این کاما 1210تومن رو بشکنه صعودش روانتر میشه و صف خرید با حجم به خود خواهد دید من یه هدف حداقلی 1950تومنی برای کاما میبینم
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
-
اونهایکه تمایل دارند ولغدر تو پورتفویشون باشه بصورت پله ای اقدام کنند یه حمایت روی 126تومن داریم یکی هم روی 120تومن.حدضرر رو حتما رعایت کنید تا خدای نکرده شرمنده نشیم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
صف فروش ولغدر رو برداشتند احتمالا باز هم صف فروشش کند و باز هم بردارند بهرحال سهم خریدار داره و فقط تو چنین روزهایی میشه پرحجم خریدش کرد . تو پست تحلیل بالایی هم گفتم که دیروز و امرزو روی مقاومت هست و ممکنه نوسانی یا اندک اصلاحی داشته باشه ولی بنظرمن اهداف بالایی داره"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط Diyako پست شده است View Postخدایا
اینترنت من را باز کن ، صفحات سایت را باز کن ، کارگزاری را باز کن
ببخشید که این همه خواهش دارم
سلام دوستان
به نظرم امروز روز فرصت برای کسانی که از سهمها جا موندن
دو سه روزه اینترنت عجیب اذیت میکنه،دیروز عصر من هر کاری کردم نتونستم وارد اینترنت شم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
هر دو خرید دیروزی روی ولغدر و کاما تا این لحظه نتونسته انتظارات منو براورده کنه البته ولغدر رو میدونستم روی مقاومت هست ولی انتظار بیشتری از کاما داشتم هرچند از هر دو امروز هم کمی اضافه کردم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postهر دو خرید دیروزی روی ولغدر و کاما تا این لحظه نتونسته انتظارات منو براورده کنه البته ولغدر رو میدونستم روی مقاومت هست ولی انتظار بیشتری از کاما داشتم هرچند از هر دو امروز هم کمی اضافه کردم
خسته نباشید
سجاد جان کاما که بالای 3% مثبت معامله میشه;)
نظر
-
در اصل توسط hector پست شده است View Postدرود
خسته نباشید
سجاد جان کاما که بالای 3% مثبت معامله میشه;)
اونجوری که من دیروز از معاملاتش برداشت کردم احتمال صف خریدش برای معاملات امروز زیاد بود"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postامروز کمی هم کاما خریدم چون بنظرم اومد نشانه های برگشت به روند صعودی دیده میشه.
.
.
.
.
.
.
.
آخر وقت سه میلیون از حجم صف خرید والبر عرضه شد فردا ممکنه نوسانی باشه.در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postممکنه امروز روز بازگشتی برای کاما باشه کمترین قیمت رو امروز نسبت به دیروز زده ،همچنین بیشترین قیمت رو پایانی هم که بالاتر از دیروزه ولی اولین قیمت رو ندارم .تی ست رو نمیتونم باز کنم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postهر دو خرید دیروزی روی ولغدر و کاما تا این لحظه نتونسته انتظارات منو براورده کنه البته ولغدر رو میدونستم روی مقاومت هست ولی انتظار بیشتری از کاما داشتم هرچند از هر دو امروز هم کمی اضافه کردم
دتماد آدم رو عصبی میکنه وقتی چند روز سهم صف خرید میشه یک درصد هم رشد نمیکنه به محضی که عرضه میکنه 4درصد میاد پایین
بعد از این عرضه والبر حقوقی چقدر قشنگ داره پایانی رو میاره بالا .
اروم جان کاما بهتره یا ولغدر چون هردو نمودارش شبیه به هم هست .
نظر
-
در اصل توسط Diyako پست شده است View Post
دتماد آدم رو عصبی میکنه وقتی چند روز سهم صف خرید میشه یک درصد هم رشد نمیکنه به محضی که عرضه میکنه 4درصد میاد پایین
بعد از این عرضه والبر حقوقی چقدر قشنگ داره پایانی رو میاره بالا .
اروم جان کاما بهتره یا ولغدر چون هردو نمودارش شبیه به هم هست .
اما در مورد کاما بنظرم امروز نشون داد که خردیاران تمایل به افزایش قیمت اردر خرید دارند و فقط میمونه مقاومت 1210تومن .اون رو بشکنه عرضه کمتر و تقاضا افزایش پیدا میکنه.هر دوش خوبند ولی الان کاما رو ریل صعود میخواد بیفته"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
من از صبح چند بار تو ورود به سایت دچار مشکل شده ام الان هم هی قطع میشه دوباره نمیتونم سایت رو باز کنم.
.
.
.
.
ماشالله این قندیها خوب صف خرید شده اند.
.
.
.
.
.
این ولغدر رو دوباره صف فروش کردند و از صف فروش جمع می کنند ،بابا این شیوه دیگه قدیمی شده یه سناریوی جدید بنویسید.
.
.
.
.
.
این ستران رو هم زیر نظر داشته باشید 565تومن حمایت سهم هست رصدش کنید"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Postسجاد خان به نظرت 220 میتونه به عنوان حمایت برای وبوعلی باشه ؟
218تومن.اون روز حمایت اصلی و حدضرر رو گفتم.ضمن اینکه روند وبوعلی همینطوریه سه روز مثبت دو روز منفی دو روز مثبت یه روز منفی ولی در کل جهتش رو به بالاست.کمی دید رو میان مدت کنید ولی حدضرر بذارید.شایعه فروش ملک داره."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر