در اصل توسط orumbourse پست شده است
View Post
orumbourse
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
سلام اروم جان من دارم کم کم تکنیکال یاد می گیرم یه سوال دارم چطور میتوان با آمی بروکر پیوت و سه سطح حمایت و سه سطح مقاومت را شناخت و همچنین از چه روش می توان با آمی بروکر کندل شماری کرد؟ پیشاپیش از پاسخت تشکر می کنم.
نظر
-
سحاد عزیز درود و عصر بخیر .........
دوستان گرامی سلام..
فردا بودجه سال 93 برابر تاریخ به مجلس ارایه می شود و آنچه که ظرف 55 روز تا نیمه دوم بهمن سبب گمانه زنی فعالان بورس خواهد بود بحث قیمت پایه دلار در بودجه است و ممکن تاثیراتی را در تصمیم گیری فعالان بورس مخصوصا سهامدار جزء برای خرید و یا نگهداری سهام صادراتی یا ریالی محور بگذارد .لذا لازم است اسیر گمانه زنی ها و شایعات و هیجان تا تصویب نهایی بودجه نشویم و از روندها ی مثبت با راهنمایی اساتید لذت ببریم.....بد نیست به این نکته ذیل هم توجه کنیم :
ایرج ندیمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگو با فارس گفته.....در بخشنامه بودجه دولت عنوان شده حرکت به سمت تک نرخی شدن ارز باشد، منظور این است که نرخی تعیین شود که ////////از نوسان بازار جلوگیری کند////// و در عین حال از سوی دیگر در حق جمعیت مصرف کننده احجاف نشود و با این تفاسیر امکان تک نرخی ثابت برای ارز وجود ندارد، بلکه برای دولت یک نرخ است...... طبق قانون برنامه پنجم باید نرخ ارز به صورت شناور مدیریت شده داشته باشیم و تا زمانی که قانون برنامه پنجم تغییر نکند، نمیتوان آن را تغییر داد...................................................................... ........................................
نظر
-
سحاد عزیز...درود
طی هفته گذشته تا آلان تعداد سهام زیر 200 ت شده از 46 سهم به حدود 33 سهم رسیده.... و......5 سهم هم با سود 300 تا 750 با پی ب ای 4تا4.9 در بازار موجوداست و ماشااله هم 12 سهم با سود منفی معاملات سبزی را روزانه شاهد هستند.......خوشحال خواهیم شد دیدگاه و تخلیل شما را بدانیم؟با تشکر همیشگی از زخمات............
نظر
-
سجاد جان خسته نباشید
اقا اگر هنوز معاملات کاما را دنبال میکند، نظرتون را درباره کعاکلات امروزش بگید
با تشکر
نظر
-
-
در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Postبه بهانه خبر زیر.........................بازی موش گربه بعد از توافق.......ای کاش ....... صاحبان سرمایه از حضور هیجانی در این بازار تا حدودی اجتناب می کردنند و حداقل این هیجان را یک ماه بعد از توافق می گذاشتند .....هر چند برخورداری و استفاده از نظرات اسایتد و خرید سهام با بنیادی خوب جای نگرانی ندارد..........................
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، دولت «باراک اوباما» رئیسجمهور آمریکا روز جمعه در بیانیهای اعلام کرد گرچه ایران و 1+5 (آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه، چین بعلاوه آلمان) توافق اولیهای را در نشست «ژنو» به امضا درآوردند، اما تحریمهای شدید نفتی علیه ایران همچنان حفظ میشود.
بر اساس این گزارش، «باراک اوباما» به شدت از توافق موقت ایران و 1+5 در ژنو دفاع کرد و از کنگره درخواست کرد تا در زمان ادامه مذاکرات برای رسیدن به یک توافق جامعتر و نهایی، تحریمهای جدیدی را علیه ایران به تصویب درنیاورند.
