دفترچه یادداشت m.r_moradi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

پاسخ : دفترچه یادداشت m.r_moradi

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
    سلام مجدد خدمت دوستان خوبم

در مورد بازار،جدا نگرانم(امیدوارم آخر هفته ی بعد این پست رو بیارم بالا و به نگرانی بیجای خودم حسابی بخندم...)...

چارت شاخص کل و توضیحات هم روی خود چارت:

پ.ن:حالا اگه این مقاومت بشکنه چی بــــــــــــشـــــــــه.../:.grlim:./

پ.ن:تنها چیزی که یه کم خوشبینم میکنه اینه که وضعیت ار اس ای با قبل یه تفاوت ریزی میکنه.../:.winksmiley02.:/
    تا اینجا که خیلی خوب بوده و فراتر از چیزی که انتظار داشتم،همینجوری ادامه بده بازار،انشالله مقاومت میشکنه.../:.wubsmiley.:/

خپارس رو عجیب میخرن،تو بورکس دیدم اقای ساسانی نوشته افزایش سرمایه اش هفته ی بعد رو کداله!!!!

تبریک عرض میکنم خدمت همه ی دوستان،بالاخره مقاومت حوالی 50 در ار اس ای شکسته شد،مقاومت 76500 هم که پودر شد!!!/:.grlim:./

هرچند هنوز دو تا مقاومت باقی مونده تا بخوایم بگیم قطعا روند صعودی جدید شکل گرفته(با دید بسیار سختگیرانه)،و حتی ممکنه با رسیدن به 78000(فردا!!!) و یا 80000(احتمالا اخر هفته) بازار یه مقدار شل کنه و یا حتی منفی بشه اما به نظر من مادامی که ار اس ای مجدد برنگشته زیر 50 ،هر منفی فرصت خرید خواهد بود،البته با رعایت احتیاط و خرید سهم های با بنیاد مناسب و یا در استانه تغییرات بنیادی مثبت!

ظاهرا روزای خوب قراره برگردن... ;)

خدایا شکرت...

پ.ن:سبد شخصی:غچین- خپارس
    سبد2: غچین-شلعاب-خپارس-یه کم خچرخش-یه کم کسرا

پ.ن2:با مثبت قدرتمند امروز خیلی از سهم ها مقاومت های مهمی رو پشت سر گذاشتن و یا تو اندیکاتور ها سیگنال دادن،حالا میشه راحت به ابراز نگرانی که چند روز پیش کرده بودم بخندیم،بخندید دوستان،بخــــــــنــــــــــدیــــــــد... :D

پ.ن3:امیدوارم دوباره ریسک سیستماتیک جدید به بازار وارد نکنن که باز دوباره بشیم روز از نو روزی از نو!
    تمام سال من بی تو...

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

تبریک عرض میکنم خدمت همه ی دوستان،بالاخره مقاومت حوالی 50 در ار اس ای شکسته شد،مقاومت 76500 هم که پودر شد!!!/:.grlim:./

هرچند هنوز دو تا مقاومت باقی مونده تا بخوایم بگیم قطعا روند صعودی جدید شکل گرفته(با دید بسیار سختگیرانه)،و حتی ممکنه با رسیدن به 78000(فردا!!!) و یا 80000(احتمالا اخر هفته) بازار یه مقدار شل کنه و یا حتی منفی بشه اما به نظر من مادامی که ار اس ای مجدد برنگشته زیر 50 ،هر منفی فرصت خرید خواهد بود،البته با رعایت احتیاط و خرید سهم های با بنیاد مناسب و یا در استانه تغییرات بنیادی مثبت!

ظاهرا روزای خوب قراره برگردن... ;)

خدایا شکرت...

پ.ن:سبد شخصی:غچین- خپارس
      سبد2: غچین-شلعاب-خپارس-یه کم خچرخش-یه کم کسرا

پ.ن2:با مثبت قدرتمند امروز خیلی از سهم ها مقاومت های مهمی رو پشت سر گذاشتن و یا تو اندیکاتور ها سیگنال دادن،حالا میشه راحت به ابراز نگرانی که چند روز پیش کرده بودم بخندیم،بخندید دوستان،بخــــــــنــــــــــدیــــــــد... :D

پ.ن3:امیدوارم دوباره ریسک سیستماتیک جدید به بازار وارد نکنن که باز دوباره بشیم روز از نو روزی از نو!
      با سلام خدمت شما آقای مرادی به نظر می رسه که فعلا خبر منفی وجود نداشته باشد هدفمندی انجام شد و اثرش را گذاشت و تمام نرخ سود بانکی هم کمی کاهش پیدا می کند و گزارش های 12 ماهه هم با تعدیل مثبت همراه بوده و نیاید گزارش های سهم های بنیادی و قوی را نادیده گرفت مثل فارس وغدیر و غیره همین شرایط شاخص را می تواند از مرز 78 الی 80 هزار واحد عبور دهد و بروند تا بالای 83هزار واحد چون عرضه کننده کم و تقاظ کم کم زیاد می شود و پول زیادی فعلا برای گردش بازار لازم نیست با 200 میلیارد هم می تواند شاخص را بالای 80 هزار واحد ببرد ولی به نظر می رسد اگر شاخص می خواهد از مقاومت بسیار مهم گذر کند نیاز به خبر بسیار مهم و آن هم هسته ای باشد متن توافق نامه در 25 اردبیهشت ماه جای و اثر بسیار سنیگن بر روی بازر دارد که مسیر رشد یا کاهش را شفاف می کند امید وارم که حل شود با تشکر
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

سلام و درود

جناب اکبری عزیز،انشالله همونطوری میشه که شما فرمودید/:.Heart.:/

---------------
        در مورد بازار،انصافا حجم معاملات با ادم حرف میزنه!صف شدن ها مکرر خودرو و خساپا نیز هم! :D

اما در مورد روزهای آتی،با توجه به اینکه امروز به وضوح شاخص کل چند باری تلاش کرد که از مقاومت 78000 واحدی رد بشه و نتونست،احتمال یکی دو روز منفی چندان دور از ذهن نیست...

به شخصه فکر میکنم فردا ابتدای وقت مثبت باشه و رفته رفته فشار عرضه ها بیشتر بشه و استارت یه اصلاح موقت رو بزنه،خساپا و مقاومت جدی 240،خودرو و مقاومت جدی 260 و شبندر و اخابری که همین امروز هم دووم نیاوردن،و شاخصی که دقیق دقیق رو مقاومت قرار داره من رو متقاعد میکنه که یکی دو روز منفی منطقیه....

به هر حال اگه شما هم مثل من معتقدید که دوران اصلاح بزرگ تموم شده و الان بازار داره به سمت صعودی شدن حرکت میکنه(هنوز قطعی نیست اما نشونه های بسیاری براش دیده میشه،مثل وضعیت ار اس ای،وضعیت موینگ اوریج ها،وضعیت رینبو چارت(رینبو چارت یه افزونه تو امی بروکر هستش...)و خیلی چیزای دیگه) باید از این موقعیت استفاده کنید برای بهینه کردن پرتفو با توجه به بازدهی موزد نظرتون و همینطور ریسک پذیریتون...

به شخصه با قبول ریسک بالا،گروه خودرو رو پر بازده ترین گروه تو شرایط فعلی میدونم و بین سهم های خودرویی هم گروه سایپا رو بیشتر میپسندم...

خساپا در صورت اصلاح در بازه ی 220-215 خرید با حد ضرر 205...
        در صورت ادامه روند جدی ترین مقاومت ها 242 و 255...

خپارس در صورت اصلاح در بازه ی 230-220 خرید،حد ضرر نمیتونم تعین کنم!!!210-200-195 حمایت داره!
        در صورت ادامه روند صعود جدی ترین مقاومت 255-265

از بین قطعه ای ها خچرخش خرید در 190-200 با حد ضرر 187
        جدی ترین مقاومت 220-225

خکمک در صورت اصلاح در 220-225 خرید
        جدی ترین مقاومت 250 و جدی ترین حمایت 200

و اما در مورد خود خودرو دو تا مقاومت اساسی وجود داره،یکی 260 و از اون مهم تر 280از اون طرف هم حمایت های خوبی حوالی 240 و 220 وجود داره،باید منتظر موند و دید...

یه سهم پیرمردی برا مجمع رفتن،شاملا،1150-1080 خرید با دید مجمع و نگه داری حداقل تا گزارش شش ماهه...

پ.ن: به شخصه احتمالا فردا اول وقت یه مقداری نقد کنم و تماشا!البته به جز خپارس که میترسم جا بزارتم!!!احتمالا درصد بالایی از سبد رو طی چند روز اتی تبدیل کنم به خپارس...

راستش تصورم از خپارس یه صعود فعلا تا 250(که فردا میرسه)-260 و بعدش یه اصلاح تا 220-230 و بعد هم یه حرکت خیلی خوشگل تا حوالی 400!!!! به من میگن یه متوهم درست و حسابی.../:.yead.:/

شب خوش/:.Heart.:/
        آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/04/27, 23:13.
        تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

امان از دست این خپارس!!!!!یعنی یه اصلاح کوچولو هم نمیخواد بکنه؟!!!!!

من که از ترسم خرید رو همین امروز حوالی +1 تکمیل کردم...

انصافا بازار داره دوباره خوش معامله میشه... ;)

------------

تعداد خریدار به فروشنده ی خساپا و خودرو رو ببینید!!!با آدم صحبت میکنه...

امروز و فردا به نظرم فقطو فقط فرصت خریده سهمهایی هست که میخواستیم بخریم و نتونستیم،پس به شکار سهم های مد نظرتون بپردازید... ;)
          آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/04/28, 08:31.
          تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

خپارس لنگه برگشت خودرو هست،واقعا صف فروش کم حجمش خیلی حرفا برا گفتن داره،به نظرم یکی از بهترین چارتای گروه رو در اختیار داره...

خودرو هم ظاهرا رفت برای 230-220 تومن!تازه اونجا جای خوبیه اگه برگرده درست حسابی و من یکی رو با برگشتش راضی خواهد کرد...

زمان داره به سرعت از دست میره،لعنت به من!/:.weirdsmiley.:/
            خپارس در صورت اصلاح در بازه ی 230-220 خرید،حد ضرر نمیتونم تعین کنم!!!210-200-195 حمایت داره!
            در صورت ادامه روند صعود جدی ترین مقاومت 255-265

پ.ن: به شخصه احتمالا فردا اول وقت یه مقداری نقد کنم و تماشا!البته به جز خپارس که میترسم جا بزارتم!!!احتمالا درصد بالایی از سبد رو طی چند روز اتی تبدیل کنم به خپارس...

راستش تصورم از خپارس یه صعود فعلا تا 250(که فردا میرسه)-260 و بعدش یه اصلاح تا 220-230 و بعد هم یه حرکت خیلی خوشگل تا حوالی 400!!!! به من میگن یه متوهم درست و حسابی.../:.yead.:/

شب خوش/:.Heart.:/
            ممکنه خپارس حتی یکی دو روز اصلاح کنه،اما من درصدش رو تو سبد رسوندم به 50% و انشالله تا اخر این ماه رو باهاش میمونم... ;)

انصافا خپارس چارت خوبی داره...
            تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

اوه اوه!!!چی کار دارن میکنن!!پارسان و حکشتی کم بود،فارس رو هم دارن امروز باز میکنن،فکر کنم با این بازگشایی ها بریم بالای 78000 تا :))

امان از دست این شاخص آبادی،امـــــــــــــــــــان :D

پ.ن:شاخص ابادی جان زحمت بکش زودتر بازش کن رو همین مثبت کامل یه کم بخندیم /:.yead.:/

پ.ن2:خوب اینم از 306 واحد مثبت با فارس،از 78000 تا هم رد شدیم!!!عجبااااااااا/:.weirdsmiley.:/
              آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/04/28, 10:59.
              تمام سال من بی تو...

نظر

• mass0ood
                عضو فعال
                • Jan 2014
                • 429

سلام محمد رضا جان، آقا نیستی!

من چارت کرمان رو داشتم بررسی می کردم، علاوه بر بنیاد خوبی که داره، تو نمودارش یک کنج رو شناسایی کردم که تا الان در حال تشکیل بود و یک هفته پیش از خط روند بالایی خارج شد که نشانه تکمیل الگو هست.
                از اونجایی که این کنج افزایشیه (شیب رو به پایین در روند افزایشی) و تقریباً در 3 ماه کامل شده، می شه انتظار افزایش رو برای قیمت داشت و رشد قیمت تا حوالی 1000 تومان محتمله.

ممنون می شم نظرت رو بگی

با تشکر

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

سلام و عرض ادب

چند روزی رو رفته بودم مسافرت و نبودم کلا پای بازار،آخ که چه آرامشی داشتم!/:.grlim:./

فردا هم امتحان سختی رو در پیش دارم و دارم سنگین درس میخونم!/.:biggrinsmiley.:/

فقط اومدم خدمتتون یه نکته عرض کنم و برم...

یه مقدار اون خوشبینی که مجدد بوجود اومده بود کمرنگ تر شده(برای کوتاه مدت)و باید یه مقدار محتاطا تر ترید کرد!

به نظر استفاده از نوسانات همچنان بهتر باشه!هرچند همه چیز به شرایط بازار بستگی داره اما احتمال اینکه یکشنبه یا دوشنبه خارج بشم از خپارس زیاده!مقاومت خیلی سنگینی داره حوالی 275،نمیدونم چرا تا حالا بهش توجه نکرده بودم! و البته از اونطرف با توجه به وضعیت کوتاه مدت تر سهم تارگت حداقلی 310 رو نمیشه براش نادیده گرفت!
                  حالا مساله اصلی که ذهن منو به خودش مشغول کرده اینه،اگه سهم بخواد تارگت 310 رو بزنه باید مقاومت 275 رو شکسته فرض کنیم،تو این حالت تارگت حداکثری که قبلا راجع بهش حرف زده بودم(بازه ی 3 ماهه نهایتا 350) میره بالاتر...یعنی در صورت عبور از 275 تارگت ها میشه 310-350-420-. تو یه حالت رویایی 550!!!!

حالا اگه برسه رو 275 باید تصمیم گیری کرد اما من فکر نمیکنم با یه حرکت بتونه عبور کنه!احتمالا از 275 برگرده،یه پولک به 250 بزنه و مجدد بره برا شکستنش...اگر هم بشکنه که میخوره به 300 . میاد برا پولبک رو 275...

با این تفاسیر احتمالا فروشش اون حوالی(اگه برسه)منطقی باشه...

خساپا هم که سوپر مقاومت حوالی 240-245 رو داره و کاملا مشابه خپارس!!!چون برا این هم نمیشه تارگت حداقلی 265-270 رو نادیده گرفت و ادامه ماجرا مثل خپارس...

راستی غچین هم منفی فرداش بسیار جذابه از دید من،هرچند با توجه به کوچیکی سهم و اذیت های خاص خودش چندان توصیه اش نمیکنم،سهم کوچیک آدم خودش رو میطلبه ;)

و کلام آخر،برای خرید،علی الخصوص فردا کمی محتاط باشید،علی الخصوص از گروه خودرو،چون من فکر مکینم اخر وقت یکشنبه و یه اول وقت دوشنبه این گروه بریزه و یه اصلاح موقت داشته باشه!!!تازه این بهترین حالته!

و بدترین حالت هم ریختنشون آخر وقت فرداست،هرچند من احتمالش رو کمتر میدونم...

خودمم نفهمیدم چی گفتم!!!!زیاد جدی نگیرید!

پ.ن1:مسعود جان ببخشید جوابت رو ندادم،تو یه فرصت بهتر انشالله جبران میکنم

پ.ن2:فردا امتحان سختی دارم،برام دعا کنید

پ.ن3:و البته یه نکته دیگه،با این دیدی که من پیدا کردم احتمال جا موندنم به شدت بالاست،منتهی مارگزیده از ریسمون سیاه و سفید میترسه!

پ.ن4:سعی میکنم یکشنبه و دوشنبه باشم تو تاپیک تا اگه دوستی بود با کمک هم بتونیم بهتر تصمیم بگیریم در مورد موندن یا فروش!/:.ph34r-smiley.:/

پ.ن5:سبد فعلی:
                  شخصی:همچنان خپارس-غچین
                  دوم:خساپا-خپارس-غچین(اخرین معاملات مربوط به روز دو شنبه،دو روز اخر رو هم که نبودم اصلا!)/:.yead.:/

یا علی
                  آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/05/02, 21:53.
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

معاملات امروز حیلی جالبه!!!شل شروع کردن اول صبح و صف خرید شدن الان تو خودرویی ها بدجوری منو به شک انداخته...

فعلانمیتونم تصمیم بگیرم بمونم یا برم! :D

فردا و پس فردا شدید باید حواسم رو جمع کنم،سوال اساسی اینه:آیا امواج فعلی پیشرو هستن...؟!

مقاومت های جدی:

خودرو 270-280

خساپا 240-245

خپارس 275
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

سلام
                      صبحتون به خیر
                      وخارزم رو تو نظر داشته باشید...

