orumbourse

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

این کاما 1210تومن رو بشکنه صعودش روانتر میشه و صف خرید با حجم به خود خواهد دید من یه هدف حداقلی 1950تومنی برای کاما میبینم
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

اونهایکه تمایل دارند ولغدر تو پورتفویشون باشه بصورت پله ای اقدام کنند یه حمایت روی 126تومن داریم یکی هم روی 120تومن.حدضرر رو حتما رعایت کنید تا خدای نکرده شرمنده نشیم
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

صف فروش ولغدر رو برداشتند احتمالا باز هم صف فروشش کند و باز هم بردارند بهرحال سهم خریدار داره و فقط تو چنین روزهایی میشه پرحجم خریدش کرد . تو پست تحلیل بالایی هم گفتم که دیروز و امرزو روی مقاومت هست و ممکنه نوسانی یا اندک اصلاحی داشته باشه ولی بنظرمن اهداف بالایی داره

نظر

• Diyako
          عضو عادی
          • Nov 2012
          • 170

خدایا

اینترنت من را باز کن ، صفحات سایت را باز کن ، کارگزاری را باز کن
          ببخشید که این همه خواهش دارم

سلام دوستان
          به نظرم امروز روز فرصت برای کسانی که از سهمها جا موندن

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

در اصل توسط Diyako پست شده است View Post
            خدایا

اینترنت من را باز کن ، صفحات سایت را باز کن ، کارگزاری را باز کن
            ببخشید که این همه خواهش دارم

سلام دوستان
            به نظرم امروز روز فرصت برای کسانی که از سهمها جا موندن

درود
            دو سه روزه اینترنت عجیب اذیت میکنه،دیروز عصر من هر کاری کردم نتونستم وارد اینترنت شم

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

هر دو خرید دیروزی روی ولغدر و کاما تا این لحظه نتونسته انتظارات منو براورده کنه البته ولغدر رو میدونستم روی مقاومت هست ولی انتظار بیشتری از کاما داشتم هرچند از هر دو امروز هم کمی اضافه کردم

نظر

• hector
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 1764

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                هر دو خرید دیروزی روی ولغدر و کاما تا این لحظه نتونسته انتظارات منو براورده کنه البته ولغدر رو میدونستم روی مقاومت هست ولی انتظار بیشتری از کاما داشتم هرچند از هر دو امروز هم کمی اضافه کردم
                درود
                خسته نباشید
                سجاد جان کاما که بالای 3% مثبت معامله میشه;)

نظر

• vahid_sh
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 388

کاما یه حرکتایی میکنه و رو به مثبت میره. ولی بازم دوام نمیاره و کم میاره! تعجبیه!
                  بوعلی هم که انگار قصد اصلاح تا نزدیکی های 205 داره. امیدوارم زیر 220 برنگرده.
                  آخرین ویرایش توسط vahid_sh؛ 2013/11/26, 10:35.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                    درود
                    خسته نباشید
                    سجاد جان کاما که بالای 3% مثبت معامله میشه;)

اونجوری که من دیروز از معاملاتش برداشت کردم احتمال صف خریدش برای معاملات امروز زیاد بود

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

امروز کمی هم کاما خریدم چون بنظرم اومد نشانه های برگشت به روند صعودی دیده میشه.
                      .
                      .
                      .
                      .
                      .
                      .
                      .
                      آخر وقت سه میلیون از حجم صف خرید والبر عرضه شد فردا ممکنه نوسانی باشه.
                      ممکنه امروز روز بازگشتی برای کاما باشه کمترین قیمت رو امروز نسبت به دیروز زده ،همچنین بیشترین قیمت رو پایانی هم که بالاتر از دیروزه ولی اولین قیمت رو ندارم .تی ست رو نمیتونم باز کنم
                      صف خرید اندکی براش تشکیل شد ،تداوم صف خرید رو و پرحجم شدن اون رو خواهانیم و همچنین افزایش قیمت پایانی بالای سه درصد مثبت

نظر

• Diyako
                        عضو عادی
                        • Nov 2012
                        • 170

دتماد آدم رو عصبی میکنه وقتی چند روز سهم صف خرید میشه یک درصد هم رشد نمیکنه به محضی که عرضه میکنه 4درصد میاد پایین

بعد از این عرضه والبر حقوقی چقدر قشنگ داره پایانی رو میاره بالا .

اروم جان کاما بهتره یا ولغدر چون هردو نمودارش شبیه به هم هست .

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط Diyako پست شده است View Post

دتماد آدم رو عصبی میکنه وقتی چند روز سهم صف خرید میشه یک درصد هم رشد نمیکنه به محضی که عرضه میکنه 4درصد میاد پایین

بعد از این عرضه والبر حقوقی چقدر قشنگ داره پایانی رو میاره بالا .

اروم جان کاما بهتره یا ولغدر چون هردو نمودارش شبیه به هم هست .
                          ولله من از هر دوش دارم.کاما رو ارزنده میبینم و ولغدر رو دارای پشتوانه پولی.ولغدر اگه روی ریل صعودی بیفته سرعت حرکتش بیشتر از کاماست چون هم قیمت کمتری داره هم ارزش پولی حجم مبناش کمتره ولی الان تو اصلاحه اما اینم زیاد جوندار نیست ازصبح که نیگاه میکنم دارند روش فیلم بازی میکنند نرمال معامله نمیشه.
                          اما در مورد کاما بنظرم امروز نشون داد که خردیاران تمایل به افزایش قیمت اردر خرید دارند و فقط میمونه مقاومت 1210تومن .اون رو بشکنه عرضه کمتر و تقاضا افزایش پیدا میکنه.هر دوش خوبند ولی الان کاما رو ریل صعود میخواد بیفته

نظر

• vahid_sh
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 388

سجاد خان به نظرت 220 میتونه به عنوان حمایت برای وبوعلی باشه ؟

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

من از صبح چند بار تو ورود به سایت دچار مشکل شده ام الان هم هی قطع میشه دوباره نمیتونم سایت رو باز کنم.
                              .
                              .
                              .
                              .
                              ماشالله این قندیها خوب صف خرید شده اند.
                              .
                              .
                              .
                              .
                              .
                              این ولغدر رو دوباره صف فروش کردند و از صف فروش جمع می کنند ،بابا این شیوه دیگه قدیمی شده یه سناریوی جدید بنویسید.
                              .
                              .
                              .
                              .
                              .
                              این ستران رو هم زیر نظر داشته باشید 565تومن حمایت سهم هست رصدش کنید

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
                                سجاد خان به نظرت 220 میتونه به عنوان حمایت برای وبوعلی باشه ؟

218تومن.اون روز حمایت اصلی و حدضرر رو گفتم.ضمن اینکه روند وبوعلی همینطوریه سه روز مثبت دو روز منفی دو روز مثبت یه روز منفی ولی در کل جهتش رو به بالاست.کمی دید رو میان مدت کنید ولی حدضرر بذارید.شایعه فروش ملک داره.

نظر

در حال کار...
                                X