توهمات h00mi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • h00mi
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 504

"قچار" فرصت خرید است...
    حد ضرر 570 تومان...
    هدف 750 تومان...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
    هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• h00mi
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 504

شكر به زودي گران مي شود
      تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۰۹

شکر یکی از کالاهای بسیار با اهمیت برای شهروندان ایرانی است. خانواده‌های زیادی هستند در ایران که با استفاده از شکر و کمی لبنیات یک وعده غذایی خود را تامین می‌کنند و این مساله در میان گروه‌های کم درآمد جامعه بیشتر مصداق دارد. اما شکر روزهای تنهایی را سپری می‌کند.
      به گزارش جهان به نقل از اقتصاد پرس، شکر یکی از کالاهای بسیار با اهمیت برای شهروندان ایرانی است. خانواده‌های زیادی هستند در ایران که با استفاده از شکر و کمی لبنیات یک وعده غذایی خود را تامین می‌کنند و این مساله در میان گروه‌های کم درآمد جامعه بیشتر مصداق دارد. اما شکر روزهای تنهایی را سپری می‌کند؛ روزهایی که کالاهای اساسی او را به همراه کره از میان خود خارج کردند و از این پس قرار شده این کالای شیرین با ارز مبادله‌ای وارد کشور شود.

به عقیده بسیاری از آنها که تولیدکننده و یا واردکننده این کالا هستند، خوبی ماجرا اینجاست که بالاخره شکر از بلاتکلیفی خارج شد و از این پس معلوم است که باید برمبنای چه ارزی محموله‌هایش از کشتی‌ها تخلیه شود.

به عقیده رییس انجمن تولیدکنندگان قند و شکر، اگرچه شکر از فهرست کالاهای اساسی خارج شده است، اما برخی محصولات به دست آمده از صنعت قند و شکر جزو غذای دام‌ها قابلیت استفاده دارد و جایگزین خوبی برای کالاهایی است که سالانه میلیاردها دلار بابت واردات آن ارز اختصاص می‌یابد. به همین دلیل است که همه دولت‌های ایران از ۱۱۵ سال پیش به این سو سیاست‌های ویژه‌ای برای قند و شکر در دستور کار قرار داده‌اند و برای خودکفا شدن در این محصول اساسی گام‌هایی را برداشته‌اند که متاسفانه در دولت نهم و دهم نه تنها گام‌هایی برداشته نشد، بلکه عقبگرد هم داشتیم.

به هر روی با خارج شدن شکر از آن دسته محصولاتی که ارز ۱۲۲۶ تومانی دریافت می‌کنند، محسن بازارنوی، سهامدار عمده شکر شاهرود و قند نیشابور خبر از افزایش قیمت شکر می‌دهد.

به عقیده وی، از این پس شکر با قیمت ۱۹۰۰ تومان در درب کارخانه به فروش می‌رسد که با افزودن هزینه‌های دیگر پیش‌بینی می‌شود قیمت یک بسته ۹۰۰ گرمی شکر به حدود ۲۵۰۰ تومان افزایش یابدو به این ترتیب است که از این پس می‌توان روزهای خوبی را برای‌ای پی اس شرکت‌های قند و شکری رقم بزنیم.

از وی پرسیدیم که آیا قیمت چغندر قند هم افزایش داشته است که وی اعلام کرد که قیمت هر کیلو چغندر قند از ۱۳۵ تومان به ۱۶۵ تومان در هر کیلو افزایش یافته است.

وی درباره افزایش سرمایه شکر شاهرود هم گفت: قبلا قرار بود کارهایی در این باره انجام دهیم، اما از آنجا که تجدید ارزیابی دارایی‌ها با مشکلاتی و موانعی روبرو است و باید مجوزهایی از طرف بورس دریافت کنیم، به همین دلیل در همان قدم‌های اولیه هستیم.

خودکفایی در شکر

حجم بالای مصرف و واردات شکر در کشور ایران، همه و همه حکایت یک از امر مسلم دارد و آن هم خودکفایی در شکر است.

در حال حاضر ۴۴ کارخانه تولید قند و شکر در کشور وجود دارد که ۹ کارخانه نیشکری و ۳۵ کارخانه چغندری هستند که البته از بین کل کارخانه‌های چغندری فقط ۲۷ کارخانه فعال هستند.

مصرف بالای قند شکر در ایران موجب شده که ایران به یکی از بزرگترین واردکنندگان شکر تبدیل شود؛ به گونه‌ای که در مجموع با احتساب واردات در کشور دو میلیون و ۴۰۰ هزارتن شکر تولید و همین میزان نیز تقریبا مصرف می‌شود.

بر اساس آمارهای منتشره از سال ۱۳۸۵ تا بهمن ۱۳۹۱ بیش از ۵/۴ میلیارد دلار ارز برای واردات شکر از کشور خارج شده و این مهم ایران را در رده‌های اول واردکنندگان شکر قرار می‌دهد.

بر همین اساس بسیاری از کارشناسان تاکید بسیاری بر خودکفایی ایران در امر تولید شکر می‌کنند و به دولت پیشنهاد می‌کنند برای افزایش سطح بیشتر زیرکشت چغندر قند برنامه‌های تشویقی را اجرا کند.میزان تولید داخلی چغندرقند کشور ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزارتن و نیشکر را ۶۰۰ هزارتن اعلام کرده و افزوداز مهر تا دی ماه چغندر قند به کارخانجات می‌رسد و سپس نوبت به نیشکر می‌رسد.

بررسی تاریخی سیاست‌های اعمال شده بر قند و شكر نشان می‌دهد تا اواخر دهه ۱۳۷۰، انحصار، سیاست غالب دولت‌ها بوده و تلاش شده است این صنعت به هر شكل در اختیار دولت باشد و به همین دلیل انگیزه سرمایه‌گذاری در این صنعت از سوی بخش خصوصی چندان قابل توجه نبوده است. در اواخر دهه ۱۳۷۰ و بر اساس ماده ۳۲ قانون برنامه سوم توسعه، انحصار صنعت قند و شكر حذف شد.

پیامد این حذف انحصار، رشد سرمایه‌گذاری و تولید قند و شكر بود؛ به طوری كه تولید این محصول با رشدی معادل ۵۲ درصد از ۸۳۰ هزار تن شكر در سال ۸۰ به ۱۲۵۸ هزار تن در سال ۸۵ افزایش یافت و ضریب خودكفایی نیز از ۴۶ درصد درسال ۱۳۸۰ به ۶۸ درصد در سال ۱۳۸۵ رسید. دولت نهم اما متاسفانه به دلایل گوناگون ناكارآمدی، مناقشه با تولید داخل، چشم بستن بر منافع ناشی از خودكفایی در تولید و مصرف شكر، انجام وعده‌های بدون لحاظ كردن دیدگاه كارشناسی، صنعت شكر را تنزل داد. آمارهای در دسترس نشان می‌دهد در حالی كه نیاز شكر به واردات در سال ۱۳۸۵ حدود ۶۰۰ هزار تن بود، میزان واردات به ۵/۲ میلیون تن رسید و صنعت قند و شكر را در بدترین موقعیت از زمان تولدش قرار داد.

بهمن دانایی رییس انجمن قند وشکر درباره سیاست‌های ناکارآمد دولت نهم و دهم درباره این صنعت این طور می‌گوید: كاهش ۴۹ درصدی ملاس، ۳۲ درصدی با گاس، ۸۷ درصدی تفاله تر، ۷۲ درصدی تفاله خشك در سال ۱۳۸۷ نسبت به ۱۳۸۵ از پیامدهای سیاست غلط دولت نهم و تعطیلی ۵ كارخانه، بیكار شدن هزاران شاغل صنعت قند و شكر، كاهش سطح كشت چغندر و آسیب به تناوب زراعی، تشدید وابستگی كشور به واردات شكر، رشد واردات خوراك دام از پیامدهای سیاست‌های ناكارآمد دولت‌های نهم و دهم بوده است.

دانایی آمدن محمود حجتی وزیر کشاورزی دولت روحانی را اتفاقی مبارک در بخش کشاورزی عنوان کرد و افزود: با توجه به تجربه كارآمد و شیرین صنعت قند و شكر از دوران وزارت آقای حجتی، امید است، رشد تولید شكر داخلی دوباره اتفاق بیفتد . با توجه به ظرفیت نصب شده ۲.۸۵ میلیون تنی صنعت قند و شكر و میزان مصرف می‌توان درجه خود كفایی را تا اندازه زیادی افزایش داد.

نظر

• h00mi
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 504

خرید سرمایه گذاری "پردیس" ...
        خرید در این قیمت ها هیچ گونه ریسکی ندارد...
        و با توجه به ماهیت سرمایه گذاریش "تک سهمی" هم روش در این قیمت جایز است...
        هدف 220 تومان...

نظر

• 3yh
          عضو عادی
          • Mar 2013
          • 265

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
          خرید در این قیمت ها هیچ گونه ریسکی ندارد...
          و با توجه به ماهیت سرمایه گذاریش "تک سهمی" هم روش در این قیمت جایز است...
          هدف 220 تومان...
          با اجازه صاحب تاپیک...
          نه ماهه با سرمایه 500 میلیارد ریال، نزدیک 45 تومن درآورده .... اما 165 ریالش بابت فروش ملک میرداماده که برای سال آتی تکرار پذیر نیست...خیلی آش دهن سوزی نیست.اما چون از رشد بازار عقب مونده شاید یه تکونی به خودش بده.
          فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• h00mi
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 504

برنامه کاری امروز ..

نظر

• h00mi
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 504

برنامه کاری امروز ..

نظر

• h00mi
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 504

فارس... یک بار دیگر در 14553 ریال صف خرید تشکیل داده...
                آن وقت "پردیس" شناور است...

نظر

• h00mi
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 504

"پردیس" از فروشنده خالی شده ...

نظر

• h00mi
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 504

خرید "قشکر" ...

نظر

• h00mi
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 504

می خواهم "فلش بک" بزنم به پارسال...
                      در تاریخ 91/10/30 نماد "شاراک" رو برای تعدیل بستند... تعدیل مثبت داد...
                      سودش را از 125.4 تومان به 197.8 تومان تغییر داد... حدود 60% تعدیل مثبت داد...
                      سپس...
                      در تاریخ 91/11/07 پیغام ناظر مبنی بر بازگشایی "شاراک" آمد...
                      زمانی که سهم بسته شد قیمت پایانی سهم "966.7 تومان" بود ...
                      ولی 7 بهمن ماه زمانی که سهم باز شد... ناظر "شیرین کاری" کرد و سهم را "با محدودیت نوسان" باز کرد... و سهامداران همیشه در صحنه هم شروع به رنج منفی و ... زدند و خلاصه سهم طی یک روند فرسایشی تا 720 تومان هم آمد پایین...
                      ولی سرانجام دیدیم که شاراک چه شد و روسیاهی برای "ناظر" و "سازمان بورس" ماند...شاراک بعد از اون تقسیم سود نجومی در مجمع الان چه قیمت است؟
                      همه این ها رو گفتم که بگویم "بازگشایی شپنا" به طرز عجیبی بنده را یاد "َشاراک" انداخته است...
                      منتظر می مانیم ...
                      وقتی یک سری "نخبه" و "اعجوبه" در "سازمان بورس" باشند خوب معلوم است وضع این گونه می شود...
                      حیف است این "نخبه" ها و "اعجوبه" ها در بورس ایران فعالیت کنند...
                      به نظرم بروند "وال استریت" هم "آباد" کنند... و یک دنیا را از وجود خودشان بهره مند کنند...
                      ..............................