حمایت 200-190...حد ضرر 185...تارگت ها 240-260

در مورد بازار هم این دو سه روزه آینده از اون روزاس!!!پر از استرس،پر از شک و تردید...
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

خساپا رو دارن منفی کامل میدن،یه پله خریدش خوبه به نظرم...

حق تقدم خودرو هم نزدیک منفی کامل یه پله خوبه...

وبیمه هم شاید از 135 تا 150 یه نوسان بزنه،اما ریسکش بالاست...

------------------

پ.ن:این پست موند اخر صفحه قبل،گفتم شاید دیده نشه:

سلام
                        صبحتون به خیر
                        وخارزم رو تو نظر داشته باشید...

حمایت 200-190...حد ضرر 185...تارگت ها 240-260

در مورد بازار هم این دو سه روزه آینده از اون روزاس!!!پر از استرس،پر از شک و تردید...
                        /.:biggrinsmiley.:/
                        آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/05/04, 08:32.
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

خودرو جونی نداره فعلا،اما سایپا رو واقعا خوب میخرن،من که یه مقدار اضافه کردم با قبول ریسک بالا...! :D

چه مقاومتی رو داره میشکنه خساپا!!!!

پ.ن:امروز با صف ببنده مقاومت رو رد کرده...
                          آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/05/04, 08:31.
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

یعنی میشه مجدد خپارس 235 بزارم تو سبد؟!(البته به شرطی که نره زیر 235 :D)

خپارس اگه بیاد پایین خریدش تو محدوده ی 235-220 با حد ضرر 220 خیلی خوبه...

به نظر در حال تشکیل یه چیزی تو مایه های کاپ باشه :D
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• mass0ood
                              عضو فعال
                              • Jan 2014
                              • 429

خودرو جونی نداره فعلا،اما سایپا رو واقعا خوب میخرن،من که یه مقدار اضافه کردم با قبول ریسک بالا...! :D

درود محمد رضا جان، خوشحالم پست هات رو می بینم دوباره

خداییش خساپا دیگه باید یه اصلاح داشته باشه :D اگه 247 رو رد کنه تا 254 می ره، اونم رد کنه ...

راستی اگه وقت کردی اون تحلیل کرمان رو که گذاشته بودم بررسی کن :)

نظرت رو راجع به روند کلی بازار هم دوست داشتم بدونم. اینو هم اگه وقت کردی، امروز یه تحلیلی بکن، اینجا بنویس تا ما هم استفاده کنیم.

با تشکر

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

به نظر استفاده از نوسانات همچنان بهتر باشه!هرچند همه چیز به شرایط بازار بستگی داره اما احتمال اینکه یکشنبه یا دوشنبه خارج بشم از خپارس زیاده!مقاومت خیلی سنگینی داره حوالی 275،نمیدونم چرا تا حالا بهش توجه نکرده بودم! و البته از اونطرف با توجه به وضعیت کوتاه مدت تر سهم تارگت حداقلی 310 رو نمیشه براش نادیده گرفت!
                                حالا مساله اصلی که ذهن منو به خودش مشغول کرده اینه،اگه سهم بخواد تارگت 310 رو بزنه باید مقاومت 275 رو شکسته فرض کنیم،تو این حالت تارگت حداکثری که قبلا راجع بهش حرف زده بودم(بازه ی 3 ماهه نهایتا 350) میره بالاتر...یعنی در صورت عبور از 275 تارگت ها میشه 310-350-420-. تو یه حالت رویایی 550!!!!

حالا اگه برسه رو 275 باید تصمیم گیری کرد اما من فکر نمیکنم با یه حرکت بتونه عبور کنه!احتمالا از 275 برگرده،یه پولک به 250 بزنه و مجدد بره برا شکستنش...اگر هم بشکنه که میخوره به 300 . میاد برا پولبک رو 275...

با این تفاسیر احتمالا فروشش اون حوالی(اگه برسه)منطقی باشه...

خساپا هم که سوپر مقاومت حوالی 240-245 رو داره و کاملا مشابه خپارس!!!چون برا این هم نمیشه تارگت حداقلی 265-270 رو نادیده گرفت و ادامه ماجرا مثل خپارس...

و کلام آخر،برای خرید،علی الخصوص فردا کمی محتاط باشید،علی الخصوص از گروه خودرو،چون من فکر مکینم اخر وقت یکشنبه و یه اول وقت دوشنبه این گروه بریزه و یه اصلاح موقت داشته باشه!!!تازه این بهترین حالته!

