبر رو دارم اما دلر و دتما نیز بسیار مناسبند)
                  گروه لبنیات ( غشان و غپاک گزینه های مورد نظر هستند) (هیچکدوم رو درحال حاضر ندارم)
                  گروه لاستیک و پلاستیک ( پکویر و پکرمان)
                  گروه فلزی ( ذوب ، کروی ، فاسمین ، فولای )
                  گروه قندی (قشیرین و قچار) خودم قچار دارم اما لعنت به اونایی که دارن سهامدارای این گروه رو اینجوری میچزونن
                  سرمایه گذاری ( وبشهر خرید در محدوده 250-260 و وسپه که تحلیل نمودید)
                  گروه بانکی وبملت و خودروئی خگستر

بسیاری از سهام فوق به دید میان مدت میتونن بازدهی حداقل 50% داشته باشن
                  موارد فوق لزوماً بهترینها نبوده و صرفاً نتیجه بررسی شخصی تو گروههای مختلف میباشد.
                  درود

بنظر من ایندفعه بازار مثبت بشه اکثر گروهها مثبت خواهند بود و با شاخص همراه میشوند.بسیاری از سهم ها پوشش سه ماهه خوبی نسبت به عملکرد سه ماهه پارسال و بیشتر از پیش بینی سود امسال داشتند، از اونطرف هم قیمت ها اونقدر پی بر ایی بالایی ندارند(در یک دولت صلح طلب و ارامش جو که بدنبال تقویت و توسعه اقتصادی می باشد).
                  من فکر مکینم ممکنه حرکت بعدی بازار با توافق هایی در زمینه مذاکرات هسته ای و لغو بخش کوچک تحریم های ایران و یا توافق بصورت لغو گام به گام تحریم ها با تعلیق غنی سازی بصورت گام به گام میتونه خبر وسوسه انگیزی بر چرخه اقتصادی ایران و سهام بورس اوراق بهادار تهران باشه.
                  از نظر من بورس ایران در این مقطع(اگر جنگی تهدیدش نکنه یا خود ایران رو یا متحدهای قویش رو)هیچ ترسی برای سرمایه گذاری نداره بلکه مستعد سرمایه گذاری می باشد بدلیل اینکه هم دولت بدنیال توسعه اقتصادی هست و هم اینکه با پایین اومدن ارزش پول ملی ،صادرات خیلی پرمنفهت تر از قبل برای شرکتهای بورسی شده و هم اینکه دارایی های شرکتها افزایش یافته،پس مورد نگرانی زیادی برای بازار نیست الا جنگ و خونریزی.
                  الان سهام مثلا بریزند تا کجا میخواهند بریزند مثلا همین وسپه نهایت تا 176تومن خب مثلا بریزه عوضش از اونطرف صعود کنه صعود جانانه ای خواهد داشت اکثر سهام اینطوریه بالایی بلند دارند در مقابل اصلاح ناچیز.
                  بنظر من اگر سایه ترس جنگ از بورس ایران برداشته بشه،بورس ایران پتانسیا بالایی برای صعود دارد چون سود آوری شرکتها رو به رشد می باشد.
                  البته من نظرم اینه که قضیه سوریه حل بشه خیلی بهتره ،نه اینکه دوباره مسئله جنگ به عقب بیفته بلکه نظرم اینه که بدون جنگ این بشار اسد مقام پرست رو راضی کنند از حکومت بره کنار تا بلکه این خون و خونریزی از سوریه رخت برکنه و این ملت بدبخت یه نفسی بکشند .
                  در مورد کشور خودمون هم اگر اجازه بدهند و غرب هم کوتاه بیاد میشه به توافقاتی برسند وگرنه آخر اینکار برای ایران مشابه آخر عراق خواهد بود.

در اصل توسط najafi.nikan پست شده است View Post
                  درود
                  وسپه داشت سقف کانال صعودی خودش ر میشکست و میرفت تا بره کانال بغلی و ی صعود جانانه
                  اما واگرایی معمولی منفی باعث شد بریزه.الانم خط روند صعودی خودش ر شکسته.
                  سهم با 19تا کندل رفته بالابا 11تا کندل(0.6*19=12) تا 60درصد مسیر قبلیش ر برگشته!این ینی قدرت فروشنده و خریدار تقریبا با هم برابره.
                  سهم مستعد واگرایی مخفی مثبت هست(HD+)
                  بنطرم اصلاح سهم بیشتر زمانی خواهد بود تا قیمتی.
                  فکر نمیکنم بیشتر از 15تا20درصد اصلاح قیمتیکنه.اما اصلاح زمانی اش فکر میکنم حداقل یک ماه طول بکشه.

----------------------------------------------------
                  اینها ر گفتم تا سجاد عزیز لب به سخن بگشاید و در و گوهر ببارد.
                  بفرمایید استاد.سراپا گوشیم

درود
                  وسپه تا اونجایکه من تونستم شناسایی کنم دو تا کانال صعودی مهم داره یکی کانال یک ساله سبز رنگ و دیگری کانال صعودی چهارساله زرد رنگ می باشد
                  بنظر هم میاد مقاومت 200تومن تاریخی خودش رو (در نمودار تعدیل شده افزایش سرمایه)شکسته.
                  در مورد نمودار شما چون مقیاس حسابی هست با نمودار من که لگاریتمی هست فرق داره.
                  در مورد واگرایی مخفی مثبت من این واگرایی رو بمنزله هشدار برای ادامه روند صعودی و شکست سقف قبلی در صورت شروع روند صعودی میدونم نه سیگنال برگشتی سهم از اصلاح .برای برگشت سهم بهتره دنبال واگرایی مثبت باشیم. خیلی از سهام هستند الان واگرایی مخفی مثبت میدهند ولی برگشتی نداشتند،هر وقت برگشت داشتند اون واگرایی مخفی مثبت بما خواهد گفت که سقف قبلی رو خواهد شکست ،به واتی نگاه کنید علیرغم واگرایی مخفی مثبت هنوز در اصلاحه.
                  امیدواریم بزودی از اصلاح خارج بشه و سقف قبلی رو بشکنه

