orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10189

در اصل توسط arashsefid پست شده است View Post
    با سلام خدمت استاد سجاد (اروم بورس) عزیز
    لطفا اگر فرصت کردید تحلیل خودتون را از شیران بفرمایید
    با تشکر

درود

شیران سهم بدی نیست ولی الان تو اصلاحه.فروشنده های هیجانی نداره بیشتر اون هاییکه پول لازم دارند میفروشند. من فکر میکنم این میتونه یه موج 4 باشه خیلی شبیه اون رفتار میکنه. تا این محدوده 3350تا 3400تومن رو نشکسته همینجوریه.
    حدضرر 2900تومن باید باشه.
    دفعه قبل از 2100تومن من پیش بینی 4000تومن رو کردم که تا 3700تومن رفت.الان از نظر من فعلا سیگنال قویی برای برگشت داده نمیشه.یکی از اندیکاتورها اعلام تغییر رو میده منتها نوع تغییر رو نمیگه.باید دید کدوم طرفیه بالا یا بازهم نزول بیشتر؟

در اصل توسط arash boursy پست شده است View Post
    استاد راجع به شمواد و بازی هاش نظری ندارید . (عملکرد حقوقی)/.:blinksmiley.:/
    در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    درود

ولله زیاد از وضعیت اندیکاتورهای سهم خوشم نمیاد،چندان امیدوار به صعود نیستم .بیشتر احساس میکنم میتونه ادامه اصلاح داشته باشه تا برگشت به روند صعودی.
    صعود هم بخواد بکنه میتونه یه موج خیلی کوچیک دو سه تا شمعی بکنه غیر اون بعید میدونم بالایی داشته باشه ،فعلا من نظرم اصلاحه
    اون مطلب صبحی رو هم بهمون خاطر زدم البته بعدش صف خرید شد و صف هم عرضه شد.
    انشالله که هرچی باشه برای سهامدارانش خوب باشه
    درود
    در مورد شمواد هفته قبل روی 330تومن ما تحلیل بالایی رو زدیم.
    من از نمودار شمواد زیاد خوشم نمیاد تا زمانیکه بالای 400تومن قرار نگرفته و اون بالا جا خوش نکرده ،من هر موج صعودی هم داشته باشه بهش با دید تردید نگاه میکنم.
    فعلا من زیاد مطمئن نیستم وارد روند صعودی شده،خیلی هم نزدیک خط روند صعودی 15ماه معامله میشه شکست 310تومن برای سهم فروشنده خواهد آورد.
    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/09/16, 18:42.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10189

در اصل توسط iraj_kaveh پست شده است View Post
      آقا سجاد سلام و خسته نباشین. من تازه با تاپیک شما آشنا شدم. ممنون از اطلاعات مفیدی که ارائه میدین و همه استفاده میکنن.
      اگر امکان داره نظرتون رو در مورد خگستر و ختراک بفرمایین، متشکرم.

درود

نمودار ختراک رو ندارم.
      نظر من در مورد خگستر اینه که خگستر در محدوده 210تا 190تومن حمایت خیلی قویی داره .خگستر برابر نمودار در برخورد با خط قرمز رنگ که مقاومت فوق العاده ای برای سهم محسوب میشه چندین بار واکنش نشون داده و برگشته فکر میکنم دیگه وقتشه که در برخورد با اون مقاومت اون رو بشکنه .ایندفعه انتظار شکستن اون رو دارم حوالی 300تا 310تومن میشه با شکست اون راه برای صعود هموارتره و من فکر میکنم حداقل 480تومن رو داره.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10189

والبر اگه فردا شمع صعودی نزنه یه چند روزی یا اندک اصلاح یا درجا زدن رو تجربه خواهد کرد

نظر

• Aiming
          ستاره دار(18)
          • Jul 2012
          • 2641

سلام

سجاد جان خوشحال میشم قبول زحمت یه تحلیل از شاخص سیمان داشته باشید...
          والبته نظر خودتون راجع به اون /:.winksmiley02.:/

تو بعضی از تحلیل ها خونده بودم که در انتهای موج چهار و ابتدای موج 5 میباشد..
          وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10189

در اصل توسط fakhr پست شده است View Post
            سلام وخسته نباشید
            خرید اخابر و وسینا را در این قیمتها مناسب می بینید؟
            درود
            تو صفحات قبل در مورد هر دو سهم مطلب داریم

نظر

• Dr.boursi
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 1348

جناب سجاد فکر کنم رالی سیمانی ها نزدیکه برای خرید در قیمت های بسیار جذابی اند تکنیکالی من ساراب و سپاها رو می پسندم.....

نطر شما؟....
              بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Dr.boursi
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 1348

چه جالب وقتی پستو زدم دیدمد سایر دوستان هم به این قضیه سیمانی ها اشاره دارن..........
                بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Aiming
                  ستاره دار(18)
                  • Jul 2012
                  • 2641

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                  چه جالب وقتی پستو زدم دیدمد سایر دوستان هم به این قضیه سیمانی ها اشاره دارن..........
                  ;)
                  وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10189

درود
                    شاخص سیمانیها رو دیدم از اون چیزی که فکر میکردم نمودار بدتری داشت،فکر کنم به این زودیها نباید انتظار موج صعودی بلندی از سیمانیها داشته باشیم.
                    فکر میکنم شاخص سیمانیها تا 600هم میتونه بیاد پایین.
                    برای کگاز هم علیرغم بنیادی خوب و پوشش خوب حد ضرر بذارید کمی تزلزل تو روند صعودیش دیدم.
                    قیمت پایانی که احتمالش زیاده بیاد روی 600تومن ولی زیر 580تومن بیاد،ممکنه تا 510تومن هم بیاد.
                    در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                    سلام

سجاد جان خوشحال میشم قبول زحمت یه تحلیل از شاخص سیمان داشته باشید...
                    والبته نظر خودتون راجع به اون /:.winksmiley02.:/

تو بعضی از تحلیل ها خونده بودم که در انتهای موج چهار و ابتدای موج 5 میباشد..
                    درود
                    اون پست بالایی رو دو هفته قبل در مورد شاخص سیمانی و کگاز زدیم
                    فعلا نمیشه گفت تو ابتدای موج صعودی هستیم با کدوم استدلال میگن؟این که هنوز مقاومت هاش رو نشکسته .
                    یه مقاومت گردن کلفت روی 740واحد داره که انرژی زیادی از شاخص سیمانی رو برای شکستنش خواهد گرفت.
                    فعلا این موج فعلی هم اونقدر قوی نیست ولی اینکه ما در موج 4 هستیم بله من هم موافقم ولی من حوصله موج شماری ندارم ، رفتارش خیلی شبیه موج 4 هست ولی من هنوز مطمئن نیستم که موج 4 تموم شده و در ابتدای موج 5 باشیم .هنوز خیلی کار داره.

نظر

• parvaz
                      عضو فعال
                      • Feb 2010
                      • 555

درود
                      اون پست بالایی رو دو هفته قبل در مورد شاخص سیمانی و کگاز زدیم
                      فعلا نمیشه گفت تو ابتدای موج صعودی هستیم با کدوم استدلال میگن؟این که هنوز مقاومت هاش رو نشکسته .
                      یه مقاومت گردن کلفت روی 740واحد داره که انرژی زیادی از شاخص سیمانی رو برای شکستنش خواهد گرفت.
                      فعلا این موج فعلی هم اونقدر قوی نیست ولی اینکه ما در موج 4 هستیم بله من هم موافقم ولی من حوصله موج شماری ندارم ، رفتارش خیلی شبیه موج 4 هست ولی من هنوز مطمئن نیستم که موج 4 تموم شده و در ابتدای موج 5 باشیم .هنوز خیلی کار داره.
                      با سلام . نظرتون در مورد کگاز چیه؟

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10189

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                        با سلام . نظرتون در مورد کگاز چیه؟
                        بالای 700 تومن روند صعودی بخودش میگیره ولی کوتاه مدتش رو تو تحلیل قبلی گفتیم.زیر 580تومن بیاد تا 510تومن هم میتونه بیاد ولی در کل برای میان مدت سهم بدی نیست روند بلند مدتش 4ساله اش از نوع صعودی هست

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10189

درود

برای بازار ایران نیم ساعت رقابت قبل از شروع معاملات بنظر من زیاده،این رو یک ربع بکنند تقریبا خوبه.
                          البته این رقابت هم نیست یه فیلم مضحک تکراریه که فعالین بازار بعضا خودشون نقش اول اون رو دارند بدین صورت که سهامدار قبل از شروع معاملات برای حمایت از سهمش میاد در نقش خریدار قلابی تو مثبت میشنه و دو سه دقیقه مونده به شروع معاملات اردر رو کنسل میکنه و این سریال هر روز تکرار میشه!

نظر

• Diyako
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 170

دیشب یکی دو کیلومتر پایین تر تونستم ماشینم رو پارک کنم تازه فکر کنم خیلی نزدیک بود لطف خودش بود
                            دست پسرم رو گرفتم رو رفتم
                            انگار که قیامت بود جمعیت موج میزد
                            از لابلای جمعیت که میرفتم یک چیزی توی مردم بود که توی روزای دیگه نبود
                            همه فقط میخواستند زودتر به اونجا برسن

وقتی چشمم بهش افتاد
                            سینه ام گرم شد و کامم شیرین

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا
                            السلام علیک یا غریب القربا
                            السلام علیک یا امام غریب یا امام شهید

نظر

• Diyako
                              عضو عادی
                              • Nov 2012
                              • 170

سلام

روز میلاد امام رضا (ع) رو به جناب اروم و بقیه بچه ها تبریک عرض میکنم

امروز جم عرضه میشه والبر انگار نه انگار که دیروز درگیر مقاومت بود
                              به نظرم این شک عرضه جم تموم شده و دارن بقیه سهم ها صف خرید میشن

رمپنا هم که صف شد و سبز شد
                              دیشب غایب بودم بریم مطالب دیشب رو فعلا" بخونم

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10189

بازار انگار داره برمیگرده کمی خرید کنید من ذوب خریدم

نظر

در حال کار...
                                X