در بیانیه کاخ سفید آمده است که ظاهراً کشورهای دیگری به غیر از ایران به اندازه کافی منابع نفتی دارند به طوریکه کشورهای خارجی میتوانند خرید نفت ایران را کاهش دهنددر اصل توسط orumbourse پست شده است View Postایران نقطه ضعف بزرگی رو از خودش نشون داده و غربیها هم از این نقطه ضعف برای گرفتن امتیاز بیشتر استفاده خواهند کرد،توافق ژنو رو فقط از یک دید میشه مثبت ارزیابی کرد اونم اینه که نشون دادیم با مواضع دولت قبل مواضع متفاوتی داریم ولی از چندین زاویه بد عمل کردیم نباید دستمون رو به حریف رو میکردیم الان اونها میدونند که در برابر تحریم نقطه ضعف داریم حالا برای هر خواسته خود چه به حق باشه چه ناحق چوب تحریم رو اعلم خواهند کرد.
البته بهتر بود که ما از ابتدا در مسیری نبودیم که تحریم برایمان اعمال میشد ولی حالا که اعمال شده لغو اونها فوق العاده سخت خواهد بود زیرا دستاویزی برای سایر کشورها خواهد بود تا از ایران امتیاز بگیرند
send ارسال به دوستان
اوباما: شانس توافق نهایی با ایران ۵۰ به ۵۰ یا کمتر است
به گزارشخبرگزاری فارسبه نقل از شبکه «سی بی سی»، «باراک اوباما» رئیسجمهور آمریکا روز شنبه در یک جلسه پرسش و پاسخ با مخاطبان حامی اسرائیل تصریح کرد که معتقد است شانس توافق نهایی هستهای با ایران 50 به 50 یا حتی بدتر است.
وی تأکید کرد که در خصوص شانس یک توافق نهایی موفقیتآمیز بین ایران و 1+5 (آمریکا،انگلیس،فرانسه،روسیه،چین بعلاوه آلمان) ناآگاه نیست و گفت: اگر شما از من درباره احتمال رسیدن به مرحله آخر بپرسید، نمیگویم که بیش از 50 درصد باشد اما میتوانیم تلاش کنیم.
رئیسجمهور آمریکا تصریح کرد که توافق موقت 6 ماهه ایران و 1+5، اساس مرکزی برنامه هستهای ایران را متوقف میکند و آن را به عقب بازمیگرداند و تهران را وادار میکند تا ذخایر اورانیوم با درصد غنای بالای خود را از بین ببرد و از افزودن سانتریفیوژهای جدید خودداری کند و ساخت رأکتور آب سنگین اراک را که به طور بالقوه میتواند پلوتونیوم تولید کند را متوقف کند. این توافق همچنین زمانی را ایجاد میکند تا متوجه شویم که آیا بحران هستهای ایران از طریق مذاکره قابل حل است یا خیر.
وی تأکید کرد: آنچه که ما میتوانیم به مرحله آزمون بگذاریم، این احتمال است که آیا میتوانیم این مسئله را از راه دیپلماتیک رفع کنیم.اگر در پایان 6 ماه مشخص شود که ما نمیتوانیم به توافق برسیم، اوضاع بدتر نمیشود. تحریمهای آمریکا علیه ایران به طور کامل بازمیگردد و اگر ایران به توافق پایبند نباشد، تحریمها حتی شدیدتر میشود.
//////////////////////////////////////////////////////////////////////
سجاد عزیز درود و آرزوی سلامتی و شادی برای شما و همه دوستان و امیدوارم همواره موفق باشید.....ضمن اینکه این روزها کم سعادت شدیم.....ارزش این تاپیک بی انتها است.................
