دفترچه یادداشت m.r_moradi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Ehsan13581980
    عضو عادی
    • Mar 2014
    • 98

پاسخ : دفترچه یادداشت m.r_moradi

با سلام
    نظرتون در مورد بمپنا چيه؟باز هم رشد خواهد داشت؟
    [B][COLOR=#b22222]! No Pain,No Gain[/COLOR][/B]

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
      ممد جان سلام
      نمودارات جدیدا خیلی خوش رنگ و لعاب شدن...
      قبلنا اصلا شلوغ پلوغی بود که نگو و نپرس....

راستی اسم لعاب شد.....من کف شلعابو توی 860 دیدم که امروز هم سوار شدم....نظرت چیه؟

در مورد غچین فک کنم یه سواری توی 1300 بد نباشه.... به نظر یه کوچولو تمایل به پایین داره با شیطنت های این حقوقیش.....
      ارادت دارم دکتر جان

راستش تحلیلم رو هنوزم بر مبنای همون شلوغ ها انجام میدم،اما نمودار رو به صورت خلوت اپلود میکنم که گویا تر باشه ;)

در مورد لعاب تو تاپیک خودش هم گفتم،من حمایتش رو 840 در اوردم که به نظرم فردا میتونه روز بازگشتش باشه...

در صورت افت هم حمایت بعدی 800،حمایت خیلی خیلی خوب رو 780 و کف کف سهم هم به نظرم 700 تومنه!

در مورد غچین،تا اونجایی که من شنیدم حقوقی حوالی 1300 به کارگزارش گفته خریدار باشن برای سهم،اما برنامه ای برا بالا بردن ندارن ظاهرا!منتهی سهم کوچیک و تقریبا خشکه...تو این دو روز هم که فعلا خوب دووم اورده...
      هرچند من چین چین رو با دید بنیادی و بالای 1 ساله ارزشمند میدونم و قابل رشد شدید!وبرا همین هم خریدمش... ;)

در اصل توسط Ehsan13581980 پست شده است View Post
      با سلام
      نظرتون در مورد بمپنا چيه؟باز هم رشد خواهد داشت؟
      در مورد بمپنا نظر دادن خیلی خیلی دشواره،دیتا برای تکنیکال که وجود نداره،صرفا بر مبنای اینکه تعداد سهام عرضه شده ازش کمه و جو روانی خوبی براش شکل گرفته،اگه انشالله فردا بازار برگرده و مثبت بشه،بمپنا هم میتونه در کنار بازار به رشد خودش ادامه بده تا حوالی 1800-2000 تومن...
      آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/03/09, 21:53.
      تمام سال من بی تو...

نظر

• mahdavi1
        عضو عادی
        • May 2013
        • 119

سلام جناب مرادی. تحلیلتون راجع به کفرا چیه؟

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

در اصل توسط mahdavi1 پست شده است View Post
          سلام جناب مرادی. تحلیلتون راجع به کفرا چیه؟
          سلام و درود جناب مهدوی
          به نظرم هنوز میل به صعود درش دیده نمیشه،برای اینکه به صعود مجددش خوشبین باشیم باید حداقل بره بالای 2000 -2050 تثبیت کنه مجدد تا بشه براش خوابای خوب دید...
          در صورت صعود بالای 2000،اولین و جدی ترین مقاومت حوالی 2300-2350 تومن خواهد بود...

در صورت افت اولین حمایت 1800،بعدی 1650 و نهایتا 1500...
          تمام سال من بی تو...

نظر

• ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
            سلام و درود جناب مهدوی
            به نظرم هنوز میل به صعود درش دیده نمیشه،برای اینکه به صعود مجددش خوشبین باشیم باید حداقل بره بالای 2000 -2050 تثبیت کنه مجدد تا بشه براش خوابای خوب دید...
            در صورت صعود بالای 2000،اولین و جدی ترین مقاومت حوالی 2300-2350 تومن خواهد بود...

در صورت افت اولین حمایت 1800،بعدی 1650 و نهایتا 1500...
            با سلام خدمت شما یک جمله هم بنده بیان کنم به عنوان همفکری از سهم های که تمام انرژی سود آوری را آزاد کرده اندو اگر طرح توسعه ندارند باید دوری کنیم چون به صورت فرسایشی قیمتها بسیار نزول می کند با تشکر
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

فردا خدا خودش کمک کنه...

دلشوره دارم،امیدوارم بازی از دستشون در نرفته باشه،چون داره کم کم دیگه خطرناک و پیچیده میشه!!!

طبق چارت زیر:کف کانال + مویینگ اوریج 125 روزه(شش ماه کاری) جایی بود که امروز بهش رسیدیم...

یعنی فردا به بازار کمک میکنن،یا در نهایت نامردی یه تیپا میزنن تا سقوط کنه؟! /:.sadsmiley.:/

من یکی که از فرط هیجان و استرس امشب خوابم نمیبره!کاش زودتر این چند روز مونده تا تعطیلات سپری بشه...

راستی یه چیزی،واقعا قضیه سگ زرد وبرادرش اینا صحت داره...!!!

چارت:

تمام سال من بی تو...

نظر

• mass0ood
                عضو فعال
                • Jan 2014
                • 429

فردا خدا خودش کمک کنه...

دلشوره دارم،امیدوارم بازی از دستشون در نرفته باشه،چون داره کم کم دیگه خطرناک و پیچیده میشه!!!

طبق چارت زیر:کف کانال + مویینگ اوریج 125 روزه(شش ماه کاری) جایی بود که امروز بهش رسیدیم...

یعنی فردا به بازار کمک میکنن،یا در نهایت نامردی یه تیپا میزنن تا سقوط کنه؟! /:.sadsmiley.:/

من یکی که از فرط هیجان و استرس امشب خوابم نمیبره!کاش زودتر این چند روز مونده تا تعطیلات سپری بشه...

راستی یه چیزی،واقعا قضیه سگ زرد وبرادرش اینا صحت داره...!!!

چارت:

جناب مرادی، ممنون بابت تحلیل

منم متاسفانه از استرس خوابم نمیبره. خدا کنه فردا بازار برگرده.

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post
                  جناب مرادی، ممنون بابت تحلیل

منم متاسفانه از استرس خوابم نمیبره. خدا کنه فردا بازار برگرده.
                  مسعود جان واقعا امروز از اون روزاست!به قول کیوان دارم اخرین قطرات روحیه ام رو مصرف میکنم! :D

راستش تنها چیزی که من رو هنوز امیدوار نگه داشته اینه که با اکثر دوستان تحلیل گر که صحبت میکنی(به طور نمونه:سید یاسر،آریو،محسن...) نظرشون اینه که بازار دیگه نباید پایین چندانی داشته باشه...

نمیدونم اگه گپ و کفت های کوتاه این روزا با این بزرگواران و سایر دوستان نبود،چطوری میخواستم دووم بیارم،ممنونم از دوستان خوبی که دارم بابت بودنشون.../:.Heart.:/
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

وخارزم حق تقدم بدجوری چشمک میزنه...

پارسال همین موقع ها بود،یادش به خیر وبشهر حق تقدم... ;)
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

اصلا فروشندگان رو درک نمیکنم!!!

به طور مثال کرمانشا رو برا چی رو 830 میفروشی اخه؟!

205 تومن سود امسال که تو گزارش گفته 90% تقسیم میکنم که میشه 185 تومن...

830-185= 645 تمام شده

سود سال بعد 169 پیش بینی کرده...

645/169= 3.8 میشه پی بر ای سهم!!!!!