و بدترین حالت هم ریختنشون آخر وقت فرداست،هرچند من احتمالش رو کمتر میدونم...

پ.ن5:سبد فعلی:
                                شخصی:همچنان خپارس-غچین
                                دوم:خساپا-خپارس-غچین(اخرین معاملات مربوط به روز دو شنبه،دو روز اخر رو هم که نبودم اصلا!)/:.yead.:/

یا علی
                                معاملات امروز حیلی جالبه!!!شل شروع کردن اول صبح و صف خرید شدن الان تو خودرویی ها بدجوری منو به شک انداخته...

فعلانمیتونم تصمیم بگیرم بمونم یا برم! :D

فردا و پس فردا شدید باید حواسم رو جمع کنم،سوال اساسی اینه:آیا امواج فعلی پیشرو هستن...؟!

مقاومت های جدی:

خودرو 270-280

خساپا 240-245

خپارس 275

سلام و عرض ادب

عیدتون مبارک/:.Heart.:/

با توجه به اینکه حالت دوم در مورد خودرویی ها اتفاق افتادشنبه اون هفته،من به طور موقت از غچین کامل خارج شدم و شیفت کردم رو خودرویی ها(فقط امیدوارم جا نزاره منو،انصافا حقم جاموندن ازش نیست!)

خپارس که کاملا مطابق انتظار عمل کرد،رفت تا حوالی 275،برگشت پولبک کرد به 250 و حالا با اومدن اگهی افزایش سرمایه میره انشالله برای شکستن 275...
                                در صورت عبور از 275...ریز مقاومت حوالی 285...تارگت اول 310...ریز مقاومت حوالی 322...تارگت دوم 350...یه ریز مقاومت حوالی 370...تارگت سوم 400!!!واقعا خپارس تو بعد زمان داره منو شگفت زده میکنه!!!

خپارس نمای ده ساله(تعدیل شده لگاریتمی):

خساپا هم تقریبا همونطور شد که انتظارش میرفت،با شکستن مقاومت سنگین 245،معاملات جون دار تری رو از سهم دیدیم،حجم 100 میلیونی و اصلاح های خیلی سریع و برگشت سریع سهم به خاطر پشت سر گذاشتن این مقاومت سنگین بود،حالا سهم داره به سمت تارگت حوالی 325 حرکت میکنه،یه مقاومت حوالی 295 هم داریم البته...
                                در صورتی که سهم بتونه از 325 رد بشه(مثلا با اومدن خبر افزایش سرمایه)،تارگت 430 هم براش در دسترسه،اما برای عبور از 430 دیگه واقعا یه محرک و خبر خیلی خیلی قوی بنیادی نیاز داره!!!!(تکنیکالی جلو رفتن هم حدی داره والا :D )مثلا فروش سهامش به یه خودرو ساز خوب خارجی...

خساپا نمای 12 ساله(تعدیل شده لگاریتمی):

و اما خودرو،با معاملات روز اخرش میشه بسیار خوشبین بود که از 280 هم رد بشه(بازه ی مقاومتی که براش ذکر کرده بودم 270-280 بود)،اگه انشالله رد بشه،مقاومت محکم بعدی میشه 315...340...ریز مقاومت رو 370...تارگت410....در صورتی که بتونه از 410-450 عبور کنه هم میشه شبندر!!!!اما واقعا برای عبور از این مقاومت نیاز به محرک خیلی خیلی خیلی قوی داره،مثلا فروش بلوک پارسیان و همینطور قرارداد درست و حسابی با خودرو سازان خارجی...

خوب هرچی گفتم تا اینجا با این پیش فرض بود که چهارشنبه اینا مثبت باشن،اما اگه بخوان اصلاح کنن 4 شنبه(که بعید به نظر میرسه) خودرو و خساپا حمایت های مهمی رو 250-260 دارن و خپارس هم 250 حمایت مهمی داره...

جالبه که چقدر خودرو و سایپا به هم شبیه شدن!

پ.ن1:فرض کنید خودرو برسه به 315 و حق هم برسه به 215!!!بازدهی 100% تو این مدت کوتاه،واقعا دم اونایی که حق خودرو رو 110 حریدن و نگه داشتن گرم!!!/:.ph34r-smiley.:/

پ.ن2:سبدها هم به شکل زیر شدن:

سبد خودم:

شلعاب رو روز اخر خریدم که بتونم برم مجمعش...

