orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Rudel
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 2164

پاسخ : orumbourse channel

حجم پول ورودی خیلی زیاده و به نظرم از آبان ماه داشتن خرید می کردن این پولی که اومده بعیده دو سه روز دیگه بخواد با حجم زیاد خارج بشه و بنده هم هم عقیده ام با شما که به احتمال خوبی هفتاد هزار هم شکسته بشه

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10185

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      ثباغ یه مقاومت قوی بنام خط روند نزولی بالای یک ساله حوالی 230 تومن داره احتمالا جو بازار خوبه باشه،میتونه بشکنه فکر میکنم احتمال شکستنش بالا باشه در صورت شکستن بشکل پرنوسان میتونه تا 350 تومن برسه.حد ضررت در صورت عدم شکست 230 تومن،210 تومن می باشد
      ثباغ مقاومت 230 تومن رو خواهد شکست اما با نوسان.هنوز به هدف 350 تومنی اعتقاد دارم ولی با نوساناتی
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

سلام وقت دارید یه نگاهی به نمودار لپارس بندازید؟ تشکر

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10185

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          درود بر شما
          خگستر
          در مورد مسایل بنیادی دوستان بنیادی کار تایپک نظر بدهند ولی در مورد روند صعودی تکنیکالش ،پیش رو یه مقاومت بسیار قوی در محدوده 210 تا 220 تومن داره که فوق العاده قوی هست و دیگری هم 270 تومن.شکست 220 تومن سهم رو از روند نزولی یک ساله خارج میکنه ولی شکست 270 تومن سهم رو بکل از روند نزولی دو ساله خارج میکنه،برداشتم اینه که ممکنه این همون موج صعودی باشه که بتونه این مقاومت ها رو بشکونه ولی قطعا با این سرعت حرکت نخواهد کرد و نوسانات زیادی میتونه در سر راهش داشته باشه.حد ضرر میان مدتی این سهم 150 تومنه.

درود
          پتایر
          بالاخره سهمی که از 168 تومن تا 295 تومن میره نیاز به اصلاحی خواهد داشت ولی اون چیزی مهمه از نظر من این اصلاح عمق دار نیمتونه باشه.من فکر میکنم 250 تومن و 230 تومن حمایت های خوبی هستند و سهم در این قیمت ها میتونه واکنش های مثبتی از خودش نشون بده.طبیعتا اخبار مثبت مستدل مربوط به فروش بلوکی نیز میتونه در حرکت رو به بالاش موثر باشه.
          گرچه این روزها صف فروش داره ولی باید گفت روند صعودی منطقی داشته(منطقی از نظر تکنیک رفتاری قیمت).
          من یه هدف قیمتی حداقل 330 تومنی رو براش می بینم ولی باز هم شما با حد ضرر حرکت کنید ،چون این سهم زیانده هست و با خبر مربوط به فروش بلوکی بالا میاد ،پس بازی روی سر این سهم میتونه زیاد باشه بنابر این با حد ضرر کار بکنید.
          خگستر و پتایر به اون اهدافی که ما قبلا گفته بودیم رسیدند.بعد از این باید بررسی بشوند.
          خگستر رو فکر میکنم میتونه 270 تومن رو هم بشکنه حالا با نوسان یا بی نوسان ولی احتمال خروج از روند نزولی دو ساله بالاست.احساس میکنم خگستر توان رسیدن به 400تومن رو هم داره ولی شاید قبل از اون یه اندک اصلاحی یا درجا زدنی .
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• m2020
            عضو عادی
            • May 2014
            • 293

سلام.اقا سجاد عزیز وتوشه امروز بالای سقف کانالش تثبیت شد .صف خرید بسته شد و هدف 380 تا 400 رو براش متصورن. اقا اگه زحمتی نیست تحلیل ازش بزارید. سپاس گزار شما هستم بابت خریدش زیر 250 تومن.ممنونم.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10185

یه هدف 1800 تومنی برای بترانس میبینم.اونایی که دارند فعلا نگه دارند و منتظر واکنش به مقاومت 1200تومن باشند که از نظر من شکستن این مقاومت دور از انتظار نیست.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10185

در اصل توسط m2020 پست شده است View Post
                سلام.اقا سجاد عزیز وتوشه امروز بالای سقف کانالش تثبیت شد .صف خرید بسته شد و هدف 380 تا 400 رو براش متصورن. اقا اگه زحمتی نیست تحلیل ازش بزارید. سپاس گزار شما هستم بابت خریدش زیر 250 تومن.ممنونم.
                درود

اونا هدف های حداقلی هستند. و با رسیدن به اونا ممکنه یه اصلاحی داشته باشه ولی من فکر میکنم اهداف این سهم بالای 500تومنه شاید 550تومن.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10185

اگر سهمی دارید که روند صعودی داره از منفی های اندک اون نترسید بلکه اون منفی ها لازمه صعودهای بعدی هستند.
                  دست به دست شدن و ورود سهامداران تازه نفس و امیدوار برای صعودهای روانتر و شارپ تر خیلی خوبه.

نظر

• vahid_sh
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 388

سلام آقا سجاد
                    حجم معاملات امروز وتوسم نسبت به روزهای پیش بیشتر بود و خریدار بهتر ظاهر شد. به نظر میرسه تا نزدیکای 200 بتونه بره. البته حقوقی داره اذیت میکنه. برداشت شما از روند معاملاتش چطوره؟

نظر

• rezasatari
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 551

سلام اقا سجاد نظرتون درباره وبانك چيه و تا كجا جاي رشد داره ممنون از راهنماييتون

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10185

شاید شاخص ما اکنون در یک ریز موج سوم از یک موج یک متوسطی که اون هم در داخل موج پنجم اصلی هست طی مسیر میکنه.
                        مفهوم این حرف اینه که موج یک متوسط ما که اولین موج از موج اصلی پنج هست میتونه حداقل تا 79 هزار تا رو با پنج تا ریز موج طی کنه که الان در سومین موج اون هستیم،البته این 79 هزار تا حداقل موج یک متوسط می باشد ممکنه تا 89 هزار تا هم بره یعنی سقف قبلی.
                        حالا این موج یک که ما اکنون در سومین موج اون هستیم ممکنه در 76هزار یا 77 هزار تا ریز موج چهارمش رو شروع کنه و بعد از پایان ریز موج چهارم ریز موج 5 رو با قله 79 یا 89 تا تموم کنه و اون وقت موج یک متوسط تموم بشه و موج 2 متوسط شروع بشه که همگی اینا در قالب موج 5 اصلی هستند.
                        اهداف موج 5 اصلی میتونه خیلی بالا باشه،خیلی.حداقلش 120 هزار تا.اما خب این زمان بالای یکسال نیاز داره.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10185

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
                          سلام اقا سجاد نظرتون درباره وبانك چيه و تا كجا جاي رشد داره ممنون از راهنماييتون
                          هر کسی وبانک رو پیشنهاد داده از خودش هم تحلیلش رو بخواهید،من منشی اون هندوانه فروش نیستم که توی کانالش هی داد میزنه ،"آی بدو بیا،سهم تموم شد"."این سهم بالا نره کل بازار بالا نمیره."
                          با همین حرفا ،سرمایه ای یه عده ای رو در خکاوه روی 140 تومن به باد فنا داد.هنوز که هنوزه به پولشون نرسیده اند.

نظر

• Senator1989
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 2577

سلام جناب اروم بورس عزیز صبح بخیر...سوالی دارم بنده 40 میل نقد دارم چه کنم امروز ایا منتظر اصلاح یازار بشوم یا امروز خریدی کنم به قصد نوسان گیری ؟

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                              سلام جناب اروم بورس عزیز صبح بخیر...سوالی دارم بنده 40 میل نقد دارم چه کنم امروز ایا منتظر اصلاح یازار بشوم یا امروز خریدی کنم به قصد نوسان گیری ؟
                              در سهم هایی که زیادی رشد نداشته اند،میتونی سرمایه گذاری کنی.سهم هایی که زیادی رشد داشته اند ممکنه اندک اصلاحی یا درجا زدنی داشته باشند.
                              خودت دیگه یکیش رو انتخاب کن.70 تا مقاومت هست ممکنه یکی دو روزی منفی یا درجاز دنی رو تجربه کنیم اینم در نظر بگیر ضمن اینکه سهمی که میخری اگه دیدی فشار خرید زیاد بالانیست پله ای بخرش.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10185

شپلی فعلا خیلی خوب از پس مقاومت 265 تومن براومده انتظار دارم دوباره عرضه بشه ولی فکر میکنه این مقاومت رو بشکنه.

نظر

در حال کار...
                                X