واقعا کرماشا با پی بر ای 3.8 فروشیه؟!!!!!!!!!! مگه اینکه فرض کنیم قراره تعدیل منفی سنگین بده و سودش رو زیر 130 تومن اعلام کنه...(130 اعلام کنه میشه پی بر ای 5!!) واقعا خنده داره بازار...
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

در مورد گزارش فولای:
                        دوستان میگن سود حاصل از سرمایه گذاری ها برای فولای تکرار نخواهد شد در اینده...

خواهیم دید که ایا این سود سرمایه گذاری تکرار خواهد شد یا نه!!!

واقعا که!شرکت 5.5 میلیارد پول رو تو سه ماهه سوم امسال برده تو سرفصل سرمایه گذاری بلند مدت...

بیش از 1 میلیارد هم که تو سرمایه گذاری کوتاه مدت داره...

نکته ی قابل توجه سرمایه شرکته که کلا 4 میلیارد تومنه!!!!یعنی شرکت 1.5 برابر سرمایه اش سرمایه گذاری کرده حدودا!!!!!

پ.ن: فولای ندارم،بدم نمیاد حسابی پایین بازش کنن سوار بشم!واقعا یکی از سنگین ترین جوک ها بود این گزارش!،قطعا سال بعد تعدیل خواهد داشت،ونکته ی اصلی در مورد این شرکت اینه که امسال دیگه مجبوره افزایش سرمایه ی سنگینی که دو ساله داره عقب میندازه رو قطعا انجام بده(طبق الزام سازمان بورس باید سرمایه رو به 20 میلیارد برسونه...)

و با توجه به وضعیت شرکت و برنامه ی تقسیم سودی که پیش بینی کردن،بخشی از انباشته و بخشی از اورده خواهد بود(احتمالا 150% از انباشته و بعد از اون 100% از اورده،جمعا معادل 400% افزایش سرمایه طی دو مرحله )...به نظرم با افق سرمایه گذاری یکسال به بالا یکی از بهترین ها خواهد بود...

پ.ن:خداییش شرکت به این تر و تمیزی،فکر کن 10 میلیارد پول بهش تزریق بشه،واقعا نمیتونم تصور کنم چه اتفاقی ممکنه براش بیوفته!!!

بسیار به فولای خوشبینم برای سال اتی...

پ.ن2:راستی گزارش پیش بینی بر اساس 9 ماهه اش نیومده؟!نتونستم پیداش کنم...ضمن اینکه باید گزارش 9 ماهه حسابرسیش هم بیاد تا بشه بهتر در مورد این سرمایه گذاری های شرکت نظر داد...

پ.ن3: در مورد روند کوتاه مدت سهم هیچ نظری ندارم...
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1683

اصلا فروشندگان رو درک نمیکنم!!!

به طور مثال کرمانشا رو برا چی رو 830 میفروشی اخه؟!

205 تومن سود امسال که تو گزارش گفته 90% تقسیم میکنم که میشه 185 تومن...

830-185= 645 تمام شده

سود سال بعد 169 پیش بینی کرده...

645/169= 3.8 میشه پی بر ای سهم!!!!!

واقعا کرماشا با پی بر ای 3.8 فروشیه؟!!!!!!!!!! مگه اینکه فرض کنیم قراره تعدیل منفی سنگین بده و سودش رو زیر 130 تومن اعلام کنه...(130 اعلام کنه میشه پی بر ای 5!!) واقعا خنده داره بازار...
                          ممد جون تو پتروها انقدر سهم ارزشمند تر از کرماشا هست که منفی سیر میکنند که نوبت به دفاع ازین سهم نمیرسه
                          یعنی از الآن خرید سهم به دید شرکت در مجمع خرداد سهم خیلی برای من استراتژیه جالبیه:D
                          <:-p

نظر

• راز نما
                            عضو فعال
                            • Mar 2013
                            • 347