سبد2:

پ.ن3: 4 تا سهم رو رصد میکنم،به نظرم پتانسیل وحشی بازی در اوردن رو دارن،امیدوارم ازشون جا نمونم به وقتش:
                                کسرا...شلعاب...غچین...کگاز

پ.ن4:مسعود جان بعد از این پست یه مکالمه ای هم با شما دوست خوبم دارم،اگه این پست رو داری میخونی،چند دقیقه دیگه دوباره یه سر بزن اینجا:D/:.Heart.:/

پ.ن5:نخواستم پست جدید بزنم،مسعود عزیز تقدیم به شما:

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post
                                سلام محمد رضا جان، آقا نیستی!

من چارت کرمان رو داشتم بررسی می کردم، علاوه بر بنیاد خوبی که داره، تو نمودارش یک کنج رو شناسایی کردم که تا الان در حال تشکیل بود و یک هفته پیش از خط روند بالایی خارج شد که نشانه تکمیل الگو هست.
                                از اونجایی که این کنج افزایشیه (شیب رو به پایین در روند افزایشی) و تقریباً در 3 ماه کامل شده، می شه انتظار افزایش رو برای قیمت داشت و رشد قیمت تا حوالی 1000 تومان محتمله.

ممنون می شم نظرت رو بگی

با تشکر

کاملا در مورد کرمان باهات موافقم،اتفاقا همون روزی که شما این پست رو زدی با امید عرفانی منش صحبتش رو میکردیم،الان هم به شرطی که نره زیر 660 و برگرده خریدش رو مناسب میدونم،مقاومت ها هم 705-735-770-800...البته جدی ترین بازه ی مقاومتی براش 770-800 هست...

به شخصه انتظار دارم گروه ساختمانی فردا یه برگشت داشته باشه(هرچند موقت!!!)با این پیش فرض،فردا اول وقت باید کرمان رو خریدارانه نگاه کرد...
                                در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post
                                درود محمد رضا جان، خوشحالم پست هات رو می بینم دوباره

خداییش خساپا دیگه باید یه اصلاح داشته باشه :D اگه 247 رو رد کنه تا 254 می ره، اونم رد کنه ...

راستی اگه وقت کردی اون تحلیل کرمان رو که گذاشته بودم بررسی کن

نظرت رو راجع به روند کلی بازار هم دوست داشتم بدونم. اینو هم اگه وقت کردی، امروز یه تحلیلی بکن، اینجا بنویس تا ما هم استفاده کنیم.

با تشکر
                                منم خوشحالم که مشغله ی من رو و پاسخ ندادنم رو نذاشتی به حساب بی معرفتی و بازم پست زدی اینجا/:.grlim:./

در مورد خساپا که مفصل حرف زدم،در مورد روند کلی بازار هم تا وقتی شاخص نرفته زیر 77200 نگرانی نداره،اما زیر این عدد دیگه باید دست به ماشه شد به نظر من،حد نهایی هم از دید من 76000-76500 خواهد بود...
                                البته از این نکته هم نباید غافل شد که از نظر زمانی باید شاهد یه صعود باشیم به زودی وگرنه اوضاع خطرناک میشه!

در مورد گروه ها هم هنوز به نظرم بهترین گروه خودرو هست(البته شاید تو کوتاه مدت نزدیک باشیم به اخرای بازی،برای همین اگر هم کسی خواست وارد بشه تو اصلاح های احتمالی و رو نقاط حمایتی...)
                                شاخص گروه لیزینگی هم چارت خیلی خوبی داره...

اومدم یه سری از گروه ها رو اسم ببرم به عنوان واچینگ دیدم اکثرشون رو دارم مینویسم!!!!با توجه به وضعیتی که چارت شاخص اکثر گروه ها دارن من احتمال صعود رو بالا میبینم تو شرایط فعلی،منتهی در مورد زمان وقوعش باید هر روز چارت شاخص گروه ها رو با دقت دنبال کرد تا نشونه های قطعی ظاهر بشه...
                                مثلا شیمیایی،فلزات اساسی،کانه های فلزی و سیمانی در اولویت هستن با اخرین دیتایی که داریم...

بابت تاخیرم جدا عذر میخوام

یا علی
                                آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/05/13, 16:30.
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X