اکنون به بهانه سخنان اخیر اوباما و تفسیر ان در خبر ساعت 14 ......دوستان به نظر میرسد باید با احتیاط در خرید سهامی که تحت تاثیر این سال های تحریم بوده اند دقت کرد چون هنوز هیچ چیزی از این توافق و اثرات ان در شرکت های زیان ده معلوم نیست. و اعلام نشده...نمی خواهم فاز منفی بدم چون خودم همواره به همه چیز مثبت نگاه می کنم...... اما این روزها به نظر میرسد سهامداران تازه وارد در بورس بی محابا اقدام به خرید هر سهمی می کنند و این می تواند برای بازار آفتی باشد که نمونه آن در سایر بازار های موازی را شاهد هستیم ...هر چند که ریس جمهور روحانی در نطق خود در مجلس امیدوارانه صحبت کرد........ولی چاشنی احتیاط در سرمایه گذاری برای ما سهامداران جزء خوبه که رعایت گردد و در هر حال امیدوارم با استفاده از دانش دوستان صادقی همچون سحاد عزیز بتوانیم از موقعیت ها بهترین استفاده را در سهام خوب ببریم....در پناه خداوند باشید.......
نظر
-
در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Postsend ارسال به دوستان
اوباما: شانس توافق نهایی با ایران ۵۰ به ۵۰ یا کمتر است
به گزارشخبرگزاری فارسبه نقل از شبکه «سی بی سی»، «باراک اوباما» رئیسجمهور آمریکا روز شنبه در یک جلسه پرسش و پاسخ با مخاطبان حامی اسرائیل تصریح کرد که معتقد است شانس توافق نهایی هستهای با ایران 50 به 50 یا حتی بدتر است.
وی تأکید کرد که در خصوص شانس یک توافق نهایی موفقیتآمیز بین ایران و 1+5 (آمریکا،انگلیس،فرانسه،روسیه،چین بعلاوه آلمان) ناآگاه نیست و گفت: اگر شما از من درباره احتمال رسیدن به مرحله آخر بپرسید، نمیگویم که بیش از 50 درصد باشد اما میتوانیم تلاش کنیم.
رئیسجمهور آمریکا تصریح کرد که توافق موقت 6 ماهه ایران و 1+5، اساس مرکزی برنامه هستهای ایران را متوقف میکند و آن را به عقب بازمیگرداند و تهران را وادار میکند تا ذخایر اورانیوم با درصد غنای بالای خود را از بین ببرد و از افزودن سانتریفیوژهای جدید خودداری کند و ساخت رأکتور آب سنگین اراک را که به طور بالقوه میتواند پلوتونیوم تولید کند را متوقف کند. این توافق همچنین زمانی را ایجاد میکند تا متوجه شویم که آیا بحران هستهای ایران از طریق مذاکره قابل حل است یا خیر.
وی تأکید کرد: آنچه که ما میتوانیم به مرحله آزمون بگذاریم، این احتمال است که آیا میتوانیم این مسئله را از راه دیپلماتیک رفع کنیم.اگر در پایان 6 ماه مشخص شود که ما نمیتوانیم به توافق برسیم، اوضاع بدتر نمیشود. تحریمهای آمریکا علیه ایران به طور کامل بازمیگردد و اگر ایران به توافق پایبند نباشد، تحریمها حتی شدیدتر میشود.
//////////////////////////////////////////////////////////////////////
سجاد عزیز درود و آرزوی سلامتی و شادی برای شما و همه دوستان و امیدوارم همواره موفق باشید.....ضمن اینکه این روزها کم سعادت شدیم.....ارزش این تاپیک بی انتها است.................
اکنون به بهانه سخنان اخیر اوباما و تفسیر ان در خبر ساعت 14 ......دوستان به نظر میرسد باید با احتیاط در خرید سهامی که تحت تاثیر این سال های تحریم بوده اند دقت کرد چون هنوز هیچ چیزی از این توافق و اثرات ان در شرکت های زیان ده معلوم نیست. و اعلام نشده...نمی خواهم فاز منفی بدم چون خودم همواره به همه چیز مثبت نگاه می کنم...... اما این روزها به نظر میرسد سهامداران تازه وارد در بورس بی محابا اقدام به خرید هر سهمی می کنند و این می تواند برای بازار آفتی باشد که نمونه آن در سایر بازار های موازی را شاهد هستیم ...هر چند که ریس جمهور روحانی در نطق خود در مجلس امیدوارانه صحبت کرد........ولی چاشنی احتیاط در سرمایه گذاری برای ما سهامداران جزء خوبه که رعایت گردد و در هر حال امیدوارم با استفاده از دانش دوستان صادقی همچون سحاد عزیز بتوانیم از موقعیت ها بهترین استفاده را در سهام خوب ببریم....در پناه خداوند باشید.......