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
                            ممد جون تو پتروها انقدر سهم ارزشمند تر از کرماشا هست که منفی سیر میکنند که نوبت به دفاع ازین سهم نمیرسه
                            یعنی از الآن خرید سهم به دید شرکت در مجمع خرداد سهم خیلی برای من استراتژیه جالبیه:D
                            وقتی به قیمت سهم کرماشا وسود آن تا 3 ماه دیگر توجه میکنی اصلا شاخ در میارند که ملت پولشان را توی بانک میزارند تا 20 درصد سود بگیرند اون هم یکسال ولی الان اگر همین الان در همین قیمت وارد سهم شوند در مدت یکسال به چه سودی میرسند یعنی قیمت سهم می خواد به سود سهم برسه واقعا اصلا در این بورس ادم حیرت میکنه .
                            تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925

نظر

• mehdi020
                              عضو عادی
                              • May 2012
                              • 40

در مورد گزارش فولای:
                              دوستان میگن سود حاصل از سرمایه گذاری ها برای فولای تکرار نخواهد شد در اینده...

خواهیم دید که ایا این سود سرمایه گذاری تکرار خواهد شد یا نه!!!

واقعا که!شرکت 5.5 میلیارد پول رو تو سه ماهه سوم امسال برده تو سرفصل سرمایه گذاری بلند مدت...

بیش از 1 میلیارد هم که تو سرمایه گذاری کوتاه مدت داره...

نکته ی قابل توجه سرمایه شرکته که کلا 4 میلیارد تومنه!!!!یعنی شرکت 1.5 برابر سرمایه اش سرمایه گذاری کرده حدودا!!!!!

پ.ن: فولای ندارم،بدم نمیاد حسابی پایین بازش کنن سوار بشم!واقعا یکی از سنگین ترین جوک ها بود این گزارش!،قطعا سال بعد تعدیل خواهد داشت،ونکته ی اصلی در مورد این شرکت اینه که امسال دیگه مجبوره افزایش سرمایه ی سنگینی که دو ساله داره عقب میندازه رو قطعا انجام بده(طبق الزام سازمان بورس باید سرمایه رو به 20 میلیارد برسونه...)

و با توجه به وضعیت شرکت و برنامه ی تقسیم سودی که پیش بینی کردن،بخشی از انباشته و بخشی از اورده خواهد بود(احتمالا 150% از انباشته و بعد از اون 100% از اورده،جمعا معادل 400% افزایش سرمایه طی دو مرحله )...به نظرم با افق سرمایه گذاری یکسال به بالا یکی از بهترین ها خواهد بود...

پ.ن:خداییش شرکت به این تر و تمیزی،فکر کن 10 میلیارد پول بهش تزریق بشه،واقعا نمیتونم تصور کنم چه اتفاقی ممکنه براش بیوفته!!!

بسیار به فولای خوشبینم برای سال اتی...

پ.ن2:راستی گزارش پیش بینی بر اساس 9 ماهه اش نیومده؟!نتونستم پیداش کنم...ضمن اینکه باید گزارش 9 ماهه حسابرسیش هم بیاد تا بشه بهتر در مورد این سرمایه گذاری های شرکت نظر داد...

پ.ن3: در مورد روند کوتاه مدت سهم هیچ نظری ندارم...
                              سلام بر اقای مرادی
                              با تشکر خیلی عالی بود
                              وای بر من که مجبورم این سهم را پیاده بشم

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
                                محسن جان من اصلا قصدم دفاع از کرمانشا نبود،بحثمم خرید سهم نبود،فروش سهم بود...

کرمانشا رو اتفاقی دیدم،به عنوان نمونه ذکر کردمش،حرفمم اینه،خوب اقای فروشنده تو که میبینی بازار الان خرابه،یه کم سهامداری کن،چرا با ضرر از سهمی که وضعیتش اینجوریه خارج میشی؟!

حاضرم شرط ببندم 90% اینایی که سهمهای مشابه کرمانشا رو میفروشن میرن یه سهم دیگه میخرن و داستان دوباره تکرار میشه... ;)
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X