orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سکه شانس
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 1362

اولین روز دبستان باز گرد
    کودکی های شاد و خندان باز گرد
    درس های سال اول ساده بود
    آب را بابا به سارا داده بود
    درس پند آموز روباه و خروس
    روبه مکار و دزد و چاپلوس
    با وجود سوز و یرمای شدید
    ریزعلی پیراهن از تن میدرید
    تا درون نیمکت جا میشدیم
    ما پر از تصمیم کبرا میشدیم
    کاش هرگز زنگ تفریحی نبود
    جمع بودن بود و تفریقی نبود
    کاش میشد باز کوچک میشدیم
    لااقل یک روز کودک میشدیم

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

بابا شرمنده. باور كنيد قصد بد نداشتيم. نميدونم يهو همتون حمله ور شديد به من
      آدم زنده وكيل وصي نميخواد دوستان
      برداشت آقا سجاد و بقيه دوستان درست نبود. من به شوخي يه حرفي زدم. يه خورده جنبه هم خوب چيزيه ها
      در اصل توسط AEROENGINE پست شده است View Post
      متاسفانه من وقت ندارم به سوالات دوستان جواب بدم.حجم سوالات واقعا زیاده کلی از وقتم رو میگیره که هیچ ،نمیذاره به کارهای خودم برسم.
      منم عادت ندارم به سوالات جواب سرسری بدم باید نمودار رو کلی بررسی کنم ،لطفا از دیگر دوستان سوال فرمایید.

سلام لطفا انصاف داشته باشید اقا سجاد هم حتما کار دارند ایشان هم در ساعات 12-9 معامله میکنند تمام وقت که در خدمت دیگران

نیستند !!!
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• omid f
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 93

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        نه اصلا هم اینطور نیست ، توی زمانیکه من میگم قفل نیست.چرا من میتونم بخرم شما نمیتونید.الان والبر قفله؟
        بله میدونم.ما قبولت داریم.والبرم دارم اروم جان.قصدم مزاح بود وگرنه نقدینگی نمونده واسمون که!:D
        [COLOR="#0000CD"]www.mahak-charity.org/main/fa موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک) [/COLOR]

نظر

• omid f
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 93

با اجازه از جناب اروم بورس
          جسارتا من نظرم اینه که دوستان خواهشا در مورد تک سهم ها نپرسن این خوبه یا اون خوبه؟یا کی بخرم کی بفروشم؟اجازه بدید خود ایشون اینجا نظراتشون رو اعلام کنند در مورد سهام مورد نظر خودشون!مگه یه نفر چنتا سهمو میتونه بررسی کنه؟! هرکسم خودش برداشت کنه و تصمیم بگیره!
          [COLOR="#0000CD"]www.mahak-charity.org/main/fa موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک) [/COLOR]

نظر

• Diyako
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 170

سلام دوستان

سیستم بنده فقط قطعه یا مال شما هم قطعه

نظر

• Diyako
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 170

در اصل توسط Diyako پست شده است View Post
              سلام دوستان

سیستم بنده فقط قطعه یا مال شما هم قطعه
              معلوم نیست روحانی رفته هسته معاملات رو درست کنه یا انرژی هسته ای رو

نظر

• Diyako
                عضو عادی
                • Nov 2012
                • 170

توی نمودار وسپه تایم روزانه یک الگوی سرو شانه دیده میشه
                سجاد جان شما هم تایید میکنید.

نظر

• سکه شانس
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 1362

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                  درود بر همه دوستان عزیز ...و تشکر از زحمات سجاد عزیز
                  به نظر میرسد در دنیای سیاست و در روز سه شنبه هفته دیگر .....هنگام سخنرانی ریس جمهور ....اگر هیات دیپلماتی امریکا در جلسه حاضر باشد بر خلاف همه رویه های سال های گذشته که اکثر کشورها هنگام سخنرتنی ریس جمهورهای وقت کشورمان جلسه را ترک می کردند......می توان به خیلی از موضوعات پیش رو خوش بین بود و نشانه های ار اب شدن روبط سرد را دید........به شحصه تحولات پیش رو را مثبت می بینم و تاثیر ان را در دنیای سرمایه و بورس......و امیدوارم همه دوستان شیرینی این اتفاقات خوب را در بورس و در سرمایه گذاری های خود ببنیم............
                  .................................................. .................................................. .................................................. ....
                  این چند نکته وریر کار را هم برای مطالعه و استحضار دوستان درج می کنم ....قابل توجه است:

http://www.boursenews.ir/fa/pages/?cid=106320
                  فرشید سلیمانی
                  سفر روحانی به نیویورک تا حدود زیادی یادآور سفر سیدمحمد خاتمی رییسجمهوری سابق کشورمان به نیویورک است. بار دیگر رییسجمهوری میانهرو در آمریکا بر مسند قدرت است و بار دیگر رییسجمهوری در ایران با عبای رنگی اما با عمامهای سفید قصد سفر به سازمان ملل را دارد. با قطعی شدن حضور اوباما در صحن سالن اجلاس برای شنیدن سخنان دکتر روحانی باز هم حدس و گمانههای پررنگی در محافل رسانهای و سیاسی مطرح است که اگر ملاقاتی هم انجام نشود طرفین در اولین گام مصافحه خواهند کرد. یکبار دیگر فرصتی برای عکاسان خبری فراهم شده تا عکسی تاریخی به ثبت برسانند، آیا آنها موفق میشوند؟!

نظر

• fakhr
                    عضو جدید
                    • Sep 2013
                    • 14

سلام وخسته نباشید
                    اقا اروم ما را از علم و دانش خودتون بی بهره نکنید
                    ما منتظریم

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

شیران
                      به حمایت های خوبی رسیده هست،منتظر واکنش به این حمایت ها هستیم.سیگنال خرید ورود و تثبیت بالای 3200تومن و شکستن مقاومت 3250تومن خواهد بود.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سکه شانس
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 1362

سجاد عزیز
                        شب بخیر....خوشحالم که دوباره دست به قلم شدی.....در هر حال در دنیای مجازی دوست واقعی و صادق کم پیدا میشه.......معلمی کار سختی است ......اما اگر هم یکی با سواد بشه برای معلم این بهترین پاداشه..........و لذت بخش..............بازهم بهترین ها را برایتان ارزومندم..............
                        شیران//////از تحلیلی که ارایه دادید ممنون......واقعا روندش خسته کننده شده....چندین بار دست به ماشه شدم تا بفروشمش ولی باز صبر کردم........هر چند این روزها به پولش نیاز دارم.....ولی باز هم دلم نمی اید با از دستش بدم.........به نظر شما بازی این سه ماهه اخر سال مالی اش را چگونه ارزیابی می کنید؟با تشکر

نظر

• سکه شانس
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1362

سجاد عزیز
                          شب بخیر....خواز هم بهترین ها را برایتان ارزومندم.....شحالم دوباره دست به قلم شدی.....در هر حال در دنیای مجازی دوست واقعی و صادق کم پیدا میشه.......معلمی کار سختی است ......اما اگر هم یکی با سواد بشه برای معلم این بهترین پاداشه..........و لذت بخش..............بازهم بهترین ها را برایتان ارزومندم..............
                          شیران//////از تحلیلی که ارایه دادید ممنون......واقعا روندش خسته کننده شده....چندین بار دست به ماشه شدم تا بفروشمش ولی باز صبر کردم........هر چند این روزها به پولش نیاز دارم.....ولی باز هم دلم نمی اید با از دستش بدم.........به نظر شما بازی این سه ماهه اخر سال مالی اش را چگونه ارزیابی می کنید؟با تشکر

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

وآتی

برای وآتی محدوده 620 تا 605 تومن محدوده حمایتی خوبی می باشد
                            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• علیرضا1
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 853

سلام اقا سجاد عزيز ،
                              نظرتون در مورد خودرو و سطوح حمايتي و مقاومتي سهم چيه؟
                              ضمناً روند حركتي لسرما رو در صورت امكان بررسي بفرمايين.
                              ممنون
                              "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                                خیلی از سهم ها امروز میتونند تو سبد جا بگیرند وضعیت تکنیکالی بیشتر سهم ها خیلی خوبه،میل به نزول کمتری دارند بیشتر تمایل به صعود دارند حالا ممکنه کمی درجا بزنند بعد صعود کنند.
                                خگستر واتی والبر لسرما وسپه شخارک ولغدر وملت فباهنر وغدیر وبوعلی اخابر تشرق ثتران ثمسکن رکیش فلوله غشان شکربن وپترو شپدیش پسهند غبشهر شدوص فولای ...
                                شیران با ورود و تثبیت بالای 3200تومن و وبیمه با شکست 155تومن میتونند کنار اینها قرار بگیرند

نظر

در حال کار...
                                X