نظر

• h00mi
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 504

این روزها بازار مثبت است..
                        اکثر سهم ها صف خرید دارند..
                        خلاصه بازار گل و بلبل است...
                        داریم روز هایی را می گذرانیم که اگر شاخص زیر 1000 واحد مثبت بخورد اگر از مردم عادی و به خصوص تازه وارد در کارگزاری ها سوال بپرسید بازار چطور بود؟ می گویند: ای بد نبود.. زیاد هم تعریفی نبود شاخص همش 999 تا رفت بالا!
                        البته پیشاپیش برای امروز شاخص 74 هزار واحدی رو به "عاشقان شاخص" تبریک می گویم...
                        روزهایی هم داشتیم شاید این جماعت تازه وارد یادشان نیاد.. ولی "سبز شدن شاخص" هم آرزویی شده بود برای خودش...
                        این نیز می گذرد...
                        امیدوارم روزی در جایی نخوانیم عده ای از سر جوگیری خانه و طلا و دلار و خلاصه همه ی دارایی های خودشان را فروخته باشند و بی اطلاع آمده باشند در بورس و مثلا تک سهم "صدرا مانندی" شده باشند...
                        امیدوارم همچین روزی را نبینم...
                        اگر همچین اتفاقی بیفتد "عاشقان شاخص" اگر ذره ای هم وجدان داشته باشند باید جواب گوی این جوسازی های این روزهای بورس باشند...
                        در این روزها که همه چی مثبت است بود و نبود بنده زیاد تفاوتی ندارد...
                        در این روزها "استاد های رنگی" از آبی گرفته تا نارنجی و سبز در تالار ها زیاد شده...
                        فعلا موجی آمده و موج سواری کنید...
                        بنده سعی می کنم در روزهای منفی در کنارتان باشم...
                        در این روزها درگیر دانشگاه هم هستم...
                        ولی تحت هر شرایطی این قول را به دوستان می دهم که در روزهای "منفی" در خدمتتان باشم ...

نظر

• h00mi
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 504

دوستان لیدری به گروه دارویی رسید...
                          هر سهمی رو نخرید...
                          امروز خرید های خوبی در "دالبر" داشتیم...
                          احتمالا همان بازی شدوص را اجرا کنیم...
                          مقاومت 1300 تومان...
                          هدف 1800 تومان...
                          لیدر بورس در هفته بعد هم گروه دارویی است...

نظر

• h00mi
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 504

دوستان لیدری به گروه دارویی رسید...
                            هر سهمی رو نخرید...
                            امروز خرید های خوبی در "دالبر" داشتیم...
                            احتمالا همان بازی شدوص را اجرا کنیم...
                            مقاومت 1300 تومان...
                            هدف 1800 تومان...
                            لیدر بورس در هفته بعد هم گروه دارویی است...
                            در 4-5 روز کاری گذشته در نماد "دالبر" حقوقی ها خریدهای خوبی داشته اند و به شدت دنبال سهم می باشند...
                            "دسبحا" مالک 64% "دالبر" در این چند روز بیش از 600000 سهم "دالبر" را خریده است...
                            "والبر" هم بالاخره به بالای 1% آمد...
                            و خریدها همچنان ادامه دارد..
                            به وقتش در آینده ای نزدیک در کدال علت این خریدها رو خواهید دید...
                            زیاد وقت شما دوستان را نمی گیرم...
                            روز خوش..

نظر

• h00mi
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 504

درود...
                              در مورد بازار فردا...
                              در این روزها بنده اعتقاد دارم حداقل 70% باید نقد بود ..
                              بازار جان ندارد...
                              نیاز به اصلاح دارد..
                              یاد آوری کنم به دوستان که بنده به شاخص کل "هیچ گونه اعتقادی" ندارم...
                              کلیت بازار نیاز به اصلاح دارد...
                              امیدوارم دوستان در این روزها سودهایی که در این چند ماه به دست آوردند را به راحتی از دست ندهند..

نظر

• arak_bourse
                                کاربر فعال
                                • Nov 2010
                                • 3802

جناب هومن خان سلام
                                وقتي بازار مثبت بود سهام ما درجا زد .واي به روزي به بخواد اصلاح كنه ديگه
                                البته سهامي كه من دارم ممكنه تو بازار منفي بهتر رشد كنند.
                                ذوب - فملي - والبر - مپنا - بترانس و .. سهامي هستند كه هنوز از بازار عقبند و اينبار بايد نوبت اينها باشه. البته سهامهايي كه چند برابر شده مثل پالايشي ها بايد كمي اصلاح داشته باشند.
                                درود...
                                در مورد بازار فردا...
                                در این روزها بنده اعتقاد دارم حداقل 70% باید نقد بود ..
                                بازار جان ندارد...
                                نیاز به اصلاح دارد..
                                یاد آوری کنم به دوستان که بنده به شاخص کل "هیچ گونه اعتقادی" ندارم...
                                کلیت بازار نیاز به اصلاح دارد...
                                امیدوارم دوستان در این روزها سودهایی که در این چند ماه به دست آوردند را به راحتی از دست ندهند..
                                تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

در حال کار...
                                X