نظر

• ehsanksh
                    عضو عادی
                    • Feb 2013
                    • 179

جناب اروم عزیز ممنون از اینکه دوباره اومدید و زحمت تحلیل ها رو می کشید
                    براتون ارزوی سلامتی موفقیت و پیروزی دارم

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10189

در اصل توسط ehsanksh پست شده است View Post
                      جناب اروم عزیز ممنون از اینکه دوباره اومدید و زحمت تحلیل ها رو می کشید
                      براتون ارزوی سلامتی موفقیت و پیروزی دارم
                      ولصنم هم به قیمت های خوبی رسیده،موج اصلاحیش زیاد جوندار نیست ولی هنوز سیگنال برگشتی قویی صادر نمیکنه ،بدنیال شمع های صعودی باید بود.
                      .محدوده 190تا 170 پر از حمایت هست
                      اگه بازار مثبت بود ممکنه بود از همینجا برگشتی صورت بده منتها بازار منفی خریداران رو به تردید وامیداره.
                      بهرحال بنظر من ولصنم تو این محدوده گیر خواهد کرد.
                      شاید پله ای ورود بد نباشه پله اول تو همین قیمتها 20درصد حجم مورد نظر
                      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/09/02, 17:31.

نظر

• arak_bourse
                        کاربر فعال
                        • Nov 2010
                        • 3802

اروم بورس جان در مورد ثتران چي؟ به نظرم منفي كامل فردا خيلي عاليه!! يا فكر ميكني پايين تر بره
                        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10189

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                          دوست من در مورد وسپه فكر ميكنم انشالله اصلاحش تمومه وحمايت محكمش روي همين 200 باشه. به انتظار روزهاي خوب براي وسپه و سهم هاي تك تك دوستان ديگه
                          دوست داشتم اروم بورس عزيز يه كم رو فولاژ كار كنيم به نظرم روي كف محكم قرار گرفته
                          درود

نمودار فولاژ رو دیدم ،هنوز زیر فاکتور های صعودیه.من زیاد خوشم نیومد .اینجور نمودارها رو ترجیح میدم که مقاومت هاش رو بشکنه تا نظرم روش عوض بشه.
                          شکل معاملاتش رو نپسندیدم.یه جوری معامله میکنه انگار میخواد شکاف قبلی رو پر کنه.خط روند صعودی یک ساله اش رو هم که شکسته.

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                          اروم بورس جان در مورد ثتران چي؟ به نظرم منفي كامل فردا خيلي عاليه!! يا فكر ميكني پايين تر بره

درود
                          عرض کنم که این ثتران روی تابلو بسیار پرنوسان معامله میشه،چند ماه قبل یه دوستی در مورد ثتران سوال کرده بود گفتم پرنوسان تا 180تومن میره بالا که دقیقا همونطور شد.
                          الان به حمایت خوبی رسیده انتظار واکنش دارم مثلا یه موج صعودی خیلی کوچیک داشته باشه ولی من برای شروع روند صعودی فکر میکنم هنوز زوده.
                          اگر بدنبال سود کردن تو این سهم هستید بنظر من باید منتظر بازگشایی با تعدیل مثبت بود تا رشد قیمتی داشته باشه ،روی تابلو پدر آدم رو در میاره تا یه مثبتی بخوره.
                          من فکر میکنم حمایت 145تومن رو با نوساناتی ممکنه بشکنه ولی زیاد افت نخواهد کرد.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/09/02, 17:37.

نظر

• space_mohamad
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 313

واقعا" از مطالبی که میزنید لذت میبرم ... تشکر از این از اطلاعات مفیدتون ..
                            امیدوارم همیشه بتونیم از این مطالب عالیتون استفاده کنیم ...
                            لطفا" نظرتون را در مورد سیمانیها ( من ساراب را دارم ) و کگاز اگر بررسی داشتید، بفرمایید ..
                            باز هم تشکر /:.Heart.:/
                            "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10189

در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
                              واقعا" از مطالبی که میزنید لذت میبرم ... تشکر از این از اطلاعات مفیدتون ..
                              امیدوارم همیشه بتونیم از این مطالب عالیتون استفاده کنیم ...
                              لطفا" نظرتون را در مورد سیمانیها ( من ساراب را دارم ) و کگاز اگر بررسی داشتید، بفرمایید ..
                              باز هم تشکر /:.Heart.:/
                              درود
                              شاخص سیمانیها رو دیدم از اون چیزی که فکر میکردم نمودار بدتری داشت،فکر کنم به این زودیها نباید انتظار موج صعودی بلندی از سیمانیها داشته باشیم.
                              فکر میکنم شاخص سیمانیها تا 600هم میتونه بیاد پایین.
                              برای کگاز هم علیرغم بنیادی خوب و پوشش خوب حد ضرر بذارید کمی تزلزل تو روند صعودیش دیدم.
                              قیمت پایانی که احتمالش زیاده بیاد روی 600تومن ولی زیر 580تومن بیاد،ممکنه تا 510تومن هم بیاد.

نظر

• امید
                                عضو عادی
                                • May 2011
                                • 123

با سلام خدمت آقا سجاد عزیز

اگر ممکنه لطفا تحلیلی از مپنا و شبندر بعنوان دوبال لیدری بازار داشته باشید . باسپاس از زحمات و تحلیلهای ارزنده جنابعالی .

نظر

در حال کار...
                                X