دفترچه یادداشت m.r_moradi

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

پاسخ : دفترچه یادداشت m.r_moradi

در اصل توسط mehdi020 پست شده است View Post
    سلام بر اقای مرادی
    با تشکر خیلی عالی بود
    وای بر من که مجبورم این سهم را پیاده بشم
    سلام اقا مهدی
    ممنونم از لطفت
    اگه نیاز مالی داری که هیچ،اما اگه میخوای خارج بشی که سهم دیگه بخری،من توصیه میکنم حداقل بخشی از فولای رو نگه دار(مثلا نصفش رو)با دید بالای یکسال تا خودش ضررت رو جبران کنه ;)
    تمام سال من بی تو...

نظر

• mehdi020
      عضو عادی
      • May 2012
      • 40

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
      سلام اقا مهدی
      ممنونم از لطفت
      اگه نیاز مالی داری که هیچ،اما اگه میخوای خارج بشی که سهم دیگه بخری،من توصیه میکنم حداقل بخشی از فولای رو نگه دار(مثلا نصفش رو)با دید بالای یکسال تا خودش ضررت رو جبران کنه ;)
      والا اقای مرادی مجبورم خارج بشم بد جور پول لازمم
      والا من اینو به دید افزایش سرمایه خریده بودم
      با تشکر

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

20 روز وقت دارن تا شاخص رو بکشن بالای 80 هزار...
        برادران زحمت کش شاخص ساز بسم الله،شما که خوب بلدید... /:.zzzzzz.:/
        تمام سال من بی تو...

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

20 روز وقت دارن تا شاخص رو بکشن بالای 80 هزار...
          برادران زحمت کش شاخص ساز بسم الله،شما که خوب بلدید... /:.zzzzzz.:/
          محمد جان

سلام ... کیا وقت دارند رو شاخص کار کنند ؟؟

راستی یه نگاهی به نفت ایرانول و بانک انصار داشته باش داداش
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
            محمد جان

سلام اقا جواد،خیلی مخلصم،اقا دیگه دارم میبرم واقعا!!!تکنیکالی عرض کردم،یا اینا بازی از دستشون خارج شده یا اینکه یه سناریوی خیلی ناجوانمردانه چیدن...
            اگه حالت اول باشه که فاتحه،اما اگه سناریوی دوم باشه باید تا اخر این ماه میلادی شاخص بالای 80 هزار باشه که کندل این ماه میلادی مثبت بخوره...

به روی چشمم،هردو رو بررسی میکنم./:.Heart.:/
            تمام سال من بی تو...

نظر

• mass0ood
              عضو فعال
              • Jan 2014
              • 429

سلام اقا جواد،خیلی مخلصم،اقا دیگه دارم میبرم واقعا!!!تکنیکالی عرض کردم،یا اینا بازی از دستشون خارج شده یا اینکه یه سناریوی خیلی ناجوانمردانه چیدن...
              اگه حالت اول باشه که فاتحه،اما اگه سناریوی دوم باشه باید تا اخر این ماه میلادی شاخص بالای 80 هزار باشه که کندل این ماه میلادی مثبت بخوره...

تو تایم فریم ماهانه شاخص کل، پترن engulfing و Three black craws دیده میشه!
              منم امیدوارم که این کندل آخری مثبت بشه، وگرنه باز هم روند، نزولی خواهد بود!!!

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

محمد جان به نظرم یه کم باید درصد سهام ریسکی رو در سبدت کم کنی .... و بخصوص سهامی که پتانسیل های بنیادی آنها ازاد شده
                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• Burak Yılmaz
                  عضو عادی
                  • Dec 2013
                  • 32

سلام جناب مرادی
                  سوالی در مورد مدیریت سبدتون داشتم.
                  شما زمانی وزن بیشتر سبدتون شاملا بود. بعدش شیفت کردید روی شلعاب. (در حد تک سهم شدن).
                  الانم فکر کنم 70% سبدتون غچن هست. آیا از شاملا و شلعاب ضرر شناسایی کردید؟
                  به جهت یادگیری خودم و استفاده از تجربه شما خیلی مایلم بدونم که چطور و با چه سیستمی مدیریت سرمایه می کنید؟

از دکتر مهربان خبرب ندارید؟ دلمون براش تنگ شده ...:x

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

در اصل توسط Burak Yılmaz پست شده است View Post
                    سلام جناب مرادی
                    سوالی در مورد مدیریت سبدتون داشتم.
                    شما زمانی وزن بیشتر سبدتون شاملا بود. بعدش شیفت کردید روی شلعاب. (در حد تک سهم شدن).
                    الانم فکر کنم 70% سبدتون غچن هست. آیا از شاملا و شلعاب ضرر شناسایی کردید؟
                    به جهت یادگیری خودم و استفاده از تجربه شما خیلی مایلم بدونم که چطور و با چه سیستمی مدیریت سرمایه می کنید؟

از دکتر مهربان خبرب ندارید؟ دلمون براش تنگ شده ...:x
                    سلام و درود...
                    حالا که صحبتش شده بزارید یه کمی پر حرفی کنم...
                    در مورد مدیریت سبد من دوتا استراتژی دارم،یکی استراتژی که سبد شخصی خودم رو باهاش میچینم که با توجه به سرمایه پایینم و اینکه نیاز به رشد شدید دارم استراتژی پر ریسکیه و خوب هم سودهای عجیب و غریب(یک ماه 100%) و هم ضرر های عجیب و غریب(طی دو ماه اخیر 70% ضرر) برام به همراه داشته...
                    این تک سهم شدنا هم برمیگرده به پارسال همین حوالی که با غبشهر شروع شد(تمام شده 1350-فروش 4600)بعد اگه اشتباه نکنم واتی بود(تموم شده 380 حدودا و فروش 780) بعد اگه اشتباه نکنم فولای بود که (خرید 300 تومن-60 تومن سود مجمع،تموم شده 240...فروش 650)بعدش شاملا بود که با سود جزئی خارج شدم(خرید 1440 فروش حوالی 1500،البته تو برگشت سهم خارج شدم...) بعدش کسرا بود(تموم شده 3100،فروش 6400)،بعدش شلعاب بود که با ضرر خارج شدم(تموم شده حوالی 1260 خروج حوالی 1000 که البته مجبور شدم به خاطر بدهی بفروشم و خوب بنا به دلایلی تصمیم گرفتم دیگه دوباره ورود نکنم،هرچند تو سبدهایی که دستمه هنوز دارمش و یه کمی هم اضافه کردم) و الان هم غچین که تموم شده ام رو رسوندم به حوالی 1600 تومن اگه اشتباه نکنم...
                    این داستان سهمهایی بود که 60% یا بالاتر رو به خودشون اختصاص دادن تو سبدم تا حالا...

و اما استراتژی که برای سبدهایی که دستمه میچینم،استراتژی به شدت محافظه کارانه ای هست،به طوری که تو افت اخیر بازار یکی از سبدهایی که دستم بود کلا 17% افت داشته،که اونم یه مقدارش به خاطر همین باز و بسته شدن فولای بود...
                    تو این استراتژی هیچ سهمی بیشتر از 20% سبد نخواهد بود...

یه چیزی رو هم بگم،بیشتر اوقات که میگم در استانه ی تک سهمی یا تک سهم،منظور همون بیش از 60-70% سبده وگرنه هیچوقت پیش نیومده تا حالا که مطلق تک سهم بشم...

این تک سهم شدن هم فقط رو سهمهاییه که انتظار یه تحول بنیادی ازشون داشته باشم...

در مورد غچین هم این رو ببینید بدک نیست ;)

خیلی اتفاقی به یه خبری برخوردم در مورد غچین،البته قدیمیه،اما حائز نکته ی مهمیه...

اول به این پست و جملات قرمز شده دقت کنید:

خبری که دیدم اینه:

به قسمتهای های لایت شده توجه کنید،تاریخ خبر بوده 6 خرداد 92،با توجه به اینکه سال مالی شرکت 31 خرداد هست،سال مالی اتی که تو صحبت های مدیر مالی اومده میشه همین سال مالی که درش هستیم یعنی سال مالی منهتی به 31خرداد 1393...

یعنی افزایش سرمایه ی 10 برابری شایعه نیست،یعنی تحلیل بنده توهم نیست...

در مورد دکتر مهربان هم متاسفانه خبری ازشون ندارم...

امیدوارم تونسته باشم جواب سوالتون رو بدم...
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

محمد جان به نظرم یه کم باید درصد سهام ریسکی رو در سبدت کم کنی .... و بخصوص سهامی که پتانسیل های بنیادی آنها ازاد شده
                      جواد جان میدونم یه جورایی تو شرایط فعلی دارم قمار میکنم با تک سهم شدن رو غچین،اما با توجه به شرایطم راه دیگه ای برام نمونده...
                      حالا باز خدا رو شکر میشه گفت که هنوز پتانسیل هاش ازاد نشده و فقط ریسکش بالاست... ;)
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

محمد جان

بابت تاخیر عذر خواهی میکنم،راستش یادم رفته بود کلا!

از بین این دوتا شرانل وضعیت بهتری داره به نظرم...

شرانل:

حمایت بسیار خوبی تو محدوده ی 1355 تومن داره که بعیده از دست بره،اما در صورت افت حمایت بعدیش میشه 1200 تومن...
                        در صورت صعود اولین مقاومت اینبار حوالی 1400 و جدی ترین مقاومت حوالی 1575-1675 خواهد بود...

وانصار:

حمایت خوبی رو 270 داره که بعیده از دست بره،اما اگه افت کنه حمایت بعدیش میشه 240 که خیلی محکم تر از 270 هستش...
                        منتهی مشکلش تو رشد کردنه،اگه بخواد رشد کنه مقاومت 300-306 تومن خیلی سنگینه،ضمن اینکه در صورت عبور میخوره به خط روند صعودی بلند مدتی که شکسته بوده و خوب عبور از اون خیلی خیلی دشوار تر...
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

سلام و درود...
                          حالا که صحبتش شده بزارید یه کمی پر حرفی کنم...
                          در مورد مدیریت سبد من دوتا استراتژی دارم،یکی استراتژی که سبد شخصی خودم رو باهاش میچینم که با توجه به سرمایه پایینم و اینکه نیاز به رشد شدید دارم استراتژی پر ریسکیه و خوب هم سودهای عجیب و غریب(یک ماه 100%) و هم ضرر های عجیب و غریب(طی دو ماه اخیر 70% ضرر) برام به همراه داشته...
                          این تک سهم شدنا هم برمیگرده به پارسال همین حوالی که با غبشهر شروع شد(تمام شده 1350-فروش 4600)بعد اگه اشتباه نکنم واتی بود(تموم شده 380 حدودا و فروش 780) بعد اگه اشتباه نکنم فولای بود که (خرید 300 تومن-60 تومن سود مجمع،تموم شده 240...فروش 650)بعدش شاملا بود که با سود جزئی خارج شدم(خرید 1440 فروش حوالی 1500،البته تو برگشت سهم خارج شدم...) بعدش کسرا بود(تموم شده 3100،فروش 6400)،بعدش شلعاب بود که با ضرر خارج شدم(تموم شده حوالی 1260 خروج حوالی 1000 که البته مجبور شدم به خاطر بدهی بفروشم و خوب بنا به دلایلی تصمیم گرفتم دیگه دوباره ورود نکنم،هرچند تو سبدهایی که دستمه هنوز دارمش و یه کمی هم اضافه کردم) و الان هم غچین که تموم شده ام رو رسوندم به حوالی 1600 تومن اگه اشتباه نکنم...
                          این داستان سهمهایی بود که 60% یا بالاتر رو به خودشون اختصاص دادن تو سبدم تا حالا...
                          یه چیزی رو یادم رفت بگم که حس میکنم نگفتنش بی انصافیه،اونم اسم کسانیه که این سهم ها رو معرفی و تحلیل بنیادی کردن...
                          چون تا چند وقت پیش تحلیل بنیادی بلد نبودم،صرفا تا حدودی اشنایی داشتم که اگه تحلیلی رو میدیدم بفهمم درسته یا چرت و پرت! :D
                          غبشهر رو با تحلیل اقا سعید درخشانی داشتم.

واتی،کسرا،شاملا،شلعاب رو با تحلیل و توصیه سید یاسر شریعت/:.wubsmiley.:/ داشتم.

فولای رو با تحلیل اقا جواد( آریو )عزیز و همینطور بررسی های دکتر علیرضا(علیرضا1) عزیز داشتم.

و حالا اولین سهمی که با تحلیل و بررسی خودم دارمش،سهمی که حدود یک ماه و نیم وقت گزاشتم برای تحلیل کردنش(انجام هر نوع عملیات کاراگاهی برای کسب اطلاعات دقیق که فکرشو بکنید رو هم شامل میشه این یک ماه و نیم!)،غچین اولین سهمیه که با تحلیل بنیادی فقط خودم دارم روش تک سهم میشم،شاید هم آخریش بود! ;)
                          البته تحلیلم رو به چند نفر اهل فن نشون دادم و تایید کردن برام،برای همین تا حدودی خیالم راحته از صحتش...
                          اگه خدا بخواد و مشکل خاصی پیش نیاد،انشالله به ثمر میشینه...

یا علی
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

یه مکاشفاتی :D رو شاخص کل داشتم امروز،راستش جرات بیانش رو ندارم چون متهم میشم به توهم!اما خوب یه حدسیاتی زدم...

هرچند بعیده اما اگه شنبه اول وقت با منفی شروع کنیم و یه حال و احوالی با 76100 داشته باشیم و برگردیم واین مثبت شدن تا حوالی 81400ادامه داشته باشه اونوقت تقریبا شکم تبدیل به یقین میشه...

اگر هم با مثبت شروع کنیم تفاوت چندانی نداره،فقط یه کمی تو بعد زمان تفاوت ایجاد میکنه اما بازهم اگه این مثبت تا حوالی 81400 ادامه داشته باشه تقریبا باز شکم به یقین تبدیل میشه...

اگه یکی از این دو تا اتفاق افتاد خوابایی که برا شاخص دیدم رو براتون تعریف میکنم،اگرم نیافتاد که هیچ!/:.winksmiley02.:/

نمیخوام با خوشبینی الکی اشتباهات گذشته رو تکرار کنم اما خوابای خوبی رو دیدم،اگه اون نشونه هایی که میخوام ظاهر نشه اصلا مطرحش نمیکنم.... اما اینقدر جالب و جذاب میشه چند ماه اینده اگه حدسم درست باشه که مو به تنم سیخ شده!!!/:.negaran.:/
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

آس پ و خکار رو جدی بگیرید...

خکار بالای 300 بمونه اهداف خوبی داره...

آس پ هم که زیر 100 باز نمیشه بعد از افزایش سرمایه،پس این سهم رو بالای 600 ببینید از الان... ;)

یه نگاهی هم به این غچین کوچولوی من بندازید بدک نیست :D
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• ائلچی
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2013
                                • 1945

آس پ و خکار رو جدی بگیرید...

خکار بالای 300 بمونه اهداف خوبی داره...

آس پ هم که زیر 100 باز نمیشه بعد از افزایش سرمایه،پس این سهم رو بالای 600 ببینید از الان... ;)

یه نگاهی هم به این غچین کوچولوی من بندازید بدک نیست :D
                                حاجی مگه می خواد 500% افزایش سرمایه بده که زیر 100 باز کنه؟! /:.ph34r-smiley.:/
                                أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

در حال کار...
                                X