سلام دوستان
مدتی بود که سخت اخبارهای داخل و خارج رو دنبال میکردم
به جایی رسیدم که حساسیت پیدا کردم و به اخبار خوش امیدوار و با اخبار بد نامید میشدم
نه میتوانستم و نه کاری ازدستم بر میامد ، همیشه در اضطراب بودم.
به دلایلی مدتی از اخبار دور ماندم اتفاقی که بعد افتاد این بود : آرامش
بعد از اون دیگه اخبار رو مرور نمیکردم
وقتی که علاقه ام رو به اخبار از دست دادم تونستم بهتر زندگی کنم و بهتر تصمیم بگیرم
اما الان که بعضی اوقات و یا از جایی اخبار رو میشنوم ، میبینم هر خبر مانند برگی از درخت میماند که تا به زمین برسد هزار چرخ میخورد.خدامیدونه چقدرش مال ما مردم عادیه و یا بازی سیاسی باشه چقدرش میتونه درست و یا غلط باشه .
فعلا 6 ماه مانده و هر کس به اندازه دانشش میتونه از این فرصت استفاده میکنه و از اساتید استفاده کنه تا نتیجه بهتر بگیره
اما بورس همواره معلمی است که شاگرادانش را امتحان میکنه.تنبیه و تشویق میکنه .پس خوب باید درسهاش رو آموخت و تمرینهاش رو انجام داد
ببخشید پاسخ نبود ، فقط تجربه ای بود که عرض کردم.
نظر
-
با سلام
سجاد جان امیدوارم هرکجا هستی شاد و سلامت باشی
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدرود
حدضرر شکست570تومن با الگوی شمعی نزولی و پرحجم که نشان از غلبه فروشنده ها بر خریداران باشه.
من همچنان در مورد شکربن ناامید نیستم ،ممکنه یه مدت وارد روند خنثی بشه و تو یه محدود قیمتی بازی کنه البته اگه نتونه صعود کنه،افت زیاد رو متصور نیستم.پایبند به حدضرر باشید
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postفردا پتروشیمی خراسان و پتروشیمی کرمانشاه رو هم زیر نظر داشته باشید .نمودارهای خوبی دارند. کرماشا با شکست 960تومن و خراسان با شکست 1030تومن میتونند وارد فاز صعودی شوند
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدرود
من خراسان و کرماشا رو می پسندم و روند اینها رو تعقیب میکنم ،البته شاراک خوبهدر اصل توسط orumbourse پست شده است View Postچقدر ناز میکنند این خریداران خراسان!
سهم 210تومن پیش بینی سود داره توی 6ماهه هم 57درصد پوشش داره کجای این سهم ترس داره؟
نظر
-
وساپا مقاومت خیلی مهمی رو شکونده برای میان مدت بصورت پله ای سرمایه گذاری کنید"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postخگستر اگه از فردا بخواد اصلاح بخوره در محدوده 340 تا 330تومن برای خرید پله ای بدک نیست،هنوز به هدف 480تومن معتقدم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
ذوب دو تا مقاومت خیلی مهم داره یکیش 399تومن هست دیگریش 427تومن هست.با این حجم صف خرید بنظر میاد توان شکستن مقاومت ها رو داره رصدش کنید اگه مقاومت دوم رو هم رد کنه فشار خرید دو چندان خواهد شد"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
جسته گریخته
این دتولید واقعا اعصابم رو بهم ریخته ولی این جور سهم ها معمولا یک روز یا برای تعدیل می بندند یا صف خرید پرحجم رو می بینند.
انتظار صف خرید برای امروز در معاملات ولغدر رو داشتم.
کاما اذیتم میکنه ولی نگرانش نیستم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر