نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Ali47
    عضو عادی
    • Sep 2020
    • 157

پاسخ : نجيمي

سعید محمد رئیس جمهور بعدی خواهد بود

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

اگه رییسی به نفعش بره کنار اره سعید محمد میشه. ولی نمیره

دلار سبزه ⛳️ 22,880 معامله ⌛️ فردایی ✔️?

رییسی اینا قدرتشون زیاده اوضاع مملکت بهتر میشه

نظر

• عطارد
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 414

رئیس جمهور لاربجانیست.رئیسی به نفع لاریجانی کنار میرود.رئیس حمهور یکی درمیان لباس روحانیت داره.

نظر

• djdream
          عضو جدید
          • Nov 2013
          • 4001

جف بزوس میگه سهام، شرکت نیست و شرکت، سهام نیست. وقتی سهام امازون از ۱۱۳ به ۶ دلار رسید من به سود شرکت و عملکرد نگاه میکردم و میدیدم همه چی صعودیه ولی سهام در حال کاهشه

Login • Instagram

نظر

• Samk
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 447

آقا نجیمی
            بنظرتان. فردا رو +5 فجر خریدن داره؟!..
            با تشکر

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

در اصل توسط Samk پست شده است View Post
              آقا نجیمی
              بنظرتان. فردا رو +5 فجر خریدن داره؟!..
              با تشکر
              من باشم نمیخرم
              چند روز پیش صف فروش بود یک میلیون همش حسرت میخوروم پول ندارم صفش رو جمع کنم خیلی وقته حتی ۱ سهم ازش ندارم

نظر

• Senator1989
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 2577

فیلم ناگوار از حمله با تبر به مسافران گرگان - زنان فقط جیغ می کشیدند

بدوید برای ویلاهای شوماللل

نظر

• دودو
                  ستاره دار(3)
                  • May 2020
                  • 1280

‏‎#نکته
                  از مجموعه اطلاعات نوشته شده طبری معاون ۲۰ ساله قوه قضائیه.(بسیار خواندنی)
                  اکبر طبری نوشته است: «... اواخر سال ۹۲ بود که شنیدم معاون بانک تجارت استان کرمان به اتهام اختلاس هفت هزار میلیارد تومانی بازداشت شد. عدد این اختلاس تا آن زمان رکورددار بود. من خیلی تعجب کردم که این

‏عدد چطور در یک استان متوسط مثل کرمان اختلاس شده است. اصلا به قد و قواره اقتصاد کرمان چنین اختلاسی نمی‌آمد. حساس شدم و بعد از جلسه شورای معاونین از آقای خطیب حفاظت سوال کردم. آقای خطیب گفت ماجرا خیلی وسیع است و پای هواپیمایی ماهان و صندوق رسالت که بعدا شد بانک رسالت وسط است.
                  ⬇‏وی در ادامه نوشت: متهم اصلی این پرونده فردی است به نام «علی‌اکبر عمارت‌ساز» که در گزارش حفاظت نوشته بودند برادرش معاون «قاسم سلیمانی» در لشگر ثارالله بوده و شهید شده، خودش هم خانه‌زاد حاج «قاسم سلیمانی» بوده و با توصیه‌ی «حاج قاسم» به «داوری» رئیس وقت بانک تجارت، همه کاره‌ی
                  ⬇‏سرپرستی بانک تجارت کرمان شد. «علی‌اکبر عمارت‌ساز» عامل شماره‌ی یک حاج «قاسم سلیمانی» بود. در گزارش مربوطه، حفاظت به آقای «آملی» نوشته بود که از محل ۷۰۰۰ میلیارد تومانی که «عمارت‌ساز» چک بانکی و ضمانت‌نامه‌ی جعلی صادر کرد، حدود ۶۷۰۰ میلیارد تومانش مربوط به هواپیمایی ماهان و
                  ⬇‏صندوق قرض‌الحسنه رسالت است. آقای «آملی» روی گزارش حفاظت نوشت «عرب‌نژاد» مدیرعامل هواپیمایی ماهان و «حسین‌زاده» مدیرعامل صندوق رسالت بازداشت بشوند.

معاون اجرایی پیشین حوزه ریاست قوه قضائیه در ادامه‌ی «تک‌نویسی»های خود نوشته است: یادم هست فردای آن روز که چهارشنبه بود، حدود
                  ⬇‏ساعت ده صبح تلفن سیاسی دفتر زنگ خورد و خود حاج «قاسم سلیمانی» مستقیم با آقای «آملی» صحبت کرد. آقای «آملی» مرا صدا کرد گفت به آقای «جعفری» [دولت آبادی] بگو بازداشت «عرب نژاد» و «حسین‌زاده» را بگذارد برای شنبه. به من هم گفتند فردا می‌رویم پردمه آقای «قاسم سلیمانی» هم می‌آیند.⬇‏بعد گفتند «حاج قاسم» ناهار هم مهمان است و روی کیفیت غذا خیلی حساسیت دارد و فقط ماست و دوغ و گوشت ارگانیک می‌خورد.

من شب حرکت کردم به سمت پردمه یک بره و سه تا مرغ را دادم دست سرایدار ویلای آقای آملی. حدود ساعت یازده حاج «قاسم سلیمانی» رسید به پردمه. به آقای «آملی» گفت در
                  ⬇‏محیط بسته صحبت نکنیم برویم در باغ. حدود ۴۰ دقیقه در باغ قدم زدند. «حاج قاسم» که ناهارش را خورد و برگشت، آقای «آملی» من را صدا کرد و گفت به آقای «جعفری» [دولت آبادی] دادستان زنگ بزن و بگو تا زمانی که ابلاغ نکرده‌ایم، «عرب نژاد» و «حسین زاده» جلب نشوند.

طبری در ادامه نوشت:
                  ⬇‏آقای «جعفری» [دولت آبادی] گفت اتهام این‌ها حدود ۷۰۰۰ میلیارد تومان اختلاس است من با چه قراری آزادشان کنم؟ تخلف این‌قدر بزرگ است که بدون وثیقه، چطور با کفالت آزادشان کنم؟
                  گفتم حق با شماست ولی لطفاً آزادشان کنید.
                  قرار شد اسم این دو نفر از پرونده بانک تجارت کرمان حذف شود.⬇‏بازپرس زیر بار نمی‌رفت می‌گفت اصل پرونده این‌ها هستند. «عمارت‌ساز» نوچه‌ی این‌هاست. روزی که «عرب‌نژاد» و «حسین‌زاده» احضار شدند، آقای «جعفری» دادستان، بازپرس را معلق کرد، شعبه هم منحل شد.!!
                  ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                  ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

تا جایی که میشه از دیدن فیلم های خشونت آمیر اجتناب کنید نشر هم ندید مثل همین کلیپ شمال خودمم ندیدم.
                    ---------
                    بازار مسکن دارای حباب است؟

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

اوره ایران حوالی 300 دلار داره فروش میره

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

فگستر که ملت دارن خودشون رو براش پاره میکنن یک شرکت بدرد نخور با حاشیه سود 6 درصدی هست که طرح توسعه اش حصارکشی دور زمینش هست /.:biggrinsmiley.:/ نصف سود پارسالش هم سایر درامدها بوده معلوم نیست چی بوده

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

دلار فردایی 23.330 دلار صعودی شده /.:blinksmiley.:/

نظر

• parnian_3000
                            عضو جدید
                            • Aug 2011
                            • 13

سلام دوست عزیز ممنون از مطلب جالبی که فرستادین اگر براتون امکان داره میشه لطف بفرمایید منبع این مطلب رو بدین چون برای دوستان ارسال کردم و حالا از من سایتش رو میخوان تا کاملترش رو مطالعه کنن

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

در اصل توسط parnian_3000 پست شده است View Post
                              سلام دوست عزیز ممنون از مطلب جالبی که فرستادین اگر براتون امکان داره میشه لطف بفرمایید منبع این مطلب رو بدین چون برای دوستان ارسال کردم و حالا از من سایتش رو میخوان تا کاملترش رو مطالعه کنن
                              کدوم مطلب ؟

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

برای شادی روح بیت کوین و همه اموات کریپتو صلوات بلند ختم کنید

همین مونده مموتی دزد ناجی کشور بشه . چقدر یک ادم میتونه وقیح باشه
                                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/05/17, 05:10.

نظر

در حال کار...
                                X